Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με εχει πιασει όμως μια κατιφεια και μια μαυρίλα...χτες με πήρε μια συναδελφος για καποια θεματα και πλέον εχω συνειδητοποιησει οτι τον αλλο μηνα θα προετοιμαζω την ψυχολογία μου και τα πραγματα μου για να επιστρεψω...:(:(

Ωχ ωχ! Κ εγω πηρα τηλ. να δω πώς πάει και χάλια μου φανηκε η συναδελφος. Θα "φάω" καλα μολις επιστρέψω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!!

Πάλι με στήσανε....

Ρίτα περαστικά!

Διάβασα διάβασα και πάλι τίποτα δεν θυμάμαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μάλλον πρέπει να το κοιτάξω χαχαχα

Εγώ τρέχω τρέχω και ειλικρινά δεν ξέρω γιατί τρέχω εντωμεταξύ τον τελευταίο καιρό έχω μια κούραση άλλο πράγμα...όλο ξάπλα είμαι στο σπίτι.....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

blume ποτε επιστρεφεις εσυ;;;

Οσο για το μπιμπερο δες πως θα παει και τις επομενες μερες, μιλησε του πολύ πχ πες του οτι εσπασε και πλέον ο κος στο φαρμακειο δεν μπορει να σας δωσει αλλα παρα μονο για τη μικρη και ισως πιασει...

Ελένη γιατι παιδι μου τετοια ατονια;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Blame μου πιστευω θα τη συνηθισει και την κουπα και το καλαμακι.Δε ξερω αν εχει νοημα να συνεχιζεις το μπιμπερο σε αυτη την ηλικια.

Πετρουλα ναι θα ειναι λιγο ζορι να τα ετοιμαζει και τα δυο κακα τα ψεμματα...αλλα αφου εχει την ευελιξια ο συζυγος τουλαχιστον ειναι ανακουφιστικο.

Οσο για τους σταθμους εγω απο οσο καταλβα φωναζουν για το εξτρα ωραριο που νομιζω ειναι απαραιτητο να εφαρμοστει.Ποιος εργαζομενος αλλος εκτος απο τους εκπαιδευτικους δουλευει τοσο λιγες ωρες τη βδομαδα;Ασε που πολλοι γονεις εχουν θεμα με το ωραριο αυτο των παιδικων. Αμα ο γονος σχολαει στις 4μιση- 5 πως να παρει το παιδι που ο σταθμος κλεινει 4 παρα τεταρτο(εδω τετοιο ωραριο εχουν);Αναγκαζονται και πληρωνουν γυναικες κτλ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

blume ποτε επιστρεφεις εσυ;;;

Οσο για το μπιμπερο δες πως θα παει και τις επομενες μερες, μιλησε του πολύ πχ πες του οτι εσπασε και πλέον ο κος στο φαρμακειο δεν μπορει να σας δωσει αλλα παρα μονο για τη μικρη και ισως πιασει...

Επιστροφη τον Αυγουστο.

Το μπιμπερο δεν το ψαχνει ξερει οτι εσπασε και δεν εχει άλλο. Την κουπα μου ζητάει, απλά πινει 2 γουλιές και το παρατάει.

deleni μου ο δοκτορ μου συστησε τις βιταμινες eviol-a κάνουν 2 ευρω. Μηπως να δοκιμασεις κατι τέτοιο?

Διαφημίσεις

Blame μου πιστευω θα τη συνηθισει και την κουπα και το καλαμακι.Δε ξερω αν εχει νοημα να συνεχιζεις το μπιμπερο σε αυτη την ηλικια.

Να σου πώ δεν ειχα προβλημα να συνέχιζε και κανα χρόνο ακομα, αρκεί να έπινε, αλλά αφου εσπασε λέω να το προσπαθησω ετσι.

Αφου δεν εχει θεμα ως προς την κούπα, θα το πιει..λίγο να τον ξεγελας εκεινη την ωρα, μιλα του, κανενα παραμυθακι, καμια ιστορια.. θα του λές εσυ πίνε κι εγω ξεκιναω την ιστορια κοκ, θα τη βρει την ακρη!!

