Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε όλοι μας.

Εύχομαι η άνοιξη να κλείσει αυτή το μήνα με περισσότερο ανοιξιάτικο ντεκόρ και λιγότερο φθινοπωρινό.

Εμείς συνεχίζουμε το βήχα ακάθεκτοι μόνο που ο μπέμπης αντί να βελτιώνεται επιδεινώνεται η κατάστασή του συνεχώς, όλο το ΣΚ ήταν σαν να είχε καταπιεί ένα γατί και γουργούριζε συνέχεια,στο παρα πέντε ήμουν στο να πάω στο Παίδων αλλά το απέφυγα μιας και δεν έχει ανεβάσει πυρετό και είπα να περιμένω να δω τι θα μας πει σήμερα ο γιατρός. Τον μεγάλο όπως καταλάβατε δεν τον έστειλα παιδικό γιατί φοβάμαι μήπως υποτροπιάσει πάλι και μαζί με αυτόν και το μωρό.

Στα δικά σας τώρα.

Μαρίνα και του χρόνου να είσαστε καλά και όπως το πες ακριβώς έτσι είναι, Υγεία και όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται.

Ριτάκι και εσείς να είσαστε καλά και του χρόνου να το απολαύσετε πάλι το παρτάκι γενεθλίων σας. Φαντάζομαι όντως πως θα είχε γίνει το σπίτι, εδώ εμένα ο δικός μου τις προάλλες είχανε μαζευτεί άλλα 2 πιτσιρίκια και το κάναμε ναρκοπέδιο , πόσο μάλλον τα 2πλασια σε αριθμό τι θα προκάλεσαν.

Σχετικά με τον κυριούλη που αναφέρεις συμφωνώ απόλυτα ότι είναι αξιοθαύμαστος και πολύ γλυκός με τα εγγόνια του που τους συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο.

ΠανΜαρ δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια για το γάμο του Αλβέρτου αν θα’μαι εκεί γιατί δεν τον έχω και πολύ σε εκτίμηση 1ον αλλά και 2ον το must της φετινής σεζόν ήταν ο γάμος του Ουίλιαμ και της Καte , όλα τ’αλλα είναι απλά οδοντόκρεμες, πάντως αν πας εσύ θα έρθω 100% όχι τίποτε άλλο αλλά μήπως και γνωριστούμε επιτέλους από κοντά.

Σουλίτσα μπράβο για την έξοδό σας μαμά και κόρη να το επαναλάβετε γιατί είμαι σίγουρη πως και η κόρη σου θα το ευχαριστιέται διπλά.

Πετρούλα μου τέλεια το 3ημερακι σας, να είσαστε καλά και να ξανακάνετε και εσείς αυτές τις αποδράσεις , είναι ότι καλύτερο να είσαι με την οικογένεια σας χωρίς άλλες έννοιες και σκέψεις.

Σαρδελάκι να πω και εγώ με τη σειρά μου να μην είναι τίποτα ανησυχητικό και όλα να πάνε καλά.

Ιωάννα μου άντε βρε κοπέλα μου να συνέλθει τελείως από δω και πέρα ο Χρηστάκος όσο για το μπεμπέ συνέχισε με μπόλικο ορό μπας και το περάσει όσο το δυνατόν λιγότερο ανώδυνα .

Γιοβαννούλα και εγώ νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο θα το ευχαριστηθείς και εσύ αλλά και η κόρη σου το παρτάκι και δεν θα κουραστείς ιδιαίτερα.

Εμείς με το μεγάλο είμαστε καλυμμένοι που έχει τα γενέθλιά του κατακαλόκαιρο (και δε φέτος θα τα κάνω και εγώ μαζί με τη βάπτιση για να ξεμπερδεύουμε), ο μικρός όμως που μου βγήκε χειμωνιάτικος τι θα τον κάνω μου λέτε που και εμένα μου φαίνεται βουνό να τα κάνω στο σπίτι τα γενέθλια.

Ενα θα πω.. περα απο οοοολο το χαος που ακομα συμμαζευω, μεχρι μπατονετες δικες μου ξετρυπωσαν στο μπανιο και καποια στιγμη περιφερονταν ολα στη σειρα και πανηγυριζαν οτι καθαριζουν τα αυτια τους :shock:...
Ε, δεν έχουν το Θεό τους όταν κάνουν τέτοιες εξυπναδούλες, δεν ξέρεις τί να κάνεις, να κλάψεις ή να γελάσεις!!!

