Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηρθα και εγώ...Πωπω δεν μπορω να χωνεψω με τπτ..Εφαγα κτ τηγανιτα καλαμαρια, μες τη σοδα ήταν...

Ευα συγχαρητηρια!!!Εμεις οι αγορομάνες ζηλεύουμε λίγο (με την καλή εννοια...) και σου ευχομαστε μια καλή-καλή εγκυμοσύνη!!!

Μαρίνα μην το πιεζεις το παιδί..Αστο να τρώει οτι θελει και όσο θελει..Βαρυνε το στομαχακι του..Περαστικά του!

Ιωάννα σε περιμεναμε...Θα συνεχισετε με εξετασεις ούρων απ'ότι καταλαβαίνω..Καλά αποτελέσματαστο Χρηστακη..Ευχομαι τουχιστον να μην ξανανεβασει πυρετό!

Giovanna, μια δεσποινις η Αλεξάνδρα που απο τώρα μυείται στο χωρο της μοδας και του shopping..Να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις..Το σπιτακι δεν το εκανες;;

Μη ζηλεύεις για τις συναντησεις..Το καλοκαιρι θα σου΄ρθουμε all together!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μάνουλες, καλά είστε? Τα μωράκια σας?

Ελένη έχασα επεισόδια τι φάρμακα παίρνεις? έπαθες κάτι?

Εύα τι ωραία τα νέα σου, τώρα θα έχεις 2 κουκλίτσες, με το καλό να γεννήσεις. Να υποθέσω ότι το μωρό ήταν σε θέση που μπορούσατε να το δείτε, όμως με τα αποτελέσματα θα το έχετε και γραπτός.

Όταν η Βίκυ έκανε την αμνιοκέντηση και πήραμε τα αποτελέσματα δεν πίστευα που διάβαζα ότι είναι κοριτσάκι, το ήθελα πολύ για την κόρη μου όπως και για μένα για τα παιδιά μου γιατί δεν έχω αδέλφια. Πάνω από όλα όμως να είναι γερά και υγιέστατα παιδάκια και το φύλο είναι σε δεύτερη θέση1852724o4a90c1mpg.gif

Καλημέρα!!!!

Εύα μου ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! Χάρηκα πάρα πολύ με το καινούργιο μέλος και αφού ήθελες και πάλι κοριτσάκι ακόμα καλύτερα!!!!;)

Ιωάννα μου τι είναι πάλι;;;;!!!!! Αμάν βρε κορίτσι μου...ελπίζω να είναι καμιά ιωσούλα και φύγει γρήγορα....

Μαρίνα μην το ζορίζεις τον καημένο....:lol::lol::lol: Μια χαρά τρώει το παιδί, πόσο παραπάνω να φάει;;;:tongue:

Φωτεινή μου παίρνω αντιβίωση γιατί σε κολπική καλλιέργεια βρέθηκε στρεπτόκοκκος ομάδας β και τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν σοβαρά αλλά το προλάβαμε... ελπίζω!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

σημερα σας γραφω απο την δουλεια καναμε αλλαγη βαρδιας με τον αντρα μου χαχα

μου λειπει το σκατουλι μου ομως και να δω τι θα κανουν σημερα ασε που θα βρω ενα σπιτι βοβαρδισμενο!!!!

Ευα μου υπεροχα τα νεα σου με το καλο η μπουμπου σου!!!

deleni μου ασε κι εγω ξεχναω να παρω μια το μαγνησιο μια το σιδηρο μια το ασβεστιο αστα!

σας βαζω και φωτο απο το δεντρο μας που σας ειχα πει!

σε λιγο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μου στείλανε και μειλ απο το Mytoys ότι η κουζίνα μας θα έρθει σε 4-5 εργάσιμες μέρες!!!!!!!!:D:D:D:D:D Ανυπομονώ....

