Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χμμ ..ναι σαν σαν και εγω δε συμφωνω καθολου να δινουμε λεφτα στο παιδι...εκτος και του τα δωσουμε να πληρωσει και καλα κατι εκει που ειμαστε για να μαθαινει.Αλλ τι να πεις μωρε;Μεγαλοιανθρωποι ειναι ..δε πειραζει.

Ντινα δε ξερω να σου πω με τα γαλατα δεν εχαμε ποτε θεμα ,σταματησαμε και σκονη στο χρονο.

Υπαρχουν λυσεις με χεμο κτλ αλλα δε συμφωνω...

Δοκιμασε μονο να μην πας απευθειας σε φρεσκο που πινουμε εμεις..

Αυτα τα νουνου κιντ κτλ στα ψυγεια εχουν αλλη γευση και ισως τα θελει.

Τα εχουμε δοκιμασει ολααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=87636

μην το χάσουμε οι Αθηναίες!

Κορίτσια, πάμε; H sunsun έβαλε το όνομα της στη λίστα συμμετοχών, άντε να το βάλουμε κι εμείς!

Ρίτα, ξαδέρφη μου είναι η Νάντια, δε μοιάζουμε;!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπερα!!

Στα πολυ γρηγορα μπηκα να πω ενα γεια! Δεν πολυσχολιαζω γιατι δεν προλαβαινω, θελω να φυγω σε λιγακι...

Να σας πω μονο οτι οι αμυγδαλες του μικρου εχουν ξεφυγει, τα αυτια κοκκινα, συν λιγη λυξα, συν λιγος βηχας. Ολα τα αλλα δε με νοιαζουν αλλα πλεον οι αμυγδαλες ειναι υπερτροφικες οπως μου εξηγησε ο παιδιατρος, οποτε με παρεπεμψε σε ωρλ καθως λεει πλεον ξεφευγει απο το δικο του πεδιο... Το παιδι ροχαλιζει μονιμως, τωρα που ειναι και ψιλοαρρωστουλης κανει απνοιες τη νυχτα, δυσκολευεται πολυ στον υπνο γενικοτερα. Ειμαι βεβαιη οτι εκτος απο υπερτροφικες αμυγδαλες θα εχει και διογκωμενα κρεατακια, θυμηθειτε το μου αυτο... Συν του οτι ο,τιδηποτε ιωσουλα αρπαξει την κανει αμυγδαλιτιδα με 40 πυρετο...

Να μην τα πολυλεω, εκλεισα ραντεβου για τη Δευτερα και αναμενουμε τη διαγνωση... Θεωρητικα θα κανουμε και ακτινογραφια, θα μας ακουσει ολο το Παιδων...

Ρωτησα και τον παιδιατρο αν ενδεχεται να κανουμε και εγχειριση και μου ειπε ναι, πιθανον... Ωχ Παναγια μου, μονο στην ιδεα με πιανει κρυος ιδρωτας. Θα σας πω νεα τη Δευτερα...

Πικουλινι, δε θα το κοψει... Ετσι νομιζω τουλαχιστον... Ειναι μεγαλο παιδακι πλεον, εχει αποψη, και αντε να του την αλλαξεις. Ο δικος μου ηταν 2 σχεδον οταν του το αλλαξα αλλα δεν πηρε ειδηση. Ειναι ομως και το παιδακι που παντα επινε γαλα με τους κουβαδες, το γουσταρει πολυ. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να του αρχισεις να του δινεις γαλα φρεσκο με λιγα κορν φλεηκς μπας και συνηθισει τη νεα γευση. Που δεν το βλεπω...

Απο την αλλη, γιατι σε ενοχλει η σκονη και πρεπει να του το αλλαξεις? Το θεμα συμφωνα με τον δικο μου παιδιατρο ειναι να πινει γαλα, οτι κι αν ειναι αυτο. Ας πινει και μεχρι τα 4 σκονη, και τι εγινε? Να πω οτι ηταν και κανενα τσουπωτο παιδακι, να προβληματιστεις...

Α, ιδεα! Εχεις δοκιμασει το ΕΒΟΛ (αυτο που ειναι στην διαφανη συσκευασια, δε γραφει τιποτα πανω παρα μονο με αναγλυφα το ΕΒΟΛ και εχει ασημενιο πωμα σαν απο αλουμινοχαρτο)? Εχει σε ολα τα σμ πρωινες ωρες γιατι μετα εξαντλειται, εχει μικρη παραγωγη. Λοιπον ο μπαμπας μου που πινει πολυ γαλα, μου λεει οτι τι ΕΒΟΛ ειναι το μονο γαλα που θυμιζει πραγματικα το παλιο παραδοσιακο γαλα. Ειναι λεει γλυκο απο τη φυση του και "παχυ", οχι ξεπλυμα. Για κανε μια προσπαθεια μπας και του θυμισει λιγο τη σκονη...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Νατασσακο ολα καλα θα πανε!!!Τα ειπαμε εμεις!Οτι ειναι να γινει για καλο θα ειναι!

Οσο για το γαλα εγω δε συμφωνω καθολου να το τρβηξει η Ντινα και αλλο.Ενταξει ναι μεν δεν τρεχει τιποτα να πινει ως τα 4 τη σκονη αλλα το ιδιο και πιο δυσκολο θα ειναι μετα να του το αλλαξει αφου οσο μεγαλωνουν τοσο παγιωνουν τις συνηθειες τους.Και κριμα ειναι βεβαια να το κοψει για αυτο το λογο.

