Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα

Βροχερη μερα σημερα ...δεν σου κανει βρε παιδι μου για Μαη ..

ο Χρηστος ειναι πολυ καλυτερα πλεον ...το ματι ανοιξε τελειως και το μπουκωμα εχει σχεδον υποχωρησει,με την διαρροια παλευυμε ακομη και το οτι δεν τρωει σχεδον τιποτα...θα τον κρατησουμε ολη την εβδομαδα σπιτι να δυναμωσει..ο μπεμπης εχει ρουθουνισμα αλλα ειναι ορεξατος , ο συζυγος χαλια!!

giovanna εγω θα κανω παρτυ στο σπιτι αλλα εχουμε λιγα παιδακια οποτε ολα καλα..η λυση του παιδοτοπου καλη αλλα κοστιζει αρκετα ..

Μαργαριτακι ο παππους φοβερος!!εμενα ο δικος μου δεν ειναι για πολλα ..φοβαται ..αλλα τα πηγαινει βολτες στην πλατεια και τους αγοραζει ενα σωρο σαχλαμαριτσες..

Κικο περαστικα στα αντρακια σου ...

Πετρουλα παντα τετοια κοριτσαρα!!!εμεις παντως και το καλοκαιρι αν θα παμε καπου θα παμε μονο με τον χρηστο για 3-4 μερες ..με 2 μαζι και να κουβαλαω και την αποστειρωση δεν το βλεπω...

Μαρινακι σουπερ ο κολυμβητης σας!!και μπραβο στην μπουμπου για το καλαμακι !!!αντε και σε σκετο ποτηρι ...

Πρωινο Φιλακι!!!καλημερααα

Παω το εργαζομενο νιατο...καλημερααααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα σας παιδια!!!!

Τι κανουμε;Ολα καλα;

Φιλακι ηθελα απο καιρο να σε ρωτησω με την κοπελα που χορευει στο dancing (you Know τη συνονοματη....)εχεις καμμια σχεση;

Ιωαννακι αντε ρε του περναει σιγα σιγα!!!!Σιδερενιο να ειναι το αγορι!

Και εμενα ο πατερας μου με το Γρηγορη για βολτιτσες και σκατολοιδια απο το περιπτερο ειναι πρωτος .Απλα μετα την πνευμονια που περασε ο παππους κοψαμε τα πολλα πολλα γιατι δεν μπορουσε να κυνηγαει το Γρηγορη ανελεητα.

Μαρινα μπραβο στο Γιωργακι-δελφινακι!!!Ωραια εικονα ε;Αντε και στη μικρη τωρα!!

Η δε μικρη ειναι φοβερη με τετοια θεματα.Ποτηρια ,καλαμακια ,γιο γιο!!Ειναι πολυ προσαρμοστικη φαινεται!!Μπραβο της!!Χαιρομαι πολυ που ξεμπερδευεται απο ολα αυτα και τοσο ευκολα!!Φτου φτου, το μωρο!!

Μαμαλευτερακι μη στεναχωριεσαι μωρε μια χαρα τα καταφερνεις με τον ανδρουλη σου!

Μπραβο και στον μπεμπη που μασαει..και ο Γρηγορης μασουσε απο πολυ νωρις ομως να σου πω κατι και να μη με παρεξηγησεις.Μπιφτεκια με μπαχαρικα και ειδικα απο καρβουνα μην δινεις στο μωρο.Σας ειχα πει για τη μικρη της φιλης μου που καπως ετσι της εδωσαν να δοκιμασει 6 μηνων και φουντωσε το μωρο και τους εβαλαν τρελο χερι στο νοσοκομειο.

Αχ πιασαμε διακοποσυζητηση!!!Ουαου!!Ανυπομονω!!!Πιστευω πια οτι το φετινο καλοκαιρι θα αραξουμε λιγο!!!Μεγαλωσε το αγορι!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=87636

μην το χάσουμε οι Αθηναίες!

