Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι αμε εγω σσς το ειχα ξαναπει αλλωστε απλα δε ξερω τι μπορω να κανονισω τωρα γιατι με τα νοσοκομεια που μπλεξαμε εχω χασει λιγο τη μπαλα εχουμε και τον αρραβωνα της αδερφης μου παραμονη Χριστουγεννων και πρεπει να βοηθησω τη μαμα..

Οτι πειτε παντως ειμαι μεσα θα προσπαθησω παρα πολυ να σας δω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

λυσάξατε πάλι, ουφ!

ριτάκι τέλειος ο Γρηγοράκης...φαντάζομαι πως αυτό θα είναι το μικρό χάος ε; Γιατι και για μας το μικρό χάος είναι αυτό...το μεγάλο αν σας το βγάλω φώτο θα πάθεται χαχα

χαχα Αυτο δεν το θεωρω καν χαος..χιχιχιι

Κατι φορες δεν εχω που να πατησω σας μιλαω ειλικρινα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι αμε εγω σσς το ειχα ξαναπει αλλωστε απλα δε ξερω τι μπορω να κανονισω τωρα γιατι με τα νοσοκομεια που μπλεξαμε εχω χασει λιγο τη μπαλα εχουμε και τον αρραβωνα της αδερφης μου παραμονη Χριστουγεννων και πρεπει να βοηθησω τη μαμα..

Οτι πειτε παντως ειμαι μεσα θα προσπαθησω παρα πολυ να σας δω.

Ενταξει λοιπον, εσυ εισαι δικαιολογημενη! Ας πουν και τα υπολοιπα κοριτσια τι τους βολευει και μετα αν ειναι το παλευεις κι εσυ! Εγω παω παντου, το εχω δηλωσει... Εφοσον οδηγω, δε μου ειναι προβλημα!

t7fQp3.png

Γεια σας κι από μένα! Σήμερα μετακομίσαμε στο γραφείο και αύριο είναι η τελευταία μου μέρα για φέτος! Μετά τις 2 πρώτες εργάσιμες του 2010 και καλό 2011 επιστρέφω για τα καλά, πρώτα ο Θεός!

Joa δε μας έγραψες νεώτερα!

Ο Γώγος πάντως δεν έχει προς το παρόν συμπτώματα κι αν δεν είχαμε πάει στη γιατρό για το εμβόλιο δε θα ξέραμε ότι περνάει ιωσούλα!

Πικουλινάκια, φτύσε καλέ τα παιδιά σου, που αναρωτιέσαι και τι φταίει! Μακάρι να ήταν όλα τα ζουζούνια σαν τον Παναγιωτάκη σου αλλά μπααααα πού τέτοια τύχη!

Ριτάκι ευχαριστώ πολύ για τις συνταγές, φαίνονται εύκολες ακόμα και για μένα :rolleyes:, θα σας γράψω βέβαια αφού τις δοκιμάσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε;

Δεν είχα ιντερνετ όλη μέρα σήμερα.....:twisted::twisted::twisted::twisted:

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τι γράψατε... ελπίζω να είστε όλες καλα΄και τα αρρωστούλια καλύτερα;)

Εγώ καλούτσικα είμαι, παιδεύομαι να θυμάμαι τι ώρα παίρνω ποιο χάπι :lol::lol::lol::lol::lol: Που να γεράσουμε κιόλας :tongue::tongue::tongue:

Καλό βράδυ σε όλες! Τα λέμε αύριο!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κορίτσια ήρθαμε!!!!!!

Είναι όλα καλα αν και πόνεσα λίγο , το υγρό που πήραν ήταν πεντακακάθαρο που αυτό δείχνει 'οτι όλα θα πάνε καλα και ναι κορίτσια ειναι ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!!Γιούπι!!!!!!:P:p:p

Το Ραφαελάκι μου θα αποκτήσει αδελφούλα!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Ευάκι πολύ χάρηκα που πήγαν όλα καλά και που είναι κοριτσάκι αφού το ήθελες τόσο πολύ! Καλά αποτελέσματα να έχετε τώρα!

