Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου! Διάβασα τα νέα σας και ξεχάστηκα με τα κατορθώματα των πιτσιρικιών, τα γενέθλια, τις γιορτές, τις πάνες και τις αρρώστιες μας φυσικά! Όλα μέσα στο παιχνίδι για το μεγάλωμά τους είναι!

Να ευχηθώ σε όλες Χριστός Ανέστη και να σας ευχαριστήσω πολύ για τα χρόνια πολλά για το Γιωργάκη μου! Εμείς-εκτός των παιδιών που νομίζω το ευχαριστήθηκαν- δεν περάσαμε και το καλύτερο Πάσχα, είχαμε διάφορα θέματα υγείας από τους γονείς μας, ένα θα πω ΥΓΕΙΑ και μόνο ΥΓΕΙΑ όλα τα άλλα...Τέσπα να μη σας μαυρίζω, θα τα ξαναπούμε σύντομα! Φιλάκια πολλά σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα...απο το γραφειο...

Ο Χρηστακος ειναι καλυτερα και απυρετος ..το ματι ειναι ελαφρως καλυτερα ,η διαθεση ανεβαινει ...εχουμε βεβαια ακομη βηχα ,μπουκωμα και φλεμμα ...να δουμε...απο ορεξη μηδεν...

το μπεμπακι αρχιζει και βηχει και αυτο και εχει και μυξουλες ..νεος κυκλος!!!ο αντρας μου επισης αρχιζει να αρρωσταινει ....υπεροχα !!!!

Μαρινακι welcome back!!!ευχομαι οι γονεις να ειναι πολυ καλυτερα !!!!υγεια και μονο υγεια να επαναλαβω...

Καλη εβδομαδαααααααα ..εξαφανιζομαι...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και καλό μηνα.

Ιωάννα μου περαστικα σας.Μα καλα ολα μαζι σας βρήκανε?Ευχομαι να την σκαπουλαρουν οι υπόλοιποι αντρες σου!!!!

Μαρίνα μου τα τελευταια χρόνια ειναι η μοναδικη ευχη που κανω!Παλιοτερα με ενδιεφεραν και αλλα .Τωρα πια ξερω οτι μονο οταν υπαρχει υγεια παλευονται ολα.

Ιωάννα μου κριμα που δεν βρεθήκατε με την stone .

Αντε περιμενουμε νεα για το πως περασατε!!(ψηλουλα σε σενα το λεω που καθε τρεις και λιγο την κοπανατε)

Εμείς καλα σχετικα.Ο καιρος μαυρο χαλι οποτε δεν βγηκαμε πολυ.

Χθες βεβαια πηρα την κόρη μου και πήγαμε στον παιδοτοπο .Ευτυχως ηταν κυρια !!!

Μετα πήγαμε οι δυο μας για πίτσα και ηταν αψογο το παιδακι μου.ΚΑθισε απεναντι μου και συζητουσαμε σαν να ητνα μεγαλη.

Πλύ συγκινηθηκα.

Μαζευτηκαμε κατα τις 11 και μιση στο σπιτι και πολύ την ευχαριστηθηκα την εξοδο μας.

Και η μικρη μεσα στη χαρα ηταν !!!!!

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Μαρινάκι καλώς ήρθατε και εύχομαι τα θέματα υγείας που αναφέρεις να είναι περαστικά. Σίγουρα η υγεία είναι το σημαντικότερο.

Joa μακάρι να τη γλιτώσει το μπεμπάκι σου και να σταματήσει εδώ το κακό. Τουλάχιστον είναι ο Χρήστος σου καλύτερα.

Σούλα είδες τι ωραία που μεγαλώνουν και συννενοούμαστε :P:p:p:p. Μα πώς πέρασε έτσι ο καιρός.........;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημεραααα!!

Καλο μηνα!Αντε επιτελους να ανοιξει ο καιρος !!!

Μαρινα καλως ηρθες και περαστικα να ειναι ολα.

Ιωαννακι ταλαιπωρηθηκε μωρε ο Χρηστακος με ολα αυτα που τον βρηκαν.Καλη αναρρωση τωρα και ευχομαι να τη γλυτωσει ο μικρουλης.

Πανμαρ σε λυπαμαι εκτος και εχεις χωρο εξω......σοβαρα σου λεω δε μπορεις να φανταστεις τι εγινε στο σπιτι με 5 πιτσιρικια και 6 μεγαλους....

Ενα θα πω.. περα απο οοοολο το χαος που ακομα συμμαζευω, μεχρι μπατονετες δικες μου ξετρυπωσαν στο μπανιο και καποια στιγμη περιφερονταν ολα στη σειρα και πανηγυριζαν οτι καθαριζουν τα αυτια τους :shock:...Εντρομη ετρεχα να τους αρπαξω τις μπατονετες απο τα χερια...(δεν εχω χειροτερο απο το να χωνουν κατι στα αυτια τους).

Κατα τα αλλα ηταν πολυ ωραια και ο Γρηγορης ηταν αψογος και γενναιοδωρος οικοδεσποτης (ευτυχως!!!!)

