Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μαι παλι.

Επηξα σημερα.

Νατασσα ειδες ρε παιδι μου που τα λεγαμε;Στα ελεγα δεν ειναι φιλασθενο το παιδι απλα εχει θεμα με τις αμυγδαλες του.Ολα εχουν την αιτια τους τελικα.

Θα ηρεμησετε τωρα και μιας και πηγαμε στον ιδιο γιατρο να σου πω οτι αν ηταν μονο τα κρεατακια ή το υγρο στα αυτια θα εδινε παραταση χρονου.Για τις αμυγδαλες μετα απο καποια επεισοδια το χρονο δεν το συζητανε και πολυ.

Ολα θα πανε τελεια!

Κοριτσια ευχαριστω για τα παραμυθια .Βιδωθηκα και πηγα πριν λιγο σενα βιβλιοπωλειο κοντα στο γραφειο και πηρα ενα σετ.Εικονογραφημενα παραμυθια με cd. Πολυ χαρηκα.

Πετρουλα μικρουλης ειναι ακομα μωρε σιγα-σιγα θα συνηθισει και την ενοχληση αυτη με τα δοντακια κα θα ηρεμησετε.Περαστικα και σε σενα.

Κλειστοι οι σταθμοι ε;Το ξερω...δραμα η κατασταση μια φιλη μου που δεν εχει κανεναν αναγκαστηκε να πληρωσει για 4 μερες κεντρο δημιουργικης απασχολησης να της κρατησει 2 παιδια απο το πρωι μεχρι το απογευμα αφου δεν εχει αλλη επιλογη....

Τελικα θα της βγει ο μηνας σχεδον σα να πηγαινε σε ιδιωτικο σταθμο ενα παιδι... απαραδεκτα πραγματα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια πολλα στην Αναστασια μας. Ελενη να χαιρεστε το κοριτσακι σας.

Νατασα με το καλο να ξεμπερδευετε !!!

Μαρινακι μου και σε σκεφτομουνα πολυ εντονα αυτες τις μερες. Περαστικα να ειναι ολα!!!

Η σκονη αποτελει παρελθον για το σπιτι μας. Ηπιε και η Βαρβ. φρεσκο και ξεμπερδεψαμε.

Εχει καμμια σας αποψη για κανενα ξενοδοχειο all inclusive σχετικα κοντα στην Αθηνα;;

Φιλια πολλα

Νατασα μου εχω χασει πολλα επισοδεια δεν ηξερα οτι εχετε θεμα με τις αμυγδαλες σας ευχομαι να γινει επεμβαση να πανε ολα καλα και να ξεμπερδευεται!

να σας πω λιγο και τα δικα μας νεα για τα κοριτσια που τα εχω χασει εγω ξεκινησα δουλεια και τρεχω και δεν φτανω ο τιμος με το σχολειο τα παει μια χαρα ειναι πολυ χαρουμενος που παει

ο μικρος εχει γινει μεγαλο νουμερο τρεχει ολη μερα και κανει οτι δει απο τον τιμο εχει αρχισει να διεκδικει κι αυτος και γινεται ενας χαμος και οι δυο θελουν το ιδιο και μαλωνουν ο τιμος το αρπαζει ο μικρος κλαιει χαμος σας λεω αλλα εχουν πολυ πλακα και φυσικα εχουμε και τις τρυφερες μας στιγμες με αγκαλιες και φιλια κι εκει λιωνω εγω!

αυτα εν ολιγης νιωθω λιγο εξω απο το παρεακι φυσιολογικο ομως εχω να σας διαβασω πολυ καιρο θα προσπαθησω να επανελθω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Νατασα μου εχω χασει πολλα επισοδεια δεν ηξερα οτι εχετε θεμα με τις αμυγδαλες σας ευχομαι να γινει επεμβαση να πανε ολα καλα και να ξεμπερδευεται!

να σας πω λιγο και τα δικα μας νεα για τα κοριτσια που τα εχω χασει εγω ξεκινησα δουλεια και τρεχω και δεν φτανω ο τιμος με το σχολειο τα παει μια χαρα ειναι πολυ χαρουμενος που παει

ο μικρος εχει γινει μεγαλο νουμερο τρεχει ολη μερα και κανει οτι δει απο τον τιμο εχει αρχισει να διεκδικει κι αυτος και γινεται ενας χαμος και οι δυο θελουν το ιδιο και μαλωνουν ο τιμος το αρπαζει ο μικρος κλαιει χαμος σας λεω αλλα εχουν πολυ πλακα και φυσικα εχουμε και τις τρυφερες μας στιγμες με αγκαλιες και φιλια κι εκει λιωνω εγω!

