Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι Γιοβαννα συμφωνω αλλα ποιος ξερει;Μπορει το αλλο παιδι να ειναι μεγαλο αρκετα αφου αυτο το εχουν αφησει απο βρεφος.Σιγουρα δεν ειναι ευχαριστο,ειναι πολυ λυπηρο για το παιδι αλλα να πω την αληθεια χωρις να ξερω ολο το στορυ μανα που αφηνει το παιδι απο βρεφος μεχρι 3 ετων σιγουρα δεν εχει και πολυ ευαισθησια.

Μαμαλευτερακι για μενα το λευκο ασυζητητι

Με γαλαζιο πουκαμισακι για να μην ειναι και σαν γαλατας και λευκη γραβατουλα.

Αλλα για να ειμαι ειλικρινης Αυγουστο μηνα θα υποφερουν τα παιδια με ολα αυτα τα ρουχα.Το βρισκω πολυ στημενο.Ξανασκεψου το.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

για πεστε ρε τσουπρεσ εσεισ τι λετε ? ααααααααα κουστουμια ξερω μπορει να πετε κατι ποιο αναλαφρο κτλ δεν θελω θελω κουστουμια απλα στον συνδιασμο κολαω λιγο η βαφτσιση τον αυγουστο κατακαλοκαιρο
Κοίτα, το άσπρο δε μου αρέσει καθόλου ενώ το άλλο πολύ. Πάντως μέσα στο κατακαλόκαιρο και μάλιστα στη Λάρισα... σκέψου ότι είναι πολύ πιθανό να έχουμε 40+ εκείνη τη μέρα... δύσκολο... και καταπιεστικό μου φαίνεται, θα τσινίσουν και με το δίκιο τους θα μείνουν το πολύ με πουκάμισο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μπαίνω για μια βιαστική καληνύχτα, μιας και σε αυτή τη φάση δε σας προλαβαίνω καθόλου!

Μου έφτιαξε όμως το κέφι με τα σκηνικά που διαβάζω με τις μαμάδες ανεβασμένες στα παιχνίδια του λούνα παρκ! Το ελεφαντάκι που λες Ρίτα το δοκιμάσαμε κι εμείς, αλλά το κυριώτερο μπήκε και με τον πατέρα του ο Γιώργος και γέλλασα απίστευτα όταν τον είδα να προσπαθεί να βγει από εκεί και να μη μπορεί! Τι μου θύμισες! Βέβαια για να μη γελλάω μόνο με τα ξένα κατορθώματα, κάπου τον Οκτώβρη νομίζω ήταν που σε ένα λούνα παρκ αποφάσισα η χεθμεντέν να συνοδέψω το γιο μου σε ένα τρενάκι από αυτά που είναι ψηλά στις ράγες! Εντάξει ο άνθρωπος το σταμάτησε άρων άρων όταν με είδε ότι είχα συνέχεια κλειστά τα μάτια και τσίριζα! Το παιδί ατάραχο δε!:-):smile::-)

Πικουλίνα μου δοκίμασες το almiron growing up που είναι το τελευταίο επίπεδο σε σκόνη και βγαίνει και σε μπουκαλάκι έτοιμο? Δεν ξέρω αν έχει διαφορά στη γεύση αλλά ίσως σταδιακά το παιδί συνηθίζει να βλέπει το μπουκάλι και το πάρει απόφαση να δοκιμάσει και φρέσκο! Αν δε θέλει όμως δοκιμάζεις ξανά λίγο αργότερα γιατί μπορεί να το κάνει και από πείσμα!

Ιωάννα μου τι ήταν αυτό που τσίμπησε μωρέ ο Χρηστάκης? Θα αναρρώσει όμως πλήρως και μετά θα πάει ντούρος στο σχολείο!

Νατάσα μακάρι να είναι υπερβολικός ο παιδίατρος και να μην είναι ανάγκη να αφαιρεθούν εδώ και τώρα οι αμυγδαλές, αλλά ο ανηψιός μας τις έβγαλε λίγο πριν κλείσει τα 4 και έγινε περδίκι, παρόλο που τον πρώτο καιρό είχε αλλοιωθεί κάπως η ομιλία του!

Σαρδελάκι περιμένουμε τα νέα σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημεραααααα

Εμας ο χρηστακος ειναι καλυτερα αλλα αρρωστησε ο μπεμπης ..εχει πυρετο ...μεχρι στιγμης δεν εχει φτασει πανω απο 38,1 ..για να δουμε...ο συζυγος επισης χαλια ..

Νατασσα περαστικα στο αγορακι μας ....ο αντρας μου παντως που ειναι 38 ακομη ταλαιπωρειται απο τις αμυγδαλες ...

Μαργαριτα μα να μην βγαλει ο συζυξ μια φωτο ...ο δικος μου θα ειχε βγαλει χαλαρα για να με εκβιαζει οποτε θελει να του κανω κανα χατηρι (αγιο πλασμα...)

