Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Ναι με πρωινά! Εγώ που επαιρνα utro δεν είχα θέμα μια χαρά έκανα το τεστ. Όλα καλα να πάνε!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να ζήσεις Χρηστάκο και χρόνια πολλά, μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά!!! Να τα εκατοστήσει ο γιόκας σου Ιωάννα μου πάντα δυνατός και χαμογελαστός!

Γιοβάνα μπράβο στο κοριτσάκι σου, αν λάβεις υπόψη σου και το ρεπερτόριο που έχει στα τραγούδια 1η θεατρίνα την κόβω να γίνεται!

Πετρούλα μου πάρε το ελλειπτικό και αν κάνεις κάθε μέρα ένα 20' θα δεις μεγάλη διαφορά, αφού δε μπορείς να πηγαίνεις γυμναστήριο! Αν και εγώ προτιμώ τα ομαδικά προγράμματα, το ελλειπτικό κάνει θαύματα! Κατά τα άλλα κάνε και κανένα μασαζάκι να ισιώσεις!

Καλησπέρα κι από μένα! Επιτέλους ευχαριστήθηκα τη βόλτα μου με τα πιτσιρίκια στις κούνιες! Ρίτα πήγαμε Φλοίσβο και όλο κοιτούσα μήπως σε πετύχω πουθενά! Ο Γιώργος έβαλε και το κοντομάνικό του και αναψοκοκκίνησαν τα μαγουλάκια από το πολύ τρέξιμο, αλλά την έκπληξη την έκανε η Μαριαλένα που επιτέλους αφέθηκε τελείως με το περπάτημα και εκεί που μέχρι προχθές καλά καλά στα 10 βήματα κολλούσε, σήμερα ανέβαινε μόνη της στη μεγάλη τσουλήθρα που είναι για παιδιά άνω των 3-4! Φυσικά η χαζομαμά από πίσω, σφήνωνε στις κλειστές τσουλήθρες μην έρθει τούμπα η τοσοδούλα, πάντως καμία σχέση η κούραση με τη φάση που θέλει όλο χεράκι-χεράκι και εμάς κράτησε πάνω από 5 μήνες! Φτού φτού μακάρι να ηρεμήσει λίγο γιατί με έχει βγάλει λίγο νοκ άουτ! Σούλα από σένα περιμένω οδηγίες για το πώς να της συμπεριφέρομαι μεγαλώνοντας γιατί στο ξανάπα μου θυμίζει πολύ στη συμπεριφορά τη δική σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειτονάκι μου!!!! Να το χαίρεστε τον κούκλο σας! Να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά και να είναι γερός κι ευτυχισμένος...

Στην διακοποσυζήτηση που ανοίξατε, να πω κι εγώ ότι ψηφίζω Αιγαίο...

Με το Ιόνιο δεν πολυτρελένομαι... Βέβαια, το λέω με επιφύλαξη γιατί δεν το έχω γυρίσει όλο... Λευκάδα, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο τα βρήσκω λίγο (έως πολύ) τουριστικά... Η δυτική Λευκάδα, βέβαια, θεωρώ ότι έχει από τις πιο ωραίες παραλίες που έχω δει, αλλά τι να το κάνεις, άμα έχει τραγικό οδικό δίκτυο και 4χλμ ουρά για να παρκάρεις να πας σε μια παραλία...

Στον Κάλαμο που είχαμε πάει ένα καλοκαίρι ήταν υπέροχα! Είμασταν και με φουσκωτάκι, οπότε γυρίσαμε και διάφορα γύρω νησάκια.

Δεν έχω πάει καθόλου Παξούς, Αντίπαξους, Ιθάκη και Κύθηρα...

Τώρα, το τι θα κάνουμε φέτος το καλοκαίρι... δεν ξέρω καθόλου! Λογικά θα πάμε Σέριφο για κανά 20ήμερο (χωρις τον μπαμπά μας), για κοντινά θα πηγαινοερχόμαστε και κανα Λουτράκι, αλλά όταν πάρει άδεια ο μπαμπάς μας... δεν έχω ιδέα τι θα κάνουμε! Πάντως για ξενοδοχεία all inclusive που λέγατε, σίγουρα δεν θα πάμε! Πιο πολύ του κάμπινγκ είμαστε παρά της πολυτέλειας... χαχαχαχαχα!

