Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Κικιτσα μου καλα τα λες αλλα τη σημερον ημερα δεν υπαρχει γυναικα που η ζωη της ειναι μονο το σπιτι και τα παιδια...ευτυχως ή δυστυχως...

Εχουν αλλαξει οι καιροι και ειτε απο επιλογη, ειτε απο αναγκη οι γυναικες δεν μπορουν ή δε θελουν να αχοληθουν μονο με αυτα.

Και εγω περασα 2 χρονια με το παιδι απο επιλογη αλλα φροντιζα τα ενδιαφεροντα μας να μην ειναι σε 4 τοιχους αλλα ακομα και γυναικες που δε δουλευουν επειδη ειναι ανεργες ή επειδη δεν εχουν αναγκη τη δουλεια το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι μονο το σπιτι τους και τα παιδια τους τα ενδιαφεροντα τους.

Βεβαια οπως σωστα λετε απο τη δικη μας καθημερινοτητα που τη ζουν ολες οι γυναικες γυρω μας ειτε δουλευουν, ειτε οχι, μεχρι να αφησω το παιδι μου μολις το γεννησω για να παω σε ξενη χωρα για να κανω καριερα και να το βλεπω απο φωτογραφιες(περι αυτου προκειται εδω απο οτι καταλαβαινω στην περιπτωση που κουβεντιαζουμε )σιγουρα απεχει πολυ.

Υπρχουν γυναικες και παλιοτερα οπως η αειμνηστη Ρενα Βλαχοπουλου αλλα και σημερα ακομα που επελεξαν την καριερα και δεν εκαναν παιδια επειδη καταλαβαν οτι και καριερα(με την εννοια της δοξας και οχι της επιβιωσης) και παιδια δεν συνδιαζονται ευκολα.Καλυτερα λοιπον για οποιον εχει υψηλες φιλοδοξιες να κανει τις επιλογες του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α και μαμαλευτερακι να σου δωσω και μια εναλλκτικη.Εγω για το γαμο της αδερφη μου πηρα στον μικρο ωραιο τρεντυ λευκο παντελονακι με πουκαμισακι και ισως φορεσει και μια γραβατουλα ετσι για να ειμαστε στο επισημο κλιμα ;)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρε κοριτσια με εχει πιασει αμοκ...

Εβαλαν σημειωμα απο το σχολειο οτι παρουσιαστηκαν ψειρες σε αλλη μεγαλυτερη ταξη (ευτυχως!)αλλα να ελεγξουμε τα παιδια και να εχουμε το νου μας.

Να πω τη μαυρη μου αληθεια διολου δε με νοιαζει για τον μικρο διοτι αγορακι ειναι και να κολλησει θα τον κοντοκουρεψω συν καποιο φαρμακο και θα ξεμπερδεψουμε.

Αλλα εχω σκιαχτει για μενα....οσες με ξερετε , ξερετε τι μαλλουρα εχω...αχ τι θα κανω..;;;

Πηρα ηδη ενα σπρευ για προληψη και τον εχω ψεκασει....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα έχω εθάνει στην κούραση και εσείςέχετε γράψει παάαααρα πολλάαααα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εύα καλώς μας ήρθες και πάλι. Ελπίζω τώρα να μας λες τα νέα σου συχνότερα. Πώς βαφτίσατε τη μικρή σου;

Joa τι να πω βρε κοριτσάκι; Περαστικά σας οικογενειακώς. Δύσκολα να τη γλιτώσει ο μπέμπης όταν ο μεγάλος είναι άρρωστος. Μακάρι τουλάχιστον να μην ταλαιπωρηθεί τόσο.

Σούλα μήπως απλά κάποια στιγμή ήταν τα κακά της σκληρά, πόνεσε και τώρα το έχει πάρει από φόβο; Ενεργείται κανονικά;

Deleni καλώς μας ήρθες και εσύ. Μπράβο σας που περάσατε καλά. Πάντα τέτοια σας εύχομαι.

