Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερααααα

ευχαριστω για τις ευχες...χθες περασαμε υπεροχα κ ο χρηστος εσβησε επιτυχως κ τα 3 κερακια...κ μαλιστα του αρεσε τοσο πολυ που θελει παρτυ κ σημερα...Σημερα πηγε με ενα γειτονοπουλο παιδοτοπο οποτε καθαρισα κ εγω με την ησυχια μου...

camping....δεν ξερω ρε παιδια αλλα αυτο το καταχαμα δεν το εχω...θα πηγαινα αντε ενα σκ για την εμπερια αλλα προτιμω κρεβατακι,στρωματακι,παραθυρα κ πορτες κ φυσικα ζεστο νερο...οπως λεει κ ο αντρας μου ξενερωτη.....(αυτος προ εμου πηγαινε..)

μαμα λευτερακη δεν εχετε τιβι???εγω παρολο που βλεπω ελαχιστα δεν μπορω να μην εχω ανοικτη την τιβι εστω για βαβουρα..κ αληθεια ο αντρας σου δεν βλεπει champions league????

Μαρινακι ετοιμη για μπουζουκια ξανα?

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα! Κι εγώ, εδώ, αραχτή στο πατρικό μου. Μας έκανε η μαμά μου το τραπέζι. Η Ναταλία δεν πέφτει για ύπνο με τίποτα, δεν πειράζει θα κοιμηθεί μια και καλή το βράδυ.

Το πρωί ήμασταν, κλασικά, στην πλατεία. Πέρασα μια κρίση πόνου, λόγω περιόδου, που παραλίγο να ξεραθώ στην πλατεία. Μια φορά στα 10 χρόνια πονάω έτσι στην περίοδο. Πάλι καλά που δεν ήμουν μόνη με το παιδί... κι ήταν κι ο άντρας μου μαζί και με βοήθησε...

Πωπω κορίτσια, ο Ερμής, τη ζηλεύει πολύ τη Ναταλία... Ο σκύλος είναι ο Ερμής, ο ζηλιάρης.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Βολτάρετε όλες; :P:p:p:p:p

Χτες περάσαμε πολύ όμορφα. Είχαμε στο σπίτι eurovision night με όλους τους φίλους. Άψογη ελληνική συμμετοχή, αν και ομολογώ ότι στον ελληνικό τελικό δεν μου άρεσε καθόλου. Άλλαξαν όμως τον τρόπο παρουσίασης και το έσωσαν. Πολύ καλή και η 7η θέση αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι το είχαν για 20ο - 22ο.

Όσον αφορά το θέμα camping να πω ότι ούτε έχω κάνει (με εξαίρεση κάτι ΣΚ με τον μπαμπά και τη μαμά σε σκηνή στην παραλία όταν ήμουν περίπου 4) και ούτε θέλω να κάνω ποτέ στη ζωή μου. Δεν το έχω καθόλου και απορώ - θαυμάζω και με αυτούς που πάνε, ειδικά όταν υπάρχουν και μικρά παιδιά.

Φιλάκι η Ναταλία σου τα πάει μια χαρά με το αυγό. Σιγά - σιγά θα αυξήσετε τη δόση έτσι δεν είναι; Πρέπει να συνηθίσει ο οργανισμός; Καταλαβαίνω απόλυτα την ταραχή σου χτες με τον καφέ. Εδώ θα είχα ταραχτεί εγώ που δεν είναι και αλλεργική.

Σήμερα κάναμε και την πρώτη μας βόλτα σε κούνιες - καφέ χωρίς πάνα και εστέφθη με μεγάλη επιτυχία. Βέβαια δεν μου ζήτησε πιπί. Έκανε πριν φύγουμε από το σπίτι και μόλις γυρίσαμε, αλλά κρατήθηκε καλά. Κρατάω όμως μια πισινή γιατί ατυχηματάκια μπορεί να έχουμε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβάνα, στις βόλτες βγαίνουμε πάντα χωρίς πάνα. Ακόμα και χτες ο μπαμπάς της την πήγε μόνος του λούνα-παρκ χωρίς πάνα!!! Και πήγαν 2 φορές τουαλέτα, η μία ήταν στο δρόμο!!! Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ζητήσει ποτέ μόνη της, μια φορά μόνο, όλο εγώ την πρίζω να πάμε, και τις πιο πολλές φορές με το ζόρι, να κάνει έστω και λίγο. Σήμερα, μόλις γυρίσαμε από τον καφέ, της λέω πάμε τουαλέτα, εισπράτω το κλασικό όχι, λέω δεν πειράζει θα της ξαναπώ σε λίγο, έ, δεν πρόλαβα γιατί σε λίγο τα έκανε πάνω της...

