Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επιτέλους ωραία μέρα! Ήλιος!!!!!!
Κι αύριο θα είναι ακόμα καλύτερα! Για αυτό θέλουν αποτρίχωση καλέ τα κορίτσια μας, θα βάλουν τα μπικίνι τους! Τζούλιες όλες, χαχαχαχα!!!! Καλέ, έχετε γράψει πολλά σήμερα, όπως το παλιό καλό καιρό!!! Άντε, ξεκινώ να σας διαβάσω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

και μολις εβαλα ημερομηνιες στο ξενοδοχειο στη Λακοπετρα και μου εδωσαν μια super προσφρορα για μια εβδομαδα!!!Στο τσακ ειμαι να την κλείσω.......2.184 ευρω!!!!Δεν ειναι πολύ συμφερουσα;;;;;;;;;;;;;
Ακριβό, καλέ, δεν είναι;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Δεν ξέρω ακόμα γιατί πρέπει πρώτα να δούμε τις άδειες μας. Εσείς; Αύγουστο;

Ναι εμεις Αυγουστο οπωσδηποτε αλλα ακομα δεν εχουμε πει λεπτομερειες γιατι περιμενουμε να κανονιστει και ο γαμος του αδερφου του ανδρα μου για να κανονισουμε ακριβως ημερομηνιες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα το θεμα δεν ηταν τι εκανε ο Γρ. που δεδομενου του περιβαλλοντος κυριολεκτικα αφηνιασε και δεν ειχε και αδικο ως ενα σημειο...

Καλα περιττο να πω τι πιεση μου ανεβασε,τι τιμωρια εφαγε,τι περασα.. σε σημειο να ξανασκεφτομαι τις αντοχες μου για αλλο παιδι..και να σας τα πω δλδ αμφιβαλω αν θα με πιστεψει ανθρωπος...

Το θεμα ηταν κυριως στο που εγινε αυτο το παρτυ...

Θα σας πω μονο οτι ηταν σε μπαρ-club ....και δε θα το ελεγα και κυριλε....καταλαβαινετε....

Και θα πηδηξω τα ενδιαμεσα (θα τα πω πριβε καποια στιγμη)αλλα θα πω μονο οτι στο τελος ο Γρηγορης φωναζε:

''Αυτο το σχολειο μου αρεσει!!!Που ειναι η κυρια....(τη δασκαλα ελεγε) παιδια;;;''

:shock:

Απαπααααααααα...!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εμείς θα είμαστε Χανιά!
Yeaaaaaaaah!!!!!!!!!!!! Αχ, sunsun μου κάθε μέρα τα σκέφτομαι τα Χανιά, κι αλήθεια ελπίζω να είμαστε κι εμείς ξανά φέτος εκεί, ξανά!!! Αν δεν είχα όμως το θέμα με τη Ναταλία θα επέλεγα Σίμη ή Καστελόριζο, αυτά τα νησιά μου αρέσουν. Έχουμε όμως χρόνο μπροστά μας. Τώρα η επιλογή έχει να κάνει και με την ασφάλεια ενός νοσοκομείου: άρα, λοιπόν, χερσαία ή, από νησιά, τα μεγάλα που διαθέτουν. Και θα πήγαινα, π.χ., Μυτιλήνη, ή Χίο, ή Λήμνο, όλα υπέροχα μου ακούγονται αλλά είναι ακριβά τα ακτοπλοϊκά... Ενώ για την Κρήτη, κάνουν πάντα τρελές προσφορές. Χμμμμμ, θα δούμε! Εκτός κι αν φέτος, για οικονομία, το γυρίσουμε αλά παλιά και ταξιδέψουμε με sleeping bag!!!!

Καλοκαίριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά για καλοκαιρινά, δεν ξέρω, κάτι άκουσα ότι από Δευτέρα χαλαει πάλι...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Κατα βαθος ουτε εμενα μου αρεσει η Ζακυνθος ιδιατερα αλλα ειναι καλη λυση με παιδι γιατι εχει παραλιες ιδανικες για παιδια και τη γυρνας και πιο ευκολα απο οτι την Κεφαλλονια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμεις πάντως Ιωαννα μου την εχουμε κανει λάστιχο...........μα τοση ελαστικότητα πια?????:tongue:

kai emeisssssssssssss :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μα τι πραμα ειναι αυτο ????????? θο το ξυλωσουν απο το τραβα τραβα