Ρίτα τα κοριτσάκια γίνονται 3; Λοιπόν μπορείς να πάρεις ένα ρουχαλάκι, και αφού δεν ξέρεις τα παιδάκια πάρε το 4 και μετά αποφασίζει η μαμά, και ένα παιχνίδι που θα μπορούν να το παίξουν και τα δύο μαζί. Π.χ. κυκλοφορούν κάτι μικρά κουκλόσπιτα με τη φραουλίτσα, ή κάτι άλλο σε κουκλόσπιτο, ή κατασκευές με πλαστελίνες, τουβλάκια κλπ, ή κάποιο επιτραπέζιο για την ηλικία τους. Βοήθησα; Εγώ αυτό είχα κάνει σε δίδυμα αγοράκια. Ένα ρούχο και ένα παιχνίδι. Όσο για τις ψείρες, λούσου και εσύ προληπτικά με τα σαμπουάν που κυκόφορούν.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ρϊτα μου φαίνεται διανύεις περίοδο με τρελά κέφια αφού κάθε με τα τελευταία σου ποστ με έχεις κάνει και γελλάω πολύ! Σε φαντάζομαι να ξεψειρίζεις το μαλλί σου με τη μπούκλα! Αν μπουν οι ψείρες εκεί δε νομίζω να βγούνε ξανά!:tongue: Πέρυσι το Καλοκαίρι νόμιζα ότι κόλλησε και ο Γιώργος ψείρες, αλλά επειδή δεν έχει πολύ μαλλί και τότε είχε ξανθύνει πολύ τον έψαχνα όλη την ώρα και δεν έβλεπα τίποτα. Η παιδίατρος μου είπε 2 βράδυα να του βάλω ξύδι και βλέποντας και κάνοντας γιατί αυτά τα φάρμακα δεν είναι και πολύ αθώα. Όντως με το ξύδι σταμάτησε να ξύνεται και τελικά μάλλον ήταν κάποια ξηροδερμία! Όσο για το πάρτυ θα περάσει τέλεια ο γιος σου, είναι σίγουρο! Πριν 1 μήνα που είχε και ο δικός μου την πρώτη επίσημη πρόσκληση και παρόλο που αν θυμάσαι το ανέφερα κι εδώ ότι το σκεφτόμουν αν θα πάω, δεν το μετάνιωσα καθόλου. Για δώρο είχα σκοπό να πάρω ένα ωραίο βιβλιαράκι, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα και κατέληξα τζάμπο για playmobil.

Ιωάννα μου περαστικά μωρέ στο μικράκι σου. Μακάρι να μην εξελιχτεί, αλλά επειδή είναι πολύ μικρούλης, αν δεις τα δύσκολα πάρε την παιδίατρο! Αχ βασανισμένα δεύτερα παιδάκια! Κίκο μου και για σας πάει αυτό.

Ελένη για θύμισέ μας πού είχατε πάει ταξιδάκι, τα μπέρδεψα!

Όσο για το θέμα με τα παιδιά που μεγαλώνουν αποκλειστικά με παπουδογιαγιάδες, μάλλον συμφωνώ με την Πετρούλα και είμαι κι εγώ λίγο απόλυτη. Για μικρό διάστημα το καταλαβαίνω κι αυτό με το ζόρι δηλαδή, αλλά να αφήσεις το παιδί σου για χρόνια ολόκληρα, ε όχι παραπάει.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ειμαι κεφατηηηη!!χαχα!

Ανοιγει ο καιρος(που θα παει),ηρεμησαμε αρκετα στα καθημερινα μας,εχουμε και γαμο-γαμους στην οικογενεια!

Γιατι να μην ειμαι;;;

Το ξερω οτι δεν ειναι αθωα αυτα τα φαρμακα...προς το παρον του πηρα μονο ενα φυτικο που ειναι για προληψη που αν ψεκαστω εγω θελουμε ενα μπουκαλακι τη μερα :rolleyes: αλλα ..μπουουουου μαμααααα μου...φοβαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!