ρίτα από τον Σεπτέμβριο τις κόψαμε εντελώς τις πρωινές πάνες. Μόλις πετάξουμε τις κουβέρτες θα το δοκιμάσω για τη βραδινή γιατί δεν θέλω να είναι κοντά με τη γέννηση του (μάλλον) μπέμπη (25 Σεπτέμβρη μου είπε η γιατρός να υπολογίζω μιας και πάω για καισαρική πάλι).

Περαστικά στον Χρηστάκο!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημερα!!!!!

Μπολικη θεματολογία βλέπω....

Καταρχην καλά αποτελέσματα στο Σαρδελακι!!Εχεις τη θετικη μας ενεργεια και ολα θα πάνε καλά!

Ριτα μπραβο στον παππου που ανεφερες!Κια μπραβο σε ολους τους παππουδες που μεγαλώνουν τα εγγόνια τους!!Μπραβο και στον δικο μου μπαμπα που αν και παρα πολύ αγχωδης και χωρις πολύ υπομονη με τα παιδια τα παει περιφημα, τον πηγαίνει στην παιδικη χαρα, πιο μικρος που ηταν τον βολταριζε με το καροτσι, τον παιρνει στο κτημα του και ταΪζουν τα ζωακια και κανουν αγροτικες εργασίες και μπορεί να κατσει μαζι του..μμμμ οχι πολλή ωρα γιατι ο δικος μου ειναι στουκας και τον αγχωνει πολύ μη χτυπήσει!!!Ό αλλος παππους μεχρι ενος ετους δεν τα πλησιαζει..τα φοβαται!!:D

Μαμαλευτερακη αυτοι οι παππουδες τι θα εχουν να λένε...???Δε χαρηκαν καθολου τα εγγονια τους!!

Μαρινα μπραβο στα παιδακια σου!!Ο δε Γιωργακης το καλοκαιρι θα ειναι ετοιμος για μακροβουτια...Τελεια!

Κικη μου περαστικα στο μπεμπούλη σου..Που θα πάει θα ανοιξει ο καιρος και μυξα, βηχας κλπ θα ειναι παρελθον!!

Ιωαννα ας κατσει σπίτι ο Χρ. γιατι αυτη τη φορα τον εριξε για τα καλά τον καημενουλη...Οσο για την αποστειρωση που λές, το καλοκαιρι ο μπέμπης θα ειναι ηδη 6 μηνων..θα αποστειρωνεις ακομη?

Πολύ βροχη εδω και μαυρίλα..χειμωνας ξανα!!

Ακουω στο ραδιοφωνο οτι εφυγε ο Θανασης Βεγγος και στενοχωρεθηκα...

Πως και πως περιμεναμε το Σαββατο να βγουν οι γονεις εξω και να καθησουμε στην tv να παρακολουθησουμε ποτε Βεγγο και πότε Βουγιουκλάκη..βαζαμε και λικερακι με την αδερφη μου και το παιζαμε κυρίες!!!χαχαχα

Αχ πιασαμε διακοποσυζητηση!!!Ουαου!!Ανυπομονω!!!Πιστευω πια οτι το φετινο καλοκαιρι θα αραξουμε λιγο!!!Μεγαλωσε το αγορι!!!!!!!!!

Ελαααααααααα μην αραζεις πολύ εσυ!!!Του χρονου να σε δω......!!!!!!!!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ελα καλε ως του χρονου εχουμε!Τωρα ρηλαξ!:tongue:

Σαν σαν να το δοκιμασεις να ξεμπερδεψεις πριν το μωρο.Δεν εχεις να χασεις τιποτα.Εγω πιστευω μια χαρα θα παει ειναι ηδη αρκετο καιρο χωρις πανα το παιδι.

Οσο για το βιωματικο εργαστηρι πρεπει να ειναι παρααα πολυ ωραιο!Τι ωρα; μας ειπαν;Γιατι εχουμε μια βαφτιση την Κυριακη το πρωι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα,

Ιωάννα μου ευχομαι να «τελειώνεται» και με αυτή την περιπέτεια.