Εγω του φωναζω να κανει και παυση για ανασούλα γιατι το πινει μονορουφι και μετα βαραινει τοσο πολύ που δεν μπορει να κουνηθει..

Ριτα είμαι κι εγω της αποψης να εφαρμοστει και στους εκπαιδευτικους το 8ωρο, στους εκπαιδευτικους ομως της πρωτοβαθμιας και δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης..Θεωρω πως το εργο των παιδαγωγων στους παιδικους και στα νηπια(αν και αυτα εντασσονται στην α'βαθμια εκπαιδευση) ειναι κομματακι πιο δυσκολο καθως οταν εχουν να κανουν με τοσα ατιθασα πιτσιρικια, φερουν μεγαλη ευθυνη..δεν ειναι μονο η φυλαξη, ειναι η διαπαιδαγωγηση τους, η κοινωνικοποιηση τους, η ψυχαγωγία τους και τοσα αλλα..Ξερεις τι μου ειπε η διευθυντρια στο τηλ.;;Οτι σκοπος ειναι οι παιδικοι σταθμοι να λειτουργησουν ως ιδρυματα, δλδ θα ειναι κεντρα φροντιδας νηπίων, τοπαιδαγωγικο προσωπικό θα εχει ρόλο υγειονομικου προσωπικού(μαλλον θα τους υποβαθμισουν αν καταλαβα καλά) καθως το 8ωρο θα ειναι πολύ κουραστικο για αυτους κ' ετσι θα αναγκαστουν να περιορισουν τις δραστηριοτητες τους.. θα τα προσεχουν,θα τα ταϊζουν,και θα τα καθαριζουν..Οι παιδικοι σταθμοι δεν θα εχουν παιδαγωγικο κ' ψυχαγωγικο χαρακτηρα, υποβαθμίζονται οι υπηρεσίες και το εργο που προσφερουν τωρα..Αν γινει ετσι πολύ φοβαμαι οτι το αποτελεσμα θα ειναι να αυξηθουν οι ιδιωτικοι παιδικοι σταθμοι και θα εχουμε παιδακια-νηπια 2 ταχυτητων, αυτα που οι γονεις τους με μια καλύτερη οικομομικη κατασταση θα τα στελνουν στους ιδιωτικους που θα μαθαινουν και θα ψυχαγωγουνται μεσω του παιχνιδιου και της δημιουργικης απασχολησης και τα αλλα που θα πηγαινουν στους δημοτικους (ιδρυματα) λόγω οικονομικης στενότητας των γονεων, χωρις καμια μεριμνα για την αγωγη τους και την εκπαιδευση τους..Πολύ ακραιο ακουγεται ολο αυτο, το ξερω..ευχομαι μονο να μη γινει ετσι!!!!

καλημερα παλι βρεχει τα νευρα μου!!!!

κι εμεις σημερα καθε κατεργαρης στον παγκο του ο τιμος σχολειο ο μικρος στη γιαγια κι εγω στη δουλεια!

stone μου μην το σκεφτεσαι απο τωρα ολα θα μπουν στον δρομο τους οταν ερθει η ωρα κι εγω το σκεφτομουν πολυ αλλα τελικα ολα καλα εστρωσαν λιγο βεβαια εγω τρεχω να προλαβω τα παντα αλλα οκ!

joa μου ελπιζω ο μακουιν να τα παει καλα με τον πωπω σας :tongue:

blume μου κι εμεις εχουμε θεμα με το μπιμπερο ειναι με το μονο που πινει ποσοτητα με το καλαμακι πινει δυο γουλιες και τελος το εχω προσπαθησει πολυ αλλα απο το να μου κοψει το γαλα τον αφηνω να πινει με μπιμπερο δεν ειναι σωστο το ξερω αλλα τι να κανω!

ριτα κι εγω αν παρω τελικα απο εξω θα την παρω εδω ειναι πανακριβη και περαστικα σημερα επιτελους εκλεισα κι εγω ραντεβου να παω στη γυναικολογο μου γιατι ακομη εχω ενα θεματακι με την περιοδο μου και θελω να κανω και καποιες εξετασεις να μου φυγουν καποιες υποψιες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μια γρήγορη καλημέρα και από’μένα κορίτσια μου, μιας και έχει τρέξιμο σήμερα.