Να Γιοβανα αυτα τα κουκλοσπιτα ειναι ωραια ιδεα...δεν τα ειχα υποψιν μου, θα το κοιταξω.

Και τα playmobil ειναι ωραια ιδεα!Και unisex!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ψειρες;;;; Παιδικό απωθημενο!!! Τις τρεμω Ριτα!!!!!!

Περαστικα στο μπεμπουλινι Ιωαννα.

Ευα καλως ηρθες!!! Κουκλες οι μικρες!!!

Deleni πολυ ωραια τα νεα σας.

Τα νεα μου : κρεβατωμενη και αυτη τη φορα χωρις μωρο στη κοιλια μου. Ποναγε εδω και μια εβδομαδα η μεση μου και απο εχθες περπατουσα μονο με κλαματα. μεχρι τη Κυριακη τελειως ξαπλα και βλέπουμε. Τελεια!!!!

Πωωωω ρε πικουλινι τι επαθες....περαστικα!

Οσο για τις ψειρες μεχρι περσυ και εγω πιστευα οτι δεν υπαρχουν...χαχα

Δε ξερω γιατι αλλα το ειχα βγαλει απο το μυαλο μου(παιδικο τραυμα φαινεται).

Ωσπου μου λεει η φιλη μου οτι και τα δυο ειχαν ψειρες και μαλιστα το μωρο 9 μηνων...αντε να του βαλει φαρμακα....

Φετος το ακουσα απο πολλους γνωστους και απο παιδια που δεν πανε παιδικο.Αλλα τι σημασια εχει;Κεφαλι με κεφαλι οπουδηποτε μπορει να κολλησουν ..σε παιδοτοπους, σε κουνιες, σε παρτυ κτλ.

Παω στο φαρμακειο σημερα και μου λεει μια κυρια που ψωνιζε..καλε υπαρχουν ακομα ψειρες;

Κι ομως της λεει η φαρμακοποιος γινεται χαμος.Μου λεει, πρωτη φορα σας το εγραψαν;Λεω ναι..τυχεροι ειστε μου απαντα.Συνηθως με το που ανοιγουν τα σχολεια γινεται χαμος.

Φτυστε μας, μην κολλησουμε διοτι θα τρελαθωωωωωω

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηπιαμε φρεσκοοοοοοοοοοοο γαλα!!!!!

Εξαφανισαμε τη σκονη και του ανακοινωσαμε οτι ψαξαμε παντου και δεν βρηκαμε πουθενα. Ηπιε ο καημενος 200 ml. Ουφ μακαρι να συνεχιστει!!!!

Καλο βραδυ!!!

Οσο για τις ψειρες , θυμαμαι τη δασκαλα στο δημοτικο που μας εβαζε στη σειρα και μας εψαχνε κρατωντας δυο μολυβια. Αυτο το απαισιο χτενακι και αυτη η απαισια μυρωδια του φαρμακου. Μπιαχχχχχχχχχχχχχχ.

ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ευχαριστω πολύ που με ειπατε την γνωμη σας για τα κουστούμια σμουτσσσσσσσσσς

pikoulini μου εμένα ο Λευτέρης δεν πίνει φρέσκο γάλα παρά μόνο το κεφιρ τα έχω δοκιμάσει ολλααααααααααα δοκιμάζετε κ αυτό? Έχει κ το πρεβιοτικο κτλ αλλά να το κάνεις εσύ γιατί αγοραστό είναι μπιαχχχχχχχ

ana08 μου η κολλητή μου θα κάνει σε 20 μέρες εγχειρήσει στον γιο της 3 12 χρονών εκείνου δεν πρήζονται ούτε αρρωστενει ο μικρός

