Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα ,

Πετρούλα μου φανταζομαι το καημένο το ζωντανο τι περασε.Ευτυχως που είναι καλα.

Μπραβο σου βρε κοριτσακι και για τις κατασκευες σου!Πραγματικα χρυσοχερα εισαι .Με δυο παιδια και κανεις τοσα πραγματα.Μπράβο!!!

Πικουλινα μου καταρχην να περασεις καλα και χωρις τυψεις.!!!!

Οσο για τα κοριτσακια μας τι να πω ?????Α πα πα τι μας περιμενει.

Ιωάννα μου το ιδιο ισχυει και γα σενα.Εχουν ανησυχίες βρε τα κοριτσια!!!

Οσο για τον παιδικο αστα να πανε.απο τις 9 περιπου είναι εκει και αν πας κατά τις 1 είναι όλα κλειστα.Ευχομαι να αλλαξει κατι και συντομα.

Διακοπούλες βλέπω σιγα σιγα κανονιζετε ε?

Αχ εγω να δω παλι τι θα κανω.Να δω τι θα γίνει παλι με τα νεφρα και μετα θα αρχισω να κανω ονειρα γιατι με βλεπω παλι πρωτη μουρη σε κανενα νοσοκομειο!:-(

Χθες πήγαμε στα γενεθλια του ξαδερφουλη της κορης μου.

Ποσο το χαρηκα το παιδακι μου δεν λεγεται!

Εκατσε και επαιξε πολύ υσηχα με ένα κοριτσακι που πανε μαζι παιδικο, εφαγε την τουρτιτσα της μονη της και μονο για να τη σκουπισω στο τελος σηκωθηκα με ακουγε σε ότι της ελεγα και οποτε ηθελε κατι ολο «μπορω παρακαλω….» ή «ευχαριστω πολύ ….» ηταν .

Αχ το ζουζουνακι μου .(κουκουβαου)

ο χρηστος με οκτω κιλα ζελε στο κεφαλι εφυγε κορδωτος κορδωτος για το σχολειο με την τουρτα παρεα ...θα κανω παπυ μαμα(παπυ=παρτυ)..με τον ζελε την επαθα ..του εβαλε το πρωι ο μπαμπας του και μετα πηγα εγω να αλλαξω τον πολωνο και ο χρηστος αδειασε το υπολοιπο ζελε στο μαλλι του ...ω ναι σαν γλιμμενη αγελαδα...εστειλα και φωτογραφικη μαζι οποτε αργοτερα στο φατσοβιβλιο θα ανεβασω φωτο απο το big event..

Απαιχτο το παιδακι σου.Χα χα θελω πολύ να τον δω!!!!

Σούλα έχω λιωσει με την κόρη σου! Χαχαχαχα γυναίκα παιδί μου, τί να πείς!:lol:

Οσο για το ωράριο εγω 12.30 τον παίρνω, αλλά επειδή δεν δουλευω. Οταν ξεκινησω θα τα μαζευουμε κατα τις 15.30 και τα 2. Είναι όμως πολύ λιγες οι ωρες ειδικα για σενα που δουλευεις.

Giovanna μου άλλη κ κόρη σου απο εκεί! Χαχαχαχα "κατι κοιτάει"? Ε ρε γλέντια, τί με περιμένει με την κόρη μου!:mrgreen:

Φιλενάδα ωπου να ' ναι σου 'ρχεται και σενα !!!!

Χα χα;)

και μολις εβαλα ημερομηνιες στο ξενοδοχειο στη Λακοπετρα και μου εδωσαν μια super προσφρορα για μια εβδομαδα!!!Στο τσακ ειμαι να την κλείσω.......2.184 ευρω!!!!Δεν ειναι πολύ συμφερουσα;;;;;;;;;;;;;

:shock::shock: Πετρούλα αν δεν το θελεις για εσας κλειστο σε παρακαλω για μενα.

Μα τετοια ευκαιρια να παει χαμενη????

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλενάδες και πάλι στα γρήγορα!Προσπαθώ να σας διαβάσω αλλά δεν τα καταφέρνω όλα! Δεν έχω ακόμα κάτι νεότερο από την εξέταση, έδειξε αυτό που ήδη ξέρουμε την ήπια διάταση και το απόγευμα θα πάμε στον παιδονεφρολόγο για να τα αξιολογήσει.

Και αφού λέτε για διακοπές και προσφορές πάρτε κι αυτό το σάιτ έχει λίστα με deals http://skathari.net/2011/04/08/i-lista-me-tis-kaliteres-selides-kathimerinon-prosforon-6423/#axzz1IwzXHM3T

Sorry και πάλι που δεν σχολιάζω τίποτα.. :oops::oops::oops:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Χθες πήγαμε στα γενεθλια του ξαδερφουλη της κορης μου.

