Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμείς 21 Μαϊου θα τα γιορτάσουμε, Κων/νου και Ελένης (20 είναι κανονικά αλλά είναι Παρασκευή) τα γεννεθλιάκια. Θα είμαστε στην παιδική χαρά του Πηκιώνη στη Φιλοθέη από τις 11.30 και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!! Απλώς πείτε μου να σας περιμένω και να σας υπολογίσω για μάσες και κλοουν (αν τον βρώ αυτόν που θέλω)!
Τί γινεται με την παιδική χαρά του Πηκιώνη; Μπορεί κανείς να την κλείσει για τέτοιες περιπτώσεις; Μπορείς να μου στείλεις λεπτομέρειες;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλενάδεεεεεεεες!!!! Αν και δεν προλαβαίνω ούτε να κατουρήσω πάμε καλά! :lol: Ο μπεμπάκος μεγαλώνει με τρελλούς ρυθμούς, έφτασε ήδη 4 + κιλά και το Ευάκι είναι καλά απλά από το Σάββατο έχει αρχίσει να ψιλοαντιδρά..αναμενόμενο φυσικά. Το ξενύχτι καλά κρατεί,το πολύ ένα τετράωρο συνεχόμενο να κοιμηθεί κάθε βραδυ και αυτό σπάνια..Έχει πονάκια το καημενάκι μου.Την Τετάρτη θα πάμε να του κάνουμε και τον υπέρηχο στα νεφράκια του να δούμε πως πάει. Στο μαιευτήριο που κάναμε τον πρώτο έδειξε ήπια υδρονέφρωση και πέρνει ήδη αντιβίωση προληπτικα. Ελπίζω να πάει καλά κι εκεί..Ο καλός μου είναι ακόμα χάλια με τη μέση του και εγώ επίσης μέση χάλια και πιστεύω ότι αν τα μυοσκελετικά μας πάνε καλά και αρχισουμε να κοιμόμαστε και λίγο θα είμαστε σούπερ. Πάντως κορίτσια είναι πολύ πιο εύκολο απ'ότι το φανταζόμουν. Βοηθάει βέβαια και η ηλικία της Εύας πιστεύω. Υπάρχει άπειρη κούραση μεν αλλά υποφερτή. Ε και όπως και να το κάνεις όλο αυτό που πέρασα νομίζω πως με δυνάμωσε λίγο..

Τα φιλιά μου σε όλες, σόρυ που δεν σχολιάζω αλλά καταλαβένετε..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας φιλενάδες! Πάλι χάθηκα, δυστυχώς περνάω δύσκολα και σίγουρα δεν είμαι και η καλύτερη παρέα, εκτός του ότι με όλα αυτά που μου συμβαίνουν δε μένει χρόνος για τίποτα και όσο σκέφτομαι ότι πριν το Πάσχα έλεγα ότι κουράστηκα και είχα φτάσει στα όριά μου, χα δεν είχα δει τίποτα! Αναγκάστηκα να αφήσω και 4 μέρες τα παιδιά μου επειγόντως και μου κακοφάνηκε! Τέλοσπάντων, μη σας ψυχοπλακώνω! Φιλάκια σε όλες και να είστε καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημεραααααααααααααααααααααα

ωρε τι κρυο ειναι αυτο ??και φοραγα και ενα φορεματακι κοντουλι και ξεπαγιασα..(απο Παρασκευη ομως φτιαχνει!!!)

Χρονια πολλα στην Αναστασια μας!!!!!!γερη και καλοτυχη να ειναι η κοριτσαρα μας!!!

Σανσαν ευχαριστουμε για την προσκληση αλλα θα ειμαστε εκτος Αθηνων 19-26/5 ..ο αντρας μου εχει λυσσαξει να βαψει τον κατω οροφο οποτε εγω και τα παιδια αναχωρουμε για Λαμια ..

Μαρινακι ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!να πω ξανα μια ευχη και μονο !!!υγεια και παλι υγεια!!

Αρμακι μου τους αγωνιστικους χαιρετισμους....ειναι γεγονος οτι και εγω τα περιμενα πιο δυσκολα απο οτι τελικα ειναι ..μονο το βραδυνο ειναι ενα θεμα ..βεβαια τωρα που δουλευω τα εχω βρει δυσκολα...να μαστε καλα και ολα καλα θα πανε ...

φιλακια σε ολες τις υπολοιπες εξαφανιζομαι ...παω το σκλαβακι να δουλεψω...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Χρόνια πολλά στην Αναστασία μας.Ελενίτσα μου να τη χαιρεστε!!!

Μαράκι μου θα βρείτε σιγα σιγα τους ρυθμους σας( αφού σας αφησουν και τα μυοσκελετικα) .Ειμαι σίγουρη οτι θα πανε και ολα καλα με την εξεταση του μικρού.