απλά τον κλείνει στον ύπνο κ δεν αναπτύσσετε το παιδί δεν ψηλώνει πολύ κ εχει κ κρεατάκι μαζί θα κάνουν η φίλη μου είναι πολύ χαλαρή μου λέει να ησυχάσει γιατι ο ύπνος τους είναι μαρτύριο εύχομαι περαστικά κ σε εσάς κούκλα μο

filaki άρε ξαδέρφη τις ταδε χαχαχαχα

marina28 καλό βράδυ σε χάσαμε από το τσατ κ εσένα κ τα ολλα κορίτσια πως είναι η δουλεία καλυτέρεψαν τα πράγματα ? τα παιδία σμουτς

joa καμάρι μου περαστικά δεν σας άφησε φέτος καθόλου ξου ξου παλιό ιώσεις

ριτα79 αχ Ρίτα μου κ εμείς σήμερα είμαστε σε τέτοιο πάρτι καλεσμένη ένα παιδάκι από την γειτονία δεν έχουμε πολλαπολλα κ μας κάλεσαν είναι στην ηλικία τον 5 εκείνο βεβαία κ του πήρα τον Άτλα των ζωών πολύ ωραίο παιχνίδι http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=1648 κ φυσικά κανένα επιτραπέζιο να παίζουν μαζί κ εννοείτε από τζάμπο ν μπορούν να τα αλλάξουν κ να πάρουν ότι άλλο θέλουν σε περίπτωση που δεν τους αρέσει

Για το χαρτζιλικι στο χερι των παιδιων, δεν μου εχει τυχει αλλα βλέπω οτι ολοι λίγο πολύ ή το δινουν σε μενα ή το βαζουν κατευθειαν στην τσεπη του

Για το αλλο θεμα τωρα και δεδομενου οτι τα πραγματα ειναι ετσι οπως μας τα μεταφερει η Ριτα- χωρις να υπαρχει δλδ καπως ιδιαιτερος λόγος που μενει το παιδι πίοσω- θα ειμαι λίγο σκληρη..Είμαι εντελώς αντίθετη με τους γονεις που επέλεξαν να αφησουν το ενα παιδι και να παρουν το αλλο μαζι τους, οποια ηλικία κι αν αυτο έχει....Θεωρω πως η καριερα και η μητρότητα ειναι θεματα δικης μας επιλογής, ναι μεν συνδιαζονται αλλα αν δε μπορω να ειμαι καλή μητερα τι την θελω την καριερα!!!Προσωπικά ποτε δεν θα αφηνα πίσω το παιδι μου για να φτιαξω την καριερα μου..Αν ηθελα καριερα θα εβαζα τον πωπο μου κτ να τα καταφερω όλα μαζί..θα πεθαινα αν δεν εβλεπα το παιδι μου!!Ξερω κι αλλους γονεις που μεταναστευσαν και αφησαν τα παιδια τους πίσω για ενα μικρο διαστημα μεχρι να εγκληματιστουν στα νεα δεδομενα,αλλα εκει δεν ηταν θεμα καριερας και prestige, ήταν θεμα επιβίωσης...

Ειμαι απόλυτη αλλα ετσι νομιζω...

τα είπες φοβερά αχ τι υπέροχος γραπτός λόγος θαυμάζω πετρούλα

κ τι σκεψει ……….

τι συντακτικό …… η μόρφωση μεγάλο πράγμα πόσο λίγη νιώθω απέναντι σας

Deleni μου καλώς ήρθατε ταξιδιάρα μου εσύ……

χαιρετίσματα στον σύζυγο ολο ρωταει ο δικός μου είναι καλά τα παιδία ?

