Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρούλα μου δεν εχω ιδεα ειλικρινα.

Αρχικα ειχε ξεκινησει μεχρι τις 4 και ειχε και κρεβατακια για τα παιδακια.

Σιγα σιγα ομως επειδη απο οτι μου ειπαν καμμια μαμα δεν τα αφηνε αρχισαν και ελλατωναν το ωραριο και καποια στιγμη πουλησαν και τα κρεβατια .

Εξ αλλου η πλειοψηφία των μαμαδων που στελνουν εκει τα παιδια τους δεν εργαζονται οποτε δεν εχουν κανενα προβλημα να τα περνουν νωρις.

Μονο εγω και αλλες δυο κοπελες εχουμε στην ουσια προβλημα και μαλιστα η μια επειδη δεν γινεται αλλιως παει και το παιρνει στις 1 και κατι και η καθαριστρια που το κραταει την κοιταει με μισο ματι.

Εκανα συζητηση με καποιες μαμαδες αλλα στην τελικη ειμαι μονη μου .Οποτε πως να κανω κατι???

Κανουν παρα πολυ καλη δουλεια αλλα δεν τις κατηγορω που "βολευτηκαν" με αυτο το ωραριο.

Αλλα νομιζω οτι σιγα σιγα πρεπει να μπουνε σε αλλο χορο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρουλα δεν το εξηγησα καλα , δεν περιμενουν μονα τους τα παιδια απεξω αυτο ελειπε...με καποια καθαριστρια ή με καποιον υπαλληλο του σχολειου(φυλακα κτλ) περιμενουν αλλα ποτέ δυστηχως με καποια παιδαγωγο και μεσα...

Ουτε με την επιμηκυνση του ωραριου στον δημοσιο τομεα ειμαι αντιθετη....αλλα ας το αφησουμε τωρα γιατι ειναι μεγαλη κουβεντα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινακι μου, μας λειπεις. Εγω εχω θυμωσει παρα πολύ που δε μου απάντησες. Οσο για το ξενοδοχειο ευχαριστουμε, τελικα κλεισαμε στη Λακοπετρα Αχαϊας (grecotel). Μου φανηκε πολύ καλη η τιμή ρε κοριτσια. 180 ευρω με ολα πληρωμενα. Πρωινο-μεσημεριανο-βραδυνο , απεριοοριστα ποτα, αναψυκτικα, καφεδες, παγωτα, κ.ο.κ.

Το Σαββατοκυριακο θα φυγουμε με τον καλο μου για σπα και μασαζια. Εννοειται οτι παλι με εχει πιασει και δεν θελω να παω. Βεβαια ειμαι καλυτερα απο την προηγουμενη φορα.

Φιλια

Χθες κοριτσια ειχαμε μια τελεια τουαλετοσυζητηση με τη μικρη μου.

Επειδη εχω περιοδο της εκανε εντυπωση το «παμπερς» οποτε προσπαθησα να εξηγησω οσο πιο απλα μπορουσα τι ακριβως συμβαινει.

Οποτε αφου τελειωσα (ψιλοιδρωμενη ) γυρναει και μου λεει «Ε καλα εμενα θα μου το φερει ο πελαγος το παιδακι μου»:shock:

Εγω παντως για πελαργο δεν εχω πει τιποτα !!!!

Και συνεχίζει.

Μαμα εχεις τριχες ????

Ναι παιδακι μου και εσυ θα εχεις όταν μεγαλωσεις !

Μπα δεν νομιζω , μου αρεσει πιο πολύ φακλαρο(φαλακρο).:rolleyes:

Ακουσον ακουσον!!!!!!

Φιλια

Εχει και αποψη , η ατιμη!!!! Καλα θεϊκή!!!

Η κορη μου, σημερα που ειδαμε για πρωτη φορα το τραγουδι της Eurov. κουναγε τα χερια της και εννουσε ωραιο, οπως λεμε για το νοστιμο. Της γυαλισε ο τραγουδιστης. Να κανουν παρεα Σουλιτσα. Η μια καψουρευτηκε 18 μηνων και η αλλη το θελει γυαλι το πιπι της!!!

