Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλε τι ξεπεταγμενα ειναι τα κοριτσουδια μας ...ενω τα αγορακια παναγιτσες αγνα και αμολυντα εμεις το πολυ πολυ να μιλησουμε με τον πωπο μας ...απαπαπα γυναικες ..

εμεις πάντως Ιωαννα μου την εχουμε κανει λάστιχο...........μα τοση ελαστικότητα πια?????:tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε τι ξεπεταγμενα ειναι τα κοριτσουδια μας ...ενω τα αγορακια παναγιτσες αγνα και αμολυντα εμεις το πολυ πολυ να μιλησουμε με τον πωπο μας ...απαπαπα γυναικες ..

εμεις πάντως Ιωαννα μου την εχουμε κανει λάστιχο...........μα τοση ελαστικότητα πια?????:tongue:

Χαχαχαχαχα:lol::lol::lol::oops:

Καλημερα!

Ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι ...αλλο το grecotel στην Κυλληνη και αλλο στην Αχαια ε;

Δωσε ενα λινκ πικουλινι να το δω αν και φετος ειμαστε κανονισμενοι αλλα λεμε τωρα για να εχουμε καμμια ιδιεα.

Παντως ρε παιδια το all inclusive δεν ειναι περιοριστικο;Δε θα θελετε να πατε καπου αλλου να φατε,να πιειτε καφε κτλ;

Τι αλλα νεα;

Εμεις καλα!

Ιωαννα αυριο ειναι τα γενεθλια ε;Περιμενουμε τις φωτο απο το παρτακι θα ξετρελαθει ο μικρος στο σχολειο!Εμενα ακομα το λεει καθε μερα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωαννα εγω συμβουλεύομαι το booking που βγαζει εξισου καλές προσφορες και μετα παιρνω τηλ και αν μου δωσουν υψηλότερη τιμη λέω "μα πως αφου στο booking...." κλπ :D

Ασε που περιμενω και καμια καλή προσφορα απο το groupon και τα σχετικα..Το ξενοδοχειο στην Παργα ενω το ειχαμε κλεισει με τηλ κρατηση μετα ειδα την προσφορα στο groupon και οταν τους πήρα να ζητησω την προσφορα μου ειπαν οτι μου ειχαν ηδη στειλει e-mail!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!

Για εμας Ριτα δεν ειναι καθολου περιοριστικό, ισα ισα που το ψαχνω πολύ φετος!!!!Θα τρωμε και φαγητό το καλοκαιρι και θα θελω τρεηλορ για να κουβαλάω όλη την προικα..θελω να πάω στο ξενοδοχείο και να φυγω στην αποχωρηση!!!!Ενταξει θα βγεις και για κανενα καλό μεζε ή ουζακι αλλα σε καθημερινη βαση δε θελω μετακομισεις γιατι περι αυτου προκειται...χαχαχ

Καλημερα ριτακι !!!

ριτα το all inclusive ειναι οντως περιοριστικο αλλα εχουμε κουραστει τοσο πολυ και κυριως ο αντρας μου που θελουμε να παμε καπου να σαπισουμε ..θαλλασα ,πισινα και τουμπαλιν ..αυτα τα ξενοδοχεια εχουν και πολλες δραστηριοτητες για το πιτσιρικια οποτε everybody's happy ...και γενικα τα grecotel θεωρουνται παιδοξενοδοχεια!!!φοβερες δραστηριοτητες για τα παιδακια ...

και εγω απο τα golden deal & groupon ενημερωνομαι μηπως και πεσει καμια προσφορουλα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι ισως με τα 2 παιδια ειναι ιδανικο πετρουλα αλλα με ενα παιδι στην ηλικια των μεγαλων για μενα μαλλον βαρετο ειναι...Δε ξερω ο δικος μους βαριεται σε ενα σημειο παντως και ας εχει δραστηριοτητες.

Στο grecotel στην κυλληνη ειχαμε μεινει στο παρελθον και ειναι εξαιρετικο.δεν εχω λογια.

Αυτο στην αχαια δεν το εχω δει και μπερδευτηκα τωρα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγω μιλησα για τη θαλασσα και το φαγητό, οχι για τη βολτα μας!

Δε με πειραζει δλδ να κανω μπάνιο στην ιδια θαλασσα και να τρωω στον ιδιο χωρο...φυσικα και θα βγαινουμε τις βολτες μας και τις τσαρκες μας

και μολις εβαλα ημερομηνιες στο ξενοδοχειο στη Λακοπετρα και μου εδωσαν μια super προσφρορα για μια εβδομαδα!!!Στο τσακ ειμαι να την κλείσω.......2.184 ευρω!!!!Δεν ειναι πολύ συμφερουσα;;;;;;;;;;;;;

Δε ξερω αν ειναι συμφερουσα.Εξαρταται απο το ποσα χαλατε γενικως σε αναλογες διακοπες μιας εβδομαδας.

Ναι εχεις δικιο για τη βολτα.Ομως ας πουμε στην Κυλληνη που ειχαμε παει εμεις αντε και θες να βγεις παραεξω..που να πας;Η κύλληνη ειχα χαλια...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω μιλησα για τη θαλασσα και το φαγητό, οχι για τη βολτα μας!

Δε με πειραζει δλδ να κανω μπάνιο στην ιδια θαλασσα και να τρωω στον ιδιο χωρο...φυσικα και θα βγαινουμε τις βολτες μας και τις τσαρκες μας

και μολις εβαλα ημερομηνιες στο ξενοδοχειο στη Λακοπετρα και μου εδωσαν μια super προσφρορα για μια εβδομαδα!!!Στο τσακ ειμαι να την κλείσω.......2.184 ευρω!!!!Δεν ειναι πολύ συμφερουσα;;;;;;;;;;;;;

μαρι τι λεσ ???????????/ εχει μεσα κ φαι ???????? κλεισε κ για μασ ...... ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...