Πέρσι είχαμε πάει Κορώνη (στους κουμπάρους μας) και μετά σε ένα κάμπινγκ στην Γιάλοβα. Ήταν πολύ ωραία... Καλά, για την Σοφία δεν το συζητώ ότι ξετρελάθηκε...

Μαρινάκο! Γιατρεύτηκες? Μιλάς τώρα? Δηλαδή από εμένα δεν θέλεις οδηγίες για την μικρή σου? Μόνο από την Σούλα? Καλά... να το θυμάσαι αυτό! Θα με ρωτάς και δεν θα σου λέω!!!!

Πετρούλα! Αφού τα έχουμε ξαναπεί.... Εξοχικό πρέπει να πάρετε! χαχαχαχαχα!

Το καημένο το κουταβάκι σας τι έπαθε... Θα βλέπει τώρα την πορτα να ανοιγοκλείνει και θα τρέχει μακρυά!

Τι άλλο? Ήθελα να σχολιάσω κι άλλα, αλλά έχετε γράψει τόσα πολλά που δεν τα θυμάμαι...

Πάω για μπανάκι τώρα...

Φιλάκια πολλά σε όλες!

mrdIp3.png

Αχ κι εγώ ήθελα να σχολιάσω αυτό με το κουταβάκι! Κρίμα μωρέ το καυμένο πόσο θα πόνεσε! Δε θα τολμήσει να ξαναπλησιάσει την πόρτα!

Μαρίιιι κι από σένα καλέ κι από όλες τις κοριτσομάνες και όχι μόνο θα χρειαστώ οδηγίες για ναυτιλωμένους, αλλά επειδή η συμπεριφορά της ζουζούνας μου θυμίζει αρκετά τη μικρή της Σούλας γι αυτό της κάνω ιδιαίτερη πρόσκληση!

mGKop3.png60Jvp3.png

joa, να χαίρεσαι το Χρήστο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, βλέπω Eurovision κι είπα να πω μια καλησπέρα! Κων. και Ναταλία πήγαν από ώρα λούνα-παρκ. Μιλήσαμε στο τηλ. και μου είπε ο άντρας μου ότι η μικρή δεν μπαίνει πια ούτε στο παιχνίδι με τις καρέκλες που ανεβαίνουν λίγο ψηλά κι ύστερα πέφτουν με φόρα.... Μπήκαν, κι η γύρα σταμάτησε γιατί η Νατάλω έκλαιγε... Την τελευταία φορά που είχαμε πάει λούνα-παρκ είχε βγάλει τα ελεφαντάκια από το ρεπερτόριο της. Την επόμενη θα φοβάται και τα συγκρουόμενα... Αχ η φοβιτσιαρούλα μου, σε άλλα κι άλλα δεν ξέρει να φοβάται.

Κορίτσια το πρωί πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη: είμασταν για καφέ κι έβαλε στο στόμα της το καλαμάκι του φρέντο-καπουτσίνο μου... Ευτυχώς δεν ρούφηξε............ Μετά από αυτό όμως.... την αδρεναλίνη που έχει στην τσάντα της η Ναταλία, τη χρειαζόμουν άνετα.

Επίσης, σήμερα ξυνόταν αρκετά μετά από μια μεγάλη δόση κέικ που έφαγε κι έτσι επικοινώνησα με την αλλεργιολόγο η οποία μου είπε ότι το κάνει το αβγό αυτό, δηλ. φουντώνει την ατοπική δερματίτιδα κι έτσι θα μειώσουμε λίγο τη δόση... Ποιός την ακούει τώρα τη Ναταλία... που πάει στον πατέρα της κρυφά και λέει μπαμπά να σου πω κάτι να μην το πεις στη μαμα; Μου δίνεις λίγο κέικ;

πανμαρ, γειά σου, κωνμαρ εδώ, χαχαχαχαχα! Λοιπόν, camping, μμμμμμμ, θέλω κι εγώ να δοκιμάσω! Δεν έχω κάνει ποτέ. Νομίζω όμως ότι αυτού του στυλ οι διακοπές με παιδί θα είναι οι καλύτερες για όλους, λόγω βέβαια της αίσθησης ελευθερίας που σου προσφέρουν. Νομίζω ότι όταν έχεις παιδί, όσο πιο χύμα, τόσο καλύτερα! Περί ορέξεος, βέβαια, κολοκυθόπιτα, κι εγώ, καλό είναι, πρώτα να το δοκιμάσω κι ύστερα να μιλάω!!!