Μαρινάκι περαστικά βρε κοπέλα μου , σε ψιλονιώθω να σου πω την αλήθεια γιατί και εγώ ήμουν με φαρυγγίτιδα πριν 2 εβδομάδες και φωνή δεν έβγαινε αλλά δια μαγείας μόλις πήγαινα σπίτι το μεγάλο τέκνο με θεραπεύε αμέσως.

Ηλιάνα 9 κιλά , ουάου αυτό δεν είναι γάλα που πίνει το παιδί αλλά super caootonic .

Ριτάκι και εγώ μόλις αδιαθετώ είμαι του θανατά , χρόνια τώρα ότι και να πιω δεν με πιάνει τίποτα, εγώ αντί για mesulid και τα κλασσικά έχω να σου προτείνω μια εγκυμοσύνη. Για 9 μήνες θα είσαι καλυμμένη.χιχιχι

Πετρούλα μου τι κάνουν τα ζουζούνια σου, εμείς όντως ξεκινήσαμε στερεά τροφή (δηλαδή φρουτόκρεμα αλλά δεν τη θέλει καθόλου ο ζουζούνος μου) και τρώμε ρυζάλευρο βανίλια, αρχικά δοκίμασα να του δώσω το ρυζάλευρο που φτιάχνεται με το γάλα αλλά αντί για ‘κείνον την έτρωγε αυτή την κρέμα η μούρη μου, ενώ στη βανίλια είναι ικανός να φάει ένα μεγάλο μπολ και έτσι να σου πω την αλήθεια δεν δοκίμασα καν βιολογικη, όταν θα φάμε γιαουρτάκι τότε θα δώσω μια και καλή βιολογικό. Από ‘βδομάδα θεωρώ που θα πάμε στο γιατρό και θα έχει τελειώσει και τη θεραπεία που κάνει , να μας δώσει να φάμε καμιά χορτόσουπα.

Βlume διάβασα για το μπιμπερό και να σου πω την αλήθεια όταν το κόψαμε και εμείς στην αρχή δεν έπινε τρελές ποσότητες , αργότερα όμως επανήλθε στα φυσιολογικά.

Ιωαννίτσα είδες που σου τα ‘λεγα για τα μικρά μας, απόλαυσε όσο μπορείς τώρα τον ταβανάτο που κάθεται γιατί σε λίγο καιρό που θα καταλάβουν τον εαυτό τους δεν θα τα πιάνουμε , εμένα έχει γίνει πολύ ζόρικος ο άτιμος, το μόνο καλό είναι ότι κοιμάται μόνος του στην κούνια χωρίς κουνήματα και τα σχετικά νανουρίσματα.

Γιοβαννούλα συγχαρητήρια για την πάνα βρε κοπελιά και σε εσάς και στη Blume που την ξέχασα, άντε και στα δικά μας οι ελεύθερες.

ΠανΜαρ τους είδα εγώ τους Ράδιο Αρβύλα και ομολογώ ήταν πολύ επιτυχημένο το τραγουδάκι , μέσα στο κλίμα της εποχής .χιχι

Ντελενάκι που είσαι εσύ

Η Μαελενίτσα, η Βίκυ , η κα Φωτεινή τι κάνουν; Δώστε τους πολλά χαιρετίσματα εσείς που τα λέτε και after.

Αρμάκι ο μπεμπάκος τι κάνει;

Τα φιλιά μου σε όσες ξέχασα

Να σας βάλω και ένα άρθρο για εσάς που έχετε ή σκέφτεστε να αγοράσετε τις νέες καφετιέρες tassimo έτσι να ενημερώνεστε