Αχ, μου αρέσουν οι βραδιές Eurovision, η καλύτερη ώρα είναι η βαθμολογία!!!!

Για το κέικ, λίγο τρόμαξα χτες γιατί ξυνόταν έντονα αφού το έφαγε, σήμερα όμως, και παρά τις οδηγίες της γιατρού, ο άντρας μου της έδωσε ένα βαρβάτο κομμάτι να φάει κι όλα πήγαν πολύ καλά, καθόλου ξύσιμο, έτσι μίλησα πάλι με τη γιατρό και μου είπε 10 ημέρες τη φέτα κι ύστερα κάνω κέικ με 2 αβγά. Σας έπριξα με τα αβγά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Φιλάκι εμένα άλλες φορές τα ζητάει και άλλες όχι. Χτες την πρόλαβα στο τσακ να μην κάνει κακά πάνω της. Τις περισσότερες φορές την προλαβαίνω εγώ. Το ξέρω ότι έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να το κατακτήσουμε, αλλά ευτυχώς έχουμε και Καλοκαίρι μπροστά μας. :tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

μια καλησπέρα σε όλες τισ τσούπrες όλοι μέρα έκανα ντουλάπες έχω πετάξει μάνα μου πολύ σαβούρα τον αγρότη του πατερά μου έπρεπε να κωλώσω στην πόρτα να φορτώνω χμμμμμμμ έκοψα κ τα πατουσάκια για τα προσκλητήρια 500 πατουσακια τύπωσα κ τα προσκλητήρια να τα κόψω τώρα κ αυτά να κολλήσω τα εφέ κ τα χρισοπιλκιτα χμμμμμμμμ με τον μπέμπη παραμάσκαλα

τώρα αυτήν την στιγμή είμαι στο να ξεστρώσω τα χαλιά η όχι ????????/ να τα αφήσω για αύριο ??????

χμμμμμ μωρέ αύριο δεν θα μου γλυτώσουν μάλλον αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθώ με την γενική κ από τισ 23 κ μετά με την βάφτιση ουσιαστικά γιατί όλα μαζί μπάχαλο . ο λευτερακισ πήγαν χωριό στης κοτούλες κ στης πάπιες μου τηλ μαμά μου πεναω καααααα

όσο για τιβi ο έχω 3 συσκευές αλά μονιμοσ αποσυνδεμένες ούτε κεραία ούτε τίποτα ( το εχω ξένα πει στο παρελθών δεν βλέπουμε τηλεόραση σε αυτό το σπίτι ) εγώ προσωπικά ΠΟΤΕ δεν βλέπω ο σύζυγος με εκνευρίζει που την ανοίγει κ την ξεχνά κ ανοιχτή που κ που

:tongue::tongue:

Γιοβάνα, στις βόλτες βγαίνουμε πάντα χωρίς πάνα. Ακόμα και χτες ο μπαμπάς της την πήγε μόνος του λούνα-παρκ χωρίς πάνα!!! Και πήγαν 2 φορές τουαλέτα, η μία ήταν στο δρόμο!!! Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ζητήσει ποτέ μόνη της, μια φορά μόνο, όλο εγώ την πρίζω να πάμε, και τις πιο πολλές φορές με το ζόρι, να κάνει έστω και λίγο. Σήμερα, μόλις γυρίσαμε από τον καφέ, της λέω πάμε τουαλέτα, εισπράτω το κλασικό όχι, λέω δεν πειράζει θα της ξαναπώ σε λίγο, έ, δεν πρόλαβα γιατί σε λίγο τα έκανε πάνω της...

Αχ, μου αρέσουν οι βραδιές Eurovision, η καλύτερη ώρα είναι η βαθμολογία!!!!

Για το κέικ, λίγο τρόμαξα χτες γιατί ξυνόταν έντονα αφού το έφαγε, σήμερα όμως, και παρά τις οδηγίες της γιατρού, ο άντρας μου της έδωσε ένα βαρβάτο κομμάτι να φάει κι όλα πήγαν πολύ καλά, καθόλου ξύσιμο, έτσι μίλησα πάλι με τη γιατρό και μου είπε 10 ημέρες τη φέτα κι ύστερα κάνω κέικ με 2 αβγά. Σας έπριξα με τα αβγά!

