Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Είμαι λίιιιγο πιο χαλαρά σήμερα και είπα να σας γράψω.

Σούλα, λοιπόν αυτό το πρόβλημα το αντιμετώπισε μια γνωστή μου με το αγοράκι της, 3 χρονών. Το παιδάκι είχε να κάνει κακάκια μια εβδομάδα περίπου και όταν τελικά πήγε τουαλέτα πόνεσε πάρα πολύ και μετά το πήρε από φόβο. Φοβήθηκε την τουαλέτα τόσο, που ξαναγύρισε στην πάνα. Η μαμά άλλαξε τη διατροφή του τελειώς και της πήρε αρκετό χρόνο με κουβέντα κλπ για να ξανανιώσει α΄νετα ο μικρός. Πρόσεξέ το στην αρχή. Το propoline το έβαζα και εγώ στην Αλεξάνδρα από πέρσι ακόμα.

Μαμαλεύτεράκι γιατί νιώθεις λίγη απεναντί μας; Μην λες βλακείες. Η αξία του κάθε ανθρώπου δεν φαίνεται στη μόρφωση και στα πτυχία αλλά στην κοινωνική του συμπεριφορά, στις σχέσεις του, στην ηθική του κλπ. Εσύ τα έχεις αποδείξει όλα αυτά. Έχεις μια πολύ όμορφη οικογένεια και αυτό δεν έγινε έτσι από μόνο του. ;);););)

Πικουλίνα μπράβο στον Παναγιώτη. Είδες που σου είπα; Πιάνει το κόλπο του ''δεν έχουμε άλλο'', ''δεν βγαίνει πια κλπ''. Η Βαρβάρα τι πίνει; Γιατί δεν το αλλάζεις και σε αυτή; Περαστικά και για τη μέση σου. Ξέρω από τέτοιο πόνο......

Μαρίζα μάλλον ο τραυλισμός της Ναταλίας είναι τυχαίος. Μ ε τις πάνες πώς τα πάτε; Μπορεί να παίζει και αυτό ρόλο. Κάποιες αλλαγές προκαλούν σύγχυση.

Σαρδελάκι τι νέα έχεις;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από’μένα κορίτσια.

Καλά Ρίτα μιλάμε γελάω ακόμα όσο φαντάζομαι τις ψείρες να επισκέπτονται το κεφάλι σου, νομίζω δεν υπάρχει καλύτεροτερο γι’αυτές , θα φωνάξουν και παρέα μόλις συνηδειτοποιήσουν την όαση που έχουν επισκεφθεί. χαχαχα

Δες τη θετική πλευρά του νομίσματος, αν συμβεί κάτι τέτοιο να βρείς την ευκαιρία να αλλάξεις κουπ.

Σουλίτσα τόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε μωρέ η μικρούλα; Αν δοκιμάσεις να της δώσεις ακτινίδια να φάει ή λίγα δαμάσκηνα μήπως βελτιωθεί η κατάσταση.

Φιλάκι και εμείς την περάσαμε αυτή τη φάση μετά τον ερχομό του μωρού και έντονου τραυλισμού μάλιστα αλλά να πω την αλήθεια δεν ασχολήθηκα καθόλου με το θέμα (παρόλο που είχα θορυβηθεί αρκετά με αυτά που διάβαζα) και βελτιώθηκε πάρα πολύ η κατάσταση. Θα δεις εσύ κατά πόσο είναι σοβαρό το θέμα και αξίζει να το ψάξεις περαιτέρω αν η κατάσταση συνεχίζεται και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αλήθεια η Κωνκων που είναι; Γιατί χάθηκε;

Πικουλίνα 200μλ με την πρώτη, τέλεια μακάρι να συνεχίσετε έτσι.

Κοριτσια παντως οσες ειστε στην προσπαθεια για την αποκοπη απο την πανα να το προσεξετε πολυ αυτο με τα κακα.

Σουλα εννοειται δεν αναφερομαι σε εσας απλα σε εσας τωρα ετυχε και εσφιξε η καημενουλα.

Γενικως μιλαω και λεω οτι η δυσκοιλιοτητα ειναι πολυ σημαντικο θεμα.

Επιμενω και λεω παντα να γινει χαλαρα η αποκοπη ,να μαθουν να διαχειριζονται σωτα την αναγκη τους για να μην τα κρατανε.Μια πανα ειναι ευκολο να βγει αλλα η δυσκοιλιοτητα ειναι πολυ βασικος λογος για να ξαναμπει..;)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικη ασε και την σκεφτηκα τη λυση για να ηρεμησω...αν μας επισκεφτουν οι ψειρες...φτοουουουου μακρια απο εμας,θα παω στο κομμωτηριο θα ριξω 2-3 βαφες απο πανω και θα τις σκασω...