Περαστικα και στον συζυγο.

Μαρινάκι μου μπραβο στα παιδακια σου!Μεγάλωσε και η ξανθούλα μας!!!!

Συμπεθέρα τι εγινε?Πήγες στον γιατρό?

Μαργαρίτα μπράβο στον παππού.Αξιος.

Και ο δικος μας ασχολειται παρα πολύ με τα εγγονια (με τα παιδια του δεν ειχε ασχοληθει καθολου) αλλα κυρίως για παιχνίδι βολτες κτλ.

Δεν νομιζω ότι με ταισμα αλαγμα και τα σχετικα θα τα εβγαζε περα.

Εμείς χθες ειχαμε πανηγύρι και πηγα την κορουλα μου.

Καλα περάσαμε εκανα και την βολτα μου στα συγκρουόμενα τωρα στα γεραματα.

Πω πω ειχα να κανω 25 χρόνια.

Ηθελε να μπουμε και παρεα στις βαρκουλες αλλα ευτυχως καταλαβε ότι ο π..πος της μανουλας δεν χωραει εκει.:-P

Αχ σουλα...χαχα!

Με εχωσε ο μικρος σε κατι ελεφαντες που πετανε στο allou..(day pass και κατσαμε απο τις 11 το πρωι μεχρι τις 7 το απογευμα).Σε ολα τα αλλα μπαινει ή μονος του ή με τον μπαμπα του...εεε πως την πατησα ετσι;;;;;;;;;;

Καταρχην νομιζα οτι ο δικος μας ελεφαντας με εμενα μεσα δε θα καταφερει να πεταξει.......χαχαχαχα!

Τελικα πεταξε και με επιασε μια ζαλαδα....ο μικρος να μου λεει παμε πιο ψηλα ,πιο ψηλα....

Χλωμιασα....και να φανταστειτε στα νιατα μου εκανα το ''σφυρι'' που γυρναει αναποδα με τρελα.....

Γερασαμε...α πα πα πα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πέταξε ε Μαργαρίτα ??? χα χα

Α εγώ με οτιδήποτε παει ψηλα δεν το ' χω με τιποτα!!!

Να περιμένει να μεγαλώσει ή να βρει αλλο θυμα!!!!

Και σε αυτα που ανεβηκα μεγαλη η χαρη της.

Παντως αυτο με τα γεραματα να ηξερες ποσο συμφωνω!!!!!!!!!!!!!!!

Παραπεταξε.....και γυρω γυρω και πανω κατω ο ταμπο....

Του λεω καποια στιγμη του Γρηγορη..μου ξεφυγε δλδ, δεν ηθελα να το πω, μην του δημιουργησω φοβο τρομαρα μου...

''Δε μου αρεσε Γρηγορη μου...'''

Γρ:Γιατι δε σου αρεσε μαμα;Πολυ ωραιο ειναι!Νομιζω φοβηθηκες....χαχαχαχαχα

Με κοριδευε το σκατο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια. Έχω πήξει από το πρωί και τώρα παίρνω μια ανάσα.....ουφφφφφ

Μαρινάκι μπράβο και πάλι μπράβο στα κουκλάκια σου. Και στο δεινό κολυμβητή Γιώργο αλλά και στην κούκλα τη Μαριαλένα που μεγάλωσε απότομα.

Σούλα και Μαργαρίτα μπράβο για τις επιδόσεις σας στο λούνα - παρκ. :P:p Εγώ δεν το έχω καθόλου αυτό το κομμάτι...τόσο χάλια που και μόνο που διάβαζα τα δικά σας με έπιασε ναυτία. :P:p:p Αυτά με τον μπαμπά.....

Ιωάννα καλά θα κάνεις και θα κρατήσεις το Χρηστάκη σπίτι αυτή την εβδομάδα. Να αναρρώσει καλά, να ζεστάνει και λίγο περισσότερο ο καιρός για να βγαίνουν πιο πολύ έξω.