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=11988&la=1

Ο καφές που φτιάχνεται σε μηχάνημα με κάψουλες, περιέχει πολλαπλάσια συγκέντρωση από φουράνιο –ένα τοξικό, καρκινογόνο συστατικό- από αυτόν που φτιάχνουν οι απλές καφετιέρες. Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις βρέθηκαν στις κάψουλες του εσπρέσο.Η μελέτη έγινε από ειδικούς στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Journal Food Chemistry» και στο site του Εθνικού Ιδρύματος Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ισπανίας.«Τα χημικά συστατικά που παράγονται φτιάχνοντας καφέ φίλτρου, δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με αυτά που παράγονται από μία μηχανή εσπρέσο με κάψουλα, καθώς κατά τη διαδικασία υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απελευθέρωση φουρανίου», εξηγεί ο υπεύθυνος της μελέτης Javier Santos, καθηγητής του τμήματος Αναλυτικής Χημείας στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης. Το ενδιαφέρον των επιστημόνων για τη μελέτη του εν λόγω συστατικού έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς είχε αποδειχθεί η τοξικότητα και οι καρκινογόνες ιδιότητες που είχε στα ζώα, όπως και επίσης επειδή η Διεθνής Υπηρεσία Έρευνας για τον Καρκίνο το περιέλαβε στη λίστα τροφίμων που δυνητικά προκαλούν ογκογενέσεις.Οι ειδικοί κατέγραψαν τις συγκεντρώσεις φουρανίου σε διάφορα είδη καφέ και βρήκαν πως:*Ο καφές φίλτρου περιέχει από 20 έως 78 νανογραμμάρια ανά χιλιοστόλιτρο (ng/ml)*Ο στιγμιαίος καφές περιέχει από 12 έως 35 ng/ml*Ο εσπρέσο απλής μηχανής από 43 έως 146 ng/ml*Ο εσπρέσο από κάψουλα περιέχει 117 έως 244ng/ml«Τα αυξημένα επίπεδα οφείλονται στις ερμητικά κλειστές κάψουλες, οι οποίες εμποδίζουν το φουράνιο, που είναι ιδιαίτερα πτητικό, να απελευθερωθεί όταν με την πίεση και το καυτό νερό το συστατικό εισέρχεται στο ρόφημα» εξηγεί ο Santos. Μάλιστα, όπως εξηγεί ο ίδιος, «όσο περισσότερο παραμένει ο καφές στο φλιτζάνι, τόσο περισσότερο εξατμίζεται το φουράνιο».Οι ειδικοί επισημαίνουν πως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι εντός των τιμών που θεωρούνται ασφαλείς για την ανθρώπινη υγεία. Για να ξεπεράσει κάποιος τα ανώτατα εγκεκριμένα όρια το φουράνιο στον καφέ, θα πρέπει να καταναλώσει τουλάχιστον 20 κάψουλες καφέ την ημέρα ή 200 στιγμιαίους καφέδες. Ωστόσο, το φουράνιο περιέχεται σε διάφορα τρόφιμα, από παιδικές τροφές, χυμούς, προϊόντα σε βάζα και κονσέρβες που δεν ζεσταίνονται για να καταναλωθούν και είναι δύσκολο να ξεπεράσει κάποιος τα ασφαλή όρια. Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρακολουθεί και καταμετρά την ουσία σε διάφορα τρόφιμα προκειμένου να αλλάξει την υπάρχουσα νομοθεσία. Στην ίδια μελέτη φάνηκε πως η συγκέντρωση φουρανίου είναι χαμηλότερη σε καφέ που έχει καβουρδιστεί αργά και σε χαμηλή θερμοκρασία, από αυτόν που καβουρδίζεται σε υψηλή θερμοκρασία και γρήγορα.Το φουράνιο, όπως και το ακρυλαμίδιο, ανήκει στην κατηγορία των καρκινογόνων συστατικών που εμφανίζονται όταν το τρόφιμο ή το ποτό εκτίθενται σε υψηλή θερμοκρασία

Δε ξερω βρε Πετρουλα υπερβολικες τις βρισκω...στους ιδιωτικους οι παιδαγωγοι (με μισθους πεινας κυριολεκτικα και το ξερω εκ των εσω)πως τα καταφερνουν ολα σε full ωραριο απο τις 7 το πρωι εως τις 5 το απογευμα τουλαχιστον;

Και δεν ειναι θεμα ατομων οπως πολλοι πιστευουν.Σε οσους ιδιωτικους ξερω απασχολουν λιγοτερα ατομα απο οτι στους δημοσιους...