Σουλα τελεια περασατε!!!Παντα τετοια με τη μικρη!

Γιοβαννα μη σκας καποια στιγμη θα σου ερθουμε ολες!

Θα επανελθω....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα καλή εβδομαδα και καλό μηνα!!!

Μαρίνα και πάλι περαστικά σας!Όλα θα στρωσουν..

Συμπεθερα μου next time!Ειχα μπει και εγω σε ψυχολογία να σας γνωρίσω πάντως...Δυστυχως δε μας περίμενε το καραβι...:( και απο την αλλη δε γινοταν να ταξιδεψουμε την Κυριακή, δε μας εβγαινε το προγραμμα με τπτ, θα επρεπε να επιστρεψουμε μεσανυχτα σπιτι και αυτο θα ηταν εξοντωτικο για τα παιδια..Ειπαμε καλοκαιρακι ερχεται!

Ιωαννα συνερχεται ο Χρηστακος, ευχομαι πολύ πολύ γρηγορα να ειναι τελειως καλά!Οι ενισχυσεις ηρθαν;;

Σούλα τι ωραια που περασατε με την μικρη..!!Σε κάποια χρόνια θα σου λέει και τα μυστικα της, τους προβληματισμους της και θα πίινετε κρασακι...

Ωχ Ριτα , ταλιμπανοκατασταση διαβαζω....Τα φανταζομαι οπως τα περιγραφεις και γελάω :tongue:

Μαρια μου πολλά παιδακια βλέπω υπολογίζεις κι εσυ..κι εμεις καθε χρονο εκει ειμαστε στα 20-25 παιδιακια..φετος προβλέπεται να γινουν μαζι με τη βαφτιση οποτε δεν θα εχω κι αυτο το τρεξιμο!

Τα δικα μας τωρα..Στα μεσα της προηγούμενης εβδομαδας αποφασισαμε να φυγουμε για 3ημερο και ψαχναμε πιθανα μερη κι επειδη εχουμε σκοπο το καλοκαιρι να επισκεφτουμε το Ιονιο (οπως και περισυ,κατα τη Θασο μας βλέπω πάλι χαχα) ειπαμε να παμε μεχρι την Παργα για μια αναγνωριστικη...Το μερος ηταν πολύ όμορφο, ειδικα απο το ξενοδοχειο ειχαμε την καλύτερη θέα,τα παιδια ηταν οπως ακριβως και στο σπίτι, η κουραση, το προγραμμα τους τα ίδια, εμεις ομως τα χαρηκαμε πολύ περισσότερο γιατι δεν ειχαμε αλλες εγνοιες για 3 μερες, μας εκανε και καλό καιρό και πρωί και απόγευμα ημασταν συνεχεια εξω, σε βολτες και γυρες..Ο Αναστασης ξέφυγε πάαααααρα πολύ, μα παρα πολύ όμως!!!Τοση ενεργεια, μα τόση ενεργεια που τη βρισκουν..Η αλήθεια ειναι οτι εκτος σπιτιου ολα αποσυντονίζονται!!!Μπαινοεβγαινε στο στο γραφειο του διευθυντη, επειδη κι εκεινος του εδωσε αερα (τον φωναζε και τον κερνουσε σοκολατένια αυγουλακια συνεχεια), σαν ηταν το δωματιο του..ότι ηθελε, απο καλαμακι, νερό, χαροπετσετα κοκ μπαινοεβγαινε στην κουζινα και το ζητουσε μονος του..απο τη μια με εκνευριζε που δεν με ακουγε που του ελεγα να κατσει ηρεμος κι απο την αλλη η τρελοκουκουβαγια καμαρωνα που έγινε τοσο αυτονομος και μπορει ανετα να αυτοεξυπηρετηθεί και συνεννοηθει με ολους! Την Παρασκευη με το που φτασαμε ηθελε να γυρισουμε πίσω και χτες εκλαιγε για να μη φυγουμε..

Σημερα μετα απο 10 μερες πήγαμε με γκρινιτσα στο σχολείο...

Ξαναρχομαι..σαν να ξυπναει το μικρο!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα σε όλους...

Μαρινάκι μου καλώς ήρθατε και πάλι. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. ΥΓΕΙΑ και πάλι ΥΓΕΙΑ. Δεν υπάρχει τίποτε πολυτιμότερο!

Ρίτα φαντάζομαι τί θα γινόταν στο σπίτι σου ε; Πω πω ....κι εμείς σπίτι θα τα κάνουμε τα γενέθλια αλλά στο χωριό οπότε θα είμαστε στην αυλή (ελπίζουμε φέτος να είναι καλύτερος ο καιρός γιατι πέρυσι μας τα χάλασε)

Πήγα για τις εξετάσεις μου....το απόγευμα θα έχουμε τα αποτελέσματα αλλά σαν πρώτη εικόνα ο υπέρηχος δεν ήταν και ο καλύτερος!

m57Zp2.png

Αααα δε μπορειτε να φανταστειτε σας λεω....

