Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι ε; και ειναι και ψηλη η Σοφια!

Την ειχα για παραπανω, της φιλης μου που ειναι ιδια σε διαστασεις με τη Σοφια φοραει μεγαλυτερο νομιζω.Οποτε ισως τελικα το ποδι ειναι ασχετο.

Σίγουρα είναι άσχετο το πόδι από το ύψος...

Ο αδερφός της κολλητής μου, είναι κάπου γύρω στο 1.95 και φοράει 41 νούμερο παπούτσι!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μια μερα θα μας κυνηγανε τα κοριτσουδια σας και ουτε να γυρισουμε να τις κοιταξουμε!χαχα

μμμμμμμμμμ..... έχει κι αλλού πορτοκαλιές!

εμείς δεν θα κυνηγάμε κανέναν! χαχαχαχα

mrdIp3.png

τσισα κανει,κακα οχι..δεν θελει λεει ο πωπος του...τον ρωταει κιολας..πωπε θες?και μετα λεει οχι ειπε....γκρ...

Χρήστοοοοοοοο!!!!!

είσαι απίθανος! χαχαχαχαχχαχαχαχαχα!

mrdIp3.png

ωρε τι γραψατεεεεεεεεε?????????/ εγω εχω δουλεια εξτρα στον υπολογιστη κ δε μπορω να σχολιασω αυτεσ τισ μερεσ γιατι οταν εχω νετ κολαει πολυ μουτσ μουτσ ειμαστε καλα δοξα το θεο ο μπεμπουλησ μου εφτασε τα 9 κιλα παρα κατι ψιλα δεν θυμαμαι παντοσ η ατακα του γιατρου χμμμμμμμμ ΟΥΤΕ 9 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΙΧΙΧΙΧ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κ υψοσ 76 εκατοστα μουτσσσσσσσ μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Vatraxaki για εσπρεσιέρα μιλάς; Εμάς μας έφεραν δώρο την tassimo bosch και είναι πολύ καλή. Την είχα βάλει και στο μάτι εδώ και καιρό......:tongue:

giovana μου μιλαω για τις καινουριες που βαζεις t-discs τετοια εχεις; κι εγω στην τασσιμο καταληγω εχει και μεγαλη ποικιλια για ροφηματα μονο ζεστα ομως εσυ τι εχεις δοκιμασει;

δες εδω μπορεις να παρεις απο την σελιδα τους https://www.tassimo.gr/tassimo/page?siteid=tassimo-prd&locale=grel1&PagecRef=930

Βατραχάκι εμείς έχουμε αυτήν και στην συστήνω ανεπιφύλακτα! Την χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση και οι δυο μας...

http://www.skroutz.gr/s/91880/Krups-XP-5220.html

πανμαρ μου αυτη κανει μονο εσπρεσσο ε;εγω θελω κι αλλα δεν ειμαι φαν του εσπρεσσο η αληθεια ειναι πιο πολυ θελω να την παρω για τα υπολοιπα και για την milka σοκολατα που ειναι θεικη!

ειμαστε καλα δοξα το θεο ο μπεμπουλησ μου εφτασε τα 9 κιλα παρα κατι ψιλα δεν θυμαμαι παντοσ η ατακα του γιατρου χμμμμμμμμ ΟΥΤΕ 9 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΙΧΙΧΙΧ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κ υψοσ 76 εκατοστα μουτσσσσσσσ

καλε ποτε φτασατε τοσο εσεις;απαπαπα τι του δινεις του παιδιου καλε λιπασμα;χαχαχα σμουτσ ζουζουνα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! ΓΙα να δούμε θα προλάβω να σας διαβάσω και να απαντήσω ή θα κουτουλήσω στο πληκτρολόγιο?