Διαφημίσεις

Ο καφές που φτιάχνεται σε μηχάνημα με κάψουλες, περιέχει πολλαπλάσια συγκέντρωση από φουράνιο –ένα τοξικό, καρκινογόνο συστατικό- από αυτόν που φτιάχνουν οι απλές καφετιέρες. Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις βρέθηκαν στις κάψουλες του εσπρέσο.Η μελέτη έγινε από ειδικούς στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Journal Food Chemistry» και στο site του Εθνικού Ιδρύματος Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ισπανίας.«Τα χημικά συστατικά που παράγονται φτιάχνοντας καφέ φίλτρου, δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με αυτά που παράγονται από μία μηχανή εσπρέσο με κάψουλα, καθώς κατά τη διαδικασία υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απελευθέρωση φουρανίου», εξηγεί ο υπεύθυνος της μελέτης Javier Santos, καθηγητής του τμήματος Αναλυτικής Χημείας στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης. Το ενδιαφέρον των επιστημόνων για τη μελέτη του εν λόγω συστατικού έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς είχε αποδειχθεί η τοξικότητα και οι καρκινογόνες ιδιότητες που είχε στα ζώα, όπως και επίσης επειδή η Διεθνής Υπηρεσία Έρευνας για τον Καρκίνο το περιέλαβε στη λίστα τροφίμων που δυνητικά προκαλούν ογκογενέσεις.Οι ειδικοί κατέγραψαν τις συγκεντρώσεις φουρανίου σε διάφορα είδη καφέ και βρήκαν πως:*Ο καφές φίλτρου περιέχει από 20 έως 78 νανογραμμάρια ανά χιλιοστόλιτρο (ng/ml)*Ο στιγμιαίος καφές περιέχει από 12 έως 35 ng/ml*Ο εσπρέσο απλής μηχανής από 43 έως 146 ng/ml*Ο εσπρέσο από κάψουλα περιέχει 117 έως 244ng/ml«Τα αυξημένα επίπεδα οφείλονται στις ερμητικά κλειστές κάψουλες, οι οποίες εμποδίζουν το φουράνιο, που είναι ιδιαίτερα πτητικό, να απελευθερωθεί όταν με την πίεση και το καυτό νερό το συστατικό εισέρχεται στο ρόφημα» εξηγεί ο Santos. Μάλιστα, όπως εξηγεί ο ίδιος, «όσο περισσότερο παραμένει ο καφές στο φλιτζάνι, τόσο περισσότερο εξατμίζεται το φουράνιο».Οι ειδικοί επισημαίνουν πως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι εντός των τιμών που θεωρούνται ασφαλείς για την ανθρώπινη υγεία. Για να ξεπεράσει κάποιος τα ανώτατα εγκεκριμένα όρια το φουράνιο στον καφέ, θα πρέπει να καταναλώσει τουλάχιστον 20 κάψουλες καφέ την ημέρα ή 200 στιγμιαίους καφέδες. Ωστόσο, το φουράνιο περιέχεται σε διάφορα τρόφιμα, από παιδικές τροφές, χυμούς, προϊόντα σε βάζα και κονσέρβες που δεν ζεσταίνονται για να καταναλωθούν και είναι δύσκολο να ξεπεράσει κάποιος τα ασφαλή όρια. Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρακολουθεί και καταμετρά την ουσία σε διάφορα τρόφιμα προκειμένου να αλλάξει την υπάρχουσα νομοθεσία. Στην ίδια μελέτη φάνηκε πως η συγκέντρωση φουρανίου είναι χαμηλότερη σε καφέ που έχει καβουρδιστεί αργά και σε χαμηλή θερμοκρασία, από αυτόν που καβουρδίζεται σε υψηλή θερμοκρασία και γρήγορα.Το φουράνιο, όπως και το ακρυλαμίδιο, ανήκει στην κατηγορία των καρκινογόνων συστατικών που εμφανίζονται όταν το τρόφιμο ή το ποτό εκτίθενται σε υψηλή θερμοκρασία

ενδιαφερον το αρθρο κικο μου με εβαλε σε σκεψεις μμμμ!!!!:rolleyes:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Χθες κοριτσια ειχαμε μια τελεια τουαλετοσυζητηση με τη μικρη μου.

Επειδη εχω περιοδο της εκανε εντυπωση το «παμπερς» οποτε προσπαθησα να εξηγησω οσο πιο απλα μπορουσα τι ακριβως συμβαινει.

Οποτε αφου τελειωσα (ψιλοιδρωμενη ) γυρναει και μου λεει «Ε καλα εμενα θα μου το φερει ο πελαγος το παιδακι μου»:shock:

Εγω παντως για πελαργο δεν εχω πει τιποτα !!!!

Και συνεχίζει.

Μαμα εχεις τριχες ????

Ναι παιδακι μου και εσυ θα εχεις όταν μεγαλωσεις !

Μπα δεν νομιζω , μου αρεσει πιο πολύ φακλαρο(φαλακρο).:rolleyes:

Ακουσον ακουσον!!!!!!