Μαρινάκι μου ευχομαι ολα να εχουν αισιο τελος και να μεινει μονο η ταλαιπωρια.Δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει αλλα υποθετω ειναι προβλημα υγειας.

Ιωάννα μου δεν παιρνεις τα παιδακια σου να ερθεις προς τα εμας?????

Καλημέρα!!!!

Γιατρέ μου! Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας! Να είναι πάντα γερό, τυχερό κι ευτυχισμένο στην ζωή του!

Μαρινάκο μου... εύχομαι να ηρεμήσετε γρήγορα και το Μαρινάκι μας να ξαναβρεί το κέφι του! Υγεία! (που λέει και το γειτονάκι μου...)

Αρμάκι! Όλα καλά! Σιγά σιγά θα φτιάξετε και το πρόγραμμά σας και όλα θα είναι πολύ καλύτερα!

Γειτονάκι μου, εεε κι εσύ με κοντό φορεματάκι σήμερα? Αφού από χθες μας έλεγες ότι χαλάει ο καιρός!!! Φαντάζομαι ότι έμαθες για τις χθεσινές μας συναντήσεις... Τα φιλιά στα δώσανε?

Σουλίτσα μου καλημέρα!

mrdIp3.png

Καλημερα!!!

Ντελενη να την χαιρεστε την κουκλα σας!!Να την καμαρωσετε οπως επιθυμει!Και του χρονου με υγεια!!!

Αρμα ολα μια χαρα ειναι!Θα ισιωσετε και εσεις ,θα στρωσει και ο μικρος ,θα συνηθισει και η Ευουλα και ποιος σας πιανει!!

Ιωαννα που πας με τα φουστανακι καλε;Χειμωνιασε...αχ δασκαλε που διδασκες!!χαχα!

Σαν σαν ευχαριστουμε για την προσκληση .Εμεις καθε σκ μεχρι μεσα ιουνιου εχουμε και απο ενα παρτυ και δε ξερω πως θα τα βολεψουμε.Αν ειναι να ερθουμε θα σου πουμε.

Πανμαρ,Σουλιτσα καλημερα!

Νατασσα πες νεα!Τι εγινε με τον ωρλ;Περιμενουμε!

Μαρινα μου οτι και να ειναι ευχομαι να βελτιωθει η κατασταση συντομα και να επανελθει το κεφι σου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Kοριτσια να σας ρωτησω εχει καμια σας παραμυθια σε cd;

Τη βρισκει πολυ με Αντερσεν ο μικρος (τα εχει μαθει στο σχολειο)και θα ηθελα να βρω και καποιο σι ντι να του βαζω να ακουει γιατι εχει κολλησει και με το σι ντι πλειερ τελευταια.

Τα παραμυθια του Αντερσεν συγκεκριμενα υπαρχουν,το ξερω.Γενικως ομως εχετε βρει αλλα;

Σας ειπα;Στις 8 Ιουνιου σε μεγαλο γνωστο θεατρο το σχολειο θα ανεβασει καλοκαιρινη παρασταση ''τα καινουργια ρουχα του Αυτοκρατορα!''

Θα συμμετεχουν ολες οι ταξεις!!!!!

Του το ανεφερα και λεει οτι το ξερει και επισης λεει οτι θα φοραει στολη.

Ωραια λεω εχουμε πιασει το νοημα...

Τι στολη θα φορας Γρηγορη...;;;

Σκεφτεται.......λεω δε ξερει να το περιγραψει...

ΕΕΕΕααααα εεε τη μπατμαν στολη μου θελω εγω.Θα το πω στη δασκαλα μου....ΜΟΝΟ μπατμαν θελω....

Μπατμαν- αυτοκρατορα πρωτη φορα θα δει η σκηνη ,θα τριξουν τα κοκκαλα του Αντερσεν χαχαχαχαχα!!!!

Επισης ελπιζω αυτη τη φορα να μη με ανεβασουν πανω και κανω στα 31 μου το ντεπουτο μου στο σανιδι!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Ήλιος με δόντια σήμερα εδώ :mrgreen:......τουλάχιστον να μην βρέξει.

Ντελένη να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου με τα τσαχπίνικα ματάκια. Χρόνια της Πολλά και Ευτυχισμένα.

Μαρινάκι εύχομαι ότι σας ταλαιπωρεί να είναι περαστικό. Να παίρνεις δύναμη από τα ζουζουνάκια σου.

Joa ε όχι και φουστανάκι....μπρρρρρ :tongue::tongue: Και εγώ έβγαλα όλα τα Καλοκαιρινά μας και τα έχω στην ντουλάπα και τα κοιτάζω. Είστε όλοι καλά;

Μαράκι να μπαίνεις όσο πιο συχνά μπορείς να μας λες τα νέα σας. Μου άρεσε που έγραψες ότι δεν είναι τόσο δύσκολο με τα δύο παιδάκια. Φιλάκια να δώσεις και στα δύο. Όσο για την Εύα, πιστεύω ότι μια αντίδραση είναι λογική.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Κι εδω αν και εχει ηλιο, δε θυμιζει σε τπτ Μάιο...