αυτα εν ολιγης νιωθω λιγο εξω απο το παρεακι φυσιολογικο ομως εχω να σας διαβασω πολυ καιρο θα προσπαθησω να επανελθω!

Αντε βρε κοριτσακι μου, μας λειπεις!!!!! Καλα ολα ε;;;;

Αντε βρε κοριτσακι μου, μας λειπεις!!!!! Καλα ολα ε;;;;

Pikoulini μου δοξα τω θεω ολα καλα!

εσεις τι κανετε;τα μικρα σου;

ετοιμαζεστε για διακοπες;για ποτε με το καλο;για που περιπου ψαχνεις;

εμεις κλεισαμε για Σαντορινη

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Νατάσα η εμπειρία μου με θέμα χειρουργείου είναι οτι κάποιος γιατρός θα σου πει κάνε τώρα μια εγχείριση και ο άλλος περίμενε. Θα έβλεπα και άλλον ένα! Στο Υγεία απέναντι είναι ένας πολύ καλός παιδοωρλ Καζάνας λέγεται... ένας ΩΡΛς με είχε βγάλει ερείπιο και να κάνω μια τριπλή εγχείριση κόγχες αυτιά και δεν θυμάμαι τί άλλο και αυτός απλώς μου έδωσε ένα Aurid και μου πέρασαν όλα. δεν ξέρω πού μένεις! Έχω κάνει και εγώ 11 χρονών κρεατάκια και παρακέντιση και οι πρώτες μέρες είναι κάπως... Με τις αμυγδαλές θα έχει και θέμα με την κατάπωση. Δες το και μη στεναχωριέσαι! να κάνεις το καλύτερο για το παιδάκι σου και να είσαι δυνατή πολύ πολύ πολύ..

Η παιδική χαρά του Πηκιώνη είναι πρότυπο παιδικής στην Ευρώπη, σχεδιασμένη από τον ντοπιο αρχιτέκτονα Πηκιώνη. Μέσα στο πράσινο και στα ξύλινα παιχνίδια. Μπορείς να συνεννοηθείς με τον φύλακα για τη συγκεκριμένη ημερομηνία (χωρίς κόστος φυσικά) και σε βοηθάει από πρακτικής άποψης γιατί έχει και ψυγείο και νεροχύτη... είναι πολύ ωραία για μικρούς και μεγάλους και έχω πάει σε 2-3 παρτάκια εκεί. Έχει και τουαλέτες και βρυσούλα.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Νατάσα εύχομαι τα καλύτερα για το Σωτήρη σου. Πάντως πολύ γρήγορα πήρε την απόφαση ο γιατρός για χειρουργείο. Συνήθως την κάνουν γύρω στα 4. Αν είναι όμως να συνέλθει το παιδί να την κάνετε.

Βατραχάκι να μπαίνεις να μας λες και ε΄συ τα νέα σου. Πολύ όμορφο το σκηνικό που περιγράφεις με τον Τίμο και το Θεοδωρίκο.

Πικουλίνα τέρμα η σκόνη για εσάς. Και η Βαρβάρα σε καλή ηλικία είναι για να την κόψει. Η Αλεξάνδρα από τον 8ο μήνα ήπιε NOULAC και στο χρόνο πάνω, που αλλάξαμε και παιδίατρο, ΔΕΛΤΑ ADVANCE και αυτό πίνει ως τώρα.

Μαράκι να μας πεις τα νέα από το γιατρό.

