Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπααα και χαρηκα

αυτο ηταν garden view!!με sea view εχει 3.038 ευρω..μμμ θα το σκεφτω λίγο

ΑΑΑΑΑΑ ΜΕ τα αλαζεισ τωρα κουκλα μου εεεεεεεεεε γιατι ??????????/ καλημερα τσουπριτσεσ μου πωσ ειμαστε ? μπραβο που τελιωσεσ τα μπουκαλια εγω τελιωσα τισ χαρτοπετσετεσ χτεσ ;) αυριο ξεκιναω προσκλητηρια

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε ξερω αν ειναι συμφερουσα.Εξαρταται απο το ποσα χαλατε γενικως σε αναλογες διακοπες μιας εβδομαδας.

Ναι εχεις δικιο για τη βολτα.Ομως ας πουμε στην Κυλληνη που ειχαμε παει εμεις αντε και θες να βγεις παραεξω..που να πας;Η κύλληνη ειχα χαλια...

συμφωνω αλλα επεναντη ζακυνθο υπεροχαααααααααα αχ αυτο το ναυα γιοοοοοοοοοοοο αχ αχ

Ε αμα ειναι να μπεις και σε καραβι μαμα λευτ. να περασεις απεναντι για βολτα μονο, τοτε δε συμφερει.. για να δεις ζακυνθο εξω απο την πολη της θες αυτοκινητο.Φυσικα αν παρεις αυτοκινητο θες ενα σωρο λεφτα σε εισητηρια οποτε πας εκει μια και καλη και τα εχεις ολα.Εγω ετσι το βλεπω.

Καλες προετοιμασιες στα της βαφτισης ολα τελεια θα ειναι!!!

Σας αφηνω να εργαστω

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηλιανα μεσα;;;Αντε τελεια!!!!!!!!!!! κι ελεγα με ποιον θα κους κουσαρω τις ωρες που θα κοιμουνται τα boys!!!!

μαρι μεσα ποτε λεσ ? λειπον φευγ παωνα δω την φιλη μου βγενη απο το χειρουργειο σε λιγο θα το μιλισουμε στονε μου ρητα μου καλη δουλεια μουτσσσσσσ φευγ κουκλεσ

Διαφημίσεις

Φυσικα κι εκανα πλάκα πιο πάνω...Ριτα δεν θα εδινα τοσα χρηματα σε ξενοδοχείο οταν μπορω με τα μισα χρηματα να βρω τις ιδιες ή ισαξιες παροχες!!Ειναι δυσκολοι οι καιροί και χρειαζεται και λίγο υποχωρηση απο τους επαγγελματίες και διαπραγματευση των τιμών..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλα ασε σε τετοιες σεζον δεν ιδρωνει το αυτακι τους...εγω περισυ σε ενα ολοκληρο νησι ειχα τηλεφωνησει και μεσω γνωστων και παλι μας τον επιασαν τον πωπο κανονικοτατα.

Εγω παντως αν εβρισκα καποιο ξενοδοχεο με τετοιες παροχες σε ενα μερος που να μπορεις να δεις και πραγματα παραεξω θα το σκεφτομουν.Αλλα δεν μπορω αυτο το ξεκομμενο των περισσοτερων υπερξενοδοχειων διοτι μου ειναι λιγο περιοριστικο.Βεβαια μιλαω για την παρουσα φαση με ενα παιδι και στηριζομενη στο γεγονος οτι ειμαστε της γυρας.

Ωραια παντως τσουκου τσουκου φτασαμε στο καλοκαιρακι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...