Ο μικρούλης μου έκανε πάαααρα πολύ εμετό μόλις ήπιε το βραδινό του γάλα και όλο αυτό γιατί αγχώθηκα χτες στην παιδίατρο που χάσαμε 80 γρ. και του έβαλα να φάει μακαρόνια με κιμμά το μεσημέρι ενώ τελευταία έρχεται χορτάτος από το σταθμό και ο καυμένος ήθελε να τα πιάνει με τα χέρια και να τα τρώει και επέλεγε αυτά που δεν τα είχα κόψει. Έβγαλε όλο το γάλα, τη μπανάνα με γιαούρτι που έφαγε απογευματινό και φυσικά τα σκ@τομακαρόνια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Να μαι και εγω ....

Ευα μου συγχαρητηρια!!!!με το καλο και ο δευτερος κοριτσαρος!!!μπαρμποσπιτο το δικο σας σπιτι ...

Τα δικα μας..

Πηγαμε χθες στο ιατρικο και καναμε εξετασεις ολες καλες εκτος απο την κρεατινινη που ειναι χαμηλοτερη απο τα φυσιολογικα , η crp που ειναι παραπανω απο τα φυσιολογικα και υποδηλωνει οτι κατι τρεχει στον οργανισμο(ελαφρυ ομως ) και αιματοκριτη που ειναι στα ταρταρα 32 με κατωτερο 37 ..Η γενικη κλινικη του εικονα ομως ειναι καλη , μας ειπαν να κανουμε και γενικη και καλλιεργια ουρων αλλα ο σκατουλης μου παρολο που του ειχαν το σακουλι 1.30 ωρα δεν εκανε ουτε σταγονα .

Σήμερα ξανασηκωσε πυρετο στις 13.00 και τωρα το βραδυ 37,7 που του εδωσα ντεπον και τον εβαλα για υπνο ..ελπιζω σιγα σιγα να μας εγκαταλειψει ο πυρετος..

Αυριο το πρωι θα δοκιμασουμε να μαζεψουμε ουρα για εξεταση ..

Μαρινα περαστικα στον σιαμαιο μας!!!

Θα τα πουμε και αυριο απο το γραφειο !!!

μακια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κορίτσια ήρθαμε!!!!!!

Είναι όλα καλα αν και πόνεσα λίγο , το υγρό που πήραν ήταν πεντακακάθαρο που αυτό δείχνει 'οτι όλα θα πάνε καλα και ναι κορίτσια ειναι ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!!Γιούπι!!!!!!:P:p:p

Το Ραφαελάκι μου θα αποκτήσει αδελφούλα!!!!!!

Συγχαρητηρια!!!! κοριτσομανα!!!! Ευτυχισμενοι και γεροι να ειστε ολοι!! Με το καλο να την δεχθειτε......:D:D

Καλησπέρα κοριτσάρες και από εμένα. Συναντήσεις βλέπω ότι κανονίζετε και ζηλεύω :-(:sad::-(:sad::-(

Εύα συγχαρητήρια. Με το καλό να υποδεχτείτε τη νέα μπεμπούλα. Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια και εγώ το 2ο κοριτσάκι θα το ήθελα πάλι.Σσσστ μην ακούσει το Σαρδελάκι

Ρίτα ο Γρηγόρης είναι ΘΕΟΣ!!!

Πικουλινάκι είναι δυνατόν να στεναχωριέσαι που ο Παναγιώτης είναι ήσυχο παιδί. Θέλεις να σου στείλω την κόρη μου μια βόλτα; Μπράβο και στην μπουμπού σας. Είναι πολύ καλό να κοιμάται το βράδυ. Ξεκουράζεστε και εσείς.

Εμείς απόψε πήγαμε για ψώνια. Πρώτη φορά την κατεβάζω από απόγευμα για ψώνια και πρώτη φορά που την είχα χωρίς καρότσι. Έβρεχε λίγο και δεν γινόταν να σέρνω και καρότσι. Βέβαια ήταν και ο αντρούλης μου και ο ένας κρατούσε τις σακούλες και ο άλλος την Αλεξάνδρα. Ααααχ κορίτσια το μωράκι μου είχε χαζέψει με τις βιτρίνες και την πόλη που είναι στολισμένη. Τα κοίταζε εκστασιασμένη. Στα μαγαζιά δε, κυρία. Με είδε που κοίταζα ταμπέλες για να δω τις τιμές και νούμερα και μετά πήγαινε και έκανε το ίδιο.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...