Μαμαλευτεράκι είσαι και εσύ μια άξια μανούλα και το ξέρεις. :D:D:D Μια χαρά τα καταφέρνεις με τα ζουζούνια σου.

Σαρδελάκι καλή επιτυχία στο γιατρό. Τα καλύτερα έυχομαι.

Φιλακι ηθελα απο καιρο να σε ρωτησω με την κοπελα που χορευει στο dancing (you Know τη συνονοματη....)εχεις καμμια σχεση;

Και εγώ έχω την ίδια απορία :confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

pikoulini με κορν φλεικς την ξεκίνησα εγώ.

ο πατέρας μου είναι 84ων οπότε παίζει πιάνο, βιολί και ακορντεόν για να τη διασκεδάσει αλλά μέχρι εκεί.. αγκαλιά πήγε να την πάρει μια φορά και το μετάνιωσε μόλις κατάλαβε το βάρος ! εντωμεταξύ χ...ται πάνω του όταν του μιλάει γλυκά η μικρή μου...

ο άλλος παππούς είναι 60άρης αλλά τον βλέπουμε μια φορά το μήνα και ¨δεν κάνει" για παιχνίδια.. είναι λίγο άγαρμπος και τη σηκώνει σώνει και καλά να τον αγκαλιάσει με το που μπαίνει. Εντωμεταξύ τη χαρτζιλικώνει και της δίνει τα λεφτά στο χέρι! παράξενο δεν είναι αυτό;;

είναι ένας παππούς στη γειτονιά που η κόρη του με τον άντρα της του έχουν αφήσει το παιδί στην ηλικία της Κάτιας είναι τώρα αλλά το ΄χει από μωρό, και είναι στην Αμερική καθηγητές πανεπιστημίου και δεν συμμαζεύεται... τί να κάνουμε κι εμείς οι ανίδεοι, δεν τα καταλαβαίνουμε αυτά τα πράγματα!

έχουν και άλλο παιδί το οποίο είναι μαζί τους !! φανταστείτε τί ψυχολογικά προβλήματα θα έχει αυτό το παιδί στο μέλλον (που εύχομαι να μην είναι σοβαρά).. Γυναίκα λέει έχει ο παππούς αλλά δεν την έχω δει ποτέ.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Χμμ ..ναι σαν σαν και εγω δε συμφωνω καθολου να δινουμε λεφτα στο παιδι σα χαρτζηλικι...εκτος και του τα δωσουμε να πληρωσει και καλα κατι εκει που ειμαστε για να μαθαινει.Αλλα τι να πεις μωρε;Μεγαλοι ανθρωποι ειναι ..δε πειραζει.

Ντινα δε ξερω να σου πω με τα γαλατα δεν εχαμε ποτε θεμα ,σταματησαμε και σκονη στο χρονο.

Υπαρχουν λυσεις με χεμο κτλ αλλα δε συμφωνω...

Δοκιμασε μονο να μην πας απευθειας σε φρεσκο που πινουμε εμεις..

Αυτα τα νουνου κιντ κτλ στα ψυγεια εχουν αλλη γευση και ισως τα θελει.

Αααα για τα ψυχολογικα του παιδιου που μεγαλωνει με τον παππου δε συμφωνω και πολυ μαζι σου....

Να σου πω την αληθεια ξερω παππουδογιαγιαδες ειτε αναγκαστικα, ειτε απο επιλογη των γονιων, που ανατρεφουν τα παιδια πολυ καλυτερα απο γονεις.Δε ξερεις αν το επαιρναν μαζι ποιος θα το κοιταζε..ισως και καποια ξενη γυναικα.

Ενταξει βεβαια και εγω μαζι σου.. δε θα αφηνα ποτε το παιδι για την καριερα και στην τελικη δεν θα το εκανα αν ηταν να μην το βλεπω καν, αλλα ισως ειναι κατι που προεκυψε και δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...