Να σας ευχαριστήσω όσες με παίρνετε τηλ, συγνώμη που δεν απανταω αλλά είμαι με λαρυγγοτραχηλίτιδα μέσα σε όλα και σεαναγκαστική αφωνία από το γιατρό, όσο γίνεται με τα παιδιά βέβαια! Σήμερα απεργούσα αλλά πώς τα κατάφερα πάλι στο τρέξιμο την έβγαλα, νομίζω ότι αρχίζουμε να μαζευόμαστε όμως.

Χρήστος ΘΕΟΣ λέμεεεε! Ποπέ μου, καλέ ποπέ, μήπως θέλεις κακάκια? Χαχαχαχαχα!

Πικουλίνα πέρυσι είχαμε πάει στο Alkyon. Πολύ ωραίο ξενοδοχείο, είχε και δίχωρα μεγάλα διαμερίσματα σαν αυτό που μείναμε εμείς με κουζινάκι μέσα που έβλεπε στον κήπο. Το φαγητό του ήταν αρκετά καλό, και αν και ήταν με ημιδιατροφή δεν χρειαζόταν να πάρουμε κάτι έξτρα παρά για το Γιώργο το μεσημέρι. Είναι λίγο ακριβούτσικο, αλλά τελικά όταν τα βάλαμε κάτω σε σχέση με πρόπερσι που πήγαμε σε κάποιο άλλο με τη μισή τιμή τα ίδια χρήματα μας φύγανε αφού δεν πληρώναμε πολλά για διατροφή και βόλτες, μιας και μας κάλυπτε το ξενοδοχείο και κυρίως είναι πολύ kids friendly και τα παιδιά θα περάσουν πολύ καλά! Άσχετο που εγώ το έχω συνδυάσει και τις 2 φορές που πήγαμε και μας έβαλαν και στο ίδιο δωμάτιο με αρρώστιες! :( ! Κατά τα άλλα στη φάση που είμαι πληρώνω όσο όσο για να έρθω να δω τη Βαρβάρα να προσπαθεί να κατουρήσει όρθια! :) :) :)! Εγώ σκέφτομαι το Καλοκαίρι να δοκιμάσω να τη βγάλω στη μικρή και βλέποντας και κάνοντας.

Blume και Γιοβάννα μπράβο σας για το βρακάκι! Τελικά ήταν πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζατε! Βλέπω πολλές είστε στη φάση που κόβεται πάμπερς, οπότε υπομονή και να ξεμπερδέψετε γρήγορα!

Μαργαρίτα 29? Εμείς 26 φοράμε αλλά η μικρή είναι η καλύτερη που είναι ακόμα στο 19 άντε στο τσακίρ 20 και με τόσο λεπτό κουτεπιέ που της πλέει το παπουτσάκι ειδικά αυτό που πήρε η νονά της το Πάσχα! Κίκο μου ευτυχώς μου έδωσες κουράγιο γιατί σκεφτόμουν ότι θα μου μείνει στούπος!

Sun-sun τώρα που το θυμήθηκα τέλεια η ιδέα σου για γενέθλεια στο πάρκο Πικιώνη! Έχουμε πάει κι εμείς πολλές φορές εκεί και περνάνε τέλεια και τα παιδιά αλλά και οι μαμάδες αφού νιώθεις τα παιδιά σου αρκετά ασφαλή! Κι εμείς δε νομίζω να καταφέρουμε να έρθουμε γιατί έχουμε ήδη κανονίσει κάτι! Να περάσετε υπέροχα και να μας δώσεις πληροφορίες μετά!

Νατάσα με κάλυψε απόλυτα η Κίκο για το θέμα του γιατρού! Αν τον εμπιστεύεσαι μην παίρνεις άλλη γνώμη, αν όχι ψάξτο λίγο ακόμα.

Επανέρχομαι με τα υπόλοιπα μη χάσω κι αυτά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Φιλάκι για τα παπουτσάκι μήπως να έβαζες τίποτα βρεγμένες χαρτοπετσέτες για να μαλακώσει το δέρμα ή βλακεία λέω? Φαντάζομαι ότι επειδή είναι καινούριο είναι πιο σκληρό αλλά και το ποδαράκι της Ναταλίας δεν είναι συνηθισμένο στο συγκεκριμένο παπούτσι και ειδικά χωρίς κάλτσα γι αυτό και τη χτύπησε.

