Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ετσι ακριβως τα βρισκουμε και μεις.μπαινουμε στα σαιτ των εταιριων απλα εμεις εχουμε κωδικο πρακτοριου και μας ερχονται εκαθαρισεις για να πληρωσουμε.δεν χρησιμοποιουμε πιστωτικες οπως εσεις...και φυσικα παιρνουμε και τα email απο τις ετσιριες γαι καθε τι καινουριο!

glitterfy153556206D31.gift5yc2ekr8yl2xnzz.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

stone την έβαλα την αλοιφή που λες. Ευχαριστώ! Την είχα σπίτι ευτυχώς γιατί είχε πάθει το ίδιο ο άντρας μου πριν λίγους μήνες.

Χριστινάκι το ξέρω ότι δεν πρέπει να φιλάω την Εύα αλλά το πρωί που ξύπνησα, ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι και την φίλησα στο μέτωπο γμτ...και εμένα με αγχώνει πολύ. Δεν έχω ξαναβγάλει ποτέ. Καλά έτσι πρήζονται τα χείλια? Πάντως η αλήθεια είναι ότι από την ώρα που έβαλα την αλοιφη είναι κάπως καλύτερα..

κωνκωνακι εχτές παιδευτηκαμε πολύ με τα τίκερ! Αν δεν στο παίρνει, περίμενε λίγο μπας και φτιάξουν αυτόματα οι ρυθμίσεις. Με εμένα έτσι έγινε.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

οχι δεν μας κανουνε καλυτερα τιμη.ισια ισια που ο πελατης πληρωνει και προμηθεια πρακτορειου!σε συμφερει να τα βγαζεις μονη σου με την πιστωτικη σου...σε σχεση ομως με το αεροδρομιο ειμαστε φθηνοτεροι..ΜΗΝ βγαζετε εισητιρια απο το αεροδρομιο...ειναι πιο ακριβα!

Επεξεργάστηκαν by elachl

glitterfy153556206D31.gift5yc2ekr8yl2xnzz.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα

Αρμα θελει λιγο προσοχη μονο ..αν βαλεις zovirax σε 3 μερες θα σου εχει φυγει , ειναι η κορυφαια κρεμα για ερπη ...το θετικο αμα θελουμε να κανουμε σιλικονατα χειλη δεν χρειαζετε εγχειριση , ερχομαστε σε σενα για αγκαλιτσες!!!

Για τα ταξιδια ειναι και θεμα περιοδων δλδ Νοεμβρη και Γεναρη (μετα τα φωτα)οι τιμες ειναι πολυ πιο χαμηλες ..Κυριως Νοεμβρη βρισκεις εξαιρετικα χαμηλες τιμες..

Λαζαρενια και εμας ο Χρηστος ολο πειναει ..ολο στην κουζινα μαμ και μαμ και ολο τρωει

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κοριτσια καλημερα, δεν προλαβα να σας διαβασω, η Βικυ ταξιδευει μεσων Ζυριχης οαει Στοκχολμη, αφησα λιγο τη Φωτεινουλα με τον παπουκα να παιζουν και εγω να πω μια καλημερα.

Σημερα εχει γενεθλια το πικουλινακι ΧΡΟΝΙΑ σου ΠΟΛΛΑ κουκλα μου να χαιρεσαι την υπεροχη οικογενεια σου.116965e5iazgnoug.gif

Καλημέρα κορίτσια,

Είμαι παρα πολύ χάλια.Η κατασταση έχει ξεφύγει τελείως.

Χθες η μικρή δεν ήταν και πολύ καλά.Ισως εχει στραβώσει που λείπει ο μπαμπας της ίσως βαρέθηκε με τις γιαγιάδες τι να πω?

Μου είπαν ότι εκαλιγε και με φώναζε και δεν μπορούσαν να την ηρεμήσουν.Φυσικά δεν εφαγε τιποτα ολη μέρα αν και πιστευω ότι προσπαθήσαν να την ταισουν .