Αυτές τις μέρες τρέχω βρε κορίτσια και δεν πολυμπαίνω. Να σας πω τα νέα μας από την πάνα. Ατυχήματα κομμένα. Μου ζητάει μόνη της πότε θα πάει. Μέσα στο ΣΚ θα κάνουμε και την πρώτη μας απόπειρα για βόλτα και από εβδομάδα θα παέι και στο σχολείο χωρίς πάνα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Νατάσα η εμπειρία μου με θέμα χειρουργείου είναι οτι κάποιος γιατρός θα σου πει κάνε τώρα μια εγχείριση και ο άλλος περίμενε. Θα έβλεπα και άλλον ένα! Στο Υγεία απέναντι είναι ένας πολύ καλός παιδοωρλ Καζάνας λέγεται... ένας ΩΡΛς με είχε βγάλει ερείπιο και να κάνω μια τριπλή εγχείριση κόγχες αυτιά και δεν θυμάμαι τί άλλο και αυτός απλώς μου έδωσε ένα Aurid και μου πέρασαν όλα. δεν ξέρω πού μένεις! Έχω κάνει και εγώ 11 χρονών κρεατάκια και παρακέντιση και οι πρώτες μέρες είναι κάπως... Με τις αμυγδαλές θα έχει και θέμα με την κατάπωση. Δες το και μη στεναχωριέσαι! να κάνεις το καλύτερο για το παιδάκι σου και να είσαι δυνατή πολύ πολύ πολύ..

Να σου πω τι γινεται? Μου το ειπαν κι αλλοι αυτο, να δω δλδ και αλλον γιατρο. Απλα, εχω την αισθηση οτι πηγα στον καλυτερο με συστασεις εξαιρετικες και απο τον παιδιατρο μας και απο φίλο των γονιών μου ΩΡΛ και απο φιλο μου που ειναι επισης στο Παιδων και κανει την ειδικοτητα του και ξερει οτι ο συγκεκριμενος ειναι γκουρου... Επειτα μιας και ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο, αποκλειω το ενδεχομενο να μας βαζει μεσα για τα λεφτα, πραγμα το οποιο σκεφτεσαι στανταρ στα ιδιωτικα. Ειναι μεγαλος ανθρωπος, διευθυντης, εμπειρος, ξερω γω, απο ποιον να ζητησω δευτερη γνωμη???? Εσυ καλα κανεις και μου το λες, απλά προσπαθω να το δω λογικα και σκεφτομαι οτι χειροτερα θα μπερδευτω αν ψαχτω παραπανω. Η παρακεντιση ειναι κατι που πρεπει να γινει, τα κρεατακια επισης. Η μονη μου ενσταση ειναι οι αμυγδαλες, μηπως να περιμενω μια χρονια ακομα. Αλλα και παλι, να το ναρκωσω 2 φορες σε ενα χρονο? Γιατι οι αμυγδαλες του καποια στιγμη θα βγουν, δεν παιζει να μεινουν για καιρο, ειναι τεραστιες... Σκεφτομαι, σκεφτομαι, θα σκασω! Να το ψαξω, να μην το ψαξω? Να παω αλλου? Την ιδια εγχειριση (εκτος απο την παρακεντιση)εχω κανει κι εγω στα 6 μου και δε θυμαμαι να πονεσα πολυ... θυμαμαι μονο που ηταν Φεβρουαριος και ετρωγα ατελειωτα παγωτα και ειχα λιωσει στα παιδικα ολη μερα.

Για πειτε κι εσεις ρε κοριτσια, θα το ψαχνατε παραπανω???

t7fQp3.png

Νατασσα κοιτα για αμυγδαλες δε ξερω να σου πω γιατι ποτε κανενας γιατρος παιδιατρος ή ωρλ που ειδε το Γρηγορη δεν μου ειπε τιποτα για το λαιμο του ασε που δεν ειχαμε ποτε περιστατικο αμυγδαλων και ετσι δε ξερω.

Ομως για την παρακεντηση που λες δεν ειναι απαραιτητο να γινει αμεσα.

Δινουν ενα περιθιωριο 4 μηνων με τυμπανογραμμα ανα διμηνο και θεραπεια και αν δεν υποχωρησει το υγρο τοτε προχωρανε σε σωληνακια αερισμου ή παρακεντηση.

Αυτο το ξερω στανταρ!Σιγουρακι.Διοτι μας το ειπε και αυτος που πηγες και ο Χουλακης (παιδων Αγ.Σοφια διευθυντης παιδοωρλ και αυτος στην ομαδα του αλλουνου,στα ειχα πει και στο τηλ).

Αυτους τους 2 μου τους συστησαν περσυ που ειχαμε παει για αλλο θεμα(υμενιτιδα) και επειδη επειτα συνεπεσε η ιωση αν θυμαστε και ψαχναμε που οφειλοταν ο πυρετος ξαναπηγαμε και τον ξετιναξαν ολες οι ειδικοτητες.