SOULA33 μου δαμασκηνά κ αν συνεχιστή υποθετακι ν τα κάνει μαλακά κ ν της φύγει ο φόβος οσο για το πώς μεγάλωσες μεγααααααααααάλη κουβέντα ουφφφφφφφφφφ θέλω να σου τηλ αλλά περναω πολλλα πολλα πάρα πολλα σμουτσσσσσσσς σμουτσσσσσσσς να σε ευχαριστισω δημοσια που με ακουσες όταν σε χρειάστηκα να είσαι πάντα καλά κ εσύ κ όμορφη οικογένεια σου δεν είναι πως δεν σε σκεφτομαι κ πως δεν νιώθω το καλό που μου έκανες σμουτσσσσσσσσσσσσσσσς σμουτσσσσσσσσσς σευχαριστω που υπάρχεις για μένα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ

GiovannaXA Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ έλιωσα στην Φώτο με το μπισκότο στο στόμα αλά είναι πολύ συνηθισμένη εικόνα για μας ο Λευτέρης παντα εστί κοιμάται με κάτι στο στόμα πάντα κερδίζει ο ύπνος το φαί χαχαχα ε

Άντληση τέλος μουτς αύριο πάλι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!

joa αρρώστησε το μπεμπάκι μωρε... ευτυχώς, αν και μικρούλι, είναι πια σε ηλικία ασφάλειας για λίγο πυρετούλι.

Εγώ, από γάλα, πίνω το Γάλα Βλάχας, μου μυρίζει το φρέσκο!!! Γάλα Βλάχα με πολλές κουταλιές ζάχαρη!

Ρίτα, καλά να περάσετε στο πάρτυ, εννοείται θα πάτε! Αφού είσαι κοινωνικό ον κι ο γιος σου επίσης, δε σε φοβάμαι. Για δώρο μπορείς να πάρεις ρουχαλάκια ή βιβλίο! Προχτές, έκανα μια βόλτα σε ένα Imaginarium (http://www.imaginarium.gr/) και ξετρελάθηκααααααα, έχει τρομερα καλοκαιρινά ήδη και προτότυπα έξω από τα συνηθισμένα του Jumbo. Μπορείς να βρεις σάκους για τη θάλασσα, παιχνίδια για τη θάλασσα, μαγιώ, πετσέτες κτλ. Τρέλα. Επίσης, αφού ρωτάς τις κοριτσομάνες, η δική μου τρελαίνεται για κραγιόν και λιπ γκλος αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να πας τέτοιο δώρο στα παιδιά.

Σούλα για αυτό που λες, μέχρι κι αιματάκι έχω δει μια φορά στην πάνα της, πρόσφατα, που δυσκολεύτηκε, μίλησα με το γιατρό κι ήταν καθησυχατικός, αφού βέβαια την παρακολούθησα. Αν πρόκειται για ραγάδα μη νομίζεις ότι είναι πάντα εξωτερικές και θα τις δούμε. Τέλος, δίνω πολύ έμφαση στο νερό και στη φρουτόκρεμα σα σνακ. Έτσι όπως δεν έχουμε και πολλές επιλογές η φρουτόκρεμα παραμένει σχεδόν καθημερινά στη διατροφή της, κοπανάω κι ένα ακτινίδιο μέσα κι όλα καλά.

Επανέρχομαι τώρα, σχετικά με τα playdoh κι εμείς είχαμε μια δραματική εβδομάδα στο σπίτι εξαιτίας τους... Τίποτα άλλο δε θα πω.

Κορίτσια μου, μιλώντας βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί πληρωνόμουν κανονικά, στα 2 περίπου χρόνια που έμεινα εκτός της εργασίας μου όταν ήμουν έγκυος και μετά όταν γέννησα καθόλου δε μου έλειψε η δουλειά, καθόλου...

Κορίτσια, οινόπνευμα για τις ψείρες. Οινόπνευμα στα μαλλιά μετά το λούσιμο, σακουλάκι, ύπνος κι αντίο ψείρες.

pikoulina περαστικά αγάπη μου.

Κορίτσια, από αύριο λέω να ξαναπάω στο γυμναστήριο. Πλησιάζει καλοκαίρι, χιχι, λέω να πάω σε αυτό της μισής ώρας, στα Curves.