Stone, Πάργα, αχ, υπέροχα, ε;;;

'Σπέρααααα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πήγα για τις εξετάσεις μου....το απόγευμα θα έχουμε τα αποτελέσματα αλλά σαν πρώτη εικόνα ο υπέρηχος δεν ήταν και ο καλύτερος!
sardelaki, καλά αποτελέσματα, τί υπέρηχο έκανες; Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε, πάνω από όλα είναι η πρόληψη κι από ότι βλέπω δεν αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους.

marina μου, μεγαλώνουν οι γονείς μας αγάπη μου. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ο μπαμπάς μου είναι 65 χρονών, ο δικός μου ο μπαμπάς;;;;;;;!!!!!!! Υγεία-υγεία-υγεία, να είναι καλά οι άνθρωποι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τωρα μεγαλωνει και το δευτερο με ακριβως την ιδια διαθεση και παει και φερνει και το μεγαλο στο σταθμο....μα δεν ειναι αξιοθαυμαστος ο ανθρωπος;
Και της αλλεργιολόγου μας τα παιδιά τα μεγαλώνει - κυριολεκτικά - ο μπαμπάς της, μιας και τη μαμά της την είχε χάσει από μικρή. Απίστευτοι παππούδες, απίστευτοι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Και της αλλεργιολόγου μας τα παιδιά τα μεγαλώνει - κυριολεκτικά - ο μπαμπάς της, μιας και τη μαμά της την είχε χάσει από μικρή. Απίστευτοι παππούδες, απίστευτοι.

Και εμενα ο μπαμπουλης μου, τα κραταει πολλες φορες και τα δυο μαζι. Μαλιστα οχι τωρα που μεγαλωσαν , αλλα απο μωρα. Όταν δουλευει η μαμα μου τα αναλαμβανει εκεινος. Και εχει τοση ηρεμιαααααααααα.

Και εμενα ο μπαμπουλης μου, τα κραταει πολλες φορες και τα δυο μαζι. Μαλιστα οχι τωρα που μεγαλωσαν , αλλα απο μωρα. Όταν δουλευει η μαμα μου τα αναλαμβανει εκεινος. Και εχει τοση ηρεμιαααααααααα.
Ε, τότε να σου πω κι εγώ το εξής: αν είναι για baby-sitting ο μπαμπάς μου πετάει τη σκούφια του, η μαμά μου, ε, ψιλοξυνίζει τα μούτρα της...!!! Χιχι! Μόνο αν είναι τρελή ανάγκη τη διπλαρώνω, αν είναι να πάμε για... clubbing, μόνο ο πατέρας μου ανταποκρίνεται!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κοριτσια μου και μενα ο μπαμπας μου τα καταφερνει περιφημα με το Γρηγορη σε ολα.Ομως ο συγκεκριμενος παππους που λεω ειναι 4 χρονια σερι τωρα που ασχολειται οληηη μερα απο το πρωι μεχρι τις 7 το απογευμα με ενα μωρο,μετα με ενα παιδι και τωρα με 2 παιδια....και να δειτε τι νοικυρης ειναι...μονος του ετσι;

Μου εχει κανει φοβερη εντυπωση...ακουραστος!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ε, τότε να σου πω κι εγώ το εξής: αν είναι για baby-sitting ο μπαμπάς μου πετάει τη σκούφια του, η μαμά μου, ε, ψιλοξυνίζει τα μούτρα της...!!! Χιχι! Μόνο αν είναι τρελή ανάγκη τη διπλαρώνω, αν είναι να πάμε για... clubbing, μόνο ο πατέρας μου ανταποκρίνεται!!!