Ρε Πετρούλα στο ξανάπα, είσαι σούπερ λέμε και δύο παιδιά και σκύλο??? Τώρα που διάβαζα τα καλά του Αναστάση με το σκυλί θυμήθηκα του Γιώργου τα σκηνικά το Πάσχα! Κάποια στιγμή τον πήγε ο θείος μου στο χωράφι, και εκεί που έπαιζε και το καταευχαριστιόταν τον ακούει να κλαίει και να οδύρεται! Αααααααααα κλααααααααψ με δάγκωθε το πρόβατο, με δάγκωθε το πρόβατο! Χαχαχαχα, του έγλυψε το πρόβατο το δάχτυλο (αλήθεια πώς του ήρθε?) και ο Γιώργος είδε το χάρο με τα μάτια του! Χαχαχα! Είδαμε και πάθαμε να τον ηρεμήσουμε!

Κατά τα άλλα έκανες και πυρετό? Αν όχι, βάζε το παιδί συχνά σε αυτόν τον μαστό γιατί μπορεί να είναι κανένας φραγμένος πόρος. Αν δεν ηρεμήσει σε 1-2 μέρες ας σε δει γιατρός μήπως όντως είναι μαστίτιδα. Το έπαθα 2-3 φορές στη Μαριαλένα και έκανα και λίγο πυρετό αλλά τελικά πέρασε μόνο του, με το παιδί συχνά στον πονεμένο μαστό. Τώρα είδα ότι στα έγραψε και η Φιλιώ.

Ηλιάνα 9 κιλά ο μπόμπιρας??? Πολύ αμφιβάλλω αν τα έπιασε τα 9 η μικρή μου!

Άντε το παράκανα σήμερα και δεν ξέρω ποιά θα σηκωθεί κατά τις 6.30 να μου κάνει ένα τηλέφωνο γιατί το ξυπνητήρι δε θα το ακούω με τίποτα! Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!!!!!

Δεν ξέρω αν καμία από εσάς είδε χθες "ραδιο Αρβύλα".

Ξεκίνησαν την εκπομπή τους με ένα τραγούδι "... είναι καλοκαίρι και κρυώνω..."

και είπαν, πως ο λόγος που ξεκίνησαν με αυτό το τραγούδι είναι απλά, γιατί είναι καλοκαίρι και κρυώνουν!

Κι εγώ!!!!!!!! Τι καιρός είναι αυτός πάλι? Φυσάει, βρέχει κανει κρύο και το ημερολόγιο δείχνει 12 Μαϊου!!!!

Εσείς τι κάνετε?

Μαρινάκο μου περαστικά!!!

Ψηλούλα μου, περαστικά και σε σένα!

Αρμάκι πώς πήγε η εξεταση του μικρού?

Βατραχάκι μου, ναι... αυτή η καφετιέρα είναι μόνο για εσπρέσσο! (γι αυτό και την λένε καφετιέρα! καφέ φτιάχνει! χαχαχαχα!) Αν θέλεις πολυμηχάνημα ροφημάτων, σίγουρα δεν σου κάνει! :tongue::tongue:

Φιλιά και καλημέρα σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημερααααα

Ψοφησα στο κρυο....σημερα ομως ψιλιασμενη φοραω τζινακι..τα μπουτακια μεσα!!!χθες αναψαμε μεχρι και καλοριφερ....

Περαστικα μαρινακι μας ....δεν σας εχει παει και πολυ καλα ρε γμτ ...αφωνια λες και εισαι τραγουδιαρα ....αντε ξεκουρασε τις χορδες για να εισαι απο εβδομαδα ετοιμη για πιστα..