Πικουλινα και εμας ο χρηστος δεν το πολυπινει το φρεσκο και πινουμε το νουνουκιντ ..ειχαμε παρει πρωτα το αλμιρον growing up και επειτα nounoukid ..λεμε απο σεπτεμβριο να ξανακανουμε προσπαθεια για φρεσκο ..εμεις εδω στο μενιδι εχουμε δικο μας τοπικο γαλα ..σταμου λεγεται οποτε θα προτιμησουμε αυτο..

Μαρινακι μου εχεις λειψει βρε!!!γειτονακιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Φιλακι τα σεβη μου βρε...ουαου ξαδελφη της σταρ!!!!χιχιχι..

Παω να εργαστω ...μακιαααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ιωαννα περαστικο στο μπεμπακι ρε γμτ...ελπιζω να του πεσει γρηγορα ο πυρετος.

Εμεις γαλα πινουμε οτι να ειναι...ακομα βεβαια του αρεσει πολυ το νουνου κιντ που ειναι στα ψυγεια και εχω που και που για καβαντζα γιατι ειναι μακρας διαρκειας.

Αλλα γενικως οτι γαλα και να του δωσω δεν εχει καμμια αντιδραση.Το πινει χωρις σχολια.

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

α δε σας ειπα ο μικρος ειχε την πρωτη του προσωπικη προσκληση για παρτυ αυριο το απογευμα απο συμμαθητριες του,2 διδυμα κοριτσακια!Δηλαδη η πρωτη προσκληση απο παιδακια που δεν ξερω καν!!!!

Πρωτον λιγο ντρεπομαι...τι θα πω;Γεια σας ηρθα ;Δεν τους ξερω τους ανθρωπους...

Δευτερον τι περνω για δωρο σε 2 κοριτσακια που δεν εχω ματαδει;Σκεφτομουν κατι σε μεγαλο σετ ζωγραφικης ή κατι τετοιο...τι λετε;

Τριτον ο Γρ.ειναι συγκλονισμενος εχει μαθει απεξω τι λεει η προσκληση και την περνει μπορστα του και δε χανει ουτε κομμα...και καλα τη διαβαζει..εχει ρωτησει και ολους τους φιλους που τον ενδιαφερουν αν θα πανε και με ρωταει συνεχως ''σημερα ειναι το παρτυ'';

Οποτε δεν παιζει να μην τον παω....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα κι απο εμας!!

Εχω τον ζυμαρούλη μου αγκαλια και γι'αυτο θα γραψω οτι προλάβω...

Νατασα οτι είναι καλύτερο για το παιδι!Εχω ακουσει οτι αν πριζονται πάνω απο 3 φορες το χρόνο, πρεπει να αφαιρεθούν..Κι ο βαφτισιμιος μου σε αυτη την ηλικια τις αφαιρεσε..

Ιωαννα περαστικα στον μικρουλη..απο τον ενα στον αλλο σας παει!!Θα καθαρισουν και οι δυο, μην ανησυχεις!

Ντίνα με μελι εχεις δοκιμασει να το πιει??Το advance δεν το θέλει?

Μαμαλευτερακη εγω τη γνωμη μου στην εχω πει και απο κοντα και απο το τηλ..Προτιμω αυτη την εποχη να του βαλεις κανενα μοντερνο παντελονακι και ενα ωραιο πουκαμισο παρα αυτο το κοστουμι..Οσο καλοκαιρινο και να ειναι θα αναψει το παιδι, εσυ μακρυμανικο θα βαλεις???

Για το χαρτζιλικι στο χερι των παιδιων, δεν μου εχει τυχει αλλα βλέπω οτι ολοι λίγο πολύ ή το δινουν σε μενα ή το βαζουν κατευθειαν στην τσεπη του

Για το αλλο θεμα τωρα και δεδομενου οτι τα πραγματα ειναι ετσι οπως μας τα μεταφερει η Ριτα- χωρις να υπαρχει δλδ καπως ιδιαιτερος λόγος που μενει το παιδι πίοσω- θα ειμαι λίγο σκληρη..Είμαι εντελώς αντίθετη με τους γονεις που επέλεξαν να αφησουν το ενα παιδι και να παρουν το αλλο μαζι τους, οποια ηλικία κι αν αυτο έχει....Θεωρω πως η καριερα και η μητρότητα ειναι θεματα δικης μας επιλογής, ναι μεν συνδιαζονται αλλα αν δε μπορω να ειμαι καλή μητερα τι την θελω την καριερα!!!Προσωπικά ποτε δεν θα αφηνα πίσω το παιδι μου για να φτιαξω την καριερα μου..Αν ηθελα καριερα θα εβαζα τον πωπο μου κτ να τα καταφερω όλα μαζί..θα πεθαινα αν δεν εβλεπα το παιδι μου!!Ξερω κι αλλους γονεις που μεταναστευσαν και αφησαν τα παιδια τους πίσω για ενα μικρο διαστημα μεχρι να εγκληματιστουν στα νεα δεδομενα,αλλα εκει δεν ηταν θεμα καριερας και prestige, ήταν θεμα επιβίωσης...

