Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Ναι με πρωινά! Εγώ που επαιρνα utro δεν είχα θέμα μια χαρά έκανα το τεστ. Όλα καλα να πάνε!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα.....

Ξεσαλώσαμε κ εμείς το ΣΚ.

Τί χαμος ηταν αυτος στο allou σήμερα. Λάθος μερα διαλέξαμε να πάμε. Και πολύ ζέστη, την μικρή στο τελος την αφησαμε με το κορμακι μόνο. Ελιωσε το καημενο. Ο μεγαλος μουσκεμα απο το τρεξιμο!

armaki μου ωραία τα νέα του μπέμπη σου! Και η Ευα άπαιχτη!!!:D

filaki μου συγχαριτηρια για το κυπελο, το είδα κ εγω όσο μπορουσα...

Για την πάνα περασανε 3 εβδομαδες για να μου ζητησει μονος του. Κουράγιο, ακομα λιγο! Μπράβο και για το κέικ;)!

μαμαλευτερακι χρυσοχερα κ εσύ! Μπράβο. Είδα και τις χαρτοπετσετες, ωραίες είναι.

joa μου να τον χαιρεστε τον Χρηστάκη σας! Πολύχρονος και πάντα χαρουμενος κ' ευτυχισμένος.

Μαρίνα πώς είσαι? Για να εισαι έξω φανταζομαι γιατρευτικες. Χθες είμασταν στο γνωστό μερος κ έλεγα μήπως σας δω πουθενα...

Α ουτε εμενα μου αρεσουν τα Χανια. Ισως επειδή έμενα εκεί. Είναι πολύ πιο ωραια τα νότια του νησιου απο Ν.Χανίων.

stone μου το ελλειπτικό είναι πολύ καλύτερο απο τον διαδρομο, μακαρι να μπορεσεις να το πάρεις και να κάνεις έστω και λίγο.

giovanna μου τέλεια ακουγετε η γιορτούλα σας! Μπράβο στην Αλεξάνδρα σου!

Α είχαμε και eurovision? Δεν είχα ιδέα....:confused:Δεν έχω παρακολουθησει κανενα πρωινο-μεσημεριανο πολλές μερες και ετσι δεν εχω ενημερωθεί.

Καλό βράδυ!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Εγώ είμαι καλύτερα σωματικά αλλά κυρίως ψυχολγικά, ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και αύριο βεβαια που περιμένουμε κάτι αποτελέσματα εξετάσεων! Το Σκ του δώσαμε και κατάλαβε στις βόλτες! Από τις 11 που φύγαμε μαζεύτηκα στις 9 σπίτι! Ωραία είναι τώρα που φτιάχνει ο καιρός αλλά τα Σκ φαίνεται να κρατάνε ακόμα λιγότερο!

Blume σιγά σιγά πρέπει να κανονίσουμε καμιά βολτούλα στο άλσος ενδείκνυται ειδικά μέρες με υψηλή θερμοκρασία, ενώ μπορούμε και καθημερινή!

Αρμάκι μου ευτυχώς πετύχατε καλό γιατρό και σας εξήγησε ακριβώς τι συμβαίνει, υπομονή και στην επόμενη εξέταση εύχομαι να έχει εξαφανιστεί και αυτή η μικρή διάταση!

Φιλάκι μου τι μας έπρηξες λες καλέ για τα αυγά? Όλες σε σκεφτόμαστε και κυρίως το Ναταλάκι που σιγά σιγά γεύεται νέες λιχουδιές! Τα πάει πολύ καλά, με το καλό να ξεμπερδέψετε μία και καλή με τις παλιοαλλεργίες!

Γιοβάνα καθόλου μη σε απογοητεύει που πρέπει να λες εσύ στη μικρή για τα τσίσα της, ο Γιώργος που έχει πάνω από χρόνο που καθάρισε μερικές φορές θέλει υπενθύμιση όταν ξεχνιέται με το παιχνίδι!

