Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παντως αφου βλεπω πανοσυζητηση δε μπορω θα το πω...

Ρε κοριτσια γιατι να τα κανουν πανω τους αφου μπορουν να σας το λενε αφηστε τα με την πανα ή εστω αν δεν τις θελετε γιατι εiναι πιο μεγαλα παιδακια και μπορει να μπερδευτουν παρτε τους εκπαιδευτικα βρακακια απο το mothercare.

Aν ειναι να σας το πουν θα σας το πουν οτι και να φορανε.Αν ειναι να μεινουν στεγνα θα μεινουν και αν ειναι να βραχουν ,θα βραχουν.

Κριμα δεν ειναι να ειναι μεσα στο αγχος και εσεις και αυτα αν θα βραχουν ή οχι.

Αυτο καλο ειναι να γινει στο τελευταιο σταδιο οπως πχ. το κανει η Γιοβαννα τωρα.

Σορρυ ετσι;Τη γνωμη μου λεω απλα εσεις ξερετε καλυτερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τσισα κανει,κακα οχι..δεν θελει λεει ο πωπος του...τον ρωταει κιολας..πωπε θες?και μετα λεει οχι ειπε....γκρ...

χα,χα φοβερός ο Χρήστος, μα καλά και εσύ που πας να ανακατευτείς , δεν ξέρεις ότι στους δυο τρίτος δε χώρεί...

Πάντως και εγώ που φοράω 40 νούμερο παπούτσι (ναι , ναι μάλιστα 40) είμαι 1,60 με τα χέρια ανάταση, επομένως μύθος που μου λέγανε απο μικρή μεγάλα πόδια ψηλή κοπέλα.:(

πικουλινα μολις βαλουμε τα καλοκαιρινα θα ξαναπροσπαθησουμε...τσισα κανει,κακα οχι..δεν θελει λεει ο πωπος του...τον ρωταει κιολας..πωπε θες?και μετα λεει οχι ειπε....γκρ...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, από τις καλύτερες ατάκες!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Παντως αυτο με τον πωπο που τους μιλαει το κανουν ολα τα παιδακια.

Και ο Γρηγορης ακομα καμμια φορα λεει ''ο πωπος μου θελει κακα''...και μετα λεει...''τα ακουωωωω''!Και τρεχει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Eυχαριστω φιλακι μου.

Πανμαρ εγω φυσικα δε ξερω να την κανω αυτη τη δουλεια αλλα θα μπορουν στο γραφειο φανταζομαι...θα σου πω.Ευχαριστω παντως.

Ε, κι εγώ εκεί θα φορτωθώ, στους Πληροφορικάριους, στο γραφείο μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Με καλτσα τη χτυπησαν τα παπουτσια;

Εγω του φοραω παντα καλτσα και δε ξερω να σου πω...

Αλλα εντυπωση μου κανει...μηπως η καλτσουλα ειχε μαζευτει πισω ή ηταν απο τις κοντουλες και για αυτο;

Όχι παιδί μου, χωρίς κάλτσα σου λέω. Ανοιξιάτικα παπούτσια, δερμάτινα, που ρώτησα κιολας αν φοριούνται χωρίς κάλτσα και μου είπαν βέβαια και φοριούνται.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ε πες ετσι...λογικο ειναι μωρε να την χτυπησαν για αρχη...δεν πειραζει βαλτης ενα τσιροτο παιδικο να κανει και χαρα και ξαναφορεσε της τα μολις κλεισει η πληγη.

Ο Γρηγορης εχει κολλημα με τα τσιροτα.Μολις πουμε οτι ποναμε καπου παει και φερνει ενα.

Τοτε με την αμυγδαλιτιδα μου ηθελε να με περιποιηθει και ολο μου κολλουσε ενα τσιροτο στο λαιμο το πουλακι μου.....αχαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλησπερα παρουσα και σημερα!!!!

τι κανετε κουκλες;

τεταρτη σημερα και ο καιρος χαλια γρρρρρρ τα νευρα ποτε θα καλοκαιιασει επιτελους;

ριτα εμεις φοραμε 25-26 αλλα 29 βρε θηριο;;;;;:confused:

κικο μου τι κανετε;ειδα το τικερακι του μικρου σου κι επαθα καλε ποτε φτασατε 6 μηνων;;;απαπα πολυ γρηγορα μεγαλωνουν τελικα!

joa ακομη γελαω με την αποψη του κολου σας χαχαχαχα τελειος ο χρησταρας!!

Νατασα μου εγω θα επαιρνα και μια δευτερη γνωμη ειμαι αυτης της αποψης ιδιως οταν προκειται για χειρουργιο.

blume και giovana συγχαρητηρια για την πανα!!!θα δειτε μεγαλη ευκολια απο εδω και περα!

πικουλινι μεγεια το νεο λουκ!!!

προχθες πηρα και την τολμηρη αποφαση να παω τον τιμο κινηματογραφο πηγαμε και ειδαμε το ριο τελικα δεν το πιστευα εκατσε παρα πολυ καλα στην θεση του ολη την ωρα εφαγε ενα πακο ποκπορν τι να πω δεν το πιστευα ελεγα οτι θα παμε και μαλλον θα κλαιω τα λεφτα αλλα τελικα με εβγαλε ψευτρα μου αρεσε παρα πολυ κι εμενα μου αρεσει ο κινηματογραφος και τελευταια δεν παμε καθολου οποτε θα μηγαινω με τον τιμο κι ας βλεπω και παιδικα χαχαχα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Παντως αφου βλεπω πανοσυζητηση δε μπορω θα το πω...

Ρε κοριτσια γιατι να τα κανουν πανω τους αφου μπορουν να σας το λενε αφηστε τα με την πανα ή εστω αν δεν τις θελετε γιατι εiναι πιο μεγαλα παιδακια και μπορει να μπερδευτουν παρτε τους εκπαιδευτικα βρακακια απο το mothercare.

Aν ειναι να σας το πουν θα σας το πουν οτι και να φορανε.Αν ειναι να μεινουν στεγνα θα μεινουν και αν ειναι να βραχουν ,θα βραχουν.

Κριμα δεν ειναι να ειναι μεσα στο αγχος και εσεις και αυτα αν θα βραχουν ή οχι.

Αυτο καλο ειναι να γινει στο τελευταιο σταδιο οπως πχ. το κανει η Γιοβαννα τωρα.

Σορρυ ετσι;Τη γνωμη μου λεω απλα εσεις ξερετε καλυτερα.

Τώρα το άρχισα έτσι και βλέπουμε. Πάντως, δεν της δείχνω κάτι όταν λέει πως κατουρήθηκε. Όλα cool και δεν πειράζει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

προχθες πηρα και την τολμηρη αποφαση να παω τον τιμο κινηματογραφο πηγαμε και ειδαμε το ριο τελικα δεν το πιστευα εκατσε παρα πολυ καλα στην θεση του ολη την ωρα εφαγε ενα πακο ποκπορν τι να πω δεν το πιστευα ελεγα οτι θα παμε και μαλλον θα κλαιω τα λεφτα αλλα τελικα με εβγαλε ψευτρα μου αρεσε παρα πολυ κι εμενα μου αρεσει ο κινηματογραφος και τελευταια δεν παμε καθολου οποτε θα μηγαινω με τον τιμο κι ας βλεπω και παιδικα χαχαχα!!!

Oh mondieu!Mη μου το θυμιζεις...

Αχ τι περασαμε κι εμεις και ολο το σινεμα μαζι...

Που εισαι Νατασσα;;;;;;;;;;;;;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...