Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Deleni μου να τη χαίρεσαι την Αναστασία σου, μια πραγματική κυρία με το μακιγιάζ της!

Μπράβο βρε Giovanna! Μπράβοοοοοοοο! Άντε, τέτοια να ακούω να το πάρω κι εγώ πιο ζεστά. Από χτες ξεκίνησα πάλι. Όλο ατυχήματα... Πήγαμε και Βασιλόπουλο και τα έκανε κι εκεί, αλλά δεν πειράζει την άλλαξα στην τουαλέτα. Θα συνεχίσω έτσι, θυμάμαι κι εσύ ατυχήματα έλεγες ότι είχε στην αρχή με την Αλεξάνδρα και τώρα τέλος! Μπράβο!

Μαρινάκι μου, σε σκέφτομαι.

Συμπεθερούλα μου, έλα πίσω στην παρέα!!!

Αυτά προς το παρόν, πάω γιατί την έχω αφήσει και πλατσουρίζει μόνη της.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααα

σπιτι σημερα επιτελους...τα επαιξα με δουλεια -σπιτι κ 2 παιδια....ποτε θα κοιμηθω οεο??

Νατασσακι παιδοωρυλα δεν εχω να σου προτεινω μιας κ δεν ειχαμε ποτε θεμα με τις αμυγδαλες αλλα ειμαι της αποψης να παιρνουμε παντα μια δευτερη αποψη...κ εμεις σε κορυφαιο γιατρο ειχαμε παει τοτε στο χρηστο (διευθυντη νοσοκομειου παιδορθοπαιδικης)κ αν ακολουθουσαμε αυτον ο χρηστος θα ειχε κανει 4 χειρουργια....μια δευτερη γνωμη δεν βλαπτει ποτε ..κ επειτα κρινεις κ αξιολογεις ..

πικουλινα ξενοδοχεια all inclusive εχει αρκετα...να προτεινω τα γνωστα στην κυλληνη που ειναι κορυφαια για πιο κοντα υπαρχει στην ερετρια .σε πολυ καλο ξενοδοχειο με ημιδιατροφη ειχε παει η μαρινα περσι στην κορινθο....

το μπεμπακι μου σημερα γινεται 4 μηνων!!κ ειμαστε ηδη 7,5 κιλα....

μακιαααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!

Αν δεν ειχε και αυτον τον παλιοαερα θα ηταν οτι πρέπει για βολτουλα με τα παιδακια μας.

joa μου θρεφτάρι και ο μπεμπάκος σου ε? Μπράβο του! Χαρουμενα μηνογεννεθλια!;)

filaki μου εμένα μου πηρε 3 εβδομαδες μεχρι να μου ζητησει να τα κάνει μονος του. Ατυχηματα πολλά δεν ειχαμε αφου τον έβαζα συνεχεια. Στην 4η εβδομαδα μου ζητησε βρακακι και το βραδυ για τον υπνο. Βραχηκε μονο μια φορα το 1ο βραδυ και απο τοτε ξυπνάει παντα στεγνος. Ποτε δεν τον σηκωσα μεσα στη νυχτα. Το λαθος μου ηταν οι πάνες-βρακακια που μπερδευτικε πολύ στις αρχες, αλλά τις εξαφανησα αμέσως. Καλη δυναμη filaki μου!

ana08 τέτοια εμπειρια δεν εχω, σου ευχομαι να πανε ολα τελεια για το αγορακι σου!

giovanna μου μπράβο στο κοριτσακι σου για την πάνα. Και στο σχολειο νομιζω τα βοηθάνε αρκετα. Ο δικος μου μεχρι στιγμης επιστρεφει πάντα στεγνος.

armaaaaaaa τί κάνουν τα ζουζουνια σου?

Διαφημίσεις

Kορίτσια, αν κι έχει "λίγο" αέρα θα βγούμε για βόλτα. πανμαρ, έλα σε εμάς! 12 η ώρα θα είμαστε Πλ. Μέμου στον Κορυδαλλό, εμείς για καφέ τα παιδιά για παιχνιδι! Θα τη βγάλω με βρακάκι και βλέπουμε... θα πάρω αλλαξιές μαζί... blume! α, ναι σας ξέχασα κι εσάς! Συγχαρητήριαααααααα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Kορίτσια, αν κι έχει "λίγο" αέρα θα βγούμε για βόλτα. πανμαρ, έλα σε εμάς! 12 η ώρα θα είμαστε Πλ. Μέμου στον Κορυδαλλό, εμείς για καφέ τα παιδιά για παιχνιδι! Θα τη βγάλω με βρακάκι και βλέπουμε... θα πάρω αλλαξιές μαζί... blume! α, ναι σας ξέχασα κι εσάς! Συγχαρητήριαααααααα!

ααα... τώρα με βάζεις σε δίλημμα...

Κορυδαλλό ή Θεσ/κη? χαχαχαχα!

για την ώρα πάω μέχρι την Λυκόβρυση για δουλειές....

mrdIp3.png

Καλημερα!

Φιλακι ναι τα παραμυθακια αν δε σου κανει κοπο και μπορεσεις να μου τα γραψεις θα τα ηθελα.

Εμας η παρασταση θα ειναι σε ανοικτο θεατρο οσο για τις στολες δεν ειπαν ακομα τιποτα για λεφτα...χμμ...θα δειξει.Ελπιζω αυτο με τις ταξικες διαφορες που δε θελει η διευθυντρια να υπαρχουν να τηρηθει και τωρα...:tongue:

Ιωαννα σουπερ ο μικρος!Ιδιος με το δικο μου γιγαντακι!

Αχ τι αλλο.....;;

καφεδακια διαβαζω θα ερχομασταν και εμεις προς τα πανω αλλα δε με πηρατε τηλ.:tongue::tongue:

Ασχετο τι νουμερο παπουτσια φορανε τα παιδια σας;Κοριτσια -αγορια για πειτε μου...

Εμεις εχουμε ξεφυγει πολυ αν και εκοψε φετος λιγο ομολογω.

εφυγα γιατι εχω πολυ δουλεια εχω και κοιλοπονο λογω περιοδου και βαριεμαι αφανταστααααα!

Εντωμεταξυ θελω να κοιταξω λιγο τα ιγμορια μου με ενοχλουν αφανταστα αυτη την εποχη....ισως λογω γυρης;Πω πω σαραβαλο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...