Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως σας βρήκαμε!

Περάσαμε πολύ ωραία, είχε καταπληκτικό καιρό, 24-27 βαθμούς! Η μικρή ξετρελάθηκε βέβαια αλλά και ο μικρός δεν πήγαινε πίσω!:D:D:D Είναι πολύ ανθρώπινη πόλη, όμορφη (δεν το περίμενα :rolleyes:) και λόγω καιρού κάναμε τρελές βόλτες!

Εσείς πως τα περάσατε;;; Να χαίρεσαι και τον Αναστάση σου!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα και από μενα.

Ελενακι μου χάθηκες βρε κοριτσι .Μπραβο και ευγε και σε σενα που βουτηξες σε εκεινα τα νερα.Α παπα δε θα το ξαανεκανα .

Στο θεματακι που θιξατε ειμαι παθούσα.Οι γονεις μας μας αφησαν και εμενα και την αδερφη μου οχι βεβαια για καριερα αλλα ηταν μεταναστες .

Μεγαλώσαμε στην ουσια χωριστα αλλου εγω αλλου η αδερφη μου και μπορω να πω οτι ηταν πολυ δυσκολο να χτιστει μια σωστη σχεση.

Δεν θα το εκανα με τιποτα και για κανεναν λογο !!!

Μαργαρίτα το δωρακι με τις μπογιες θα αρεσει στα κοριτσια αλλα δεν ξερω ποσο θα αρεσει στους γονεις.

Αυτα που σου ειπαν τα κοριτσια τα βρησκω καλη ιδεα .

Τωρα αν θελεις παιχνιδι τι να πω?

Ειναι τοσο χορτασμενα πια τα παιδια .

Την δικια μου θα την ενθουσιαζε οτι εχει σχεση με πονυ ή μαγειρικη ή πλαστελίνες.

Επίσης καταχαρηκε με το Laptop που της πήρε η νονα της .Εχει πολλά πραγματακια για την ηλικια τους και ειναι πολύ εκπαιδευτικο.

Κοριτσακια να σας πω γιατι εχουμε ενα θεματακι με τη μικρη.

Απο προχθες διαμαρτυρεται οτι την ποναει ο π.πός της και αρνειται να παει τουαλετα.

Βεβαια ξεκινησε καποια στιγμη που ενω ειμασταν τουαλετα καποια στιγμη φανηκε να ζοριζεται και εμτα διαμαρτυρηθηκε οτι ποναει αλλα δεν εδωσα και πολυ σημασια .Εξ αλλου εμτα απο λιγο ειχε περασει (ετσι νομιζα).

Παντως χθες που την εψαξα καλα δεν εχει κατι περιεργο.Ουτε κοκκινο ουτε ερεθισμενο ειναι .

Αλλα το θεμα ειναι οτι φοβαται να απει τουαλετα και ανα διαστηματα γκρινιαζει οτι ποναει.

Θα μιλησω με τον παιδιατρο βεβαια αλλα μηπως σας ερχεται καμμια ιδεα?

Διαφημίσεις

Σούλα η νονά του Γιάννη πήρε στην Αναστασία το σετάκι της playdoh που είναι σαν "κουζίνα" και όταν είδε μετά σε πόσα μικροσκοπικά κομματάκια σπάνε και στεγνώνουν τραβούσε τα μαλλιά της χαχαχαχαχα:D:D:D:D

Όσο για τη μικρή και εμένα παραπονιέται καμιά φορά αλλά συνήθως όταν τα κακά της είναι σκληρά...:confused:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλώς την!!!!! Τι κάνετε;;;; Πως είναι τα κορίτσια;;;;

Σούλα μπορείς αν την πας στον οδοντίατρο να της την καθαρίσει λίγο... και δεν θα πονέσει και είναι και ευκαιρία για μια πρώτη επαφη...;) Παρόλα αυτά αν είναι αρνητική στην ιδέα μπορείς και να το αφήσεις για λίγο αργότερα, δεν θα πάθει τίποτα...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Σουλίτσα μου , η μικρή τι κάνει??? Φαντάζομαι πόσο θα έχει μεγαλώσει!!!

Deleni μου τι κάνουν τα παιδάκια σου????

Αχ βρε κορίτσια χάθηκα και φαντάζομαι πόσο θα έχουν μεγαλώσει τα παιδάκια σας!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλα ειναι Ευα μου.

Γαιδουρευει χα χα.

Μεγάλωσε πολύ φυσικα αλλα μονο στο υψος και στα μαλλια.απο κιλά σταθερα .

Αρχισαμε παιδικο και ειμασταν μεσα στην αρρωστεια αλλα τωρα ειναι καλυτερα.

Καλως την Ευα να τις χαιρεστε τις κουκλες σας!!!

Σουλα μου ειπα για παιχνιδι για να ειμαι πιο ουδετερη αλλα μαλλον εχετε δικιο.

Οσο για την εμπειρια σου σε καταλαβαινω..αλλα χρονια ομως και το εκαναν απο αναγκη οι δικοι σου.

Η μικρη ισως εχει καμμια ραγαδουλα...δλδ σα σχισμη στο εντερο γι αυτο διαμαρτυρεται.Πρεπει να το δεις με τον παιδιατρο μαλλον.