Για καφετιερες δεν συμμετεχω ..τελευταια φορα που ηπια καφε πρεπει να ηταν το 2003 ...οποτε περιττη αγορα ...ενα πολυμηχανημα που να βγαζει γκοφρετες και σοκολατες θα μας ηταν χρησιμο ...

Πετρουλα μου περαστικα και σε σενα ...δεν εχω παθει πουτε μαστιτιδα αλλα απο τα λεγομενα σου πρεπει να ποναει πολυ...ελπιζω ηδη σημερα να εισαι καλυτερα ..

Μαργαριτακι τα παπουτσακια ηταν σουπερ!!!φοβερο σχεδιο ..παντως και εμεις εχουμε παρει παπουτσια το ιδιο σχεδιο ...του αρεσαν πολυ του χρηστου και τα ηθελε και φετος οποτε τα ματαπηραμε ..

Χθες πηγαμε τζαμπο για τα του παρτυ και πηραμε και ενα καθισματακι για την λεκανη με τον Mc queen...ο χρηστος ενθουσιασμενος !!!να δουμε ομως ο πωπος θα θελει ????

ο ταβανατος μας τα χαλαει σιγα σιγα ..τον σκατομαθε η γιαγια του και θελει συνεχεια αγκαλιτσες και ειναι βαρυς ο ατιμος ...αααχχχ γιαγια ...

Παω να βγαλω το τιμιο ψωμι μου ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερααα!

Εγω ειμαι σπιτι σημερα μιας και η περιοδος μου με ταλαιπωρεισαι πολυ εχθες τη νυχτα...ειχα απο πριν μεινω εγκυος να περασω τετοιο πονο.Μαλλον κανα κρυωματακι εχω παρει.Βεβαια θα βγω για κατι ψωνια αργοτερα :tongue:

Οι ανδρες εργασια και σχολειο και ο καιρος απο οτι βλεπω χαλια ε;Α πα πα...

Μαρινακι περαστικα βρε παιδι μου ολα μαζι σου ετυχαν.

Βατραχακι εγω δεν την εχω την καφετιερα αυτη αλλα την κοιταζα...βεβαια δεν ειμαι και πολυ φαν του καφε με γευσεις και δε ξερω...ασε που ακουσα οτι κοστιζουν αρκετα τα ανταλλακτικα.

Παντως μια κοπελα στο μασα ελεγε οτι απο αμαζον την πηρε την tassimo 75 ευρω μονο, δες εδω

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=6814.0

Ιωαννα για να δουμε ο πωπος αγαπαει mcqueen; χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Σημερα ειμαστε ενας μειον....Το μεσαιο παλικαρι πήγε σχολειο μετα απο πενθημερη παραμονη στο σπίτι!!!

Μαρινα μου περαστικα..πολύ δυσκολο θα ειναι, ελπίζω να μην ποναει!

Μαρακι κι εδω κρυο εχει..

Ιωαννα αναψατε τα καλοριφερ πάλι ε;;εμεις που ακομη δεν τα εχουμε κλεισει..??κι οχι μονο δεν τα εχουμε κλεισει αλλα ουτε τα εχουμε κατεβασει καθολου!Καλη δουλεια και σημερα!!!

Ηλιανα ο σκορδατος καλέ για πλάκα τα παίρνει τα γρμ!!!!Μπραβο μπραβο, πολύ καλός!!!!

Εγω ειμαι πολύ καλύτερα, σχεδόν καθολου πόνος...

Με εχει πιασει όμως μια κατήφεια και μια μαυρίλα...χτες με πήρε μια συναδελφος για καποια θεματα και πλέον εχω συνειδητοποιησει οτι τον αλλο μηνα θα προετοιμαζω την ψυχολογία μου και τα πραγματα μου για να επιστρεψω...:(:(

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πολλα πηρα πετρουλα...αμα με πιασει περνω οτι εχω...