Καλο;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

τι συντακτικό …… η μόρφωση μεγάλο πράγμα πόσο λίγη νιώθω απέναντι σας

Σοβαρεψου βρεεε!!!!

Καλημερα τσούπρες!!!

Μαμαλευτερακοχρηστακο δε σε πιστευω!!Μη ξαναπείς κτ τετοιο, συμφωνω με την Ιωαννα, τα πτυχία δεν κανουν τον ανθρωπο, ειδες οι πτυχιουχοι καθηγητες πως φερονται στο παιδακι τους!

Ψειροκατασταση διαβαζω, ειναι η εποχη ε;;ακομη δε μας ειπαν τπτ απο τον παιδικό αλλα κι εγω νομιζα πως ηταν ειδος υπο εξαφανιση!!!:rolleyes:

Ριτα κανε καμια πλύση με ξυδι κι εσυ, ξερω κι εγω πως ειναι πολύ αποτελεσματικό, ειναι και δοκιμασμενο και καρατσεκαρισμενο!!χαχα βαζαμε και μια αλλη σκονη που βρωμουσε και εκανε το μαλλι τοσο σκληρό, απαπαπαπα βρωωωωμα!!!

Σούλα μου πρωτιστως να δεις το θεμα της διατροφης της..Χτες ειχα μια συζητηση με μια μανουλα απο το αλλο καφε που βγηκαμε και τα ειπαμε και αντιμετωπίζει εδω και καιρό το ιδιο πρόβλημα με το γιο της.Ειναι λίγο πιο περιεργα εκει τα πραγματα καθως το παιδι εχει και καποιες φοβίες αλλα το αντιμετωπίζουν..Ο παιδιατρος τους ειπε οτι ειναι καθαρα ψυχολογικό και τους εδωσε διαφορες λύσεις..Ελπίζω να της περασει γρηγορα και να μη χρειαστει παρεμβαση καποιου ειδικου!!

Φιλακι για τον τραυλισμό δεν ξερω αλλα θυμαμαι που το ειχαν αντιμετωπίσει και η Κικο και δεν ειχαν δωσει και ιδιατερη σημασία..Αααα τωρα ειδα που το ανεφερε!!

Ντίνα μπραβο σας!Τελικα εμεις μπορει να ψαχνουμε διαφορα τεχνασματα και αλλα κολπα και τα πιτσιρικια μας να θελουν τα πιο απλα πραγματα για να ξεκολλήσουν απο κτ...

Ξαναρχομαι, το ερπετο μου με ψαχνει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πικουλίνα μπράβο στον Παναγιώτη. Είδες που σου είπα; Πιάνει το κόλπο του ''δεν έχουμε άλλο'', ''δεν βγαίνει πια κλπ''. Η Βαρβάρα τι πίνει; Γιατί δεν το αλλάζεις και σε αυτή; Περαστικά και για τη μέση σου. Ξέρω από τέτοιο πόνο......

καλημερα,

η βαρβ. πινει σκονη, μολις τελειωσει το κουτι θα το αλλαξουμε.

ηπιε και το πρωι. τωρα πηγε με τη γιαγια στο σουπερ να αγορασετ και αλλο. ελπιζω να μη δει τη σκονη γιατι τη βαψαμε.

καλησπεραααα

με το μπεμπακι μου αγκαλια..αντιμετωπιζω ενα θεμα ...χθες ο μικρος εκανε μεχρι κ 39,5 πυρετο.ηρθε η γιατρος τον ειδε ,εχει την λοιμωξη του χρηστου..κ μας εδωσε αντιβιωση..δυστυχως δεν την πινει με τιποτα ..τα βγαζει ολα..2 φορες πηρε την αντιβιωση κ εβγαλε 200 μλ γαλα...κ παρατηρω επισης οτι οι πανες του ειναι ασυνηθιστα αδειες απο χθες ...εχετε συναντησει κστι παρομοιο?

Πικουλινι μπραβο στο αγορακι σου ...καλη αρχη κανατε με το φρεσκο..

πωπω ρε σουλα τι επαθε η μικρη?ευχομαι να το ξεπερασετε..

μακια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννα μου περαστικα του...κριμα ο καημενούληε, ψηθηκε!!

Ο πυρετός αφυδατωνει για αυτο δεν σου εβγαλε μουσκεμενες πάνες, ηταν και οι εμετοι..δινε πιο πολλά υγρα, κανα χαμομηλάκι δωσε και βλέπε τη γλωσσιτσα του αν ειναι υγρη

Περαστικα και πάλι, θα περασει!!!

Για την αντιβίωση δεν της λές να στην αλλαξει;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ιωαννα μου περαστικα .Ωχ μωρε το καημενο.

Παρε οποσδηποτε την παιδιατρο να αλλαξει την αντιβιωση αφου αυτην δεν την σηκωνει ο οργανισμος του.

