Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ντινα αυτα τα μασαζια κτλ που ειναι σε καποιο ξενοδοχειο;

Βεβαιως και καλο ειναι να πατε και να χαλαρωσετε και να το ευχαριστηθειτε μονοι σας αλλα αν ειναι να μην περασεις καλα επειδη θα ειναι τα παιδια πισω ,δε γινεται να τα παρετε μαζι σας και να κανετε τα μασαζ εναλλαξ;

Εννοειται οτι εγω αν πηγαινα, μονη θα πηγαινα σε τετοια φαση και χωρις τυψεις αλλα το λεω αν μπορει να ρυθμιστει αλλιως για να μην σε χαλασει τιποτα.

Σε καταλβαινω παντως..και εγω εχω κολληματα στο θεμα αυτο .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντινα αυτα τα μασαζια κτλ που ειναι σε καποιο ξενοδοχειο;

Βεβαιως και καλο ειναι να πατε και να χαλαρωσετε και να το ευχαριστηθειτε μονοι σας αλλα αν ειναι να μην περασεις καλα επειδη θα ειναι τα παιδια πισω ,δε γινεται να τα παρετε μαζι σας και να κανετε τα μασαζ εναλλαξ;

Εννοειται οτι εγω αν πηγαινα, μονη θα πηγαινα σε τετοια φαση και χωρις τυψεις αλλα το λεω αν μπορει να ρυθμιστει αλλιως για να μην σε χαλασει τιποτα.

Σε καταλβαινω παντως..και εγω εχω κολληματα στο θεμα αυτο .

Ναι σε ξενοδοχειο θα πάμε. Τα παιδια δεν τα παιρνουμε μαζι , γιατι θα με κραξουνε. Θα παμε με αλλο ενα ζευγαρι !!!

Πάρε με pls πάρε με μαζί Πικουλίναααααα! ... και μετά ξύπνησα! Τόσο είχε και το ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει κι εμείς πέρυσι, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το grecotel και θα περάσουν τέλεια και τα παιδιά! Χμμμ μήπως να το σκεφτούμε κι εμείς να έρθουμε παρέα σας?

Πάω για νάνι τα λέμε αύριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Να σας βάλω και ένα άρθρο για εσάς που έχετε ή σκέφτεστε να αγοράσετε τις νέες καφετιέρες tassimo έτσι να ενημερώνεστε
kiko, λαλίστατο μου πλασματάκι! Σε ευχαριστώ δημόσια που με έβγαλες από ένα έξοδο! Ως γνήσιο καταναλωτικό ον, πολύ τις λιγουρευόμουν αυτές τις καφετιέρες.

Καλησπέρα! Θα προσπαθήσω να σας διαβάσω λίγο!

Για τις απεργίες των νηπιαγωγείων, τί αναρωτιέστε, αν πάνε να τους μεγαλώσουν το ωράριο με τα ίδια φαντάζομαι λεφτά, ε, για αυτό αντιδρούν οι άνθρωποι. Δύσκολη δουλειά πάντως, δεν πληρώνεται...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Και ο δικος μου παρολο που γκρινιαζει μια χαρα την ετοιμαζει το πρωι .Θα μου πεις είναι μια !!
Πολύ τους χαίρομαι τους άντρες μας που είναι τόσο... βοηθητικοί! Πέρα από τα αστεία, μεγάλο και σημαντικό πράγμα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Όσο για το πιπί της Ανδρεάνας που το θέλει φαλακρό, να σου πω ότι η Αλεξάνδρα ''περιεργάζεται'' το δικό της και αν τη ρωτήσω τι κάνει μου απαντάει ''κάτι κοιτάω'' :tongue::tongue::tongue::tongue: Μπρος στο δρόμο που χάραξε η Τζούλια.
Αχαχαχαχαχχαχχαχα, άλλη ατάκα!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Για την περίοδο, να πω ότι κι εμένα νομίζω μου ήρθαν 9 μήνες αφού γέννησα, όταν πια δηλ. δεν ήταν ο θηλασμός το αποκλειστικό φαΐ της Ναταλίας. Οσο για τους γυναικολογικούς ελέγχους είμαι πάντα τυπική και στην ώρα μου.

pikoulina, είσαι η πρώτη που κανονίζει καλοκαιρινές διακοπές! Άντε, να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε καλοκαιρινή διάθεση! Εγώ για αυτό το θέμα, φρόντισα να πάρω, έτσι, μερικά καλοκαιρινά ρουχαλάκια, μμμμμμμ, άντε να ζεστάνει να βάλουμε τα καλοκαιρνά μας! Πήρα και της Ναταλία κάτι θεϊκά ρουχαλάκια, αχ βρε κορίτσια τα κοριτσίστικα ρούχα είναι το κάτι άλλο!!!!

