Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν και απο αυριο οι βροχουλες μας ερχονται ξανα...ο καιρος φτιαχνει παλι απο την Παρασκευη..

δηλαδή να μην ξεκινήσω σήμερα να πλένω τα χαλιά μου ε? δεν θα προλάβουν να στεγνώσουν.... χαχαχαχαχα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα!!

Χαθηκαμε λιγο το σκ αλλα κατι οι βολτιτσες,κατι οι υποχρεωσεις βαφτισια,γενεθλια,παρτυ κτλ δε μαζευτηκαμε ιδιατερα.

Ολες καλα απο οτι διαβαζω ,αναρρωσε και η ιωαννοοικογενεια οποτε ολα σουπερ!!

Εμεις επισης πολυ καλα!

Μπας και χασαμε κανα γενεθλιο;Ντελενη ποτε ειναι η Αναστασια;

Αρμα εσυ τι γινεσαι;

Φιλια καλη εβδομαδα να εχουμε και χρονια μας πολλα για εχθες!Δεν υπαρχει σημαντικοτερος ρολος στη ζωη μας απο αυτον της μανας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα.

Να ευχηθώ και εγώ χρόνια μας πολλά για χθες.

Εγώ σαν καλό κοριτσακι πηρα το παιδακι μου πήγαμε φορτωθηκαμε γλαστρακια και μοιραζαμε στις γιαγιαδες.

Να βλεπετα τον σπιρτούλι μου με τι καμαρι κουβαλουσε τις γλαστρες !!!!

Ιωάννα μου αντε περνετε τ'απανω σας σιγα σιγα.

Και βολτιτσα διαβαζω ε?Μπράβο!!!!

Εμείς σε γενικές γραμμες καλα.

Ευτυχώς το σοκ με την τουαλετα τα καταφερα ,με πολύ αλλα πολύ λεμε κουβεντα,

να το ξεπερασουμε.Ελπίζω σημερα οι γιαγιαδες μην μας πισογυρισουν μια και εχουν ταλεντο σε αυτο.

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Ελπίζω να προλάβω να σας γράψω δυο πραγματάκια μέχρι να πλακώσει πελατεία και πάλι.

Να σας πω κατ' αρχήν ότι το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ κινδυνεύει να κλείσει γιατί κόπηκαν οι κρατικές επιχορηγήσεις και αν κάποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να στείλει ένα sms με το λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ στο 54020. Κοστίζει 2,20 ευρώ......νομίζω.

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ και όπως έγραψε και η Σανσαν, να είμαστε άξιες να τα μεγαλώσουμε.

Joa μακάρι να ήταν το τελευταίο που περάσατε για φέτος για να χαρείς τώρα τα αντράκια σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!

μετα απο πολυ καιρο βρηκα χρονο να σας ξαναγραψω κι εδω!!!

τι κανατε ζουζουνες μου;με τις περισσοτερες εχω επαφη και ξερω τι κανουν ελπιζω και οι υπολοιπες να εισαστε καλα και τα παιδακια σας!!!

εμεις σημερα σπιτι ειναι κλειστοι οι παιδικοι και δεν πηγα κι εγω δουλεια γι'αυτο βρηκα ευκαιρια και μπηκα ελπιζω να προλαβαινω συχνοτερα γιατι μου λυπει το παρεακι σας πολυ!!!

σας φιλω γλυκα ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Ελπίζω να προλάβω να σας γράψω δυο πραγματάκια μέχρι να πλακώσει πελατεία και πάλι.

Να σας πω κατ' αρχήν ότι το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ κινδυνεύει να κλείσει γιατί κόπηκαν οι κρατικές επιχορηγήσεις και αν κάποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να στείλει ένα sms με το λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ στο 54020. Κοστίζει 2,20 ευρώ......νομίζω.

Ναι μωρε το ξερω απο καιρο ...ειναι και κοντα μας το Χαμογελο του παιδιου(οι ξενωνες των παιδιων στον Καρεα)και ξερω απο διαφορες πηγες οτι οντως εχουν θεμα.Οπως και να εχει ειναι σπιτι για καποια παιδια...

Εμεις εχουμε στειλει με τον ανδρα μου πολλα μηνυματα ηδη αλλα το θεμα ειναι ολοι αυτοι οικονομικα ευκαταστατοι στη χωρα μας ,οι μεγαλες εταιρειες κτλ γιατι δε βοηθουν;Ειλικρινα πολυ με εχει στεναχωρησει το θεμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα!

τι κάνετε;;;; Βόλτες διαβάζω και ζηλεύω... θέλω να φτιάξει ο καιρός επιτέλους!!!!

Αύριο γενεθλιάζουμε Ρίτα! Αποφάσισα φέτος να αποφύγω τα πολλά πολλά και θα κάνω ένα μικρό παρτάκι μόνο με τα ξαδερφάκια μας την Κυριακή!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

πανμαρ δικιά μας;;

εμείς 21 Μαϊου θα τα γιορτάσουμε, Κων/νου και Ελένης (20 είναι κανονικά αλλά είναι Παρασκευή) τα γεννεθλιάκια. Θα είμαστε στην παιδική χαρά του Πηκιώνη στη Φιλοθέη από τις 11.30 και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!! Απλώς πείτε μου να σας περιμένω και να σας υπολογίσω για μάσες και κλοουν (αν τον βρώ αυτόν που θέλω)!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Είπα να γράψω κάτι παραπάνω το πρωί, αλλά μετά πλάκωσαν πελάτες :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ρίτα εγώ για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ το έμαθα την προηγούμενη εβδομάδα. Κάποιοι είναι αντίθετοι.......... :confused:.......αλλά εγώ ξε΄ρω ότι στην Κέρκυρα κάνου πολλή δουλειά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

πανμαρ δικιά μας;;

απ'την κοιλιά της μάνας μου!!! χαχα!

όσο για την πρόσκλησή σας, ευχαριστούμε, αλλά εμείς σίγουρα δεν μπορούμε να έρθουμε. Είμαστε κλεισμένες! Παρασκευή έχουμε κι εμείς γενέθλια και θα κάνουμε παρτάκι το Σάββατο!!!

mrdIp3.png

Επεστρεψα στη δουλεια. Οχι οτι ειμαι καλα , αλλα βλεπουμε.

Sunsun αυτο το παρκο το ειχαμε δει τυχαια καποια στιγμη που χαθηκαμε λογο των αποκλεισμενων δρομων στη Κερατεα. Στα Λεγραινα εχετε εξοχικό. Ευχαριστουμε για την προσκληση αλλα μάλλον δεν θα μπορεσουμε.

Φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...