Απο κακα πως παει ;Πηγαινει τακτικα;Προσθεσε και οπου μπορεις κανα κρυμμενο λαχανικο παραπανω.

Δε ξερω κατι αλλο...παντως ολο και πιο πολλα παιδακια ακουω να φοβουνται να κανουν κακα τους.Μαλλον ζοριζονται καποιες φορες για αυτο.

Ντελενη τελεια περασατε ε;Ημουν σιγουρη!Παντα τετοια ωραια ταξιδια να κανετε!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα και απόʼμένα.

Ντελενάκι καλωςήρθατε και του χρόνου να είσαστε καλά και να ξαναπάτε αφού τα περάσατε τόσο όμορφα.

Εύα καλωήρθες και πάλι , να χαίρεσαι τις ζουζούνες σου.

Διάβασα λίγο τα νέα σας να ξεκινήσω αρχικά με τα κουστούμια της Μαλευτεράκι και να πω και εγώ ότι είμαι υπέρ του να βάλουν κάτι πιο ελαφρύ μιας και η βάπτιση θα γίνει καλοκαίρι. Εγώ προσωπικά προτιμώ ένα λινό παντελονάκι – βερμούδα με ένα ωραίο t-shirt, το κουστούμι ούτε για ζήτω δεν θα μου το φόραγε.

Νατάσα διάβασα τα δικά σας και εύχομαι να πάνε όλα καλά, να ακούσεις τη γνώμη του ΩΡΛ και αν και εφόσον κρίνει αυτός απαραίτητο ότι πρέπει να βγούνε οι αμυγδαλές να μη το σκεφτείτε καν, προτιμάς να ταλαιπωρείται κάθε τόσο το παιδί με πυρετό και όλα τα συνοδευόμενα ή να γίνει τελείως καλά; Άσε που μετά θα τρελαθεί στα παγωτάκια και είμαι σίγουρη πως και ο ίδιος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Ιωαννίτσα περαστικά στο μπεμπάκο σου βρε κοπέλα μου , είναι δύσκολο δυστυχώς όταν είναι το ένα άρρωστο να τη γλιτώσει το άλλο.

Εμάς ακόμα βήχει τρελά , δυσκολεύεται πολύ στις ανάσες του , έχει τρομερή δύσπνοια , ξεκινήσαμε πάλι αντιβίωση και ευελπιστώ να ηρεμήσει λίγο γιατί δεν μπορεί να φάει τίποτα από το βήχα, το περίεργο είναι ότι ο μεγάλος αναρρώνει με ρυθμούς χελώνας.

Ριτάκι σχετικά με τα δωράκια των κοριτσιών και εγώ είμαι υπέρ των θαλασσινών εκπλήξεων, δηλαδή πετσετίτσες θαλάσσης, κουβαδάκια ,φτυαράκια , γυαλάκια και τα σχετικά ή μετά μπουρνουζάκια για το μπάνιο τους που και να το πάρεις 1 νούμερο πιο μεγάλο χαμένο δεν πάει.

Ωραία η πρόταση της Sun Sun για το πολιτιστικό πάρκο αλλά δυστυχώς εμείς έχουμε βάπτιση τη Κυριακή και δεν μπορούμε να παρευρεθούμε δυστυχώς αν και για ʽμας είναι πολύ κοντά σε απόσταση.

Πικουλίνα εμένα ο δικός μου πίνει το γάλα (φρέσκο) με δημητριακά μόνο αλλά πρωί βράδυ τουλάχιστον, στην αρχή μπορεί να ταλαιπωρηθείς λίγο γιατί και εμείς όταν του κόψαμε το μπιμπερό καμιά βδομάδα έπινε μηδαμινές ποσότητες μετά όμως επανήλθε δριμύτερος. Δώστου να δοκιμάσει διάφορες γεύσεις από το φρέσκο γάλα και είμαι σίγουρη πως κάποιο θα του αρέσει , μπορεί στην αρχή να μη το πίνει όπως έπινε τη σκόνη αλλά να είσαι σίγουρη πως μετά θα το συνηθίσει και θα πίνει τις ίδιες ποσότητες.

Σουλίτσα για τη μικρή δεν μιλάς καλύτερα με τη παιδίατρο για να είσαι σίγουρη, νομίζω εκείνη θα σε κατατοπίσει καλύτερα.

Σχετικά τώρα να πω με το παράδειγμα της SunSunγια τους γονείς που έχουν αφήσει το παιδί τους δεν μπορώ να πω πολλά παρά μόνο πως ο καθένας πράττει όπως νιώθει. Εγώ προσωπικά μου αρέσει να δουλεύω αφενός γιατί εισπράττω συναισθήματα που στο σπίτι δεν τα έχω και αφετέρου για τις οικονομικές απολαβές αλλά από την άλλη δεν μπορώ να είμαι πολλές ώρες μακριά από τα παιδιά μου πόσο μάλλον να έφευγα μακριά για κάποιο διάστημα αφήνοντας κάποιο από τα παιδιά μου πίσω, δεν με θεωρώ καριερίστρια γυναίκα αλλά ούτε και από αυτές που η ζωή τους είναι μόνο το σπίτι και τα παιδιά, προσπαθώ να τα έχω όλα σε μια ισορροπία όσο μπορώ βέβαια γιατί είναι φύσης αδύνατον να είναι όλα στην εντέλεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...