Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατί βρε Ριτάκι δεν μου το'χες για 40 νούμερο ολόκληρη γυναικάρα,μάλλον με έχεις ξεχάσει μου φαίνεται ότι το κεφάλι μου έβρισκε στον παιδότοπο:tongue:

Βατραχάκι μου τι κάνεις ; πως είναι τα ζουζούνια σου, μπράβο στον Τιμάκο που είδε ευχάριστα το έργο, πάντα τα παιδιά μας θα είναι μια καθημερινή έκπληξη για 'μας , άλλα περιμένουμε και άλλα κάνουνε τελικά. Όντως ξεπετάχτηκε ο μπέμπης, πότε ήταν που σας έλεγα ότι έχω φρικάρει και δεν προλαβαίνω με τα 2 και τώρα πια μπήκαμε σε μια σείρα και είναι μια χαρά. φιλιά στα ζουζούνια σου.

Τώρα που λέτε για τσιρότα εμένα χθες χτύπησε ο μεγάλος το χεράκι του κάπου και έτρεχε αίμα και έτσι του έβαλα ένα τσιρότο γιατί είχε τρομοκρατηθεί , ε λοιπόν όλη την υπόλοιπη ώρα το δάχτυλο ήταν σαν κεραία , δεν το ακομπούσε πουθενά , μπάνιο τον έκανα και το είχε έξω απο τη μπανιέρα , μιλάμε για πολύ γέλιο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααα δεν τα ξερεις;

Τα ειχα πει...

Αποφασισε αφου τελειωσε το ποπ κορν και η πορτοκαλαδα να σηκωθει και με αυτον και ολη η τρελοπαρεα.Εγω,Νατασσα,Σωτηρης.

Κατεβηκε κατω και αποφασισε να κανει τον μπατμαν μπροστα στην οθονη ενος καταμεστου σινεμα...και περα δωθε και επιδειξη και φιγουρα και να πεφτει κατω και να κανει οτι πεταει και ο Σωτηρης απο πισωμια απο τα ιδια και να κυνηγιουνται και απο πισω εγω και η Νατασσα που δεν μπορουσαμε και να φωναξουμε....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχάκι μου τι κάνεις ; πως είναι τα ζουζούνια σου, μπράβο στον Τιμάκο που είδε ευχάριστα το έργο, πάντα τα παιδιά μας θα είναι μια καθημερινή έκπληξη για 'μας , άλλα περιμένουμε και άλλα κάνουνε τελικά. Όντως ξεπετάχτηκε ο μπέμπης, πότε ήταν που σας έλεγα ότι έχω φρικάρει και δεν προλαβαίνω με τα 2 και τώρα πια μπήκαμε σε μια σείρα και είναι μια χαρά. φιλιά στα ζουζούνια σου.

καλα ειμαστε κικο μου κι εμεις οργιαζουμε καθημερινα και τωρα πλεον και ο μικρος εχει γινει κι αυτος μεγαλο μουτρο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αααα δεν τα ξερεις;

Τα ειχα πει...

Αποφασισε αφου τελειωσε το ποπ κορν και η πορτοκαλαδα να σηκωθει και με αυτον και ολη η τρελοπαρεα.Εγω,Νατασσα,Σωτηρης.

Κατεβηκε κατω και αποφασισε να κανει τον μπατμαν μπροστα στην οθονη ενος καταμεστου σινεμα...και περα δωθε και επιδειξη και φιγουρα και να πεφτει κατω και να κανει οτι πεταει και ο Σωτηρης απο πισωμια απο τα ιδια και να κυνηγιουνται και απο πισω εγω και η Νατασσα που δεν μπορουσαμε και να φωναξουμε....

:D:D:D:D:D:D χαχαχα ευτυχως δεν καναμε τετοια εμεις θα φανει στην πορια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Λοιπον δειτε το ενα ειναι το παπουτσι που φορουσαμε περσυ τετοια εποχη 26 νουμερο και το αλλο ειναι αυτο που πηραμε τωρα 29 νουμερο.

Τωρα γιατι πηραμε 2 φορες το ιδιο παπουτσι μην τα ρωτατε... :rolleyes::tongue:

IMG_3660.jpg

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι μας αρεσε πολυ για αυτο πηραμε 2 φορες το ιδιο...χαχαχαχα!

Αστειευομαι...εγινε λαθος, αλλο ειχα πει να παρουμε και αλλο πηραμε τελικα.τα κρατησα εγω αυτα που ηθελα και μετα επειδη δεν ειχα πανω μου χρηματα πηγε ο ανδρας μου και πηρε αυτα...ουτε θυμοταν τι φορεσε το παιδι περσι...χαχα!

Βεβαια εδω που τα λεμε 2 φορες τα βαλαμε ολες κι ολες....

(Για καλο ειναι αυτο οχι για καθε μερα φυσικα).

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ηρθα πάλι...

σημερα ειμαι πολύ καλύτερα αλλα χτες τα χρειαστηκα λίγο!!

Με επιασε εντονο ριγος, πονουσε η μεση μου και το στηθος μου επίσης, το αριστερο...λεω πάει καμια μαστιτιδα!!

Ποτε δε με εχει παισει και φοβηθηκα λίγο..οσο περνουσε η ωρα χειροτερευε ο πονος αλλα καμια κοκκινιλα ή πρηξιμο..σαν να τον χτυπησα δυνατα και με καρφωνε

Σημερα πολύ μικρη η ενοχληση, εκανε και κτ στροφες το μυαλο μου με περιεργα σεναρια αλλα τα διωχνω μακρια.....

Εχω τον Αν. 3 μερες τωρα και επειδη αποφασισα τις μερες που ειναι στο σπίτι να ασχολουμαι αποκλειστικα με εκεινον και οχι τοσο με το σπίτι και με μαγειρεματα περναμε τελεια και δεν γκρινιαζει καθολου!!

Παιδια εχω να σας πω οτι ο σκυλος ειναι ο χειροτερος απο ολους

σημερα τους ειχα εξψ και επειδη εφαγε ενα κιντερακι ο Αν ο αλλος το μυριστηκε και τον πήρε απο πίσω ο μικρος τα κλασικα αουτς βοηθεια μεχρι να ανεβει στο ποδηλατο, μετα νομιζει οτι δεν κινδυνευει..χαχα γελάστηκε!!

κανει ενα σαλτο ο σκυλος και τον ριχνει απο το ποδηλατο και τον βαζει κατω και αρχισε να τον γλύφει..:shock::shock: ohhhh mondie!!!ο μικρος να φωναζει μαμα με βυφειιιιι ελα πατον, βααακα φυγεεε!!!μαμα βοηθεια!!!!!!! κι εγω απο τη μια να γελάω κια πο την αλλη να τραβαω το σκυλο και να μη ξεκολλάει εκείνος..τελικα για τιμωρια τον δεσαμε 10 λεπτα να ηρεμησει γιατι ο Αν. ειχε πάθει σοκ......

Πολύ παιχνιδιαρης ειναι και επειδη ο καημενος εχει μεγαλώσει πολύ οταν κανει τα τρελα του τον φοβαται ο Αν.:tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ριτα και εμεις αυτο το πατουμενο το εχουμε παρει δυο φορες. Μια προπερσυ στη βαφτιση του και μια περισυ στης Βαρβ. Τα λατρευω!!!

Ελα ναι;Ωραιο ειναι ναι!

Κατι θυμαμαι νομιζω το φορουσαμε περσυ στης Ευουλας το παρτακι και μου το ειχες πει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...