Ελένη μου χρονια πολλά στη τζαναμπέτα σου!!Να ειναι γερη και οτι επιθυμει στη ζωη της να το απολαύσει!

Μαρινα μου ευχομαι πολύ συντομα να ηρεμησετε ολοι σας!!

Μαρακι μια χαρα τα καταφερνεις!!!Σε πολύ λίγο θα πάρεις το κολάι και ολα θα φαίνονται πιο ευκολα!

Ριτα εκτος απο τα βιβλιοπωλεία , μπορείς να ριξεις μια ματια και στα jumbo για παραμυθια σε dvd..Με το καλό και η παιδικη σας παρασταση!

Ιωαννα υγειαίνετε διαβαζω...Πάντα τετοια!!!!

Giovanna για το χαμόγελο του παιδιου ξερω κι εγω οτι πλέον εχουν στερεψει τα ταμεια τους,εχει μονο 1,5 μηνα "ζωης".Συμβαλλουμε με οποιο τροπο μπορούμε...

Εμεις είμαστε καλά με μονη εξαιρεση εμενα που ειμαι απο την Κυριακή με καταρροή και μπούκωμα,εχω και τα 2 ζουζουνια σπίτι αφου απο χτες απεργουν οι βρεφονηπιοκομοι στους παιδικους και είμαι άυπνη, άυπνη, άυπνη...ερχεται και το δευτερο δοντακι μας και δεν κλείνει το ματακι μας!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα!!!

deleni μου χρονια πολλα στο κοριτσακι σου να τα χιλιασει γερο κι ευτυχισμενο να ειναι στη ζωη του!!!

αρμακι μου κρατα γερα ολα θα πανε καλα με τις εξετασεις του μικρου φιλια πολλα στα ζουζουνια σου!!!

ριτα δες κι εδω εχει καποια παραμυθια http://www.paramithas.gr/category/paramithia-sound/

στονε μου υπομονη αλλα 18 μενουν να βγουν;:tongue:

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Φιλενάδες καλημερούδια!!!!

Διάβασα πάνω πάνω και βιαστηκά τα νέα σας!!!!!

Ελενάκι μου να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!!!! Να την δείτε όπως επιθυμείτε!!!!

Πετρούλα μου εγώ προσωπικά με την Φένια έχω τρελαθει στην αυπνία !!!!!! Και να φανταστείς έχουμε βγάλει μόνο ΔΥΟ!!!!! Αν και τα ούλα της είναι πολύ πρησμένα δεν λένε να βγούν τα ρημ........!!!! Αντε πια!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημερα!!!

Καταρχην να πω χρονια πολλα στη συνονοματη μου!!! Ντελενακι να τη χαιρεσαι! Να τα εκατοστησει η κουκλα σου! Χρονια Πολλα και καλα!

Τα νεα μας... Πηγαμε χθες... Τον εξετασε ο γιατρος και πηγε με τη μια στο ημερολογιο να κλεισει το χειρουργειο... Χωρις δευτερη κουβεντα! Κι ετσι με τα πολλα 15 Ιουνιου μπαινουμε χειρουργειο. Αμυγδαλες, κρεατακια και παρακεντιση στα αυτια γιατι εχουν γεμισει υγρο... αυτα τα ωραια! Δεν υπαρχει λογος να το καθυστερησουμε, οι αμυγδαλες ειναι υπερτροφικες, τα κρεατακια θεωρει ο γιατρος οτι ειναι επισης για βγαλσιμο απο αυτα που του ειπα (ακτινογραφια ευτυχως δε βγαλαμε) και ειναι και το θεμα των αυτιων που δεν ακουει καλα το παιδι. Μου ειπε οτι θα αναρρωσει γρηγορα και οτι θα ποναει οπως οταν εχει αμυγδαλιτιδα. Και μου εταξε οτι μετα θα δω ενα αλλο παιδι! Για να δουμε... Προσπαθω να παραμεινω ψυχραιμη, αλλα η αληθεια ειναι οτι το δακρυ ειναι ετοιμο να κυλησει... Ουφ!

t7fQp3.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στην Αναστασία μας! Ελένη να την χαίρεσαι!

Νατάσα σίγουρα θα δεις ένα άλλο παιδί. Με τον ανηψιό μου έγινε ακριβώς το ίδιο.Είδαν τεράστια διαφορά, άσε που δεν ξαναρρώστησε βαριά. Θα ηρεμήσει κι αυτό κι εσείς.

Με καλεί το καθήκον! Ελπίζω να καταφέρω το απόγευμα να γράψω τα υπόλοιπα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...