αντε μωρε η ψυχουλα ναφαι απο ολλα μουτσ κ δεν μασ επριξεσ σκατουλα μου μουτσσσσσσσσσσσ

αχ τελεια με την πανα μπραβο τησ μικρουλα σου

Φιλάκι εμένα άλλες φορές τα ζητάει και άλλες όχι. Χτες την πρόλαβα στο τσακ να μην κάνει κακά πάνω της. Τις περισσότερες φορές την προλαβαίνω εγώ. Το ξέρω ότι έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να το κατακτήσουμε, αλλά ευτυχώς έχουμε και Καλοκαίρι μπροστά μας. :tongue::tongue::tongue::tongue:

ολλα ειναι θεμα ημερων θα απαλαγητε απο τησ πανεσ μεσα στον μηνα για παντα ;);););)

Διαφημίσεις

μαμαλευτερακι, με το μωρό παραμάσχαλα όπως λες, είμαι περίεργη να δω τί ετομάζεις. Stone, κι εσύ το ίδιο. Μπράβο χρυσοχέρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπρά-βο!!! Τώρα που σας γράφω η Ναταλία μου έχει ανέβει καβάλα στο σβέρκο μου.......................................... Περιμένω φωτο με αγωνία!!!

Ωραία θα είναι χωρίς να νοιάζεσαι για πάνα!

μαμαλευτερακι, κι εμείς εδώ αυτή τη δουλειά κάνουμε, καλοκαιρινά ρούχα και στην άκρη ότι δε φοριέται πια, κρατάω κι εγώ τίποτα από τα απόρουχα των άλλων, κονόμησα ένα πιτζαμάκι και κάτι αθλητικές μπλούζες.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

μαμαλευτερακι, με το μωρό παραμάσχαλα όπως λες, είμαι περίεργη να δω τί ετομάζεις. Stone, κι εσύ το ίδιο. Μπράβο χρυσοχέρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπρά-βο!!! Τώρα που σας γράφω η Ναταλία μου έχει ανέβει καβάλα στο σβέρκο μου.......................................... Περιμένω φωτο με αγωνία!!!

Ωραία θα είναι χωρίς να νοιάζεσαι για πάνα!

μαμαλευτερακι, κι εμείς εδώ αυτή τη δουλειά κάνουμε, καλοκαιρινά ρούχα και στην άκρη ότι δε φοριέται πια, κρατάω κι εγώ τίποτα από τα απόρουχα των άλλων, κονόμησα ένα πιτζαμάκι και κάτι αθλητικές μπλούζες.

ΑΑΑΑΑ ΕΓΩ φτωχικα πραγματα μην φανταστεισ πολυτελιεσ κ εστι απλα πραγματακια κανω τωρα μολισ ετοιμασα κ τα κειμενα για τα χωνακια αλλα δενε χω χαρτι να τυπωσω το εφαγα ολο στισ δοκιμεσ χιχιιχχι :tongue::( τισ χαρτοπετσετεσ δεσ στο φεισ που τισ εχω ετοιμεσ διπλωμενεσ κ με κορδελα κ με καρτουλα ευχαριστω τα χαλια θα περιμενουν για αυριο χαχαχαχα τωρα κολησα με κατασκευεσ παλι η στονε συγουρα θα εχει ποιο ωραια πραγματα κ θα κλεψω κ ιδεεσ γιατι εμεισ ειμαστε μετα απο αυτην βιβλιω ευχων εκανα ενα αλμπουμ απο τζαμπο κολησα μεσα σελιδεσ λευκεσ κ απο εξω εγραψα βιβλιω ευχων πολυ απλο ειναι

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Τα νέα μας απο τον γιατρό ήταν σχετικά καλά. Υπάρχει η διάταση και στα δύο νεφράκια του μικρού αλλά σε μικρό βαθμό. Αυτό που θα κάνουμε είναι να το παρακολουθούμε. Τον Σεπτέμβρη θα κάνουμε πάλι υπέρηχο και αν έχει μεγαλώσει θα πρέπει να κάνουμε κυστεογραφία. Ελπίζω να μην χρειαστεί. Μέχρι τότε θα συνεχίσει να πέρνει αντιβίωση προληπτικά και θα πρέπει να έχουμε το νου μας αν κάνει πυρετό να κάνουμε πάντα καλλιέργεια ούρων. Γενικά ήταν πολύ καθησυχαστικός ο γιατρός, μας είπε ότι είναι πολύ συνηθισμένο. Ήταν πολύ καλός και πολύ αναλυτικός και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Κατα τ'άλλα είμαστε καλά, αν και έγινε κάτι που με στενοχώρησε απίστευτα..Οι νονοί της Εύας χώρισαν(ήταν αρραβωνιασμένοι..:-( ). Μας ήρθε κεραμίδα και μέσα μου ελπίζω να τα ξαναβρούν.

Και μία ατάκα της Εύας και κλείνω..Της λέει ένας γείτονας σήμερα

''Να πάρω τον αδερφό σου εγώ?''

''όχι''

''και τι θα τον κάνεις αφου όλο κλαίει?''

''αφού μόλις του δώσουμε γάλα σταματάει βρε Χάρη!'' :lol: :lol: :lol:

Τα φιλιά μου σε όλες!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...