Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο, τι κάνετε βρε κορίτσια με το μπάνιο;; τώρα που κρυωσε ο καιρός δεν μπορώ να κάνω με χλιαρό νερό, θέλω να είναι προς το ζεστό, όχι καυτό τελείως. Προσπαθώ να το κρατώ στο χλιαρο με αποτέλεσμα να κάνω γρήγορα για να βγω κ δεν ευχαριστιεμαι το μπάνιο 

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπααα και χαρηκα

αυτο ηταν garden view!!με sea view εχει 3.038 ευρω..μμμ θα το σκεφτω λίγο

Πετρούλα υπάρχει τέτοιο οικονομικό ξενοδοχείο και ακόμα δεν έχει κλειστεί απο 'μας, απορώ:confused::confused:

Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε; διάβασα όλες καλά και μακάρι απο 'δω και πέρα να ξεμπερδέψουμε μια και καλή με τις παλιοιώσεις.

Σήμερα είμαι αραχτή στο σπίτι (δηλαδή τι αραχτή τρέχω και δε φτάνω με τις δουλειές) και προσπαθώ να τα προλαβώ όλα μέχρι το απόγευμα μήπως και πάω τα τέκνα καμια βόλτα.

Ριτάκι εγώ πάντως πιστεύω πως τα ξενοδοχεία με all inclusive για οικογένειες με 2 παιδιά και δε το ένα βρεφάκι είναι η ιδανικότερη λύση για τις καλοκαιρινές διακοπές , με ένα όμως παιδί σίγουρα δεν συμφέρει γιατί μπορεί να σε ακολουθήσει και εκτός ξενοδοχείου, πρόπερυσι δηλαδή με το μεγάλο μόνο περάσαμε μια χαρά φέτος όμως αν θα πάμε πουθενά (γιατι κατι βαφτιση , κατι απο δω κατι απο κει , ειναι πολλα τα λεφτα αρη) θα κλείσω μόνο σε τέτοιο ξενοδοχείο για να μη κάνω τίποτα απολυτως.:D

Ιωάννα - Καντερέ πέρα απο τη 3ημερη πρόβλεψη που μας κάνεις μπορείς να μου πεις αν μπορώ να βγάλω τα καλοκαιρινά πλέον γιατί ακόμα κυκλοφορώ με καφέ , μαύρο γκρι;:confused::confused:

Σούλα για άλλη μια φορά η Ανδρέννα έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, δεν παίζεται η κοπέλα.

Γιοβάννα και εσεις το ίδιο μπορώ να πω με μεγαλύτερη διπλωματία όμως:D

αρμα μη σε ανησυχει καθολου το θεμα στο λεω εκ πειρας.ολα καλα θα παν

εφυγα γιατι μολις ξυπνησε η αλ καιντα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!!

τι κανετε;

βλεπω ολες στο κλιμα των διακοπων ε;αχ τι ωραια αντε να ανοιξει κι ο καιρος επιτελους!

εμεις κλεισαμε διακοπες για Σαντορινη φετος τα εχω κανονησει ολα ξενοδοχειο,αυτοκινητοκαι αεροπορικα εισητηρια να σας πω την αληθεια αν δεν ηταν το σεμιναριο του αντρα μου θα επελεγα αλλον προορισμο αλλα τεσπα ευκαιρια να παμε!

Εμεις χτες πήραμε μια στενοχωρια...εκλεισε η αυλόπορτα (ηλεκτρικη) και ο Χρ δεν ειδε το σκυλι που πήγε να βγει και πιαστηκε αναμεσα.:(:(

Μεχρι να βρει το τηλεχειριστηριο για να ανοιξει, το ζωντανό σφαδαζε...

Ευτυχως δεν εχει σπασιμο, σημερα είναι καλύτερα αν και ειναι ακομη φοβισμένος ο καημενούλης.

αχ μωρε το καημενουλη ετσι ενας φιλος ειχαν ενα κανισακι πολυ μικροκαμονενο και καταλαθος το πατησε δεν το ειδε που χωθηκε κατω απο το αυτοκινητο ασε ακομη εχει τυψεις!

εμεις πάντως Ιωαννα μου την εχουμε κανει λάστιχο...........μα τοση ελαστικότητα πια?????:tongue:

κι εμεις χαχαχα :D

και μολις εβαλα ημερομηνιες στο ξενοδοχειο στη Λακοπετρα και μου εδωσαν μια super προσφρορα για μια εβδομαδα!!!Στο τσακ ειμαι να την κλείσω.......2.184 ευρω!!!!Δεν ειναι πολύ συμφερουσα;;;;;;;;;;;;;

τζαμπα σοβαρα μιλας;μισο να παρω να κλεισω κι ερχομαι!!!:tongue:

στονε μου αν εχει και στην χαλικιδικη grecotel το pella beach.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εμείς θα είμαστε Χανιά! Με την κοιλούμπα τουρλα και την τσέπη άδεια δεν προβλέπονται ταξιδάκια άλλα.. Ήθελα μια Πάρο, μια Νάξο, ας ήταν σε δωμάτιο χωρίς υπηρεσίες. Ας μην παραπονιέμαι όμως! βγαίνει τζάμπα γιατί έχουμε σπίτι και η Κρήτη πάντα μαγεύει! Τα εισιτήρια μόνο και τα υπόλοιπα όπως εδώ.. Θα μείνω και κανα μήνα τουλάχιστον εγώ οπότε σας την έφερα!