χχχχχχχχχχχχχχ εμένα κάνεις δεν τα κραταει χιιχιχιχ να σκεφτείτε ότι μεγάλο Σάββατο ενώ ήμασταν στο χωριό από την πέμπτη κ έπρεπε να γυρίσω να δουλέψω το μέγα Σαββάτο από τις 12 έως τις 8 υπηρεσία τσουβάλιασα δυο παιδια 140 χιλιόμετρα μακριά πήγα στην δουλεία και μόλις τελείωσα την υπηρεσία μου πήγαμε πάλι χωριό να κάνουμε ανάσταση δεν είμαι πολύ καλή οδηγός και φοβάμαι μεγάλες αποστάσεις κ έπρεπε να με φέρει ο σύζυγος και κάνεις δεν αναλάμβανε τα δυο που παιδία κ εστί κ εμείς τα πήραμε μαζί μας δεν μπορώ να κρατήσω κακιά απλά θα πω μια παροιμία

φτάνεις να ξτης ξης δεν ΦΤανς πιασε του λουμακι κ εγώ κούκλες το λουμακι το έχω ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Πετρούλα πόσο χάρηκα που κάνατε το ταξιδάκι σας, παρόλο που με δύο παιδιά λογικότατο είναι ότι δεν είναι καμιά τρελή ξεκούραση για τους γονείς, είναι όμως αλλαγή παραστάσεων και καλό είναι κι αυτό!

Ρίτα αξιέπαινος ο παππους! Δεν έχω λόγια! Εδώ εμείς και δεν την παλεύουμε και κουραζόμαστε όχι άντρας και σε αυτή την ηλικία και να κάνει τόσα πράγματα!

Κίκο μου περαστικά κι αγύριστα στον μικρούλη σου!

ΜαμάΛευτεράκη κρίμα μωρέ τα μικρούλια τόσα χλμ πέρα δώθε! Κανείς δεν προσφέρθηκε να τα κρατήσει για λίγες ώρες? Εμένα στη φάση που είμαστε το ΓΙώργο όλοι θέλουν να τον πάνε βόλτα και να παίξουν μαζί του, τη Μαριαλένα πάλι....

Και για να μη γκρινιάζω συνέχεια, ας κουκουβιάσω και λίγο! Ο Γιωργάκος μου σήμερα έκανε το 1ο μάθημα στο κολυμβητήριο μόνος του στην πισίνα! Μου φαινόταν τόσο παράξενο που έβλεπα το παιδάκι μου με τα βατραχοπέδιλα να πηγαίνει πέρα δώθε και να ακούει τις συμβουλές της δασκάλας!Έκανε και η μικρή μου την παρθενική της εμφάνιση στις πισίνες αλλά χμμμ δε νομίζω ότι τρελάθηκε, ήταν γαντζωμένη στο μπαμπά της και μετά το 15' άρχισε να χαλαρώνει λιγο όταν ξεκίνησαν οι βουτιές!Κατά τα άλλα το κοριτσάκι μου μεγαλώνει κι αυτό αφού εδώ και μία εβδομάδα έκοψε το μπιμπερό και πίνει κανονικά το γάλα της με καλαμάκι και κυρίως με μία ανάσα και θέλει και συμπλήρωμα! Ο Γιώργος δεν έχει φτάσει ούτε σταμισά και εκείνη το έχει ήδη πιει! Αν κόψει και τα αλεσμένα πριν το λύκειο θα κάνω πάρτυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

χχχχχχχχχχχχχχ εμένα κάνεις δεν τα κραταει χιιχιχιχ να σκεφτείτε ότι μεγάλο Σάββατο ενώ ήμασταν στο χωριό από την πέμπτη κ έπρεπε να γυρίσω να δουλέψω το μέγα Σαββάτο από τις 12 έως τις 8 υπηρεσία τσουβάλιασα δυο παιδια 140 χιλιόμετρα μακριά πήγα στην δουλεία και μόλις τελείωσα την υπηρεσία μου πήγαμε πάλι χωριό να κάνουμε ανάσταση δεν είμαι πολύ καλή οδηγός και φοβάμαι μεγάλες αποστάσεις κ έπρεπε να με φέρει ο σύζυγος και κάνεις δεν αναλάμβανε τα δυο που παιδία κ εστί κ εμείς τα πήραμε μαζί μας δεν μπορώ να κρατήσω κακιά απλά θα πω μια παροιμία