Προσπαθησε το οσο παει ντινα και βλεπεις .Η παιδιατρος τι λεει;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μοιαζετε....οντως!
Έλα βρε, πλάκα κάνω! Επίσης, πολύ πλάκα είχαμε την Κυριακη του Πάσχα το βράδυ που είμασταν στο καφενείου του χωριού και βλέπαμε το show: η σταρ του χωριού μας, κι από εδώ ο θείος της σταρ, η ξαδέρφη της σταρ, η γιαγιά της κοκ!!!

Επίσης, οι γιαγιάδες έδιναν στη Ναταλία λεφτά στο χωριό, μεγάαααλες γυναίκες όμως κι έδιναν χαρτονόμισμα, το χέρι απλωμένο προς τη Ναταλιά, κι εκείνη ούτε που να του ρίξει δεύτερη ματιά του στυλ: τί είναι αυτό το χαρτάκι που μου δίνεις, δεν το θέλω!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Α, ιδεα! Εχεις δοκιμασει το ΕΒΟΛ (αυτο που ειναι στην διαφανη συσκευασια, δε γραφει τιποτα πανω παρα μονο με αναγλυφα το ΕΒΟΛ και εχει ασημενιο πωμα σαν απο αλουμινοχαρτο)?
Μμμμμμ, ΕΒΟΛ λατρεύω το σοκολατένιο του!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σου ρε Φιλακι, ξαδερφη celebrity!!! χαχαχα!!! Παντως εμενα δε μου κανει οτι πολυμοιαζετε, sorry...!:D

Ριτα εγω δε λεω να μην το προσπαθησει, να το παλεψει οσο μπορει. Αλλα απο τα μην ξαναπιει γαλα, ξερω κι εγω... Ας πινει και σκονη, με αυτη τη λογικη το λεω.

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

ana, σε καταλαβαίνω, σκέψου όμως τί ρουτίνα είναι αυτές οι επεμβάσεις, σκέψου.

Ναι μωρε αυτα σκεφτομαι συνεχεια. Οπως επισης και το οτι θα ειναι για το καλο του, παιδευεται αρκετα ο ερημος. Κατσε να δουμε τι θα μας πει τη Δευτερα, εχω μια ελπιδα μηπως ειναι απλα υπερβολικος ο παιδιατρος, ή μηπως το τρεναρουμε λιγο μεχρι τα 4.

t7fQp3.png

Νατασα της κουμπαρας μου ο γιος εχει το συνδρομο φαπα, που σημαινει 40 πυρετο και πυον στις αμυγδαλες καθε 3 ή τεσσερις εβδομαδες. Μαρτυριο. Και η παιδιατρος και ο ωρλ ειναι ανενδοτοι να κανει απο τωρα εγχειρηση. Ειναι 3 ετων.

Οσο για το γαλα μας: με δημητριακα το πινει μια χαρα. Δε θελω να ξεκινησω με hemo κ.τ.λ. Η παιδιατρος μας ειχε πει οτι μεχρι τα τρια θα ηθελε να πινει σκονη. Για να δουμε τωρα τι θα κανουμε;;;

Γεια σου ρε Μαριζα με το ομορφοσογο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αααα για τα ψυχολογικα του παιδιου που μεγαλωνει με τον παππου δε συμφωνω και πολυ μαζι σου....

Να σου πω την αληθεια ξερω παππουδογιαγιαδες ειτε αναγκαστικα, ειτε απο επιλογη των γονιων, που ανατρεφουν τα παιδια πολυ καλυτερα απο γονεις.Δε ξερεις αν το επαιρναν μαζι ποιος θα το κοιταζε..ισως και καποια ξενη γυναικα.

Ναι, αλλά αυτό είναι διαφορετικό από το να επιλέγεις να πάρεις το ένα παιδί μαζί σου και να αφήνεις το άλλο πίσω. Αυτό είναι άσχημο.......

Πικουλίνι προσπάθησε να του δίνεις μικρές - μικρές ποσότητες. Αν του πεις ότι το άλλο γάλα δεν βγαίνει πια ή κάτι τέτοιο; Στην Αλεξάνδρα πιάνει.

Νατάσα εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ο γιος μιας συναδέλφου είχε το ίδιο πρόβλημα και αφού έκανε την εγχείρηση ανακουφίστηκαν όλοι. Σχεδόν δεν ξαναρρώστησε το παιδί.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ΛΕΙΠΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΒΑΦΤΣΙΣΕΙΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ

ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΡΙΟ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ

εδω μου αρεση οπωσ ειναι απλα μια μπλε γραβατα οχι ροζ

http://cgi.ebay.co.uk/CHEAP-SUITS-BOYS-GREY-3PC-WEDDING-FORMAL-1-15-YRS-/320664293443?pt=Boy_s_Clothing&var=&hash=item76bffed4ee

στο λευκο κατι με χαλαει που ειναι τοσο ασπρο σκεφτικα αν βαλω λιγο χρωμα σ εμπλε γραβατα η πουκαμισο μπλε με μια ωραια γραβατα

http://cgi.ebay.co.uk/CHEAP-SUITS-BOYS-IVORY-3PC-WEDDING-FORMAL-1-15-YRS-/320664293349?pt=Boy_s_Clothing&var=&hash=item76bffed4aa

για πεστε ρε τσουπρεσ εσεισ τι λετε ? ααααααααα κουστουμια ξερω μπορει να πετε κατι ποιο αναλαφρο κτλ δεν θελω θελω κουστουμια απλα στον συνδιασμο κολαω λιγο η βαφτσιση τον αυγουστο κατακαλοκαιρο

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...