Φιλια

χαχα τρομερη γεια σου Αντρεαννα με τα ωραια σου ετσι σε θελω cool :tongue:

κι εγω μετραω ηδη 17 μηνες χωρις υδραυλικα θεματα...!!!

Πάντως Βατραχακι μου σιγουρα ολες οταν επιστρεφουμε στη δουλεια μετα τη γεννηση του παιδιου αντιμετωπίζουμε ενα θεμα, αλλα αλλιως ειναι να επιστρεφεις στη δικη σου δουλεια οταν εσυ το επιλέγεις κι αλλιως ειναι να επιστρεφεις στην δουλεια οταν δεν εχεις αλλα περιθώρια....Η αλήθεια είναι οτι θα ηθελα να καθησω λίγο ακομη με τον μικρό...

εγω μετραω 9 μηνες εγγυμοσυνης + 12 μηνες{σχεδον} θηλασμου μας κανουν 21 μηνες και ακομη δεν μου ηρθε κανονικα αρα συνολο 22-23 μηνες σχεδον χωρις γι'αυτο εκλεισα και ραντεβου να κανω ενα ελεγχο!

οσο για το θεμα της δουλειας στονε μου σιγουρα οταν εισαι σε δικη σου δουλεια ειναι αλλιως ευτυχως αυτη την φορα ημουν τυχερη και επεστρεψα σχεδον μετα απο ενα χρονο στη δουλεια!

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Το πόση δουλειά είχα σήμερα δεν περιγράφεται γκρρρρρ :mad::mad::mad::mad::mad: Παρόλα αυτά, αν και δημόσιος υπάλληλος, ούτε και εγώ είμαι αντίθετη με την επιμήκυνση του ωραρίου, αρκεί να γίνεται σωστά π.χ ένα απόγευμα την εβδομάδα ή κάποια μέρα να σχολάμε 17.30 αντί για 15.00 Αν πουν να πηγαίνουμε μισή ώρα νωρίτερα ή να φεύγουμε μισή ώρα αργότερα δεν θα εφαρμοστεί από κανέναν.......

Σούλα σχολάνε τα παιδιά 12.30; Και συγγνώμη πόσες ώρες δουλεύουν οι δασκάλες αυτές και πόσα παίρνουν; Ε ρε Άγγελα που μας χρειάζεται!!!! Όσο για το πιπί της Ανδρεάνας που το θέλει φαλακρό, να σου πω ότι η Αλεξάνδρα ''περιεργάζεται'' το δικό της και αν τη ρωτήσω τι κάνει μου απαντάει ''κάτι κοιτάω'' :tongue::tongue::tongue::tongue: Μπρος στο δρόμο που χάραξε η Τζούλια.

Ρίτα απαράδεκτο να βγάζουν τα παιδάκια έξω, αλλά......μήπως και αυτές έχουν να παραλάβουν τίποτα παιδάκια από κανένα ολοήμερο, γιατί και αυτά στις 16.00 σταματάνε;.....Λέω τώρα εγώ......ας βλέπουμε πάντα και τις δύο όψεις του νομίσματος. Πότε είναι η παράστασή σας; Εμείς έχουμε αύριο το απόγευμα γιορτούλα, ετεροχρονισμένα για τη γιορτή της μητέρας, και όλο μου λέει ότι θα μου πει ποίημα και θα μου δώσει δώρο.....:confused::confused::confused:

Πετρούλα ευτυχώς είσαι καλύτερα. Γέλασα και με τον Αναστάση και το σκύλο. Τη δική μου άποψη για τα κατοικίδια νομίζω την έχετε καταλάβει από τις σχετικές φώτο στο φβ......στο σπίτι μέσα όμως τώρα δεν έχω κάτι. Όταν μεγαλώσει λίγο η Αλεξάνδρα και αντιλαμβάνεται καλύτερα θα πάρω γατάκι.

Κίκο αργά μου το έβαλες το άρθρο για την καφετιέρα......την έχω ήδη.....και απολαμβάνω καφέ :tongue::tongue::tongue::tongue:

Βατραχάκι και εγώ τη Milka θέλω, αλλά και ο εσπρέσσο είναι σούπερ. Το ξέρω το σάιτ τους και έχω γραφτεί κιόλας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Οσο για το ξενοδοχειο ευχαριστουμε, τελικα κλεισαμε στη Λακοπετρα Αχαϊας (grecotel). Μου φανηκε πολύ καλη η τιμή ρε κοριτσια. 180 ευρω με ολα πληρωμενα. Πρωινο-μεσημεριανο-βραδυνο , απεριοοριστα ποτα, αναψυκτικα, καφεδες, παγωτα, κ.ο.κ.