Τι να πω, μακαρι να καταλαβουν οτι κανουν μια πολυ σοβαρη δουλεια και να μην κοιτανε πως θα φυγουν νωριτερα.

Η φιλη μου σχολαει 3μιση παει και περνει τα παιδια στις 4 ακριβως.Οταν δεν παει ο ανδρας της που ειναι εκπαιδευτικος και τα περνει πολυ νωριτερα.Επειδη ο παιδικος κλεινει 4παρα τεταρτο και ενω ξερουν οτι οι γονεις εχουν θεμα για ελαχιστες φορες το μηνα που ο ανδρας της μπορει να καθυστερησει ή να εχει καμμια συνελευση στο σχολειο του κτλ και θα παει η μητερα, αυτες κλειδωνουν και βγαζουν τα παιδια να περιμενουν εξω απο το κτιριο χειμωνα καλοκαιρι....μα δεν ειναι τραγικο και αυτο για ενα τεταρτο ,εικοσι λεπτα;

Οι γονεις λοιπον στην Αθηνα τουλαχιστον που ξερω εγω δεν στελνουν τα παιδια στους ιδιωτικους επειδη εχουν καμμια τρελη ανεση(ουτε και θελει και κανενας να δινει 300-400 ευρω για σταθμο) απλα επειδη δυστηχως ειναι αδυνατον να βολευτουν ολοι στο δημοσιο και επιπλεον οι περισσοτεροι δεν εχουν κανεναν να τους εξυπηρετησει με βαση το ωραριο που ισχυει τωρα αρα αναγκαζονται να πανε στους ιδιωτικους που οπως εχω ξαναπει καποιοι ειναι κακιστοι.

Βατραχακι ναι ψαξε στο εξωτερικο και βλεπεις.

Οσο για το γυναικολογο και εγω θελω να παω για εναν ελεγχο και ολο το αμελω...πεσανε και πολλα μαεζμενα με τους γαμους στην οικογενεια κτλ και ολο πισω το αφηνω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι και εγώ μόλις αδιαθετώ είμαι του θανατά , χρόνια τώρα ότι και να πιω δεν με πιάνει τίποτα, εγώ αντί για mesulid και τα κλασσικά έχω να σου προτείνω μια εγκυμοσύνη. Για 9 μήνες θα είσαι καλυμμένη.χιχιχι

I know το εχω υποψιν μου...:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα ,

Εχετε γραψει τοοοσα πολλα !!!!

Καταρχην βαλτε με και μενα στις κρυουλιαρες.Αμαν πια αγανακτησα με αυτόν τον καιρο.Καλα ξεχασε ότι είναι Μαιος , Ανοιξη οεο?????

Μαργαρίτα και μενα με πιανει κατά καιρους εντονος πονος.αλλες φορες τιποτα άλλες φορες διπλωνομαι..

Πετρούλα μου αφου εισαι καλυτερα δεν νομιζω να ηταν μαστιτιδα.

Τωρα για τον Χ. μια χαρα θα τα καταφερει .

"το εχει" το αθλημα.

Και ο δικος μου παρολο που γκρινιαζει μια χαρα την ετοιμαζει το πρωι .Θα μου πεις είναι μια !!

Ιωάννα μου ευχομαι να τα βρει ο γιος σου με τον π.. πο του και να καθισουν στο καρεκλακι.χα χα

Παντως και η δικια μου το εχει αυτό με την συνομιλια με τα κατωθεν!!!!

Μαρινάκι μου περαστικα.Αφωνια ε???χμμμμ δυσκολο μου ακουγεται,.

Ελενακι μου δεν κανεις κανενα τεστακι .Τοση κουραση ???????

(Το κακο το διαβολακι).

Blume και εμεις σπασαμε σημερα το μπουκαλι μας.Μου το ειπε ο Ν. στο τηλεφωνο.Αλλα να πω την αμαρτια μου ρε κοριτσια το χαρηκα γιατι ειχε παραγινει το θεμα με τις γιαγιαδες.