Πετρούλα και Ηλιάνα μπράβο σας και πάλι μπράβο σας με 2 παιδιά που έχετε κουράγιο και φτιάχνεται ένα σωρό πράγματα! Ούτε κατά διάνοια δεν το σκεφτόμουνα!

Όσο για το camping δεν είμαι τελείως αρνητική αν και δεν έχω κάνει πολλές μέρες, το καλοκαίρι πριν μείνω έγκυος στο Γιώργο δε θα ξεχάσω ένα τέλειο Σκ στο camping της Ελαφονήσου, αυτό το μέρος δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου. Ωστόσο με τα παιδιά, όχι τόσο με το Γιώργο αλλά με τη μικρή δύσκολα θα το αποφάσιζα να πρέπει να κουβαλήσω τόσα συμπράγκαλα! Πάντως επί χρόνια πήγαινα κατασκήνωση που έμενα σε σπιτάκια ή σκηνές με κοινές τουαλέτες και το έχω ξαναπεί αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα, αλλά είναι για μεγαλύτερα παιδιά και όντως ήταν τέλεια!

mGKop3.png60Jvp3.png

joa να χαίρεσαι τον Χρηστάκο σου! να τα εκατοστήσει!

Ιόνιο το 'χω γυρίσει όλο γύρω γύρω κάθε νησί εκτός της Κέρκυρας με φουσκωτό και το βρίσκω υπέροχο! Τέτοια χρώματα, νερά καθαρά και τοπία σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πάντα δεν τα βρίσκεις παγκοσμίως! Πήγαμε και Μαλδίβες και έχω να συγκρίνω!

Κεφαλλονιά όμως μια φορά που πήγαμε με τον άνδρα μου με αυτοκίνητο δεν μου άρεσε τόσο πολύ και δεν βρίσκαμε πουθενά φαγητό της προκοπής να φάμε ( είμαστε και καλομαθημένοι με Κρήτη ). Τουριστέν τελείως, τουλάχιστον για μας που δεν ξέραμε τα κρυμμένα.

Επίσης Κυκλάδες μου αρέσουν οι παραλίες πολύ!!

all inclusive θα το δοκιμάσω κάποτε, ίσως του χρόνου που θα είμαστε 4, για ευκολία, αλλά δεν νομίζω να το έκανα κάθε χρόνο. Είμαι κι εγώ των παραστάσεων! camping έχουμε κάνει και ελεύθερο και οργανωμένο.. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Ελεύθερο μακράν καλύτερο, απλά για 2 το πολύ 3 μέρες, και να υπάρχει και ένα μπαράκι ή κατιτίς κάπου κοντά. Μετά θέλεις ξύρισμα χαχα! και με θαλασσινό νερό το 'χω δοκιμάσει, δε λέει! Μα δεν ήξερα κι εγώ το κερί τότε;;; απορώ;;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

το καλοκαίρι πριν μείνω έγκυος στο Γιώργο δε θα ξεχάσω ένα τέλειο Σκ στο camping της Ελαφονήσου
Κοριτσάκι, κι εγώ αυτό το camping έχω στο νου μου! Φαίνεται τόσο τέλεια οργανωμένο που ξεφεύγει από την κλασική έννοια του camping! Νομίζω ότι από εκεί θα ήθελα να ξεκινήσω. Άσε που η Ελαφόνησος δεν υπάρχει. Τώρα θυμήθηκα όμως, καλύτερα να το απέφευγα με τη Ναταλία ακόμα.

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας.

Και για εσάς armaκι νομίζω ότι είναι πολύ αισιόδοξα τα πράγματα. Πιστεύω ότι για το θέμα σας είναι απλά τυπικό να το παρακολουθήσετε μέχρι που θα εξαφανιστεί.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πάει άλλο ένα Σ-Κ... τελείωσε... :-(

Αρμάκι! Μια χαρά ο μικρούλης σου! Θα περάσουν όλα τελείως! Όσο για το Ευάκι... τον βρήκε τον τρόπο!