Το Σαββατοκυριακο θα φυγουμε με τον καλο μου για σπα και μασαζια. Εννοειται οτι παλι με εχει πιασει και δεν θελω να παω. Βεβαια ειμαι καλυτερα απο την προηγουμενη φορα.

Φιλια

αντε πικουλινι ποτε με το καλο πατε;καλη η τιμη που σας εδωσε με ολα μεσα και το ξενοδοχειο ειναι τελειο!

και το σ/κ να περασετε σουπερ με τον καλο σου χωρις τυψεις!!!

Βάλτε και εμένα σε αυτούς που δεν έχυν σβήσει το καλοριφέρ ακόμα. Βέβαια το ανάβω μόνο 1,5 ωρίτσα περίπου το βράδυ για να σπάσει την υγρασία την ώρα του μπάνιου, αλλά δεν έχει υπάρξει μια μέρα που δεν το ανάψαμε.

Επίσης βάλτε με και ασε αυτές που πρέπει να κανονίσουν ραντεβού με το γυναικολόγο αλλά και για μία γενική αίματος. Τελευταία και εγώ νιώθω ατονία και σήμερα το πρωί είχα ζαλάδα και τάση για εμετό......ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτό που φαντάζαστε γιατί μόλις τελείωσα από περίοδο.

Όσο για το μπιμπερό, ντρέπομαι.....:oops::oops::oops: αλλά το χρησιμοπουούμε ακόμα... για το γάλα μόνο. Τουλάχιστον έτσι το πίνει.

Πικουλίνα φρόντισε να απολαύσεις το μασαζάκι σου.!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβαννα μου το σκεφτηκα και εγω αυτο και το συζητουσαμε με τη φιλη μου.

Λοιπον δεν παιζει να εχουν οοοολες οι δασκαλες τα παιδια τους στο σχολειο.

Στο συγκεκριμενο κτιριο συστεγαζονται πολλοι παιδικοι και νηπια.Ουτε μια δασκαλα δεν υπαρχει να φυλαει τα παιδακια που για καποιο λογο καθυστερησαν οι δικοι τους;Φυσικα δεν ειναι μονο της φιλης μου εκει εξω ειναι και καποια αλλα που περνανε στανταρ καποια ωρα με την καθαριστρια ή το φυλακα καθημερινα.

Βεβαια δε μου κανει καμμια εντυπωση εδω πηγα σε ιδιωτικο παιδικο να μιλησω περισυ και μου λεει μισο λεπτο..φωναζει την καθαριστρια που σκουπιζε με την ηλεκτρικη να φυλαξει τα παιδια που ειχαν ξεμεινει και μαλιστα λεγανε και μεταξυ τους ''μα που ειναι σημερα ο ταδε και ο ταδε γονιος;''.

Και αντι να μου πει ''ξερετε θα περιμενετε λιγο γιατι τα παιδια καθυστερησαν να φυγουν ''μου λεει παμε πανω (μη χασει τον πελατη) και φωναζει την καθαριστρια μαζι με τη σκουπα...ε μετα απο αυτο σιγα μην τον εγραφα εκει.

Η παρασταση ειναι 8 Ιουνιου νομιζω...

Αντε να δεις τι γιορτουλα και δωρακια θα λαβεις αυριο.

Σουλα πολυ προχω η μικρα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οσο για την περιοδο...αχ ατιμη κοινωνια!

Εμενα 40 ημερων ειδε ο γιατρος οωρρηξια(διπλη),2 μηνων νταν μου ηρθε αν και θηλαζα τοτε αποκλειστικα.

Πιστευω οτι ο μονος λογος που δε θα δω εγω περιοδο θα ειναι ή εγκυμοσυνη ή κλιμακτηριος!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αντε πικουλινι ποτε με το καλο πατε;καλη η τιμη που σας εδωσε με ολα μεσα και το ξενοδοχειο ειναι τελειο!

και το σ/κ να περασετε σουπερ με τον καλο σου χωρις τυψεις!!!

Εχουμε κλεισει για 13/8.

Τυψεις δεν εχω vatraxaki μου, αλλα εχω τα κολληματα μου που δεν τα αποχωριζομαι με τιποτα. Τα αγαπαω τα ατιμα τα κολληματα. Ασε που τελευταια για να φυγω να παω στη δουλεια γινεται ο κακος χαμος. Ο παν. κλαιει και οδυρεται!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...