κουκλεσ προσπαθω να διαβασω κ να σχολιασω αλλα συνχωρεστεμε δεν μπορω να συγκεντρωθω πληρεσ συγνωμη :oops::oops::oops: εχω βγαλει ενα χαλαζιο στο ματι μου σιν το οτι δεν βλεπω πολυ καλα την δευτερα θα επισκευτω ενα οφθαλμιατρο εχω γυαλια αλλα ποτε δνε τα φοραω τα ξεχνω αλλα τωρα κουραστικαν τα ματακια μου μουτσ μουτσσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Ρίτα συμφωνώ και για αυτό ακριβώς δε μου άρεσε η Ζάκυνθος. Είναι γεμάτη αμμουδιές.
αχχχχχχχχ πολυ ψιλη αμμο εκει χαλασα ενα μαγιο γρρρρρρρρ δνε εβγενε η αμμοσ απο το υφασμα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Λοιπόν, να σας πω τα δικά μας, με το θέμα πάνα ΤΖΙΦΟΣ. Όλη την εβδομάδα πάω την παίρνω από το σχολείο και πάμε στάνταρ κούνιες. Ύστερα μόλις φτάσουμε σπίτι την αλλάζω και βάζουμε βρακάκι, δηλ., ένα το κρατούμενο, part-time προσπάθεια που την ξεκινάμε κατά τις 6 το απόγευμα... Σε κάθε περίπτωση... καταλήγουμε σε ατυχήματα. Δεν τα λέει-δεν τα λέει-δεν τα λέει. Η δασκάλα της μου είπε να της βάζω πάνω από την πάνα ένα βρακάκι για να την προσπαθεί κι εκείνη κάνα-δυο ώρες την ημέρα. Χτες, που τη ρώτησα πώς πήγε μου είπε ότι το ξέχασε να της βάλει το βρακάκι, σήμερα ξέχασα εγώ να ρωτήσω αν έκαναν τίποτα.

Άλλο, τρώει σχεδόν μια φέτα πια από το κέικ με το ένα αβγο κι έτσι από Δευτέρα σκέφτομαι να φτιάξω κέικ με 2 αβγά!!!!!!!!!! Της το δίνουμε κουταλιά-κουταλιά, κάθε μέρα και μια παραπάνω, κάθε φορά παρακαλάει για λίγο ακόμα, της αρέσει πολύ.

Επίσης, σήμερα, που είχε ζεστούλα το μεσημέρι, μετά το σχολείο που πήγαμε πλατεία, ε, δεν άντεξα, και της πήρα παγωτό! Το πρώτο της για φέτος! Και πολύ το χάρηκε! Έχει από πολύ μικρή γκάμα βέβαια να διαλέξει αλλά δεν πειράζει, αφήστε που την είδαν τα υπόλοιπα παιδιάκια στις κούνιες και πήγαν όλα για παγωτό!

Κοριτσούλια μου, κοριτσομάνες, τί Τζούλιες γεννήσαμε. Να επανέρθω κι εγώ στο χτεσινό θέμα και να πω ότι κι η δική μου έντρομή, πολύ συχνά, μου λέει μαμάαααα (είναι και πολύ ηθοποιός εντωμεταξύ), έλα παιδί μου, κι υστερα με κλάψα, το πιπί μου έχει τρίχες, ουγκ, το έχει πει πολλές φορές.... όχι παιδάκι μου λέω εγώ, χαχαχαχαχαχαχα, προσπαθώ να κρατηθώ.

Τί άλλα ήθελα να σας πω. Αυτά εν ολίγοις!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σας φιλεναδούλες! Διακοποσυζήτηση διαβάζω και ανεβαίνω γιατί κατά τα άλλα ακόμα δεν κατάφερε να φτιάξει η φωνή σε σημείο να μιλάω στο τηλ και να μην καταλαβαίνουν τι λέω, αν και ο doc μου είχε πει ότι από χτες έπρεπε να είμαι καλύτερα! Για να δούμε!

