Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρίτα βλέπω η συνταγη για τα μελομακαρονα που μου εδωσες έχει ψιχα καρυδιού μεσα..Είναι το μονο υλικό που δεν εχω σπίτι..που να βγαζω τωρα εξω το παιδί...Αν δεν το βάλω θα εχει πολύ διαφορα στη γεύση;;

Ααα έχω χοντρό σιμιγδάλι...Αν το βάλω λίγο στο multi θα εχω αποτέλεσμα ή λέω βλακείες;;

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Joa αν μας διαβαζεις θα σου πρότεινα να βάλεις το παιδί στη μπανιερα και να τρεξεις λίγο το νερό..Ο δικος μου μολις τον βάλω μεσα και ακούσει το νερό, κατευθείαν τα αμολάει..Μη τον τρομάξεις και το κόψει, να εχεις το κυπελάκι απο κτ σαν να προσπαθείτε να στοχευσετε στο κυπελάκι..Να το δει σαν παιχνίδι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα σε όλες! Κομμάτια σήμερα, αδιαθέτησα και δεν βλέπω μπροστά μου από τον πόνο και τη ζαλάδα(τα κλασσικά κάθε μήνα...γκρρρρρρρρρρ!!!)

Εύα μου χάρηκα πολύ που όλα είναι καλά! Τι ωραία που έχεις κοριτσάκι!!!! Αχ! Θα είναι δυο αγαπημένες αδερφούλες!!!!

joa μου το σακουλάκι όντως θέλει πολύ υπομονή. Εγώ όταν έκανα στην Εύα μου είπαν οι μικροβιολόγοι ότι μπορεί να κρατάνε τα τσισα τους πολύ ώρα γιατί τα ενοχλεί. Και η Εύα είχε αργήσει πάρα πολύ και κατάφερα να της μαζέψω πολύ λίγα, αλλά έφταναν. Δώσε του υγρά και βάλτον μπροστά σε ανοιχτή βρύση αν δεις τα σκούρα.

Ρίτα τον είδα εχτές τον γιόκα σου είναι απλά ΘΕΟΣ!!!!!

Εμένα πάλι η Εύα στο συρτάρι που της έχω να το αδειάζει στην κουζίνα(με τάπερ) πλέον δεν το αδειάζει στο πάτωμα αλλά τα ακουμπά στον πάγκο της κουζίνας. :lol:

Πικουλινάκι μου να το πας σε γιατρό τον Παναγιωτάκη...Μα να μην κάνει ζημιές? Να κάθεται και να παίζει και να σας ακούει??? Α, πα πα! Κάτι έχει το παιδί! :lol: :lol: :lol: Αχ ρε πικουλινάκι μου! Γέλασα πολύ με τον προβληματισμό σου!

Αχ ήθελα κι άλλα να πω αλλά θα επιστρέψω σε λίγο γιατί δεν αισθάνομαι και πολύ καλα...

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

φωτεινη μου δεν εχει και πολυ κρυο σημερα βαλε χοντρο μπουφανακι και σκουφακι κασκολακι και μια χαρα στο εξωτερικο τα παιδακια τα πανε βολτα με υπο του μηδεν!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγω παλι κοριτσια ποτε δεν καταλαβα τι σημαινει πονος περιοδου! Ενταξει εχω μια μικρη ενοχληση αλλα μεχρι εκει... Ειμαι απο τις τυχερες, μου φαινεται!!! Αρμακι κουραγιο!:D

t7fQp3.png

αρμακι μου περαστικα!!!

πικουλινακια μου ξεχασα να σχολιασω και να σας φτυσω φτου σας!

ο Παναγιωτακης καλο παιδι η μπουμπου τελεια τι να πω φτου φτου φτου σας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ναι δεν έχει κρύο αλλά έχει υγρασία… το καρότσι έχει ποδοσακο... θα την βάλω και το πλαστικό με το σκούφο και τα διάφορα χειμωνιάτικα.. να είστε από μια μεριά να την βλέπετε...:):) θα της φύγει ο τσαμπουκάς, έτοιμη για επίθεση θα είναι όταν την καθηλώσω στο καρότσι.

Δεν την αρέσει να την έχεις περιορισμένη, μπορεί να είναι μικροκαμωμένη αλλά έχει της απαιτήσεις της:):):):)

Την περασμένη εβδομάδα στον τηλεθεατή είχε το περίφημο Παριζακι αρκουδάκι σε cd, εγώ νόμιζα ότι ήταν DVD και το πηρα.

Της το έδειξα και αμέσως η μικρή παίρνει θέση στην πολυθρονίτσα της έτοιμη για την παράσταση.

Καθώς αρχίζει το τραγούδι και δεν έχει εικόνα με το αρκουδακι. η μικρή σηκώνετε όρθια και με νεύρο και απαίτηση δείχνει με το δαχτυλάκι της την τηλεόραση. Με δικά της λογια αρχίζει να επαναστατεί…ήταν σαν να έλεγε…μα που είναι το αρκουδάκι…. Εγώ με την μητέρα μου και την κόρη μου είχαμε λυθεί στο γέλιο, όσο γελούσαμε εμείς άλλο τόσο φώναζε η Φωτεινή

αρμάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...κι εγώ σέρνομαι όταν έχω περίοδο, αλλά έχω κάποια χάπια από Γερμανία που με ανακουφίζουν έστω και λίγο.

Περισσότερο με ταλαιπωρεί η ημικρανία μου...αααααααααααααααα και ξέχασα να σας πω...μετά την εγκυμοσύνη δυστυχώς η περίοδό μου κρατάει πολλές μέρες!

βατραχουλίνα μου τέλειο το σπιτάκι σου!

m57Zp2.png

Φωτεινή μου εγώ την πάτησα την πρώτη φορά με το CD...νόμιζα πως ήταν DVD αλλά δεν ήταν τελικά...ο μικρός όταν πήγαμε να το πάρουμε σε όλο τον δρόμο το κρατούσε στο χέρι του, γελούσε και έλεγα "παηζακια" (παριζάκι) και μολις το βάζω να παίξει διαπιστώνω πως δεν είχε εικόνα κι ο καημενούλης φώναζε όπως και η Φωτεινούλα!

m57Zp2.png

Βατραχάκι μου τέλειο το σπίτι και το δεντρο, καλές γιορτές και με το καλό και το μωράκι,

Σούλα μαζί με έμενα θα έχουμε το δέντρο έως το Φεβρουάριο, τόσο το κρατάω και εγω

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...