Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠανΜαρ πως τη βγάζει το Σοφάκι με αυτό τον καιρό που ούτε ζέστη κάνει ούτε τρελό κρύο , τέρμα τα μπάνια για κείνη;χιχιχι

άσε Κίκο μου... έχουμε θέμα!

την Δευτέρα το απόγευμα, πλάνταξε στο κλάμα, γιατί δεν της γέμιζα την πισινούλα της με νερό να βγει στην βεράντα να παίξει!

"βρε καλό μου, βρε χρυσό μου... έχει κρύο!" (17 βαθμούς είχε!)

τίποτα εκείνη! ανένδοτη....

mrdIp3.png

Η αληθεια ειναι οτι οταν εχω ορεξη του φοραω βρακακι και τα παμε πολυ καλα. Αλλα εχω και τη Βαρβ. απο πισω που θελει να ξεβρακωθει και αυτη , οποτε το χαος.

και γιατί δεν την βγάζεις και στα δύο? να τραβήξεις μια φορά το ζόρι με τα "ατυχήματα" και μετά να ξεμπλέξεις μια και καλή!

mrdIp3.png

Για πειτε κι εσεις ρε κοριτσια, θα το ψαχνατε παραπανω???

Νατασάκο μου χωρίς να έχω καμμία ιδέα πάνω στο θέμα, εγώ δεν θα το έψαχνα άλλο... Με τους γιατρούς δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις...

Άντε και πήγες και σε δεύτερο και σου λέει άλλα και πας και σε τρίτο και σου πει κι αυτός κάτι διαφορετικό... τι θα κάνεις? Απλά θα τρελαθείς και θα ταλαιπωρείς και το παιδί...

Αν ο γιατρός που είδες σου εμπνέει εμπιστοσύνη, να το κάνεις.

mrdIp3.png

Αχ μια μερα θα μας κυνηγανε τα κοριτσουδια σας και ουτε να γυρισουμε να τις κοιταξουμε!χαχα

Ντινα βαζε και την Βαρβαρα στο γιο γιο ,εγω 18 μηνων τον ξεκινησα καθολου μικρη δεν ειναι και θα τελειωσεις και μετα 2 πατ κιουτ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

εμείς παπούτσι φοράμε 24...

παραδόξως, ενώ η Σοφία ένα χρόνο τώρα και έχει ψηλώσει και έχει παχύνει, το πόδι της έχει μεγαλώσει ελάχιστα!

αφού τα περσινά καλοκαιρινά της, της κάνουν ακόμα!

και γι αυτό δεν έχω πάει να της πάρω ακόμα καινούρια παπούτσια, γιατί μου είπαν ότι μάλλον θα μεγαλώσει απότομα...

Ναι ε; και ειναι και ψηλη η Σοφια!

Την ειχα για παραπανω, της φιλης μου που ειναι ιδια σε διαστασεις με τη Σοφια φοραει μεγαλυτερο νομιζω.Οποτε ισως τελικα το ποδι ειναι ασχετο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

και γιατί δεν την βγάζεις και στα δύο? να τραβήξεις μια φορά το ζόρι με τα "ατυχήματα" και μετά να ξεμπλέξεις μια και καλή!

Εχεις τρελαθει τελειωςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !!!!!

Η Βαρβ. ειναι ικανη ως μεγας αντιγραφεας που ειναι να κατουραει ορθια. Ασεπου την βλεπω να τραβαει το πιπι της για να το κανει τσουνα!!!

Κοριτσια δεν ειναι και πολυ ευκολο αυτο. Μια φιλη μου που εχει 2διμα δεν τα καταφερε και στα δυο συγχρονως. Ενα ενα.

εφτασε κιολας στην κατερινη το γειτονακι!!!μην ξεχασεις τριγωνακια στον γυρισμοοοοοοο..