Φιλάκι και Γιοβάννα σούπερ τα κοριτσάκια σας με τις πάνες! Μπράβο!

Γειτονάκι! Και του χρόνου να είστε καλά! Να ξαναπεράσετε το ίδιο όμορφα!

Όσο για την Ελαφόνησο που λέτε... εγώ σίγουρα εκεί δεν θα ξαναπάω! Κι όχι ότι δεν μου άρεσε... αντιθέτως! αλλά επειδή πήγαινα στα νιάτα μου κάποια συνεχόμενα χρόνια, την έχω ζήσει τότε που δεν υπήρχε το κάμπινγκ, ούτε ξαπλώστρες ούτε τίποτα εκτός από την καντίνα. Απλά στήναμε τις σκηνές μας κάτω από τους κέδρους... Τώρα είμαι σίγουρη ότι αν ξαναπάω, θα ξενερώσω τρελά από τον "τουρισμό" και τον "πολιτισμό". Α! Κι έχει και άλλο ένα μειονέκτημα... για ένα χρόνο βγάζεις την άμμο της Ελαφονήσου από το αυτοκίνητό σου! χαχαχαχα!

mrdIp3.png

Καλημεραααααα

Δευτεραααα πφφφφ ..ευτυχως ο καιρος σου φτιαχνει την διαθεση ...αλλα μην χαμογελατε πολυ απο Τεταρτη χαλαει παλι ...εγω παντως μποτες και λοιπα τα μαζεψα πια ωρα για μπαλαρινουλες!!!

Κατασκηνωση εχω παει και εγω!!!!οταν ημουν μικρη στης αστυνομιας αλλα δεν ειχε σκηνες αλλα μικρα bangalows

Μεσα στις κατασκηνωσεις ,διπλα στην ακρογιαλια ,νεα χαραζουμε πορεια και ειναι παντα πρωτη μια ,ελληνικη αστυνομια!!!!ακομη θυμαμαι το στοιχακι!!!

και οταν μεγαλωσουν τα παιδια μου ψηνομαι να τα στειλω κατασκηνωση αν το κοστος δεν ειναι απαγορευτικο ..

Αρμακι τα ειπαμε και τηλεφωνικα, τελειο ο μπεμπακος και σου ειπα οτι εχω ενα προαισθημα οτι αυτος θα ειναι φαγανουλης..

Φιλακι τι μας πρηζεις καλε???θελουμε να μαθαινουμε τα νεα της Ναταλιας με τις αλλεργιες ..αντε και σε λιγο θα φατε βαφλα με μια τεραστια μπαλα παγωτο σοκολατα!!

Εμεις καλα , το μπεμπακι (τον λεμε πλεον και βουδα!!!)γελαει ολη μερα αλλα πια βαρεθηκε το ταβανι και θελει να ειναι μονο καθιστος,ο χρηστακος προσπαθει να συνηθισει το νεο του ποδηλατο και ειναι εκστασιασμενος ...του εφερε δωρο και ο αδλεφος μου μια μπασκετα και 4 γλαστρες εχω ολες και ολες θα τις κλαιω και αυτες...

Παω να εργαστω,καλημεραααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κοριτσάκι, κι εγώ αυτό το camping έχω στο νου μου! Φαίνεται τόσο τέλεια οργανωμένο που ξεφεύγει από την κλασική έννοια του camping! Νομίζω ότι από εκεί θα ήθελα να ξεκινήσω. Άσε που η Ελαφόνησος δεν υπάρχει. Τώρα θυμήθηκα όμως, καλύτερα να το απέφευγα με τη Ναταλία ακόμα.

Το κάμπινγκ "Ερωδιός" της Γιάλοβας είναι πολύ καλύτερο! Πιο καινούριο, πολύ πιο οργανωμένο και θεωρείται (μαζί με ένα άλλο της Χαλκιδικής) από τα καλύτερα της Ελλάδας! Σκέψου το και αυτό! Και μένεις και στην ηπειρωτική Ελλάδα! Δεν χρειάζεσαι καραβάκι! (η Γιάλοβα είναι μετά την Πύλο, αν έχεις ακούσει εκεί που είναι η Βοϊδοκοιλιά...)

mrdIp3.png

Μια γρηγορη καλημερα και καλη εβδομαδα!