Εσυ τον αλλο μηνα επιστρεφεις τελικα;Γενικα με τον μικρο τι θα κανεις οταν επιστρεψεις;

Καλα μη σε περνει απο κατω!Ξεπεταχτηκε και το μικρο το ανδρακι σου!

Εδω απο οτι μου ειπαν οι δημοσιοι σταθμοι εχουν σταση εργασιας σημερα...αλλο και τουτο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!

Νυστάζωωωωωω.

Επιτελους άνοιξαν τα σχολεια! Είχα φρικαρει η γυναικα!

Ετοιμο και το φαγακι της μικρή μου!

Ρίτα χτυπησες κανα μεσουλίντ? Είναι το μονο που με πιανει σε τετοιους πονους!

joa μου θελω κ εγω τετοιο μηχανημα για γκοφρετες και σοκολατες:mrgreen:. Ε καιρός του ήταν και του ταβανάτου να θελει να δει και λιγο πάτωμα! Εχω σκασει στα γέλια με τον Χρηστο! Ελπίζω ο πωπος να μην εχει αντίρρηση με το καθισματακι:wink:.

πανμαρ ο καιρος τα εχει παίξει, να δεις που θα πιασει 30 βαθμους απο τη μια μερα στην άλλη.:mad:

Μαριναααααα! Τί έπαθες πάλι κοριτσακι? Περαστικα σου!

μαμαλευτερακι :shock::shock::shock: 9 κιλααααα? Φτου φτου! Πολύ θα ηθελα να ταϊσω ενα τετοιο παιδι...:rolleyes:

GiovannaXA ναι καινουρια είμαι! Σας ευχαριστω για το καλως όρισμα!:-D

Stone μου μαστιτιδες έκανα εγω. Με πολύ πονο στο στηθος, πυρετο και μια λιποθυμία. Χάλια. Και ενω εβαζα συνεχεια το μωρο και έβγαζα με θηλαστρο ήμουν επιρεπεις(έτσι γράφετε?δεν ξερω...) στις μαστιτιδες. Επινα κατι χαπια αντιπικτικα οταν με επιανε και μια φορα πηρα αντιβίωση. Ελπίζω να σου περασει αμεσως και να μη χρειαστει να κανεις κατι άλλο.

Βλέπω λετε για κατοικίδια.... Με τιποτα δεν τα θέλω. Θέλουν κ αυτά πολύ φροντίδα και καθαριότητα και δεν είμαι σε θέση να βάλω κ άλλες δουλειές στο κεφαλι μου. Ακόμα και στο χωριο που έχουμε σκυλο (στην αυλη εννοείται) κάθε μερα σκουπιζα τριχες και εξω και μεσα στο σπίτι.

Και κατι άλλο. Χθες μου έσπασε το μπιμπερό του μεγαλου που επινε το γαλα του. Είπα να μη πάρω άλλο πια και να πίνει σε κουπα. Του έβγαλα τις κουπες με τον τουίτι και τον μικι, αλλά πίνει 2 γουλιες (με το καλαμακι) και μετά τέλος. Εκεί που ξεκινησε να πίνει επιτέλους τωρα το κοβει πάλι....

ναι καποιοι συνεχιζουν με σταση εργασίας, ο δικος μας όχι...

Δε θελουν να το τραβηξουν πολύ απ'ότι μου ειπε στο τηλ η διευθυντρια, ειναι πολύ απογοητευμενοι ολοι τους αλλα μαλλον ημερομισθια χανουν γιατι οποιος μπήκε στο ματι της κυβερνησης ή της τρόικας δεν ειχε αίσιο τελος...

Ο μικρος με την πεθερα μου τις ωρες 9-13.00 αλλα προβληματίζομαι λίγο γιατι αν εγω φευγω ωστις 7.30 θα πρέπει ο Χ. να ετοιμαζει 2 παιδια και να πηγαίνει τον εναν σχολείο και τον αλλο στη γιαγια..Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερει, αλλα θα δω τι αλλο μπορει να γινει για να τον ελαφρυνω λίγο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...