πικουλινα μολις βαλουμε τα καλοκαιρινα θα ξαναπροσπαθησουμε...τσισα κανει,κακα οχι..δεν θελει λεει ο πωπος του...τον ρωταει κιολας..πωπε θες?και μετα λεει οχι ειπε....γκρ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Φιλακι ναι τα παραμυθακια αν δε σου κανει κοπο και μπορεσεις να μου τα γραψεις θα τα ηθελα.
OK κοριτσάκι, θα φροντίσω να στα αντιγράψω, είναι 5 CD, αρκετό υλικό!
Ασχετο τι νουμερο παπουτσια φορανε τα παιδια σας;Κοριτσια -αγορια για πειτε μου...
Η Ναταλία, πάει αργά-αργά και τώρα είναι στο 23. Ηθελα να σας το πω, της πήρα πριν από λίγες μέρες ένα ζευγάρι παπούτσια, καλής εταιρίας, το φόρεσε χωρίς κάλτσες, και τη χτύπησε φριχτά πίσω, φουσκαλίτσες ακόμα και αίμα.................... Τί να κάνω... λέτε να μην τα ξαναβάλει; Πρώτη φορά τη χτυπά παπούτσι. Και τη χτύπησε πολύ άσχημα ρε γμτ...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

εφτασε κιολας στην κατερινη το γειτονακι!!!μην ξεχασεις τριγωνακια στον γυρισμοοοοοοο..

πικουλινα μολις βαλουμε τα καλοκαιρινα θα ξαναπροσπαθησουμε...τσισα κανει,κακα οχι..δεν θελει λεει ο πωπος του...τον ρωταει κιολας..πωπε θες?και μετα λεει οχι ειπε....γκρ...

Ειναι και φιλαρακια με τον πωπο του ε;;;;; Ωραιες παρεες εχει ο γιος σου!!! Εχεις σκοπο να κανεις τριτο;;;;;;; Εχουμε και ενα δωρακι για τον μπεμπη ε!!

Λοιπον σημερα απο ξανθια εγινα σοκολατι. Και μου λεει ο γιος μου ΄΄ ρε μαμα τα ασπρα μαλια ηταν πιο ωραια''

Διαφημίσεις

Με καλτσα τη χτυπησαν τα παπουτσια;

Εγω του φοραω παντα καλτσα και δε ξερω να σου πω...

Αλλα εντυπωση μου κανει...μηπως η καλτσουλα ειχε μαζευτει πισω ή ηταν απο τις κοντουλες και για αυτο;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να μαι παλι ...ωραια που ειναι στο σπιτι...
Αχ, αυτό ξαναπές το! Εσύ, πώς και σπίτι σήμερα;
φιλακι διαβαζω και εσεις σε καλο σταδιο βρισκεστε!!
E, σχετικά... Το μεσημέρι, βγήκαμε βόλτα με βρακάκι και χάρηκα πάρα πολύ που κάποια στιγμή μου είπε μαμά κατουριέμαι και πήγαμε στην τουαλέτα της καφετέριας. Αργότερα όμως τα έκανε πάνω της και την άλλαξα... Στο σπίτι πάλι μόλις φτάσαμε πάλι τα έκανε πάνω της και, αααααααααααααααααααααααα, μόλις τώρα θυμήθηκα ότι την έβαλα για μεσημεριανό ύπνο χωρίς πάνα ενώ είχε πιεί ένα ποτήρι νερό μετά το φαΐ και ξέχασα να τη βάλω για τσίσα.... είμαι κι εγώ.......... τρέχω να βάλω ένα σελτέ από κάτω... ελπίζω να μην ξυπνήσει...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φωτο απο το παρτυ μας εχω και εγω αλλα ειναι αλα τα παιδια μεσα και δεν τις βαζω!

Αντε να ψωνισεις κι εσυ φιλεναδα να τελειωνεις γιατι ειναι πολυ κουραστικο το τζαμπο...χαχα!

Εμεις φοραμε....29!:shock:

29;;;; Πωπω, πατούσαααα!!! Βάλε καμιά φωτο εδώ και βγάλε τη γρήγορα-γρήγορα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...