Σας αφήνω προς το παρόν γιατί πλησιάζει η ελληνική συμμετοχή και θέλω να την απολαύσω! Πείτε κι εσείς τίποτα! Πού είστε;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Δεν το είχα ξανακούσει το τραγούδι και μου άρεσε πολύ που ένα μεγάλο μέρος ήταν στα ελληνικά και που είχε και το ζεμπέκικο, άσχετα με το τι θα βγει ήταν μία αξιοπρεπής συμμετοχή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Δεν το πρόλαβα ρε γμτ το τραγούδι μας.... :-(

Καλός ήταν ο Λούκας?

Τουλάχιστον το είδα στον ημιτελικό...

Η Σουηδία έχει τραγουδήσει? Η ανηψούλα μου μου είπε πως "φέτος ψηφίζει Σουηδία"...

Φιλάκι, για κάμπινγκ με τη Σοφία έχουμε πάει αρκετές φορές... Ελεύθερο έχουμε κάνει μόνο άμα είναι να μείνουμε για μία νύχτα. Στις διακοπές μας πέρσι ήμασταν σε οργανωμενο, για να έχουμε και τις ανέσεις μας (τουαλέτες, ντουσιέρες, εστιατόριο, ψυγείο κ.λ.π.). Αν θέλετε, πολύ ευχαρίστως να το δοκιμάσουμε παρέα για ένα Σ-Κ κι αν σας αρέσει το κάνουμε και για περισσότερο!

Πρέπει να έφαγες φρίκη με τον φρέντο.....

Ο καλός μου πέτυχε τον καλό σου στον δρόμο χθες.

Η Σοφία με το λούνα παρκ, πάντως, μάλλον το αντίθετο της Ναταλίας είναι...

Μαρίνα, ασ'τα αυτά τώρα... δεν θα σου λέω τίποτα! Μόνο την Σούλα να ρωτάς!

mrdIp3.png

Δεν το πρόλαβα ρε γμτ το τραγούδι μας.... :-(

Καλός ήταν ο Λούκας?

Τουλάχιστον το είδα στον ημιτελικό...

Η Σουηδία έχει τραγουδήσει? Η ανηψούλα μου μου είπε πως "φέτος ψηφίζει Σουηδία"...

Φιλάκι, για κάμπινγκ με τη Σοφία έχουμε πάει αρκετές φορές... Ελεύθερο έχουμε κάνει μόνο άμα είναι να μείνουμε για μία νύχτα. Στις διακοπές μας πέρσι ήμασταν σε οργανωμενο, για να έχουμε και τις ανέσεις μας (τουαλέτες, ντουσιέρες, εστιατόριο, ψυγείο κ.λ.π.). Αν θέλετε, πολύ ευχαρίστως να το δοκιμάσουμε παρέα για ένα Σ-Κ κι αν σας αρέσει το κάνουμε και για περισσότερο!

Πρέπει να έφαγες φρίκη με τον φρέντο.....

Ο καλός μου πέτυχε τον καλό σου στον δρόμο χθες.

Η Σοφία με το λούνα παρκ, πάντως, μάλλον το αντίθετο της Ναταλίας είναι...

Μαρίνα, ασ'τα αυτά τώρα... δεν θα σου λέω τίποτα! Μόνο την Σούλα να ρωτάς!

αναποδα σασ διαβαζω αχ κ εμεισ κανουμε καμπινγ αχ τελεια τελεια αλαλ φωβαμαι λιγο με τον θηλασμο γιατι τα φιδια μυριζοντε το μητρικο κ μην παθω καμια νιλα :-(:-(:-(

:tongue::tongue:

Συμφωνώ, ελληνικός στοίχος και ζεμπεκιά! Ε, κάτι Ελληνικό!!!!!!! Α, κι ένας κούκλος ο ερμηνευτής!

α δνε το ειδα ΣΥΓΝΩΜΗ κιολασ ειχε σημερα γιουροβιζιον ?????????? δεν ξερω δνε εχω τιβη

:tongue::tongue:

Ξεχωρίζω κι εγώ τη Σουηδία για απόψε! Συμφωνώ με τη μκρή.