Για τις πανες αυτο που λεει η Πετρούλα ο οργανισμος αφυδατωνεται .

δινε οσο πιο πολλα υγρα μπορεις και αν δεις οτι συνεχιζεται σιγουρα τηλ. στη γιατρο.

Και παλι περαστικα.

Διαφημίσεις

Ρε συ Ιωαννα μηπως αν ειναι οι πανες αδειες να πηγαινατε μια βολτα και στο νοσκοκομειο μηπως εχει αφυδατωθει λιγο απο τον πυρετο;

Κουραγιο φιλεναδα θα περασει και αυτο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τελικα στα κοριτσακια πηρα δωρο απο ενα μαγιω...ενθουσιαστηκα και τα πηρα και απο ενα παζλ για να εχουν και το παιχνιδακι τους απο τον φιλο τους.

Ακομα τα μαγιω ειναι ανεβασμενα σε τιμες παντως απο οσο ειδα.Ισως ειναι νωρις για αυτο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααα τσουπρεσ

δεν διαβασα τιποτασυγνωμηηηηηηηηηηηηηηηηη

αχ τα 3 μωρα μου κοιμουντε αχ οι δυο ψυχουλεσ μου κ το ενα γαιουδαρακι χαχαχαχ

περασαμε πολυ ωραια στο παρτυ χτεσ

δρομολογιθικαν οι προτεσ παραγκελιεσ για τα βαφτισια

αχ ηρθε το δειγμα εικονασ με την ΓΑΛΑΚΤΟΤΡΟΦΟΥΣΑ ΠΑΝΑΓΙΑ αχ δεοσ ριγοσ με επιασε .......... καλημερα τσουπριτσεσ μου

:tongue::tongue:

αχ ηρθε το δειγμα εικονασ με την ΓΑΛΑΚΤΟΤΡΟΦΟΥΣΑ ΠΑΝΑΓΙΑ αχ δεοσ ριγοσ με επιασε .......... καλημερα τσουπριτσεσ μου
Πωπω τέλειο... ότι κι αν γίνει να μου στείλεις μία μαμαλευτερακι μου...

Καλημέρα κοπελιές. Κρύο έχει καλέ... Τί φοράνε πάλι;... Άντε να πάω κι εγώ για δουλίτσα. Παρασκευή σήμερα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα!!!!!!

Παρόλο που έχει παλιόκαιρο, είχα ένα φοβερό πρωινό ξύπνημα...

Ήρθε η Σοφία στις 7.30 και μου λέει "μαμά κοίτα! το ουράνιο τόξο! έχει πάρα πολλά χρώματα!" και πραγματικά είχε ένα ουράνιο τόξο στον ουρανό.... τεράστιο! και πολύ έντονο!

τώρα πάει.... βρέχει πάλι...

Τι κάνετε κορίτσια μου? Χάθηκα λίγες μέρες και έχετε γράψει... βιβλίο ολόκληρο! Τι να πρωτοσχολιάσω? Χθες μέχρι τις 2.30 τα ξημερώματα καθόμουν να τα διαβάσω όλα, αλλά δεν θυμάμαι να τα σχολιάσω...

Γειτονάκι μου, αν και μιλήσαμε και τηλεφωνικά, πώς είναι το μπεμπόνι σήμερα?

Σουλίτσα μου, η Ανδρεάνα ηρέμησε καθόλου? Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το θέμα της δυσκοιλιότητας... Δόξα τω Θεώ με την Σοφία δεν έχω τέτοια προβλήματα... Αφού έφτασα σε σημείο να της κόψω και το ακτινίδιο από την διατροφή της!!! χαχαχαχα!

Ρίτα! Για δώρο για τα διδυμάκια δεν πρόλαβα να σου πω την γνώμη μου... Αλλά για τις ψείρες μπορώ να σου πω! Είχαν κολλήσει πέρσυ το καλοκαίρι η ξαδερφούλα μου και η θεία μου. Οι οποίες έχουν ένα μαλλί αντίστοιχο με το δικό σου. Μην ανησυχείς! Δεν τις κουρέψαμε γουλί! Υπάρχει και μια άλλη εγγυημένη λύση (που αποδεδειγμένα πιάνει!) η βαζελίνη!!! Το χτενάκι, όμως, δεν το γλυτώνεις! χαχαχα!

Αρμάκι!!!!! Πού είσαι? Δεν διάβασα τίποτα από σένα... μπες να μας πεις λίγο τα νέα σου. Πώς τα πάτε?

Φιλάκι, Μαρίνα, Γιατρέ, Κική, Νατάσα, Γιοβάννα, Μαμάλευτεράκη, Πετρούλα, Πικουλίνα και όποια άλλη ξεχνάω (συγνώμη) την καλημέρα μου και πολλα φιλιά!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...