Με τα κακάκια της η μικρή μου δυσκολεύτηκε πάλι σήμερα... Την πήγαινα να τα κάνει στην τουαλέτα, δεν ήθελε... με τα πολλά πήγε κι έκανε λίγα... κι ύστερα το... αποτελείωσε στο βρακάκι της... Μόνο που είδα λίγο αιματάκι... Πρέπει να ήταν σκληρά και να την πόναγαν... σόρυ κιόλας για τις περιγραφές... Έχω ξαναδεί αιματάκι κι ίσως τότε πρέπει να συνενοηθώ και με τον γυναικολόγο... μάλλον υπάρχει κάποια ραγαδούλα, τί γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Και να φανταστείτε ότι τρώει κάθε μέρα ακτινίδιο και, αυτήν την εποχή, φράουλες. Δεν πίνει όμως πολύ νερό...

Κορίτσια μου πάω να κάνω ένα μπανάκι και να την πέσω. Σας φιλώ γλυκά όλες! Σμουτς!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

17 μήνες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
να πω κ εγώ πόσους μήνες δεν έχω????????//

ιχιχχι ασ μετρήσω από τον Αύγουστο του 2008 που έμεινα έγκυος στο Λευτέρακι μου ξανά είδα περίοδο όταν ήταν 14 μηνων ο Λευτέρης έχουμε και λέμε 14 +9 =23 μήνες από το πρώτο παιδί και τώρα στο Χρηστακη μου 15 μήνες σύνολο προς το παρών 38 μήνες χωρίς περίοδο ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗ χμμμμμμμμμμ γλυτώσαμε πολλά από την εμμηνόπαυση ααααα κ στο βιβλίο τις πατσουρου κάτι διάβασα για την απουσία της περιόδου κ τα οφέλη του στον οργανισμό μας

ΟΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 38 ΜΗΝΕΣ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

σας διάβασα αλανταλα πρωί είναι καλέ μην βαράτε στους μήνες περιόδου κολησα

σήμερα

:tongue::tongue:

αααααααα σουλα κ ιωαννα τι γραφτετε καλε για τισ κορακλεσ αχ πρεπει να μπω το απογευμα να διαβασω ουφφφφφφ μουτσ μουτσ σασ αφηνω

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Υ6ΑΧΡΟΥΝ ΤΣΟΥΠΧΕΣΠΟΥ ΔΝΕ ΕΣΤΗΛΑΝ`ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΔΕΝ`ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΛΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΓΙΟΒΑΝΑΝ ΠΙΚΟΥΛΙΝΑ ΑΡΜΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ??????????/ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΔΝΕ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΝΑ ΜΟΥ γραφετε κ με ποια μενετε κοντα να σασ τα στηλω μαζι ΝΤΑΞΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ??????????/ ΜΟΥΤΣ :D:D:D

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα!

Επιτέλους ωραία μέρα! Ήλιος!!!!!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Μαρινάκο εσύ πώς είσαι?

Πικουλίνα κι εγώ ζηλεύω! Όσο για τα κολλήματά σου, δεν ξέρω ποια είναι, εγώ πάντως, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αφήσω για λίγο την Σοφία στους γονείς μου και να φύγουμε με τον καλό μου...

Γιοβάννα και εμείς την Σοφία πολλές φορές "Τζούλια" την φωνάζουμε! Τυχαίο.... δεν νομίζω!!!!

mrdIp3.png

Καλημερα!!!

Πως ειστε;;Παρασκευη σήμερα κι ο καιρός τέλειος!!

Εμεις χτες πήραμε μια στενοχωρια...εκλεισε η αυλόπορτα (ηλεκτρικη) και ο Χρ δεν ειδε το σκυλι που πήγε να βγει και πιαστηκε αναμεσα.:(:(

Μεχρι να βρει το τηλεχειριστηριο για να ανοιξει, το ζωντανό σφαδαζε...

Ευτυχως δεν εχει σπασιμο, σημερα είναι καλύτερα αν και ειναι ακομη φοβισμένος ο καημενούλης..

Να σας πω κι ενα ευχαριστο τωρα...εχω τελειωσει με τα μπουκαλια για τα προσκλητηρια και με τα μπρελοκ που θα στολισουν τη μπομπονιερα μας!!

Το 22.00μμ-01.00 πμ ειναι πολύ αποδοτικό ωραριο!!!!