Κορίτσια, κάτι άλλο, με έχει προβληματίσει κάτι με τη Ναταλία. Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι "τραυλίζει", ώρες-ώρες τρώει χοντρά σκαλώματα. Έριξα μια ματιά στο internet και βλέπω ότι πάρα πολλές φορές είναι και μια φάση της ηλικίας τους. Ύστερα, λέω, μήπως βιάζεται να τα πει όοοοοοοολα αυτά που θέλει και σκαλώνει σε γραμματική/συντακτικό/σωστή χρήση χρόνων. Θα αφήσω λίγο χρόνο να δω. Αν έχετε κάποια εμπειρία πείτε μου. Σας φιλώ, σμουτς!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα κοριτσια.

Χθες περασαμε ένα απογευμα μαρτυρικο.:-(:sad:

Η μικρη δεν ηθελε καθολου τουαλετα και κρατιοταν με νυχια και με δοντια.

Μιλησα και με τον παιδιατρο και μου ειπε για κλυσμα αλλα δοκιμασα παραδοσιακους τροπους (λαδακι και μπατονετα) και ευτυχως τα καταφεραμε.

Καλα σας μιλαω εκλαιγα πιο πολύ από το παιδακι μου και αυτιο μου συμβαινει πρωτη φορα συνηθως ειμαι ψυχραιμη.

Τελικα εβγαλε πετρες ρε κοριτσια.Πρεπει οποσδηποτε να την πεισουμε ότι δεν θα ποναει γιατι αν το παρει στραβα καηκαμε.

Θα βελτιωσω και την διατροφη οσο μπορω.

Μαργαριτα εύχομαι να μην κολησετε κουκλα μου.εγω παντως σαν παιδι τις μαζευα από χιλιομετρα και ευχομαι να μην το πηρε και η κορη μου γιατι με τετοια μαλλια καηκαμε.

Χθες ειχε γεμισει το κεφαλι της χωματα και ειδα και επαθα να την καθαρισω.Που να φανταστω για ψειρες!!!!

Πικουλινα μου περαστικα σου βρε αγαπη μου.

Νατασα μου τι να πω?Ευχομαι ότι καλυτερο για το μωρο.σιγουρα μια επεμβαση είναι ταλαιπωρια αλλα αν πρεπει?

Μαμαλευτερακη τι λες βρε κουκλα μου?Ανθρώπινο είναι να μιλαμε.

Ότι θελεις σου το ειπα εδώ ειμαι.

Είναι ένα από τα καλα του νετ , καναμε καποιους φιλους και εχουμε έναν ανθρωπο να πουμε μια κουβεντα.

Φιλακια!!

Μαριζάκι μου εννοεις ότι κολλαει σε λεξη σε προταση πως?

Γιατι και η δικια μου από τη βιασυνη να τα πει κολλαει αλλα δεν νομιζω ότι είναι προβλημα αυτό.

Εξ αλλου την ακουσα την μικρη σου και δεν νομιζω σε καμμια περιπτωση να υπαρχει καποιο θεμα.

Συμπεθερα που εισαι να μας πεις τι εγινε με τον γιατρο???

Πικουλινα μπραβο!!Καλε 200μλ ειναι ενα κανονικο ποτηρι ενηλικωνι!Μια χαρα!Φτου φτου!Καθε αρχη και δυσκολη και οπως λεω συνηθως μια αποφαση ειναι!Αργα ή γρηγορα προσαρμοζονται.

Μαμαλευτερακι επιτραπεζιο ε;Καλο και αυτο...εχω παρει ενα μνημης στο Γρηγορη με το μαστορακο και παιζουμε μαζι και σας πληροφορω με κερδιζει χαλαρα!Σοβαρα!

Σας ευχαριστω κουκλες για τις ιδεες σε λιγο θα πεταχτω να παρω τα δωρακια.

Φιλακι ειχα ξαναπει και στην Κικη οταν το ειχε θιξει το θεμα του τραυλισμου οτι εγω σαν παιδι το ειχα βιωσει.