Η πλάκα είναι ότι δεν ξέρω και γρι γερμανικά τρομάρα μου και τα έκανα όλα με translator (ε, καλά πήρα και ένα τηλέφωνο την κολλητή μου που μένει Γερμανία για σιγουριά;))!!!! Πάντως είμαι πολύ περήφανη:tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ελένη τι ενόχληση είχες? Αφού το προλάβατε όλα καλά θα πάνε, η περίοδο της εγκυμοσύνης φέρνει διάφορα που αναπτύσσωντε στον κόλπο και επειδή δεν μπορούμε να περνουμε εύκολα αντιβίωση και φάρμακα, η κατάσταση γίνετε πιο δύσκολη

Πραγματικά σαρδελάκι ο καιρός σήμερα θυμίζει Λονδίνο, έχω να πάω και την μικρή στην παιδίατρο για το μαντου και αναρωτιέμαι πως… για να μην την κρυώσω, με το καροτσι θα την εχω και το πλαστικο απο πανω

Πείτε μου παράξενη αλλά αν καλέσω ταξί … δεν ξέρω ποιος έχει μπει πριν από έμενα και πολλές φορές η ταξιτζήδες καπνίζουν που αυτό με κάνει τούρκε. Το ιατρείο είναι κοντά μου ούτε 10 λεπτά με τα πόδια

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Καλημερα Μοανούλες και γιαδιάδες!!!

Πως είστε;;

έχω να πάω και την μικρή στην παιδίατρο για το μαντου και αναρωτιέμαι πως… για να μην την κρυώσω, με το καροτσι θα την εχω και το πλαστικο απο πανω[/size][/font]

Φωτεινη δεν εχει ανάγκη αν την τυλίξεις καλά, βάλεις και το κάλυμμα..Ευκαιρία για βόλτα..

Είχα στο πρόγραμμα να κν φασολακια για μεσημερι και μια σπανακόπιτα νηστήσιμη απο το μασα,αλλά ο μαναβης μου θα φερει το βραδυ σπανακι..Τώρα μερακλώθηκα για μελομακαρονα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή μου δεν είχα καμία ενόχληση... απλά επειδή οι συσπάσεις τελευταία έγιναν λίγο πιο έντονες ο γιατρός υπέθεσε ότι οφειλόταν σε κάποια λοίμωξη και κάναμε την καλλιέργεια..,.

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα και από μένα.

Ευα τελεια νέα κοριτσάρα μου, με το καλό να έρθει και η δευτερη μπουμπού σου.

Ιωάννα μου καλ'ή επιτυχία με τα ούρα.Εγώ ακόμα χρωστάω την εξέταση γιατι δεν μπορώ να της πάρω με τιποτα.Βεβαια στα αγορακια ειναι πιο ευκολο.Ελπίζω να είναι κάτι απλό αλλα με υψηλή κρεατινίνινη παιζει και η ουρολοίμωξη.Καλα αποτελεσματα.

Το δέντρο μου δεν το στολισα ακομα.

Φετος θα το κρατησω μεχρι τον Φεβρουαριο.ΑΝ το στολισω τελικα!

Επεξεργάστηκαν by SOULA33

Καλημερα!!

Ευα συγχαρητηρια!Αντε με το καλο και η δευτερη κουκλιτσα σου!!!!

Μαρινα και Joa περαστικα στα αγορακια μας!Ας ειναι η τελευταια φορα που το λεω...

Ιωαννα αν δεν μπορεσετε με τιποτα να του παρετε ουρε δοκιμαστε μηπως τον καθησετε σε γιογιο και του βαλετε απο κατω το κυπελακι.Αν τον απασχολειται θα κατσει (χμμ μπορει)και ισως τα κανει απευθεις μεσα στο κυπελακι.

Στα ειπα και χθες απο οτι εχω ακουσει αρνουνται τα παιδακια αυτο το σακουλακι..ισως τα τρομαζει?

Τι αλλα νεα παιδια?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!

Ευα μου μπραβο!!! Συγχαρητηρια! Αντε με το καλο να υποδεχτειτε το κοριτσακι σας! Τι ωραια παντως! Με δυο κορες ποιος τη χαρη σου!!!:D

Ιωαννα μου περαστικα! Ελπιζω να καταφερετε να παρετε και ουρα, ετσι ωστε να εχετε μια καλυτερη εικονα... Περιμενουμε νεα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...