Ειμαι απόλυτη αλλα ετσι νομιζω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ριτα να πάτε!!Θα χαρει πολύ ο μικρος οπως βλέπω οτι ηδη εχει μπει στο κλίμα του παρτυ

Τωρα απο δωρακια, επειδη προσφατα πήγα κι εγω σε παρτυ μικρου παιδιου αγορασα μαγιουδακι..ηταν αγορακι και βγηκε πολύ οικονομικο

Δεν ξερω και ποσα διαθετεις, ειναι και 2 καλή τους ωρα!!!!

Μια αλλη επιλογη ειναι κανενα πριγκιποπαραμυθι, που τα βλέπω και τόοοσσο τα λιμπίζομαι!!!!

Καμια πετσετούλα προσωπου με παιδικες παραστασεις??

Γυρω στα 8-10 ευρω η μια

Α καλε δεν ηταν δικο μου παραδειγμα αυτο...η sun sun το ειπε.Απλα ειπα μηπως υπαρχει κατι που τους αναγκασε να το κανουν μιας και δεν ξερουμε το στορυ.Αν και οπως ειπα πρεπει να μην εχουν ιδιατερη ευαισθησια.

Εγω παντως συμφωνω και το ξαναειπα και χθες να τη βρασω την καριερα αν ειναι να μη βλεπω το παιδι.Στην τελικη δεν θα το εκανα καν αν δεν μπορουσα να το μεγαλωσω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πετρουλα μου δε σκεφτομαι τα χρηματα...να διαθεσω ενα ποσον δε με πειραζει γιατι ειναι και εξω το παρτυ και οσο να ειναι κοστιζει στους γονεις και για να μας καλουν σημαινει οτι θελουν τα παιδακια απο το σχολειο.

Αλλά θα ηθελα να αποφυγω ρουχο ειτε μαγιω γιατι δεν τα ξερω καθολου τα παιδια ,ουτε τα νουμερα τους ουτε τα γουστα τους.

Ελεγα να προσανατολιστω σε κατι πιο ουδετερο... ή σε παιχνιδι και για αυτο σκεφτηκα τις ζωγραφικες επειδη μαλλον στα κοριτσακια αρεσει..

Αχ πειτε βρε κοριτσομανες...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλέ τι να σου πουν οι κοριτσομανες!!!

Τι θα ηθελες να φερουν στο Γρηγορη??Εγω ετσι το σκεφτομαι πάντα και ετσι παιρνω δωρα για παιδακια..ρουχα αποφευγω να παιρνω!!Ενα αλλο χρηστικο δωρακι ειναι η πετσετα θαλασσης, αφου δεν εχεις προβλημα με το οικονομικό, benetton γυρω στα 35 ευρω, εχει και πιο οικονομικες βεβαια..

Καλημέρα! Ήρθε το απολωλός πρόβατο χαχαχαχαχα!!!!

Τι κανετε τσούπρες;;;; Ξέρω έχω χαθεί αλλά τρέχω τρέχω και δεν φτάνω! Είχα και εγώ το μερίδιο της αρρώστιας μου μετά την εκδρομή και ήμουν τάβλα!

Να πω ότι σας διάβασα θα πω ψέμματα...:cool: μόνο τις τρεις τελευταίες σελίδες οπότε να πω...

Ρίτα μου να χαίρεσαι τον Γρηγόρη σου... (πολύ καθυστερημένα βέβαια...:oops::oops:) να τον δείτε όπως επιθυμεί!;)

Σαρδελάκι καλή επιτυχία με το γιατρό κούκλα μου, όλα να πάνε καλά!:D

Joa τι ήταν τούτο παιδί μου;;;;;;:shock: Σκιάχτηκα η γυναίκα με τόσα που διάβασα, τουλάχιστον είναι καλύτερα το παιδί!;)

Πετρούλα στην Πάργα πήγαμε καλοκαίρι πριν απο 4 χρόνια και μπορώ να πω ότι περάσαμε υπέροχα! Και αν και γνωστή κρυουλιάρα (Σούλα:D) είμαι πολύ περήφανη που βούτηξα!!!!

Νατάσα, Κίκο, Πικουλίνα, Άρμα, Γιοβάνα, Κωνκων, Βίκυ, Φωτεινή, Μαρίνα, Φιλάκι, Μαμάλευτεράκι, Μαελένη, Σανσαν (και όποια άλλη ξεχνάω...:oops::oops:) ελπίζω να είστε όλες καλά... Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...