Πάω να πλυνω χαλιά!

Blume σιγά σιγά πρέπει να κανονίσουμε καμιά βολτούλα στο άλσος ενδείκνυται ειδικά μέρες με υψηλή θερμοκρασία, ενώ μπορούμε και καθημερινή!

Εννοειται... Χθες το μετάνιωσα που πηγαμε στο allou και όχι στο άλσος. Εκείνα τα φουσκωτά απο κατω, τί λένε? Εχετε πάει?

Τί εξετάσεις έκανες κοριτσάκι? Καλα αποτελεσματα να εχεις! Νομιζω οτι απλά είσαι παααααρα πολύ κουρασμένη. Τους τελευταίους μηνες αισθάνομαι εξαντλημενη και πριν αρρωστησω το καταλαβαίνω οτι κατι μου έρχετε.

joa μου καιρός να ανακαληψει και άλλα πράγματα εκτος απο το ταβανι!:D

Διαφημίσεις

Καλημερα κ' καλη εβδομάδα!!!

Μαρακι μου ολα καλά με το μπεμπούλη!Δικιο εχει ο γιατρος -που ειναι και κορυφαιος- ειναι αρκετα συνηθισμένο αυτο στα βρεφακια.Ειμαι σιγουρη οτι ο επόμενος υπέρηχος θα δείξει βελτίωση

Οσο για τους νονους της Ευας ευχομαι να τα ξαναβρουν αν οντως το θελουν..

Μαρινα μου καλα αποτελέσματα κ'σε εσας!!Αντε να παιρνετε τα πάνω σας

Φιλακι μπραβο για τη βολτα ανευ πάνας!!Και με το κεκακι μια χαρα τα πάτε..αντε σιγια σιγα να απαλλαγειτε απο αυτη τη βρωμοαλλεργία!!!Πολύ γλυκό ειναι το κοριτσακι σου που ηθελε να κανει και ζαβολίτσα το πουλακι μου.......

Giovanna μου, να της το υπενθυμιζεις συνεχεια μεχρι να καταλάβει οτιπρεπει να στο λέει η ιδια..Αν και όπως λέει η Μαρινα όλο και χρειαζονται υπενθυμιση ειδικα την ωρα του παιχνιδιου που ειναι πολύ απορροφημενα...

blume τοση ζεστη που εμεινε με το κορμακι η μικρη;;;απαπαπα λιωσατε!!!Πήρατε μια γευση για το πως θα ειναι οι βολτες σας απο εδω καιπερα...

Μαμαλευτερακη κι εγω αυτη τη φορα δεν κανω υπερπαραγωγες,εχω μεινει αρκετα πίσω και ο μηνας σε λίγο θα αρχισει να μετραει αντίστροφα...Να φανταστειτε οτι καποια υλικα για το μαρτυρικό και τη μπομπονιερα θα ερθουν στις αρχες του ερχομενου μηνα...

Μαρακι camping girl!!!Σαν χτες μου φαίνεται οτι μας ελεγες οτι ετοιμαζεστε για Σεριφο...ποτε περασε ενας χρόνος ούτε που το καταλαβα!!!!

Ιωαννα καλή δουλεια και φιλια στο βούδα σου!!

Sunsun πως παει η εγκυμοσυνη??Δε θυμαμαι, το εχετε δει το νινι...???

Φιλακια και καλημερα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Μαρινα μου ότι θελεις εδώ ειμαι αλλα είναι τοσο μα τοσο απροβλεπτα τα πιτσιρικια μας που δεν ξερω αν μπορούμε να τα «πιασουμε» πουθενα!!!!

Μαρια μου μια χαρα θα είναι ο μπεμπουλης !Στην επόμενη εξεταση θα εχει φυγει τελειως η υδρονεφρωση!!!

