Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθα πάλι...

σημερα ειμαι πολύ καλύτερα αλλα χτες τα χρειαστηκα λίγο!!

Με επιασε εντονο ριγος, πονουσε η μεση μου και το στηθος μου επίσης, το αριστερο...λεω πάει καμια μαστιτιδα!!

Ποτε δε με εχει παισει και φοβηθηκα λίγο..οσο περνουσε η ωρα χειροτερευε ο πονος αλλα καμια κοκκινιλα ή πρηξιμο..σαν να τον χτυπησα δυνατα και με καρφωνε

Σημερα πολύ μικρη η ενοχληση, εκανε και κτ στροφες το μυαλο μου με περιεργα σεναρια αλλα τα διωχνω μακρια.....

Εχω τον Αν. 3 μερες τωρα και επειδη αποφασισα τις μερες που ειναι στο σπίτι να ασχολουμαι αποκλειστικα με εκεινον και οχι τοσο με το σπίτι και με μαγειρεματα περναμε τελεια και δεν γκρινιαζει καθολου!!

Παιδια εχω να σας πω οτι ο σκυλος ειναι ο χειροτερος απο ολους

σημερα τους ειχα εξψ και επειδη εφαγε ενα κιντερακι ο Αν ο αλλος το μυριστηκε και τον πήρε απο πίσω ο μικρος τα κλασικα αουτς βοηθεια μεχρι να ανεβει στο ποδηλατο, μετα νομιζει οτι δεν κινδυνευει..χαχα γελάστηκε!!

κανει ενα σαλτο ο σκυλος και τον ριχνει απο το ποδηλατο και τον βαζει κατω και αρχισε να τον γλύφει..:shock::shock: ohhhh mondie!!!ο μικρος να φωναζει μαμα με βυφειιιιι ελα πατον, βααακα φυγεεε!!!μαμα βοηθεια!!!!!!! κι εγω απο τη μια να γελάω κια πο την αλλη να τραβαω το σκυλο και να μη ξεκολλάει εκείνος..τελικα για τιμωρια τον δεσαμε 10 λεπτα να ηρεμησει γιατι ο Αν. ειχε πάθει σοκ......

Πολύ παιχνιδιαρης ειναι και επειδη ο καημενος εχει μεγαλώσει πολύ οταν κανει τα τρελα του τον φοβαται ο Αν.:tongue::tongue:

Πω πω....καταρχην για μαστιτιδα δε ξερω τιποτα....ελπιζω να περασε αν ηταν αυτο.

Οσο για το σκυλο εγω το ξαναλεω χαρα στην υπομονη σου....α πα πα

Βρε τον φουκαρα τον Αν. χαχαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Νατασα καλή επιτυχία στην επέμβαση!!

Μιας και ρωτας εγω θα σου ελεγα επειδη το εχεις ψαξει πολύ και απο την αλλη ο γιατρος ειναι νοσοκομειακος και πολύ εμπειρος, να ακουσεις το ενστικτο σου και τον ιδιο...

Blume, giovanna και φιλακι συγχαρητηρια για την πάνα!!

Πικουλίνα κ εγω ειμαι της αποψης και τα δυο τωρα που γυρναει..Ειναι πολύ σημαντικο που η Βαρβ θα εχει τον αδερφο της ως παραδειγμα κι ας σου αργησει λίγο παραπάνω..ειναι μικρούλα κι ειναι λογικό, θα μπει ομως στο νοημα και πριν καλά καλά χειμωνιασει θα ειστε χωρις πάνες!!Εχεις και μεγαλη αδεια, πιαστο πιο ζεστα...

Μαρια μου χτες ξεχασα να ευχηθω καλή επιτυχια για την εξεταση σας!!Πως πατε βρε...Κλεισατε ενα μηνα κιολας!!!απιστευτο ε;;;

Κικη μπήκατε στις στερεες;;τι τρωτε;;εμεις προς το παρον μονο φρουτα αλλα εχω παραγγειλει κι ενα βιολογικο ρυζαλευρο που του το δινω μερα παρα μερα κι ειναι πολύ μπλιαχ αλλα αυτος το τρωει!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κορίτσια ωραία είναι που τα λέμε, κάνω καμιά δουλίτσα και γυρνώ στο pc να δω κους-κους.