η μικρούλα μου έχει πυρετό, αλλά καμία σχέση τα συμπτώματα με τις προηγούμενες αρρώστιες με βήχες και μύξες! πολύ πιο εύκολα. με ένα αντιπυρετικό το 24 ωρο τη βγάζουμε.. Δεν ήξερα οτι υπήρχαν τέτοιες ιωσούλες! μόνο έχει περισσότερη ενέργεια να το πώ... αναστάτωση; την έχω και τρεις μέρες στο σπίτι. Την πήγα στη γιαγιά το μεσημεράκι και ησύχασα...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

[

Ριτάκι εγώ πάντως πιστεύω πως τα ξενοδοχεία με all inclusive για οικογένειες με 2 παιδιά και δε το ένα βρεφάκι είναι η ιδανικότερη λύση για τις καλοκαιρινές διακοπές , με ένα όμως παιδί σίγουρα δεν συμφέρει γιατί μπορεί να σε ακολουθήσει και εκτός ξενοδοχείου, πρόπερυσι δηλαδή με το μεγάλο μόνο περάσαμε μια χαρά φέτος όμως αν θα πάμε πουθενά (γιατι κατι βαφτιση , κατι απο δω κατι απο κει , ειναι πολλα τα λεφτα αρη) θα κλείσω μόνο σε τέτοιο ξενοδοχείο για να μη κάνω τίποτα απολυτως.:D

Το καταλβαινω αυτο και εχεις δικιο το ειπα και πριν, εγω μιλαω για ενα παιδι προς το παρον της δικης μας ηλικιας.

Ομως εγω προσωπικα εχω συνδιασει τις διακοπες με εικονες.Και για εμας και κυριως για το παιδι.Ο Γρ.απο τις περσινες μας διακοπες οι οποιες κατα το ημιση ειχαν μηδενικες μετακινησεις, εχει να λεει παρααα πολλα που αν ηταν μεσα σε ενα ξενοδοχειο πιστευω οτι δεν θα τα εβλεπε.

Οπως και να εχει ομως ειναι και θεμα ιδιοσυγκρασιας και σιγουρα τι ζηταει ο καθενας απο τις διακοπες του.

Ας ερθει ο καιρος με το καλο και οπου και να παμε μακρια απο την καθημερινοτητα, καλα θα ειναι :D.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Sun sun κρητη θελω να παω οπωσδηποτε!

Δεν εχουμε παει ποτέ!Τα δε Χανια λενε οτι ειναι υπεροχα.

Εμεις εχουμε φιλους στο Ρεθυμνο.Παντως ειναι μεσα στα πλανα μας.Φετος λογω υποχρεωσεων δεν θα μπορεσουμε να απομακρυνθουμε απο την ακτινα των επτανησων αλλα καποια στιγμη πρεπει να παμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Sun sun κρητη θελω να παω οπωσδηποτε!

Δεν εχουμε παει ποτέ!Τα δε Χανια λενε οτι ειναι υπεροχα.

Εμεις εχουμε φιλους στο Ρεθυμνο.Παντως ειναι μεσα στα πλανα μας.Φετος λογω υποχρεωσεων δεν θα μπορεσουμε να απομακρυνθουμε απο την ακτινα των επτανησων αλλα καποια στιγμη πρεπει να παμε!

και τα επτανησα τελεια!!!!!!!!!

Αλλα και οι κυκλαδες (αν δεν παινεψω το σπιτι μου)!!!

Ριτα και εμεις το καναμε αυτο να γυρναμε,αλλα το βαρεθηκαμε πια!!!

Καλησπέρα κορίτσια. Διακοποσυζήτηση βλέπω. Εμείς δεν έχουμε αποφασίσει κάτι ακόμη, αλλά αν τελικά πάμε κάπου μάλλον θα είναι η Κεφαλλονιά. Για το all inclusive τώρα, μάλλον συμφωνώ με τη Μαργαρίτα. Θα βαριόμουν πάρα πολύ. Όταν πηγαίνω σε ένα μέρος θέλω κάθε μέρα να είμαι και κάπου αλλού. Καταλαβαίνω όμως ότι κάποιοι έχουν ανάγκη από ξεκούραση και μόνο ξεκούραση και σίγουρα με βρεφάκια είναι δύσκολες οι μετακινήσεις.

Πετρούλα ανατρίχιασα όταν διάβασα τι πέρασε το σκυλάκι. Πω πω το καημενούλι. Τουλάχιστον δεν έπαθε τίποτα χειρότερο.

