Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μαι παλι ...ωραια που ειναι στο σπιτι...

Μαργαριτα εμεις φοραμε 26 ο χρηστος και 17 ο μπεμπης!!

Διαβαζω οτι η blume και η γιοβαννα τα καταφεραν με τις πανες ...τελευταιο θα μεινει το δικο μου παιδι ...εκει που λεμε καλα παμε ..παλι τον πιανει αρνηση ....μαλλον θα βγαλει πρωτος τις πανες ο μπεμπης...φιλακι διαβαζω και εσεις σε καλο σταδιο βρισκεστε!!

Μαργαριτα ουτε εμενα μου ειπαν τιποτα για καφεδακι οι τσουπρες και ειμαι και σπιτι σημερα ..θα πνιξω τον καημο μου στο σιδερο ...

Το απογευμα λεω σιγα σιγα να παω τζαμπο να ψωνισω τα του παρτυ γιατι δεν εχω κανει τιποτα...φετος λιγα πραγματα ,λιγες ετοιμασιες ,με την δουλεια εχω ελαχιστο χρονο ..την παρασκευη ο χρηστακος θα κοψει τουρτα στο σχολειο και θα στειλω την μηχανη οποτε φωτο προσεχως!!!!

παω για σιδερο...3 πλυντηρια με χαιρετουν!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτο απο το παρτυ μας εχω και εγω αλλα ειναι αλα τα παιδια μεσα και δεν τις βαζω!

Αντε να ψωνισεις κι εσυ φιλεναδα να τελειωνεις γιατι ειναι πολυ κουραστικο το τζαμπο...χαχα!

Εμεις φοραμε....29!:shock:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αχ και σενα σε κουραζει φιλεναδα ???και μενα..πολυ βαβουρα ρε παιδι μου ....απαπα γερασα....θα γεμισω ενα καροτσι mcqueen πραγματα...

και αυριο εχει σειρα το σουπερ μαρκετ...

29 ο γρηγορακης ????λες και ειναι 5 ετων ...παντως και ο ανηψιος μου το ιδιο με τον γρηγορη φοραγε σε αυτη την ηλικια ...πληροφοριακα τωρα που ειναι 9 φοραει 39 ...θα γινει θηριακι σαν τον φωτακη

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Να μαι και εγώ .

συνεχίζω να βαριέμαι παντως.

Μαρία δεν πήρες τηλ ακομα κατα που ειστε χα χα!!!

Μαργαριτα και Ιωάννα αντε βρε ελατε .Δυο τσιγαρα δρομος ειμαστε!

Εμείς 25 και από ότι βλεπω μας σφιγγουν οπότε τα επομενα 26.

Βρε Μαργαρίτα τι 29 ήταν αυτο που έγραψες????Απο που αγοράζετε παπουτσια??????

Επεξεργάστηκαν by SOULA33
ουπς λαθος

Ιωάννα μου εμενα που δεν με κουραζει καθολου ομως να παω στη θεση σου???

Κατσε εσυ να σιδερωσεις σαν καλο κοριτσακι θα σου φερω κι εγω κατι πουκαμισακια του συζυγου που δεν μου αρεσει καθολου να τα κανω και να δεις τι καλα που θα περασεις. χι χι

Διαφημίσεις

Tα 28 του κανουν ακομα οριακα αλλά οτι νεο πηρα ειναι 29....

μονο σε κατι παντοφλακια πηρα 28 ακομα γιατι αν ειναι 29-30 θεωρω οτι θα του φευγουν απο το ποδι.

Ολο με προβληματιζουν τα νουμερα του...το τι παπουτσι εχουμε αγορασει δε σας λεω...δεν τον προλαβαινω.

Σουλα εγω δεν ερχομαι δε με καλεσαν εγκαιρως και παρεξηγηθηκα!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα εμείς 27 φοράμε! απ'ό,τι μου 'χουν πει στον παιδικό είναι τα μεγαλύτερα μαζί με ένα άλλο κοριτσάκι που η μαμά του είναι νταρντάνα αμερικανίδα. Έτσι ξεχωρίζουν ποιά είναι τα παπούτσια της :D:D.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα τι κάνετε;

Καταρχήν να ευχηθώ πολύχρονη στην Αναστασούλα του Ντελενάκι , χίλια συγνώμη αλλά έτρεχα πανικόβλητη εχθές και δεν πρόλαβα να μπω να γράψω.

Ελπίζω να είσαστε καλά όλες ,

Διάβασα τα νέα σας

Αρμάκι σε νιώθω απόλυτα για το τρέξιμο και εγώ τους πρώτους μήνες είχα βάλει μόνιμα ένα νέφτι και πήγαινα , μετά όμως από κανένα 2μηνο θα χαλαρώσουν τα πράγματα κατά πολύ , στο εγγυώμαι.

Μαρινάκι εύχομαι να είναι όλα περαστικά βρε κοπέλα μου και τίποτα σημαντικό γιατί μόνο η υγεία μετράει. Πάντως αν θέλεις να τα βγάλεις από ‘μέσα σου εδώ είμαστα και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα.

Νατάσα μου εγώ να σου πω την αλήθεια θα εμπιστευόμουν το ένστικτό μου, στην περίπτωση του μπέμπη ο ένας γιατρός μας είχε πει να το αφήσουμε το θέμα και ότι δεν χρειάζεται τίποτα , θα το ξεπεράσει μόνος του , εμένα όμως με έτρωγε κάτι και γι’αυτό το έψαξα περαιτέρω όπου και καταστάλαξα σε άλλη γνώμη.αν θεωρείς ότι ο άνθρωπος είναι αξιόπιστος τότε εμπιστέψου τον και μην ανησυχείς αν όμως έχεις ενδοιασμούς πήγαινε και σε κάποιον άλλο αλλά φοβάμαι μηπως μπερδευτείς περαιτέρω μιας και ο καθένας έχει διαφορετική άποψη για όλα τα θέματα.