Να πάμε για camping πανμαρ, βέβαια! Η πρώτη μου φορά πρέπει να είναι με ειδικούς τους σπορ, για να υπάρχει και καθοδήγηση! Πάντως, κακά τα ψέματα, τα πιο πολλά camping σήμερα, σαν ξενοδοχεία είναι, πολύ κυριλέ κι οργανωμένα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

αναποδα σασ διαβαζω αχ κ εμεισ κανουμε καμπινγ αχ τελεια τελεια αλαλ φωβαμαι λιγο με τον θηλασμο γιατι τα φιδια μυριζοντε το μητρικο κ μην παθω καμια νιλα :-(:-(:-(
Άντε ρε, κι όμως, το έχω ξανακούσει, για αυτό πρόσεχε καλύτερα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρααααα!

7ος τελικά ο Λούκας ε? Μια χαρά!

Τι κάνετε? Ωραία μέρα και σήμερα! Άντε να κρατήσει πια, μην χαλάσει πάλι ο καιρός από αύριο...

Τι λέει το πρόγραμμα? Βολτούλες? Εμείς σπίτι σήμερα. Κηπουρικές εργασίες και μετά θα ψήσουμε παϊδάκια και μανιτάρια... (λέω εγώ τώρα, γιατί ο μπαμπάς μας ακόμα κοιμάται και μπορεί όταν ξυπνήσει να έχει άλλες διαθέσεις... χαχαχα)

Πολλά φιλιά σε όλες και καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε!

mrdIp3.png

Καλημερα φιλεναδουλες!!!

Μαρακι απο σενα πληροφορηθηκα για τη θεση μας στη Eurovision..Μπραβο στα παιδια!!Αν και δεν πρόλαβα να τον δω-μπήκαμε οταν εδειχνε τη Γερμανία-μου αρεσε πολύ στον ημιτελικό...

Περασαμε πολύ ομορφα χτες, πήγαμε λουνα παρκ και μετα στο Cosmos για βολτιτσα και καφεδακι και ειδαμε και τη maeleni που βολταριζαν κι εκεινοι!!

Μαρια μου ειμαι κι εγω πολύ του camping, δε θελω εξοχικό..!!Καναμε με τον καλό μου πριν 10 χρόνια για 3-4 συνεχομενα καλοκαιρια και ηταν εξαιρετικά!!Τα τελευταια τρια χρόνια πηγαινουμε στο τροχοσπιτο της αδερφης μου για 3-4μερες και μερακλωθηκαμε ξανα να αγορασουμε ενα κι εμεις αλλα να μεγαλώσουν λίγο τα παιδια και βλέπουμε...Ειμαι ομως υπερ του οργανωμενου καμπινγκ, να εχω δλδ τουαλέτα και βρυση κανονικά στο χωρο μου.Ειναι ξεχωριστη εμπειρια και θελω πολύ τα παιδια να εχουν αυτες τις αναμνησεις!Ο καλός μου μονο ομορφες και ξεγνοιαστες διακοπές εχει να θυμαται απο τα παιδικα του χρόνια...

Το σκυλί ειναι μια χαρα, βρηκε τον παλιο καλό εαυτο του και πραγματι οχι μονο δεν πλησιαζει την πόρτα αλλα δε βγαινει καθολου πλέον εξω, πάνω που μαθαιναμε να τα κανει εκτος αυλής.....Εγω ειμαι ακομη πιο χαλια,δε μπορω να στριψω καθολου!!!Για να στρεψω το βλέμμα αλλου γυρναω ολοκληρη, το μωρο το βαζω στο στηθος δια της αφης, ολο το βραδυ δεν μπορουσα να αλλαξω πλευρο....Καλά που θα φαμε εκτος σπιτιου σημερα γιατι αν επρεπε να μαγειρεψω δεν ξερω τι φαγητο θα ηταν αυτο....

Το τουρλουκουρου της πιασμενης νοικοκυρας!!!!!

Ευτυχως δε χανω το κεφι μου....:tongue:

Μαρινακι εσυ συνηλθες;;;

Φιλακια πολλά και μια ομορφη Κυριακη σας εύχομαι!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...