Blume μην περιμένεις από την κοράκλα σου να δεις τα ίδια με το μικρό σου. Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια είναι λίγο πιο ξεπεταγμένα. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Sunsun περαστικά στην Κατιούλα σου. Μάλλον κάποια ιωσούλα περνάει.

Ρίτα μου έχεις εξάψει την περιέργεια. Τι μπορεί να έγινε στο πάρτυ των διδύμων;;;; :confused::confused::confused::confused:

Σούλα μπράβο στο κοριτσάκι σου. Όλα αυτά τα ''παρακαλώ'' κλπ πάντως είναι σίγουρα του παιδικού. Τουλάχιστον σε αυτές τις τρεις ώρες γίνετε δουλειά ;););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εγώ τώρα τι να πω; Κρήτη και Επτάνησα....τα καλύτερα μέρη!!! ;););)

Καλησπέρα κορίτσια. Διακοποσυζήτηση βλέπω. Εμείς δεν έχουμε αποφασίσει κάτι ακόμη, αλλά αν τελικά πάμε κάπου μάλλον θα είναι η Κεφαλλονιά.

Ελα;;;Ναι;;;;;

Αααα να κανονιστουμε!

Ποτε λετε;;

Πολυ χαρηκα τωρα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ριτα δεν ξερω αν σου εχω πει τη παθαμε με την Κεφαλλονια. Το 2006 αποφασισαμε να παμε εκει και ειχαμε τη βλαμενη σκεψη να πουμε σε ενα φιλο που εχει σχεση με το νησι να μας κλεισει εκεινος ξενοδοχειο. Η αληθεια ειναι οτι δεν ημασταν και πολυ καλα ψυχολογικα ( 1η αποβολη τοτε) .Τα καλοκαιρια ειναι συνδυασμενα με αποβολες τελικα. Και μας εκλεισε στη Κουνοπετρα. 10 Αυγουστου τοτε. Μειναμε ενα βραδυ, δε μας αρεσε καθολου, εγω επαθα καταθλιψη και το πρωι τα μαζεψαμε και φυγαμε. Πηγαμε Φισκαρδο και περασαμε Λευκαδα. Ολη τη μερα ψαχναμε ξενοδοχειο αλλα που τετοιες μερες. Τελικα 10 το βραδυ μου λεει ο ανδρας μου , ρωτας στο τελευταιο ξενοδοχειο αλλιως φυγαμε για Αθηνα. Μπαινω στο τελευταιο ξενοδοχειο , δεν ειχε τιποτα. Βαζω τα κλαματα (τραγικη οπως παντα) και της λεω βρειτε δωματιο γιατι θα με γυρισει πισω Τελικα μας εδωσε ενα δικο τους τελειο δωματιο. Η συνεχεια ηταν οτι εβρεχε ολες τις μερες, πηγα να πνιγω στη Θαλασσα , αδιεθητα και ολα τα ωραια.

Ποσο θελω να παω στη Κεφαλλονια που ολοι λενε ποσο ωραια ειναι!!!

Ε μα στην κουνοπετρα;χαχα!Ληξουριωτης θα ηταν αυτος που σας το συστησε δεν εξηγειται αλλιως...χαχα!

Την πατησατε.το χειροτερο κομματι.

Η Κεφαλλονια ειναι πανεμορφη ομως πρεπει να μεινεις στο σωστο σημειο ωστε να μπορεις να προγραμματιζεις εκδρομες και να εχεις και μερες μπροστα σου για να τα δεις ολα χωρις να σε φανε οι αποστασεις.

(Και εμεις Ληξουρι μενουμε στην παραλια πετανοι αλλα λατρευω αργοστολι .Ειδικα για καποιον που παει πρωτη φορα δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη απο τα προαστια του Αργοστολιου).

η παραλια μας ειναι αυτη

ionian_kefalonia_beaches_patanoi.jpg

και δε ξερω ποσο παει το μαλλι αλλα διπλα μας εγινε αυτο το ξενοδοχειο που γλυκοκοιταζω αλλα δε ξερω πως θα πω στον μπαμπακα μου οτι η επαυλη του δε μου κανει και παω να μεινω διπλα....χαχαχα!!!!

http://www.booking.com/hotel/gr/petani-bay.el.html?aid=311101;label=petani-bay-iYzcxTfBvNa6f09RTyz_zAS3393874187;ws=&gclid=CNu08Z2b5agCFccm3wodzFZqDQ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι αλλα ειναι τεραστιο το νησι γιατι δεν κατεβηκατε στην πολη του Ληξουριου ή στο Αργοστολι να μεινετε καπου αλλου;Ολες οι παραλιες ειναι οργανωμενες και εχουν τα ξενοδοχεια τους που ειναι τα πιο πολλα ζηλευτα.Δεν υπηρχε περιπτωση να μην βρισκατε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ελα;;;Ναι;;;;;

Αααα να κανονιστουμε!

Ποτε λετε;;

Πολυ χαρηκα τωρα!

Δεν ξέρω ακόμα γιατί πρέπει πρώτα να δούμε τις άδειες μας. Εσείς; Αύγουστο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...