Από την ώρα που γύρισα από τη δουλειά δεν την αφησα ουτε για ένα δευτερόλεπτο.Μαζί παντου στην τουαλετα στην κουζίνα παντού.

Και καποια στιγμή που έκατσα να ηρεμήσω στις 11 το βραδυ και την πήρε η μαμα μου της επεσε.Ναι ρε κορίτσια για δυο λεπτα την αφησα και εκανε ένα τεραστιο καρούμπαλο στο κεφαλι.

Την ελεγχα όλο το βράδυ αλλα ηταν καλά και τώρα που εφυγα για δουλειά δεν ειχε ξυπνήσει ακόμα να τη δω.

Εχω φρικάρει .

Να σημειώσω ότι γενικά η μαμα μου είναι λίγο απροσεκτη και αυτος είναι και ο λογος που δεν την εμπιστευομαι να κραταει μονη της τη μικρή, αλλα και καθόλου τι να της πω?

Εχω γίνει πολύ χαλια!

Κωνκων καλως την !!!επιτελους!!!

τι κανει ο Κωνσταντινος μας??

Ο μικρός μια χαρά είναι. Τώρα είναι στο σχολείο. Απο τις 07.30 φορούσε την τσάντα του και χτυπούσε την πόρτα για να φυγουμε. Με το που πάμε σχολείο μου αρπάζει την τσάντα και την δίνει στη δασκάλα του, ούτε με χαιρετάει πλέον...

Σουλίτσα μου τί τραβας βρε παιδάκι μου κ εσύ μ'αυτές τις γιαγιάδες.... Θα σωθείς όταν πάει σχολείο η μικρή και θα ασχολείται με άλλα πράγματα. Οταν γυρνάς απο τη δουλειά τρώει μαζί σου?

Επεξεργάστηκαν by blume

Διαφημίσεις

Βρε Σούλα, τι είναι πάλι αυτα που γραφεις... Δεν ξέρω τι να πώ... Ηθελε το μπαμπακα της η Ανδριάννα και ήταν λίγο πιο ανήσυχη;; Ολο επεισόδια είναι οι γιαγιάδες..

Βρεφονηπιακός δεν υπάρχει στην περιοχή σας;; Οχι τίποτα άλλο, θα γυρίσουν κάποια στιγμή και θα σου πουν "εμεις το προσεχαμε/μεγαλώσαμε το παιδι όταν δούλευες" και τι να τις πείς τοτε...Τι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αμάν βρε Σούλα...'εχω την εντύπωση κοπέλα μου ότι δεν θα ηρεμήσεις σύντομα...τι να πω!

Εμείς είμαστε καλά, ο μικρούλης έφτασε αισίως τα 1200 γρ!!!

Το τίκερ ακόμα δεν μπορώ να το βάλω, θα προσπαθήσω αργότερα.....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημερα κοριτσια!

εμεις δυστηχως δεν ειμαστε καλα εχθες το βραδυ ο μικρος μου ανεβασε πυρετο ευτυχως κοιμηθηκε ηρεμα το βραδυ αλλα παλι το πρωι ειχε πυρετο νομιζω οτι ειναι παλι ο λαιμος μας και η γνωστη ιωση των τριων 24ωρων!

το απογευμα θα παμε στη γιατρο.

arma μου την προηγουμενη φορα που πηγα στη γιατρο ειχα ερπη και μου ειπε μεγαλη προσοχη να μην κολησει ο μικρος γιατι μπορει να του κανει τρομερη στοματιτιδα!βαλε zovirax και θα φυγει και απεφευγε τα φιλια με την Ευα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Deleni μου παιδαρος ο μπεμπαρος!!!!

Σουλα και εγω πιστευω οτι ο βρεφονηπιακος ειναι η λυση στο προβλημα σου..οπως και να τα ζυγισεις τα πραγματα ολα υπερ του παιδικου ειναι ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...