Για διακοπές κι εμείς δεν έχουμε κανονίσει τίποτα, μιας και περιμένουμε μήπως μας κάτσει πάλι κανένα δεκαήμερο στα σπιτάκια που τους παραχωρούνε από τη δουλειά του Χ. αλλά χλωμό το κόβω! Μετά θα κανονίζαμε και καμιά βδομαδούλα κάπου αλλού να είμαστε καλά. Πάντως, για το all inclusive που λέμε, εγώ γενικά ήμουν ενάντια ίσως επειδή είχα στενή επαφή με κάποιους πελάτες που είχαν τέτοια ξενοδοχεία τεράστια και είχα μάθει ότι το φαγητό τους μπορεί να φαίνεται σούπερ, αλλά από ποιότητα...Από την άλλη όμως κάποια χρόνια μετά συζητώντας με άλλους γνωστούς συνειδητοποίησα ότι και οι πλειοψηφία από τις ταβέρνες στις τουριστικές περιοχές ειδικά φουλ σεζόν είναι μία από τα ίδια! Έχοντας το Γιώργο 45 ημερών κάναμε τις τελευταίες ξεκούραστες διακοπές μας και μέναμε σε ένα χωριουδάκι αλλά γυρίσαμε Παργα, Πρέβεζα και Λευκάδα και ο μικρός η αλήθεια είναι δε μας κούρασε καθόλου. Την επόμενη χρονιά πήγαμε Φοινικούντα Πελοπόνησο ωραία ήταν αλλά μας έφαγαν οι αποστάσεις αφού πάλι θέλαμε να γυρίσουμε την περιοχή. Την ίδια χρονιά είχαμε πάει και λίγες μέρες Χανιά με φίλους χωρίς το παιδί, που μη με φάτε, αλλά εμένα τα Χανιά δε μου άρεσαν καθόλου! Μου φάνηκε ότι έχει αλλοιωθεί απίστευτα το μέρος με τόσο τουρισμό, εκτός του ότι όλες οι καλές παραλίες απέχουν τουλάχιστον 1 ώρα με το αυτοκίνητο. Μου φαίνεται κουραστικό να είσαι 2 ώρες μέσα σε ένα αμάξι στις διακοπές για να κάνεις ένα μπάνιο. Το Ρέθυμνο μου φάνηκε πολύ πιο ωραίο! Πέρυσι με τα δύο παιδιά και με το πρόβλημα που είχαμε με το Γιώργο πήγαμε λίγες μέρες Πόρτο Χέλι και τις περισσότερες στο Βραχάτι όπου το ξενοδοχείο τα έσπαγε αλλά η περιοχή και η θάλασσα δεν έλεγαν και κάτι το ιδιαίτερο, ωστόσο δεν το μετάνιωσα γιατί αν το ξενοδοχείο δεν ήταν έτσι με τεράστιο κήπο, φουσκωτά, παιδική χαρά και ολόκληρο διαμέρισμα για πάρτη μας δε θα την πάλευα! Φέτος που η κούραση χτυπάει κόκκινο για άλλη μια φορά, πάλι κάτι τέτοιο ψάχνω με όσο γίνεται λιγότερες μετακινήσεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ........όνομα και πράγμα.....επιτέλους.

Ιωάννα χρόνια πολλά για το Χρήστο σου. Να τα εκατοστήσει και να τον βλέπεις συνέχεια να γελάει.:D:D:D:D:D

Φιλάκι και η δική μας προσπάθεια στο θέμα πάνα part time ήταν ....και είναι ακόμα. Την τελευταία εβδομάδα όμως συννενοήθηκα με τη δασκάλα στον παιδικό και την πάει η ίδια τουαλέτα σαν να φορούσε κοιλοτάκι (της έχω πάνα-βρακάκι) και όλη την εβδομάδα γυρίζει με την πάνα στεγνή. Μόλις γυρίσουμε σπίτι τη βάζω και πάλι να κάνει και μετά κοιλοτάκι. Τη Δευτέρα θα τη στείλω παιδικό με το κοιλοτάκι και ότι γίνει.....εεε και πολλές αλλαξιές ;);););) Χμμμμ νομίζω πάντως ότι ξεμπερδέψαμε........έχω να αγοράσω πάνες από τη Μ. Δευτέρα.

Μαρινάκι πώς είσαι; Ακόμα σε παιδεύει το θέμα φωνή; Περαστικούλια. Εύχομαι τα άλλα που σας απασχολούν να είναι καλύτερα.

Χτες στη γορτούλα μας πολύ συγκινήθηκα. Ευτυχώς που ήταν και η κουμπαρούλα μου εκεί διαφορετικά θα τα σούρωνα. Το παιδάκι μου έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στο θέμα ''σκηνή''. Συμμετείχε, τραγουδούσε......:D:D:D:D:D Ύστερα έτρεξαν όλα τα μικρά να βρουν τις μανούλες τους κρατώντας μια καρτούλα που έγραφε ''χρόνια πολλά μανουλίτσα'', ένα μικρό μπουκετάκι λουλούδια και στο τέλος μας χάρισαν και ένα cd με φωτογραφίες και ένα κρεμαστό καρδιά. Πολύ μου άρεσαν όλα :D:D:D Πάω να ετοιμαστώ για βόλτα......φιλάκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!!!