Βρε Πικουλίνα που τη βρηκες αυτη την προσφορα;;;Εχω φαει το διαδίκτυο να βρω ενα ξενοδοψχειο με all inclusive ή τουλάχιστον ημιδιατροφη και ολα ειναι ανω των 250 ευρω..Η θαλασσα ειναι κοντα;;;;Καλά να περασετε και το Σαβ/κο, να το απολαύσετε και να το ζήσεις!!!

Φιλακι με γεια τα ρουχαλάκια σας!!!Τα τελευται χρόνια και τα αγοριστικα εχουν γινει αξιοζήλευτα!!Εχουν εντονα χρωματα, σχεδια και γενικά είναι πολύ τρεντυ..δεν ειναι σαν τα κοριτσίστικα βεβαια αλλα εχουν βελτιωθεί παρα πολύ!!!

Μαμαλευτερακη δεν ειχα καταλάβει οτι ηθελες τωρα τις διευθυνσεις μας...Νομιζα πως μιλούσες για μετα τη βαφτιση

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!!

Επιτελους ζεστη!!!!!εχει ερθει και η καθαριστρια για να καθαρισει το σπιτι για να γινει παλι χαλια αυριο!!

ο χρηστος με οκτω κιλα ζελε στο κεφαλι εφυγε κορδωτος κορδωτος για το σχολειο με την τουρτα παρεα ...θα κανω παπυ μαμα(παπυ=παρτυ)..με τον ζελε την επαθα ..του εβαλε το πρωι ο μπαμπας του και μετα πηγα εγω να αλλαξω τον πολωνο και ο χρηστος αδειασε το υπολοιπο ζελε στο μαλλι του ...ω ναι σαν γλιμμενη αγελαδα...εστειλα και φωτογραφικη μαζι οποτε αργοτερα στο φατσοβιβλιο θα ανεβασω φωτο απο το big event..

Πικουλινα για πες απο που το εκλεισες το χοτελι ??πολυ καλη τιμη για αυγουστο . σκεφτομαστε και εμεις το all inclusive για φετος για τους τρεις μας ...μαμα -μπαμπας και χρηστος να σαπισουμε το μπεμπακι θα διακοπαρει για 5 μερες στην εξωτικη Λαμια ..αν το βρω με 150 ευρω αρχες ιουλιου φυυυυυγαμε......μαρινα ελατε καλε και εσεις!!!!!!

Καλε τι ξεπεταγμενα ειναι τα κοριτσουδια μας ...ενω τα αγορακια παναγιτσες αγνα και αμολυντα εμεις το πολυ πολυ να μιλησουμε με τον πωπο μας ...απαπαπα γυναικες ..

Φιλακι τα κοριτσιστικα ειναι απιθανα!!!πας στα μαγαζια και ειναι γεματο κορδελες φουστιτσες ,φορεματακια ..απιθανα ..αν ειχα κορη θα ηταν μονιμως κρυωμενη..ολα εξω θα της τα ειχα!!!

Πολλα φιλακιαααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Στρωνει ο καιρός νομίζω!

Σούλα έχω λιωσει με την κόρη σου! Χαχαχαχα γυναίκα παιδί μου, τί να πείς!:lol:

Οσο για το ωράριο εγω 12.30 τον παίρνω, αλλά επειδή δεν δουλευω. Οταν ξεκινησω θα τα μαζευουμε κατα τις 15.30 και τα 2. Είναι όμως πολύ λιγες οι ωρες ειδικα για σενα που δουλευεις.

pikoulini να περασετε τέλεια! Κ' εγώ περιμενω ενυσχυσεις την άλλη βδομαδα:D, για ταξιδάκι δε νομιζω αλλά μιά νυχτερινή έξοδο θα την κάνουμε επιτέλους!!! Οσο για τα κολληματα αν τα αφησω σε άτομο που εμπιστευομαι δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Giovanna μου άλλη κ κόρη σου απο εκεί! Χαχαχαχα "κατι κοιτάει"? Ε ρε γλέντια, τί με περιμένει με την κόρη μου!:mrgreen:

filaki μου δεν εχω ιδέα τί μπορείς να κάνεις για το αιματακι. Η παιδίατρος τί λέει?

μαμαλευτερακι 3 χρόνια???:shock: Ουάου!

Μαρίνα πώς είσαι? Η φωνή?

πετρουλα καλημερααααα...αν θες στο last minute.gr εχει καλες προσφορες για all inclusive ...αλλα για το ξενοδοχειο που λεει η πικουλινα εγω το βρηκα για αρχες ιουλιου 270 ευρω την βραδια ..ας μας πει η ντινα που το βρηκε ..ειναι πολυ ενδιαφερον...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...