Τεσπα τοτε γνωρισα αυτους τους 2 που εχουν μια κοινη γραμμη απο οσο καταλαβα.

Θεωρω λοιπον οτι για να σου ειπαν τσακ μπαμ για χειρουργειο δεν στο ειπε για τα κρεατακια ουτε για το υγρο(σε αυτο ειμαι σιγουρη) αλλα για τις αμυγδαλες.

Εμενα η γνωμη μου ειναι να μην βγεις παραεξω απο το νοσοκομειο αυτο για ευνοητους λογους.Θα τον βαλουν κατω στο λεπτο αν πατε ιδιωτικα.Τα ξερεις και εσυ απο γνωστους,τα λεγαμε τις προαλλες.

Εγω αν το εψαχνα παραπανω θα εβλεπα και τον Χουλακη.Εχουν την ιδια λογικη αλλα ισως μια δευτερη ματια να σε ξεαγχωνε και σενα.

Ειναι τσεκαρισμενος και απο μενα και απο πολλους που μου τον συστησαν μεταξυ αυτων και γιατροι.

Οποτε δες και αλλον εναν δεν εχεις να χασεις τιποτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αυτές τις μέρες τρέχω βρε κορίτσια και δεν πολυμπαίνω. Να σας πω τα νέα μας από την πάνα. Ατυχήματα κομμένα. Μου ζητάει μόνη της πότε θα πάει. Μέσα στο ΣΚ θα κάνουμε και την πρώτη μας απόπειρα για βόλτα και από εβδομάδα θα παέι και στο σχολείο χωρίς πάνα.

Ειδες;Μπραβο θεμα χρονου ηταν!!!Ολα το ζητανε αλλα στο τελος οχι στην αρχη ;)

Μπραβο και στις δυο σας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!! Και εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα δείτε όπως επιθυμείτε!!!!!!!

Η μικρή μου απο το πρωί καλλωπίζεται και βάζει μακιζάζ για να είναι όμορφη!!!!!!:D:D:D

Δεν ξέρω και πως μπαίνουν και οι εικόνες πλέον για να κεράσω το διαδυκτιακό κατιτίς μου:rolleyes::rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Kοριτσια να σας ρωτησω εχει καμια σας παραμυθια σε cd;

Τη βρισκει πολυ με Αντερσεν ο μικρος (τα εχει μαθει στο σχολειο)και θα ηθελα να βρω και καποιο σι ντι να του βαζω να ακουει γιατι εχει κολλησει και με το σι ντι πλειερ τελευταια.

Τα παραμυθια του Αντερσεν συγκεκριμενα υπαρχουν,το ξερω.Γενικως ομως εχετε βρει αλλα;

Ρίτα, έχω τα cd με τα παραμύθια από το Άμπρα-Κατάμπρα, τα θυμάστε; Τα ακούγαμε κι εμείς όταν είμασταν παιδιά, με παραμύθια που τα διαβάζουν γνωστόι ηθοποιοί. Πιστεύω θα του αρέσουν, κι η Ναταλία τα ακούει εδώ και, τουλάχιστον, ένα χρόνο. Θες να στα αντιγράψω αν βρω άκρη;
Σας ειπα;Στις 8 Ιουνιου σε μεγαλο γνωστο θεατρο το σχολειο θα ανεβασει καλοκαιρινη παρασταση ''τα καινουργια ρουχα του Αυτοκρατορα!''

Θα συμμετεχουν ολες οι ταξεις!!!!!

Κοριτσούλι, την ίδια εκδήλωση θα έχει, παραδοσιακά, όπως κάθε χρόνο και ο παιδικός σταθμός της Ναταλίας, στο Περοκέ το διοργανώνουν. Έχουν έρθει ήδη να τους πάρουν μέτρα (45 ευρώ η στολή, ουγκ) αλλά οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια δε διαρρέει, είναι παράσταση-έκπληξη! Και συμμετέχουν όοοοολα τα παιδάκια, ακόμα και τα μωράκια! Ρίτα, πολύ περηφάνια θα αισθανθείς να το δεις το Γρηγόρη ηθοποιό στη σκηνή, ελπίζω να μην έχεις άλλα ευτράπελα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...