Βρε Stone, για το στήθος, μήπως σε χτυπάει, απλά, κανένας νευρόπονος; Πώς είσαι σήμερα;

Όσο για τους σκύλους, κι η δικιά μου όλο γλύφεται και φιλιέται με τον Ερμή της μαμάς μου, είμαι υπέρ των κατοικίδιων (αλλά όχι στο δικό μου σπίτι), αλλά, όλο θέλω να ρωτήσω τη σούπερ σκυλο-ειδική Βίκη, αν κάνει καλό τόσο στενή περέα σε αυτήν την ηλικία, εσείς οι άλλες με σκυλάκια τί λέτε;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι εγω ειδικη δεν ειμαι αλλα ξερω σιγουρα οτι η στενη παρεα του Γρηγορη με οποιοδηποτε κατοικιδιο εστω και χρυσοψαρο θα ηταν ολεθρια...

Ακομα το κλαιμε το χελωνακι της γνωστης μου...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ναι Φιλακι μια χαρα κανει κι επιτρεπεται αν ο σκυλος ειναι εμβολιασμενος!!

Η δικη μου αρχικη ενσταση με το σκυλο ηταν στο θεμα της τουαλέτας του..οτι επειδη πρεπει να ασχοληθεις αρκετα με αυτο κι επειδη ο Χρ λειπει πολλές ωρες ο κλήρος επεφτε σε μενα.Δεν ηθελα λοιπόν φετος που κι ο μικρος ειναι μωρο να εχω αλλη μια εγνοια..δυστυχως ή ευτυχως δε με ακουσε το παλιοπαιδο και να΄μαστε τωρα ολοι μαζί..ντουντουνες εν δρασει!!!

ευχαριστω και για τα περαστικα σας!!

Αν ηταν μαστιτιδα δε θα πονουσε και σημερα..??Για νευροπονο δεν ξερω αλλα χτες που εβαλα το μωρο 2-3 φορες απο εκεινο το μαστο εσφιγγα τα δοντια μου απο τον πόνο

Διαφημίσεις

κι ομως Ριτα..κανε μια δοκιμη και παρτου ενα κατοικιδιο, ψαρακι ή πουλάκι!!Θα δεις οτι θα νοιαζεται και θα το αγαπάει

Ο δικος μου καθε μεσημερι αφου φαμε μου υπενθυμιζει μαμα να φαει και ο Αλης... (ψαρακι) και μετα πάει του μιλάει "ενταξει Αλη, το εφαγες το μεσημελιανο σου;;αντε τωλα να τσεκουλαστεις!!!"

κι ομως Ριτα..κανε μια δοκιμη και παρτου ενα κατοικιδιο, ψαρακι ή πουλάκι!!Θα δεις οτι θα νοιαζεται και θα το αγαπάει

Ο δικος μου καθε μεσημερι αφου φαμε μου υπενθυμιζει μαμα να φαει και ο Αλης... (ψαρακι) και μετα πάει του μιλάει "ενταξει Αλη, το εφαγες το μεσημελιανο σου;;αντε τωλα να τσεκουλαστεις!!!"

Ναι μωρε το ξερω οτι θα του αρεσει δεν τιθεται θεμα ,αλλα εγω δεν εχω μαθει να εχω ποτε μου οπιοιοδηποτε κατοικιδιο ....και νερο να πρεπει να αλλαξω στο ψαρι βουνο μου φαινεται....

Δεν ειμαι για τετοια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φιλακι εγω ειδικη δεν ειμαι αλλα ξερω σιγουρα οτι η στενη παρεα του Γρηγορη με οποιοδηποτε κατοικιδιο εστω και χρυσοψαρο θα ηταν ολεθρια...