Αν και μιλουσα απο πολυ νωρις και πολυ καλα καποια στιγμη κοντα στα 3 ενω ειχε γεννηθει η αδερφη μου και τοτε ο πατερας μου ταξιδευε και μου ελειπε πολυ.Ειχα αρχισει λοιπον και τραυλιζα πολυ.Η μαμα μου λεει οτι γινομουν κοκκινη απο την προσπαθεια να τα πω.Τεσπα ειχε συμβουλευτει ειδικο και της ειχαν πει οτι πολλα παιδακια το περνανε σε καποιες φασεις και οφειλεται και σε ψυχολογικους λογους αλλα και σε βιασυνη να τα πουν ολα.Να μη μου δινει ιδαιτερη σημασια δλδ να μην μου το τονιζει,να μη με κομπλαρει,να μη με διορθωνει και να μην με παροτρυνει να τελειωνω.. αλλα να μου δινει χρονο στην κουβεντα.

Καπως ετσι ξεπεραστηκε και ξερετε τι πολυλογου ειμαι.χαχα!Μην ανησυχεις.

Ιωαννα πως ειναι το μπεμπι;

Σουλα μου ακου, θυμασαι οταν ο Γρηγορης ηταν βρεφος που ειχα δει αιμα στα κακα και τρεχαμε για εξετασεις;τελικα ηταν ραγαδα εσωτερικη απο τα πολλα τοτε κακα αλλα συμβαινει και απο δυσκοιλιοτητα και ποναει.Δεν κανεις τιποτα περναει μονη της αλλα θελει διατροφη.

Καλη ενυδατωση και πολλες φυτικες ινες.

Αν δε στα τρωει τοτε παρε πολλους χυμους απο το σ/μ που ειναι για δυσκοιλιοτητα ,κανα ακτιβια γιαουρτι και ρωτα και τον παιδιατρο.

Το να σου φοβαται ομως να κανει κακα προσεξε το πολυ.Μη δινετε σημασια,μην της λετε και πολλα πολλα και το μεγαλοποιησει,δωσε χυμους κτλ και θα της ερθουν.Η παδικη δυσκοιλιοτητα ειναι μεγαλο κεφαλαιο απο οσο ξερω.Γενικως στα ζηταει ή της το θυμιζεις εσυ;Οχι τωρα...γενικως απο τοτε που βγαλατε την πανα.

Το παιδακι της φιλης μου την επαθε σε πολυ μεγαλο βαθμο και ετρεχαν για υπερηχους κτλ.Τελικα ξεπεραστηκε με ενα λαδακι που πιναμε και εμεις στην εγκυμοσυνη...αχ δε θυμαμαι πως το λενε...

Καλημερα ειπα;Δεν ειπα...

Καλημερααααααααα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ααα και κατι αλλο Σουλα επειδη σαν το μαλλι της Ανδρεανας ειχα και εχω και εγω και σε νιωθω, καλου κακου παρε και εσυ αυτο το σπρευ το φυτικο οταν παει σχολειο να της βαζεις Ειναι της propoline...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα Μαργαριτα.

Σιγουρα εχω στο νου μου να φροντισω την διατροφη της γιατι η αληθει ειναι οτι δεν ηταν και η καλυτερη σχετικα με το θεμα μας τουλαχιστον.

Ευτυχως χυμους πινει πολλους και θελω να πιστευω οτι ηταν τυχαιο !!!

Τα κακα και τα τσισα παντα τα ζηταει μονη της απο τοτε που κοψαμε την πανα.

Σε σπανιες περιπτωσεις θα τη ρωτησουμε εμεις αν εχει αποροφηθει σε παιχνιδι ή αν ειμαστε καπου εξω κτλ.

Οσο για τις ψειρες και μια και εκαναν εμφανιση θα το παρω αυτο που λες γιατι λεω απο εβδομαδα να την στειλω παιδικο .Μη γλυτωσουμε απο ιωσεις και μπλεξουμε με αλλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...