Ποσο το χαρηκα το παιδακι μου δεν λεγεται!

Εκατσε και επαιξε πολύ υσηχα με ένα κοριτσακι που πανε μαζι παιδικο, εφαγε την τουρτιτσα της μονη της και μονο για να τη σκουπισω στο τελος σηκωθηκα με ακουγε σε ότι της ελεγα και οποτε ηθελε κατι ολο «μπορω παρακαλω….» ή «ευχαριστω πολύ ….» ηταν .

Αχ το ζουζουνακι μου .(κουκουβαου)

Μπραβο βρε Σουλιτσα μου!Πραγματικα την φτυνω!

Εγω εχω αποφυγει να σας πω για το παρτυ των διδυμων που πηγαμε....:rolleyes:

Οταν θα ξεπερασω το σοκ θα σας τα πω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι θα το βρω απο τον ανδρα μου και θα σε παρω να σου πω.Θα ξανακανω και εγω φετος ,εχω αποφασισει να κανω καθε ανοιξη.

Για τον μικρο τα ειπαμε εμεις ολα καλα θα ειναι και θα ξεπεραστει συντομα το θεμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλε παρεχει μεχρι κ φαγητο αναλατο για μπεμπε..νεροτσουληθρες...τον αντρα μου σχεδον τον επεισα

Ναι ετσι ειναι πηγε μια φιλη μου περισυ στην Κυλληνη με το μωρο -βρεφος και της τα ειχαν ολα ετοιμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλως το μαρακι .

ναι εγω εχω ασφαλεια και στα δυο τα παιδια eurobank ...Καναμε και στον μπεμπη οταν εγινε 3 μηνων

ρε μαργαριτακι το σκεφτομουν οτι δεν μας ειπαν κατι για το παρτυ των διδυμων ...οργιασε ο γρηγορακης χαχαχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλε παρεχει μεχρι κ φαγητο αναλατο για μπεμπε..νεροτσουληθρες...τον αντρα μου σχεδον τον επεισα

Ολα αυτά σε grecotel?

Πληροφοριακα ρωτάω, γιατι για εμας διακοπες δεν έχει ούτε φετος:(.

Σουλα μου μες στην ευγένεια η κόρη σου! Μπράβο της!

arma μου καλα αποτελεσματα στον παιδονεφρολογο.

Καλα το θεμα δεν ηταν τι εκανε ο Γρ. που δεδομενου του περιβαλλοντος κυριολεκτικα αφηνιασε και δεν ειχε και αδικο ως ενα σημειο...

Καλα περιττο να πω τι πιεση μου ανεβασε,τι τιμωρια εφαγε,τι περασα.. σε σημειο να ξανασκεφτομαι τις αντοχες μου για αλλο παιδι..και να σας τα πω δλδ αμφιβαλω αν θα με πιστεψει ανθρωπος...

Το θεμα ηταν κυριως στο που εγινε αυτο το παρτυ...

Θα σας πω μονο οτι ηταν σε μπαρ-club ....και δε θα το ελεγα και κυριλε....καταλαβαινετε....

Και θα πηδηξω τα ενδιαμεσα (θα τα πω πριβε καποια στιγμη)αλλα θα πω μονο οτι στο τελος ο Γρηγορης φωναζε:

''Αυτο το σχολειο μου αρεσει!!!Που ειναι η κυρια....(τη δασκαλα ελεγε) παιδια;;;''

:shock:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οσο για το θεμα των διακοπων εμεις γενικοτερα εχουμε αλλη φιλοσοφια. Θεωρουμε οτι αυτες τις 10 ημερες που καθομαστε πρεπει να κρεπαλιασουμε. Το καλοκαιρι του 2007 και ενω ειχα αποβαλει για 3 φορα και ενω περιμεναμε πολυ σημαντικα γονιδιακα αποτελεσματα αποφασισαμε να κανουμε λιγο πιο ακριβες διακοπες. Πηγαμε στο Πορτο Καρρα στο οποιο η διαμονη περιελαμβανε μονο πρωινο. Βγηκαμε απο το αυτοκινητο τη μερα που φτασαμε και μπηκαμε τη μερα που φυγαμε. Περασαμε αξεχαστα. Ημαστα ολη μερα στο ξενοδοχειο, ειχαμε την ξαπλωστρα μας απο κατω στη παραλια και τρωγαμε ή στο μπουφε του ξενοδοχειου ή στα ταβερνακια του ξενοδοχειου.

Ποσο μαλλον τωρα με δυο παιδια. Θελουμε να τα κανουμε ολα με τα ποδιααααααααααααααααα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...