Ακομα το κλαιμε το χελωνακι της γνωστης μου...χαχα!

Αχ το καημένο το χελωνάκι, και της πεθεράς μου τραβάει βάσανα αν πέσει στα χέρια της Ναταλίας. Με τον Ερμή, όμως είναι αλλιώς, αυτός, αν... του τα πολυπρήξει (όσο κι αν γουστάρει πολύ το παιχνίδι μαζί της, η Ναταλια ώρες-ώρες τον πονάει μάλλον) και γυρνάει το κεφαλάκι του και... με τα δοντάκια του της... χαΐδεύει λίγο το χεράκι της, μου λέει η Ναταλία μαμά με δάγκωσε, καλά σου έκανε αφού του τραβάς τα μουστάκια (π.χ.), πονάει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ηρθα παλι χαλασαν τα καναλια και δεν μπορω να δω τον μεχμετ :tongue:

Τι αλλα νεα λοιπον;

Ποτε πατε Σαντορινη βατραχακι;

12/6 πρωτα ο θεος ριτα μου πεταμε!

ηρθα πάλι...

σημερα ειμαι πολύ καλύτερα αλλα χτες τα χρειαστηκα λίγο!!

Με επιασε εντονο ριγος, πονουσε η μεση μου και το στηθος μου επίσης, το αριστερο...λεω πάει καμια μαστιτιδα!!

Ποτε δε με εχει παισει και φοβηθηκα λίγο..οσο περνουσε η ωρα χειροτερευε ο πονος αλλα καμια κοκκινιλα ή πρηξιμο..σαν να τον χτυπησα δυνατα και με καρφωνε

Σημερα πολύ μικρη η ενοχληση, εκανε και κτ στροφες το μυαλο μου με περιεργα σεναρια αλλα τα διωχνω μακρια.....

Εχω τον Αν. 3 μερες τωρα και επειδη αποφασισα τις μερες που ειναι στο σπίτι να ασχολουμαι αποκλειστικα με εκεινον και οχι τοσο με το σπίτι και με μαγειρεματα περναμε τελεια και δεν γκρινιαζει καθολου!!

Παιδια εχω να σας πω οτι ο σκυλος ειναι ο χειροτερος απο ολους

σημερα τους ειχα εξψ και επειδη εφαγε ενα κιντερακι ο Αν ο αλλος το μυριστηκε και τον πήρε απο πίσω ο μικρος τα κλασικα αουτς βοηθεια μεχρι να ανεβει στο ποδηλατο, μετα νομιζει οτι δεν κινδυνευει..χαχα γελάστηκε!!

κανει ενα σαλτο ο σκυλος και τον ριχνει απο το ποδηλατο και τον βαζει κατω και αρχισε να τον γλύφει..:shock::shock: ohhhh mondie!!!ο μικρος να φωναζει μαμα με βυφειιιιι ελα πατον, βααακα φυγεεε!!!μαμα βοηθεια!!!!!!! κι εγω απο τη μια να γελάω κια πο την αλλη να τραβαω το σκυλο και να μη ξεκολλάει εκείνος..τελικα για τιμωρια τον δεσαμε 10 λεπτα να ηρεμησει γιατι ο Αν. ειχε πάθει σοκ......

Πολύ παιχνιδιαρης ειναι και επειδη ο καημενος εχει μεγαλώσει πολύ οταν κανει τα τρελα του τον φοβαται ο Αν.:tongue::tongue:

στονε εγω επαθα δυο φορες μαστιτιδα ευτυχως ελαφρια ειχα και πυρετο εως 38,5 για μια μερα αλλα το ξεπερασα χωρις αντιβιωση αλλα αν επιμενει ο πυρετος τοτε χρειαζεται αντιβιωση εγω εβαζα πιο συχνα τον μικρο απο το πονεμενο στηθος.

οσο για τον σκυλο πολυ γελιο εχουν αυτες οι καταστασεις εμεις φαγωθηκαμε να παρουμε πουλακι και δεν τα θελω τα ατιμα πολυ βρομιζουν.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...