Ρίτα 29 Νούμερο , καλέ που θα πάει ο φασούλας , εμείς 25 φοράμε και πάλι μεγάλο μου φαίνεται. Αλλά και εσείς Ιωάννα δεν πάτε πίσω 27 δεν είναι και μικρό το πόδι.χιχιχι, τέλειος ο μπεμάκος σας φτουφτου στα κιλά.

Αυτά τα ολίγα , με έχει ξενερώσει ο καιρός που δε λέει να ζεστάνει αν και διάβασα πως το ΠΣΚ θα είναι ιδιαίτερα θερμό. Τρέμετε παραλίες τρέμετε θα βγουν τα κορμιά έξω.

Σανσαν σε υπέρευχαριστούμε για την πρόσκληση κοπέλα μου , να’σαι καλά και μόνο που μας σκέφθηκες, δυστυχώς για εμάς αυτός ο μήνας είναι κάθε ΣΚ και μία βάπτιση και δεν θα μπορέσουμε αν και θα το ήθελα πολύ να σε γνωρίσω.

Ηλιάνα σε ευχαριστούμε και εσένα πολύ για την εικόνιτσα που προσφέρθηκες να μας στείλεις, πολύ πολύ γλυκό εκ μέρους σου , με το καλό να γίνει η βάπτιση.

ΠανΜαρ πως τη βγάζει το Σοφάκι με αυτό τον καιρό που ούτε ζέστη κάνει ούτε τρελό κρύο , τέρμα τα μπάνια για κείνη;χιχιχι

Πετρούλα διαβάζω δοντάκια ξεκινήσατε , εμείς πάντως ακόμα τίποτα αν και σίδερα μασάει ο κουταλιανός μου από δόντι τίποτς.

Αυτά τα ολίγα , κορίτσια άσχετο το νησί το είδατε τη Δευτέρα , δεν ήταν τέλειο; Μάλλον τελειώνει γιατί απ’ότι κατάλαβα την άλλη βδομάδα θα δείξει το προτελευταίο επεισόδιο.

Τα φιλιά μου.

blume! α, ναι σας ξέχασα κι εσάς! Συγχαρητήριαααααααα!

Ευχαριστουμε κοριτσακι!!!:D

Ρίτα θα κάνουν παρασταση τα παιδιά? Αχ τί καλα! Αυτα ειναι τα καλα των ιδιωτικών....

Εμείς 26 φοραμε ακομα.

κικο μου το ειδα το νησι. Και απ'οτι καταλαβα ο συζυγος εχει ψιλιαστει τί συμβαινει με τον ξάδερφο. Αλλα 2 επεισοδια έμειναν?

Διαφημίσεις

Ναι , ναι blume μου όντως τα έχει καταλάβει όλα ο Βαρδουλάκης σε τέτοιο σημείο μάλιστα που αν είδες το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου θα της την ανάψει κι όλας της Αννιώς;

Αλήθεια καλέ εσύ από πού μας ήρθες; Καινούργια είσαι στη παρέα γιατί δεν σε θυμάμαι;

Φιλακι ναι τα παραμυθακια αν δε σου κανει κοπο και μπορεσεις να μου τα γραψεις θα τα ηθελα.

Μαργαρίτα, νομίζω κι εγώ έχω αρκετά παραμύθια σε cd. Απλά δεν ξέρω να αντιγράφω... Αν μπορείς να τα αντιγράψεις εσύ, στα δίνω όταν βρεθούμε και μου τα επιστρέφεις όταν ξαναβρεθούμε! χαχαχαχα

mrdIp3.png

Μαργαριτα ουτε εμενα μου ειπαν τιποτα για καφεδακι οι τσουπρες και ειμαι και σπιτι σημερα ..θα πνιξω τον καημο μου στο σιδερο ...

μμμμμ... να και οι παρεξηγησιάρες!!!!!!!

μήπως σκεφτήκατε ότι μπορεί να μην σας θέλουμε μαζί? μπορεί να θέλουμε να βρεθούμε κοριτσοπαρέα! :tongue::tongue::tongue:

τι να σας κάνουμε εσάς με τα αρσενικά σας?

mrdIp3.png

29 ;;;; σε λιγο θα φοραμε ιδιο νουμερο με τον Γρηγορη. Και εμεις 25 φοραμε.

Joa μη στεναχωριεσαι θα σου κανω παρεα με τη πανα. Η αληθεια ειναι οτι οταν εχω ορεξη του φοραω βρακακι και τα παμε πολυ καλα. Αλλα εχω και τη Βαρβ. απο πισω που θελει να ξεβρακωθει και αυτη , οποτε το χαος.

εμείς παπούτσι φοράμε 24...

παραδόξως, ενώ η Σοφία ένα χρόνο τώρα και έχει ψηλώσει και έχει παχύνει, το πόδι της έχει μεγαλώσει ελάχιστα!

αφού τα περσινά καλοκαιρινά της, της κάνουν ακόμα!

και γι αυτό δεν έχω πάει να της πάρω ακόμα καινούρια παπούτσια, γιατί μου είπαν ότι μάλλον θα μεγαλώσει απότομα...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...