φτάνεις να ξτης ξης δεν ΦΤανς πιασε του λουμακι κ εγώ κούκλες το λουμακι το έχω ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Eίσαι Θεά, υποκλίνομαι. Δε μου αρέσει να την αποχωρίζομαι τη Ναταλία μου αλλά είναι ωραίο να έχεις την ασφάλεια ότι μπορείς να το κάνεις. Πραγματικά θαυμάζω τα ζευγάρια τύπου μαμαλευτερακι ή, τη lazarenia, π.χ., που πρέπει να είναι πάντα με τα παιδιά χωρίς να έχουν άλλη επιλογή. Και τα καταφέρνουουουουν!!!!!!!! Μπράβο κορίτσια μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

marinaκι, θαύμα το αγοράκι σου, ο κολυμβυτής σου! Μπράβο! Κι η μικρή όμως, μου αρέσει που εσείς με τα 2 παιδάκια όλα τα συγκρίνετε!!! Τί κάνει το ένα δηλ. σε σύγκριση με το άλλο. Όσο για το καλαμάκι, ουφουφου, ξεφυσάω εγω, τί να πω η δόλια μάνα, η δική μου ακόμα βυζαίνει, χαχαχαχαχαχα, που είσαι ρε μαμαλευτερακι, καλά που έχω κι εσένα να μην αισθάνομαι μόνη.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

marinaκι, θαύμα το αγοράκι σου, ο κολυμβυτής σου! Μπράβο! Κι η μικρή όμως, μου αρέσει που εσείς με τα 2 παιδάκια όλα τα συγκρίνετε!!! Τί κάνει το ένα δηλ. σε σύγκριση με το άλλο. Όσο για το καλαμάκι, ουφουφου, ξεφυσάω εγω, τί να πω η δόλια μάνα, η δική μου ακόμα βυζαίνει, χαχαχαχαχαχα, που είσαι ρε μαμαλευτερακι, καλά που έχω κι εσένα να μην αισθάνομαι μόνη.

αι μαρι τι ξεφυσενεισ ??????????? φετααααααααααααααααααααα χαχαχααχαχχ καλημερα τσουπρεσ μους παν μαρ με θαυμαζουν κ εμενα την ανεπροκοπη ακουσ καλεεεεεεεεε ????????

ΜΑΡΙΝΑΚΙ αχ κολυμβητηριο ???????/τελεια καλαμακι κ γαλα σωστη σε βρησκω εγ απο πολυ νωρισ πινει απο καλαμακι κ απο ποτηρι ο λευτερησ ο μπεμπησ ειναι στην εκπεδευση με καλαμακι τωρα εχει πλακα πωσ το κινιγα οσο για τα αλεσμενα εμενα ο μικροσ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ την κηριακη βαφτιζε ενασ φιλοσ του συζηγου ασχετο:cool::cool::rolleyes::rolleyes: περασαμε τελεια κρητηκοσ μαντιναδεσ χορουσ αχ υπεροχα ηταν εκει που λετε ο μπεμπησ εφαγε μισο μπιφτεκι με ψωμι αληθειια λεω το πατουσα με το πηρουνι κ τσουκου τσουκου το ετρωγε κ το μασαει με τα ουλα ψιλο δοκιμη εκανα κ εφαγε μισο μπιφτεκι ο λευτερησ δεν εχει φαει ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπιφτεκι αχ κ εγω συγκρινω τα παιδια μου

ΜαμάΛευτεράκη κρίμα μωρέ τα μικρούλια τόσα χλμ πέρα δώθε! Κανείς δεν προσφέρθηκε να τα κρατήσει για λίγες ώρες? Εμένα στη φάση που είμαστε το ΓΙώργο όλοι θέλουν να τον πάνε βόλτα και να παίξουν μαζί του, τη Μαριαλένα πάλι....

υ!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: χμμμμμμμμμ ασ μην σχολιασω εγω τουσ αγαπω οπωσ κ αν εχει γονεισ ειναι κ εχουν τα θεματακια τουσ κ εκεινοι

γονεισ κ εμεισ κ ισωσ κανουμε λαθη ισ βαροσ των παιδιων μασ ασ μασ συνχωρεσουν αργοτερα τα παιδια μασ αν κανουμε λαθακια :D:D:Dασ ειναι καλα τα πεθερικα ποιο πολυ τισ πηραξε που δεν αντεδρασα κ καταλαβαν το λαθοσ τουσ ;);););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...