Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!!

Τι ωραια... Παρασκευη σημερα αν και εχει λίγο αερα ακουσα πως το Σαβ/κο θα ειναι υπέροχος ο καιρός!!!Εχουμε και την τιμητικη μας, μην το ξεχνάμε...

Για να δουμε τι θα μας φερει ο μαθητης απο το σχολειο για τη γιορτη της μητερας.

Ιωαννα πως ειναι σημερα ο μικρος;;Υποχωρησε ο πυρετός;;

Σούλα εμεις αν και τα είπαμε λίγο το πρωί δε σε ρωτησα, πως ειστε με το θεμα της μικρης;;

Χτες το απόγευμα πήρα τα ζουζουνια μου κ' πήγαμε παιδότοπο..Σκέφτηκα πως θα ήταν ευκαιρία μιας και καθημερινες σχεδόν ποτε δεν εχει γενέθλια κι ομως επεσα στην περίπτωση...ειχε ο γιος του ιδιοκτητη το παρτυ του και απο παιδακια αλλο τπτ!!!Ολη η ταξη ηταν εκει...χαμός!!!!ο μικρος χαζεψε, μια αριστερα κοιτουσε και μια δεξια, οταν δε εβαλε και το τραγουδακι happy birthday κλπ απο τα στρουμφ παρολιγο θα τον εχανα απο τα χερια μου, αναπηδουσε απο χαρα!!!!

Πάω να σας γραψω sτο fb ενα κουλο που μου συνεβη πριν λίγο.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερααααα

Διαβαζω ψειρες σε εξαρση ...απαπαπα παναγια μου...θυμαμαι μικρη η μανα μου που μας ελουζε με ξυδι και βρωμουσα σαν χταποδι ξυδατο ....και αυτο το χτενακι ..εφιαλτης μου ειχε γινει ..υπαρχει ενα σαμπουαν προληπτικο για τις ψειρες για να μην κανουν επισκεψη ..

το μπεμπακι ειναι καλυτερα...μολις αποβληθηκε η παλια αντιβιωση απο τον οργανισμο του κατουρησε τον κοσμο ολο καθως και επανηλθε η ορεξη μας ..χθες το βραδυ εκανε ενα πυρετο 38,5 και απο τοτε ειναι απυρετο και ευδιαθετο ...ο συζυγος ακομη παραμενει αρρωστουλης ..

μακιαααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πωπω τέλειο... ότι κι αν γίνει να μου στείλεις μία μαμαλευτερακι μου...

τσουπριστα μου για σασ θα κανω τισ γαλακτοτροφουσεσ για τα κοριτσια του παρεντσ οποτε θα την παραλαβεισ ;);););) στου υποληπουσ θα δωσω την γεννηση του χριιστου σε εσασ τισ γαλακτοτροφουσεσ και οσ αχρονια και αν περασουν να μα σθυμαστε ακομη και αν χαθουμε μια εικονιτσα θα την εχετε απο εμασ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΛΩ ΟΛΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΤΕ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΣΕ ΠΜ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΛΩ ΟΚ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια σας! Τι κάνετε?

Χάθηκα λιγάκι το ξέρω, αλλά κι εσείς δεν χάσατε καιρό βλέπω κι έχετε γράψει τις σελίδες πάλι :)

Ελπίζω τα αρρωστούλικά μας να έχουν αναρρώσει πλήρως ή έστω να είναι σε καλύτερο στάδιο!

Ψείρες διαβάζω κι εγώ και τις τρέμω!

Αν και ο αδερφός μου ήταν αυτός που πάντα κολλούσε και μας τις έφερνε στο σπίτι, το φάρμακο πήγαινε πάντα και στους δυο μας!

Θυμάμαι τη βρώμα μπλιαχ και ότι κοιμόμασταν με βρακάκια στο κεφάλι :) :)

Πολύ όμορφη μέρα σήμερα, αν και τον αέρα του τον έχει.

Τη βολτίτσα μας όμως την πήγαμε στη θάλασσα παρόλλο που δεν το ευχαριστηθήκαμε.

Ισως αύριο αν δεν φυσάει τόσο να είναι καλύτερα.

Αύριο είναι και η γιορτή της μητέρας! Διάβασα τα παιδάκια σας, όσα τουλάχιστον πηγαίνουν σχολείο, σας γέμισαν με δωράκια και καρτούλες ♡♡♡♡ μεγάλη η συγκίνηση έτσι?

Εμείς οι λοιπές θα περιμένουμε όταν θα γίνουν και τα δικά μας μαθητούδια για να μας κάνουν κατασκευούλες κρυφές χαχα!

Κοριτσάκια να έχουμε μια όμορφη Κυριακή και να περάσουμε ολες υπέροχα!!!!

Φιλιά σε όλες!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

maeleni φτιάξανε κολιέ με πράσινη κορδέλα και ένα πορτοκαλί στρογγυλό πραγματάκι πατημένο με το δαχτυλάκι της μικρής. Το βάλανε σε διαφανές ροζ πουγκάκι με μια κορδελίτσα και καρτούλα "Χρόνια Πολλά μαμά". Ημουν και τελείως απροετοίμαστη και μόνο τα κλάματα δεν με πιάσανε!!

δεν είδα καμιά συμμετοχή για αύριο! εμείς θα πάμε με τη φιλενάδα με τη Μελίνα. Είδα πως θα 'ναι πολλά παιδάκια στην ηλικία των δικών μας.. θα είναι σίγουρα πολύ ωραία αρκεί να κάνει καλό καιρό!! filaki???