Ιωαννα μου χρονια πολλά στο παλικαρακι σας!Να ειναι γερός και να εχει στη ζωη του πολλή αγάπη και όλα τα καλά!!!

Η συζητηση συνεχιστηκε βλέπω χτες για διακοπές και πιθανα ιδανικα μερη..εγω πήρα τα ζουζουνια και πήγαμε παιδότοπο, να δειτε πως καταλαβαινει κι ο μικρος οτι ειναι σε παιδικο περιβαλλον και κοιταει δεξια αριστερα και χαίρεται με τις παιδικες φωνες που ακούει!!

Εγω την Κρητη δε την αλλάζω με τπτ!!!Εκανα και 4 χρόνια εκει οποτε εχω αποκτησει δεσμους με το νησί και τους ανθρωπους του..Χτες συγκεκριμενα το συζητουσαμε για να διακοπαρουμε εκει φετος...δυσκολο απο πολλες αποψεις όμως!

Η Κεφαλλονια μου αρεσε παρα πολύ αλλα δεν θα την ξαναεπισκεφτομουν και κυριως με παιδια μιας και οι περισσότερες παραλίες ειναι απόκρημνες και δυσβατες..Φυσικα αν ειχα ενα σπίτι εκει οπως η Ριτα, δεν θα με χαλουσε καθολου!!!:D

Βατραχακι την Χαλκιδικη την εχουμε φαει με το κουταλι...Ολο και την επισκεπτόμαστε πάντως και την εχω συνδεσει με εξορμησεις του Σαβ/κου.

Μου αρεσει πολύ και εχω να θυμαμαι πολύ ομορφα καλοκαίρια καθως για αρκετα χρόνια εκανα τις διακοπές μου με τη φιλη μου στο εξοχικο τους αλλα εχω να πω οτι τα τελευταια χρόνια και οι επαγγελματίες της περιοχης το εχουν παραξηλώσει......τι να πώ!

Χτες επισκεφτηκα και το φυσιοθεραπευτη γιατι πλέον το πιασιμο μου σε πλάτη,μέση και ωμους δε λέει να υποχωρησει..Μου ειπε να κανουμε μασαζ και διαθερμίες για να ηρεμησω, μου εδωσε συμβουλές απο το πως να σηκωνομαι απο το κρεβατι μεχρι και πως να καθομαι οταν οδηγω και οπωσδήποτε να ενταξω τη γυμναστικη στο προγραμμα μου...Ετσι μετα απο εκει πήγα όλο ορεξη στο γυμναστηριο να ενημερωθω κυριως για τα οργανα καθως το τμημα με δεσμευει..Ηταν ηδη 9 οποτε σκεφτηκα οτι πάνω κτ αυτη την ωρα θα πηγαινω κι εγω και ηταν καλή ευκαιρια να δω και την κινηση του γυμναστηριου.....Τι είπα,κινηση γυμναστηριου;;;;χαχαχαχα θυμομουν οτι τις απογευματινες και βραδινες ωρες γυμναζονται κυριως οι αντρες αλλα αυτο ρε παιδια παραηταν!!!!Η κοπέλα στη γραμματεια ηταν η μονη θηλυκη παρουσια!!!Πήρα τις πληροφορίες μου, μιλησα με το γυμναστη, ρωτησα και την κοπελίτσα ποιες ωρες γυμναζονται και γυναικες και μου ειπε το μεσημερι κυρίως..οποτε το σεναριο γυμναστηριο κλειδωνεται στο συρταρι!!!

Εχω αποφασισει ομως εκτος απο το διαδρομο που σκονιζεται στο υπογειο να πάρω και ενα καλό ελλειπτικο μηχανημα και να τα ξεσκονισω και τα δυο μια και καλή!!!Το εχω βαλει ως στοχο και αυτη τη φορα δε θα το αμελήσω καθολου, γιατι νοιωθω οτι το σωμα μου με εγκαταλείπει, αρχιζει και σκεβρωνει.....

Σας αφηνω να πάμε μια βολτιτσα στην παιδικη χαρα, λίγα ψωνια και να επιστρεψουμε να ξεκουραστούμε καθως το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβανει...magic park!!!!

Καλα να περασετε ολοι σας!!Φιλια πολλά!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...