Ολο αστο το παιδι και μην το μαλωνεις και ειχε σπασει το συμπαν.

Τωρα μου ειπε ο Ν. ότι βριζει η πεθερα γιατι μαζευει γυαλια και σφουγγαριζει.

Οσο για το μπουκαλι ετσι και αλλιως με καλαμακι επινε οποτε αχρειαστο ηταν.

Για το θεμα του παιδικου εγω να πω ότι θεωρω απαραδεκτα τα ωραρια που εχουν τουλαχιστον στον δικό μας.

12 και μιση πρεπει να εχουμε παρει τα παιδακια.Ε νομιζω ότι αυτό είναι κοροιδια.:twisted:

Δλδ από τις 9 που πηγαινουν τα περισσοτερα μεχρι τις 12 και μιση είναι 3,5 ωρες.Και ποιος δουλευει και σχολαει 12 και μιση ????

Τουλάχιστον μεχρι τις 2 νομιζω ότι θα ηταν ιδανικο και δεν θεωρω ότι εινια πολλες οι ωρες και ουτε θα χασουν κατι στην ποιοτητα ΑΝ θελουν.

Χθες κοριτσια ειχαμε μια τελεια τουαλετοσυζητηση με τη μικρη μου.

Επειδη εχω περιοδο της εκανε εντυπωση το «παμπερς» οποτε προσπαθησα να εξηγησω οσο πιο απλα μπορουσα τι ακριβως συμβαινει.

Οποτε αφου τελειωσα (ψιλοιδρωμενη ) γυρναει και μου λεει «Ε καλα εμενα θα μου το φερει ο πελαγος το παιδακι μου»:shock:

Εγω παντως για πελαργο δεν εχω πει τιποτα !!!!

Και συνεχίζει.

Μαμα εχεις τριχες ????

Ναι παιδακι μου και εσυ θα εχεις όταν μεγαλωσεις !

Μπα δεν νομιζω , μου αρεσει πιο πολύ φακλαρο(φαλακρο).:rolleyes:

Ακουσον ακουσον!!!!!!

Φιλια

έχω να σου προτείνω μια εγκυμοσύνη. Για 9 μήνες θα είσαι καλυμμένη.χιχιχι

μόνο 9? εγώ από την στιγμή που έμεινα έγκυος, μετά από 18 μήνες αδιαθέτησα πάλι! είχα ξεχάσει τι θα πει περίοδος!

mrdIp3.png

κι εγω μετραω ηδη 17 μηνες χωρις υδραυλικα θεματα...!!!

Πάντως Βατραχακι μου σιγουρα ολες οταν επιστρεφουμε στη δουλεια μετα τη γεννηση του παιδιου αντιμετωπίζουμε ενα θεμα, αλλα αλλιως ειναι να επιστρεφεις στη δικη σου δουλεια οταν εσυ το επιλέγεις κι αλλιως ειναι να επιστρεφεις στην δουλεια οταν δεν εχεις αλλα περιθώρια....Η αλήθεια είναι οτι θα ηθελα να καθησω λίγο ακομη με τον μικρό..

Σούλα αυτη την κατασταση στον δικο σας παιδικο την ελέγχει κανείς;;;

Ριτα αυτο που ειπες οτι κλειδωνουν τα παιδια απο εξω ειναι τραγικόοοο!!!!Είναι δυνατον;;Δεν το πιστευω!Εδω ο παιδικος κλεινει στις 4 παρα και αν εχει περασει η ωρα και δεν εχει ερθει ο γονεας ή τηλεφωνουν για να το παραλάβει καποιος συγγενης ή γειτονας ή αν δεν υπαρχει εναλλακτικη μένει οπωσδήποτε καποιος απο το προσωπικό που διαμενει στην περιοχη μας...

Η αυξηση του ωραριου πάντως των παιδαγωγων στους παιδικους σταθμους δεν εχει να κάνει αποκλειστικα με τους βρεφονηπιοκομους αλλα και με την σταδιακη αυξηση του ωραριου όλων των υπαλλήλων, κυριως του δημοσιου τομέα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...