Για τις ψείρες εγώ θα έβαζα το φάρμακο γιατί απ'ό,τι ξέρω έχουν πολύ γερό οργανισμό... το ξύδι δεν νομίζω να είναι τόσο αποτελεσματικό! ρίτα έριξα πολύ γέλιο !! μα pikoulini θυμάσαι δασκάλα με δύο μολύβια να ξεψυρίζει;;; καλά μου φάνηκε πολύ 30's.

Για τον τραυλισμό δεν ξέρω, μάλλον από τη βιασύνη της θα 'ναι, θα δείξει.

περαστικά joa στην οικογένεια!..

soula σίγουρα με καλή διατροφή δεν θα ξανασυμβεί..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημεραααα...χρονια μας πολλα!!!

Η οικογενεια επιτελους συνερχεται ....ο χρηστος ουτως ή αλλως ηταν καλα , ο μπεμπης ειναι απυρετος απο την παρασκευη αλλα εχει πολυ γκρινια με κατι φλεμματακια που τον ταλαιπωρουν και ο συζυγος σταματησε να γκρινιαζει και ειναι πολυ καλυτερα ...Ναι !!!συνερχομαστε...

Χθες πηγε ο χρηστος να παραγγειλει τις τουρτες για τα παρτυ ..μιας και γιορτασει δις ...και η τουρτα για το σπιτι ειναι η ιδια με περσι ..βρε καλο μου διαλεξε αλλη , οχι αυτη μου αρεσει ..ετσι φετος την παραγγειλαμε στρογγυλη για αλλαγη...

Εμενα ο χρηστος δεν μου εκανε δωρακι ....κλαψ...εχει να παει παιδικο 2 1/2 εβδομαδες ...απο δευτερα επιστρεφουμε δυναμικα..Παντως πρεπει να ειναι πολυ συγκινητικο να σου παιρνει δωρακι το παιδακι σου ....ελπιζω του χρονου!!!

Καλες βολτες!!!!!εμεις κλασσικα μεσα μιας και ο μπεμπης δεν ειναι ακομη για βολτες..

Καλη κυριακη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες!

Χρόνια μας πολλά!!!!

2175897eqxmiqoebf.gif

Να μας χαίρονται και να χαιρόμαστε κι εμείς τις δικές μας μανουλίτσες! Μην τις ξεχνάμε κι αυτές!!!!

Εμένα μου έφερε τριανταφυλλάκι με καρτούλα!

(ο παππούς τα κανόνισε βέβαια, αλλά ο μικρός ήρθε και μου το πρόσφερε!

Το καλό μου ♥♥♥♥♥)

Ιωαννίτσα μου επιτέλους περαστικά σας!!!! Αντε γιατί με 3 άρρωστα μωρά στο σπίτι θα έχεις λαλήσει η μάνα :) :)

Φιλιά σε όλες κούκλες!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Χάσατε κορίτσια που δεν ήρθατε.. Τέλειος καιρός, με τις ώρες έξω στην ύπαιθρο, ενδιαφέρουσα και η βιωματική δραστηριότητα με το στάρι που θερίζουμε και αλέθουμε και ζυμώνουμε και φτιάχνουμε ψωμάκι. Μετά πήγαμε και Λεγραινά και είδαμε και τον ΠΑΟ να σηκώνει και πάλι το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!

Βλέπω όλες λίγο πολύ θα τα περάσατε καλά σήμερα γιατί ήταν σουπερ ανοιξιάτικη Κυριακή!! Πάντα τέτοια!

Χρόνια μας Πολλά, να 'μαστε άξιες μανούλες μια ζωή!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

sunsun, έχω πάθει μια βαρεμάρα για τα πολλά-πολλά και περιορίζομαι εδώ γύρω! Είμαι σίγουρη ότι θα ήταν υπέροχα, σίγουρα!

Μόλις γυρίσαμε από Οδύσσεια: γάμος με 2 βαφτίσεις (!!!) κι αμέσως μετά τραπέζι!

Σας φιλώ προς το παρόν κι αν μπορέσω τα λέμε και μετά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερααααααααα

Επιτελους η οικογενεια υγειης!!!!!!χθες που ειχε υπεροχη μερα τελικα βγηκα βολτα με τα 2 παιδια στο τετραγωνο...ο χρηστος με το ποδηλατο και ο μπεμπης με το καροτσι ...δυστυχως το σλινκ εγω το βρηκα ιδιατερως αβολο...ο χρηστος εμαθε να κανει και ποδηλατο!!και του εμαθα εγω που δεν ξερω ποδηλατο!!!οποτε το απογευμα πηραμε σβαρνα τους δρομους να μαζεψουμε λουλουδακια κοκκινα και κιτρινα(παπαρουνες και μαργαριτες)με το ποδηλατο μας!!!

Ψιλοερημωση βλεπω στα καταστημα ...για να μαζευομαστε σιγα σιγα....

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε αν και απο αυριο οι βροχουλες μας ερχονται ξανα...ο καιρος φτιαχνει παλι απο την Παρασκευη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!!!!

Δευτέρα σήμερα... Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά... Αρκετά βολτάρατε το Σ-Κ!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Γειτονάκι μου, διάβασα ότι επιτέλους η οικογένεια είναι καλά! Περαστικά κι αγύριστα να είναι πια όλα!

Καλή εβδομάδα σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...