Μαριζακι μου να μας λες τα νεα της μικρης και δεν μας ζαλιζεις καθολου.

Την εχω συνεχεια στο μυαλο μου και θελω πολύ να μαθαινω τις προοδους της!

Το κάμπινγκ που λετε εγω δεν το εχω καθολου.Μια φορα εκανα στη ζωη μου αλλα δεν νομιζω να το ξανακανω.

Πετρούλα δεν σε φοβαμαι εσενα.Θα τα προλαβεις μια χαρα όλα.

Καλή αρχη και στη γυμναστικουλα σου.

Τα δικα μας νεα ετσι και ετσι.

Η μικρη μου είναι τελικα περισσοτερο πεισματαρα από ότι νομιζα.

Αποφασιζει και διαταζει.

Χθες μας εσπασε τα νευρα και κοιμηθηκε με φασαρις και κλαματα στις 2 το πρωι.:evil:

Σήμερα ειχα πει να την πανε παιδικο αλλα οι γιαγιαδες αποφασισανε ότι είναι καλυτερα να μην παει.

Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι νευρα εχω.

Την ξεσηκωσανε χθες καλα καλα και σημερα η πεθερα ηταν από τις 7 και μιση στο σπιτι μην τυχον και προλαβει και την παει ο Ν.

Ειλικρινα αυτή τη φορα θα κανω πολύ μεγαλη φασαρια δεν μπορω να το καταπιω.

Βαρεθηκα να χωνουν τη μουρη τους παντου και να αποφασιζουν αλλοι για το τι θα κανει το παιδι μου.

Είμαι και παρα πολύ πεσμενη για αυριο.Δεν θελω καθολου να παω για λιθοτριψια .Οχι για την διαδικασια και τον πονο αλλα για το αποτελεσμα.

Αν ακουσω παλι κατι κακο δεν ξερω πως θα το αντιμετωπισω.

Εχω βαρεθει !!!

Συγνωμη για το ξεσπασμα αλλα ειλικρινα ειμαι πολύ χαλια.:-(

Φιλια στα κοριτσια που δεν σχολιασα!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες και από’μένα.

Να ευχηθώ πολύχρονος για τον Χρηστάκη βρε Ιωάννα μου , χίλια συγνώμη αλλά δεν πρόλαβα να μπω το Σάββατο για να είμαι πιο επίκαιρη.

Να είναι καλά το παιδί και του χρόνου να σβήσει πλεόν τα 4 κεράκια.

Εμείς είμαστε καλά , βοήθησε αρκετά και ο καιρός αν και απ’ότι είδα και εγώ στο METEO ότι από αύριο πέφτει σιγά σιγά η θερμοκρασία και η συννεφιά έρχεται πλέον και εγκαθίστανται από πάνω μας. Το ΣΚ όμως θα είναι πάλι ζεστό με ηλιοφάνεια.

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω προς το παρόν άλλα , μη με παρεξηγείτε.

Τα φιλιά μου.

Goodmorning!

Nα ευχηθω και απο εδω στον Χρηστακο μας!Να χαιρομαστε το πιο γελαστο και πονηρο μουτρακι του καφε μας!!!Να τον χαιρεστε Ιωαννα μου!

Ολες καλα;Μπραβο παντα τετοια!

Εμεις καλα ,βαλαμε τα κοντομανικα και τις βερμουδες μας επιτελους και λιωσαμε στη γυρα!

Πανμαρ τελικα πηγαμε και στο blanos στα σπατα που λεγαμε.Ειναι οντως ο μεγαλυτερος παιδοτοπος που υπαρχει .Και εχω παει σε πολλους!Δε συγκρινεται!Υπερπαραγωγη!Ο Γρηγορης παραμιλουσε απο την εκσταση κι εγω απο την κουραση :tongue: !Χαλαλι του!

Oποια ενδιαφερεται ειναι αυτο

http://www.blanospark.gr/

Φιλια σε ολες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...