Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν ηταν μαστιτιδα δε θα πονουσε και σημερα..??Για νευροπονο δεν ξερω αλλα χτες που εβαλα το μωρο 2-3 φορες απο εκεινο το μαστο εσφιγγα τα δοντια μου απο τον πόνο
Ε, όχι αυτό δεν είναι νευρόπονος. Αφού λες και για ρίγος (δηλ. πυρετό πήγες να κάνεις; ) μήπως είναι, όντως, μαστίτιδα; Άλλα για μαστίτιδα δεν ξέρω να σου πω. Σε συμβουλεύω να πάρεις το γυναικολόγο σου αν είναι κάτι τέτοιο να το προλάβεις, λένε ότι πονάει πολύ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Βατραχακι αν -νομιζεις οτι- βρωμιζει το πουλακι που να δεις και το σκυλάκι... πιο μεγαλα κι απο τα δικα μας!!!!χαχαχα

Πηγατε και σινεμα διαβασα ε;;;Εκατσε ο Τ., μια χαρα!!Θελει δε θελει σινεφιλ θα γινει κι αυτος σαν τη μαμα.....:tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πυρετό δεν εκανα..συνδεω το ριγος με την καταρροή και το χτεσινο μπουκωμα και οχι με τον πονο στο στηθος- θελω να πιστευω!

Αφου σημερα ειμαι καλύτερα, ελπίζω να την πήδηξα...

Δεν εχω ξανακανει και δεν ξερω την ενταση του πονου αλλα αφου λέτε οτι ποναει τοσο πολύ, μαλλον κτ αλλο θα ηταν..τι ομως;;

Τεσπα...θα δουμε πως θα πάει και σημερα -αυριο

Διαφημίσεις

stone μου ναι θα τον κανω θελει δεν θελει με το ζορι χαχαχα!!!

οσο για την μαστιτιδα ενταξει ποναει αλλα υποφερτα ελπιζω να ηταν μια ελαφρια και να την περασες στο φτερο!

φιλακι μου λιγο πριν χρονισει αποθηλασαμε ευτυχως πολυ ομαλα και για τους δυο!

διαβασε εδω για την μαστιτιδα ειναι πολλοι λογοι http://www.dietup.gr/paidi/diatrofi/2856.html

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πολύ ενδιαφερον το αρθρο Βατραχακι, να 'σαι καλά!

Η αλήθεια ειναι οτι δεν εψαξα καθολου αλλα αυτο ειναι πολύ κατατοπιστικο...

Σας αφηνω κοριτσια, ξυπνησε κι ο μικρος

Φιλακια πολλά!!!!

Εψαξα εγω πριν καιρο να πάρω αλλα το αφησα γιατι εμεις ειμαστε μονο του γαλλικου

Αν σας αρεσουν οι καφεδες που βγαζει και τους πινετε γενικώς τοτε ναι,αλλιως δε συμφερει γιατι ειναι μια ακριβη αγορα καθώς και οι καφεδες στοιχιζουν αρκετα...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου. Απεργεία σήμερα και το έριξα στις βόλτες με την αγαπούλα μου. Ψώνια, καφές, κούνιες, Σ/Μ........ πριν από λίγο μαζευτήκαμε σπίτι :P:p:p:p:p:p

Stone ελπίζω ό,τι να ήταν να ήταν περαστικό. Μια φίλη μου έκανε μαστίτιδα και θυμάμαι είχε ανεβάσει πολύ πυρετό. Αν δεν έπαιρνε αντιβίωση δεν της πέρναγε. Και κάποιο νεύρο να είναι πάντως λογικό είναι να πονάει όταν θηλάζεις.

Πικουλίνα βάζε και τη Βαρβαρούλα να κάνει στο γιογιό και θα ξεμπερδέψεις μια και καλή. Μια γνωστή μου που έχει 2 παιδάκια, το ένα στην ηλικία της Αλεξάνδρας και άλλο ένα 14 μηνών, τα βάζει τώρα και τα δύο μαζί. Είχε θέμα με την πιο μεγάλη, η οποία λόγω ζήλειας έλεγε ''είμαι μωρό, θα τα κάνω στην πάνα''. Οπότε είπε και αυτή (η μαμά δηλαδή) ''δεν είναι καμιά σας μωρό, στο γιογίο και οι δύο''.

Ρίτα εμείς φοράμε ακόμα 23 και τώρα πήραμε το 24......αλλά 29;;; Εντάξει είναι και πολύ ψηλός ο Γρηγόρης σου. Τα παππουτσάκια που έβαλες είναι καταπληκτικά και αυτή η μάρκα είναι από τις αγαπημένες μου.

Φιλάκι μην της βάζεις μωρέ κλειστό παππούτσι χωρίς κάλτσα. Εγώ δεν το κάνω γιατί φοβάμαι τέτοιου είδους πληγές. Άσε πάντως να κλείσει καλά η πληγή για να της ξαναβάλεις τα ίδια παππουτσάκια.

Νατάσα να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Αν σου λέει να μην πάρει 2η γνώμη μην το κάνεις. Καμιά φορά μπερδευόμαστε περισσότερο έτσι.....

Joa μακκουίν και πάλι; Μου αρέσει που είστε σταθεροί :tongue::tongue::tongue::tongue: Φοβερή η συνομιλία του Χρήστου με τον πωπό του :tongue::tongue::tongue:

Blume καλώς ήρθες; Καινούργια δεν είσαι; Δεν σε θυμάμαι από παλιά :confused::confused::confused:

Vatraxaki για εσπρεσιέρα μιλάς; Εμάς μας έφεραν δώρο την tassimo bosch και είναι πολύ καλή. Την είχα βάλει και στο μάτι εδώ και καιρό......:tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσια ασχετο εχει καμια σας καφετιερα dolce gousto η tassimo bosch;

σκεφτομαι να ειναι η επομενη αγορα μου αλλα ακομη το ψανχω!

Βατραχάκι εμείς έχουμε αυτήν και στην συστήνω ανεπιφύλακτα! Την χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση και οι δυο μας...

http://www.skroutz.gr/s/91880/Krups-XP-5220.html

mrdIp3.png

Αααα! και σε σχέση με το παιδί και σκυλί, εγώ είμαι πολύ υπέρ!

Αρκεί να πάρεις έναν σκύλο κατάλληλο για τον χώρο που διαθέτεις...

(ο Εκτορας, π.χ. δεν ήταν σκυλί για διαμέρισμα! χαχα!)

Αλλά κατά την γνώμη μου, η σχέση σκύλου και παιδιού, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει στο παιδι...

mrdIp3.png

Εχεις τρελαθει τελειωςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !!!!!

Η Βαρβ. ειναι ικανη ως μεγας αντιγραφεας που ειναι να κατουραει ορθια. Ασεπου την βλεπω να τραβαει το πιπι της για να το κανει τσουνα!!!

Χαχαχαχα!

Ε! Και να κατουράει όρθια τι σε πειράζει? Σίγουρα θα στοχεύει καλύτερα από τον αδερφό της!!! Στην πορεία θα μάθει και να κάθεται!

Με γεια το μαλλί!!! Σοκολατένια μαμά.....

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...