Εγω ειχα πολλα παιδακια να καλεσω αλλα δυστηχως τα διαμερισματα δεν πρσφερονται για πολλα παιδια αυτης της ηλικιας.Αν βοηθουσε και ο καιρος να ειχα ανοιχτο το μπαλκονι θα ηταν αλλιως....

Τι μουσικες καρεκλες παιξαμε(σε αυτο ο δικος μου ειναι τοσο γρηγορος που κερδιζει συχνα κανει ομως προπονηση στο σχολειο),τι αγαλματακια ακουνητα(σε αυτο παντα χανει ...παντα ομως...χαχα) ,τι την μπασκετα απο το μπαλκονι μπασαμε μεσα....χωρια το χαος των παιχνιδιων που τα βρηκα μεχρι και μεσα στη μπανιερα...

Η κυρια που μενει στον 1ο οροφο...(εμεις ειμαστε στον 4ο) μου ειπε οτι ακουγε το ποδοβολητο μεχρι αργα...χαχα!!!!

Πετρουλα καλως ηρθατε και σε ευχαριστω που μας θυμηθηκες!!!Η Παργα ειναι πολυ ομορφη εχω παει πολλες φορες κα παντα χαλαρωνω...τωρα με το Γρ. δε ξερω...:tongue:

Οσο για την αυτονομια εγω το εχω ξαναπει την απολαμβανω αφανταστα...χυνομαι σε μια καρεκλα οπου παμε και δεν κουνιεμαι καθολου.Παει ερχεται ζηταει οτι θελει και εχουμε ησυχασει.

Να τιμησετε και το Ιονιο το καλοκαιρι!!!Εχω και μια αδυναμια παραπανω!

Σαρδελακι καλα αποτελεσματα!Τι εξετασεις εκανες;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Συμπεθέρα μου καλά αποτελέσματα ευχομαι.

Πετρούλα ειλικρινα σας θαυμάζω που κανετε τις βολτίτσες σας.Στην Παργα εχω παει και εγω χωρίς παιδί βεβαια μου αρεσε παρα πολυ σαν μερος αλλα η θάλασσα ηταν τοσο μα τοσο παγωμενη που και δεν μου αρεσε καθολου.Ειχα ψηθει απο την πολυ ηλιοθεραπεια γιατι δεν τολμουσα να μπω μεσα.

Μαργαρίτα εγώ εκανα μονο τα 1α γενεθλια σπιτι.Δεν νομιζω οτι θα το ξανακανω για τα επομενα 10 χρόνια παντως.

Ναι μωρε Σουλα και εμεις την πρωτη χρονια ειχαμε κανει μεγαλο παρτυ σπιτι με θειαδες ,ξαδερφακια,φιλους,γιαγιαδες κτλ κτλ

Ειχε γινει χαμος αλλα τα πιο πολλα τοτε ηταν πιο μεγαλα και τα μικρα που τωρα ειναι στην ηλικια του Γρη.ακομα δεν εκαναν αυτον τον χαμο.

Ετσι λοιπον μιας και καναμε και το παρτυ στο σχολειο αποφασισα για πιο περιορισμενα πραγματα στο σπιτι με τους πιο κοντινους φιλους αλλιως δε γινοταν.

Σκεφτηκα για εξω οπως περσυ αλλα ημασταν πολυ κοντα στο Πασχα φετος και αφενος δεν οργανωθηκαμε εγκαιρα και αφαιτερου ελειπαν ακομα αρκετοι μιας και τα σχολεια ηταν κλειστα οποτε το καναμε ετσι στο χαλαρο και ξενοιασαμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

εξετάσεις θηροειδή έκανα...το απόγευμα θα πάρω τα αποτελέσματα, αλλά όπως προείπα ο υπέρηχος ήταν λιγάκι ανησυχητικός. Θα ξέρουμε περισσότερα όταν θα πάω να τα δω με τον ενδοκρινολόγο μου!

m57Zp2.png

Σαρδελάκι εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο με τα αποτελέσματά σου.

Και εγώ κορίτσια πάντως πολύ θα το σκεφτώ αν φέτος κάνω γενέθλια στο σπίτι....παρόλο που είναι Καλοκαίρι και έχουμε χώρο έξω. Και πέρσι και πρόπερσι μου είχε φύγει ο τάκος....ειδικά πέρσι...και προσωπικά εγώ δεν το ευχαριστήθηλα καθόλου. Σκέφτομαι να κάνω ένα χαλαρό τραπέζι στο σπίτι σε παππουδογιαγιάδες και νουνούς και τα πιτσιρίκια σε παιδότοπο.

Σαρδελακι οτι καλυτερο ευχομαι.

Καλη λυση και αυτη Γιοβαννα.Εσεις στο σχολειο δεν μπορειτε να κανετε παρτυ;δεν επιτρεπουν;

Η αληθεια ειναι οτι εγω το ευχαριστηθηκα πολυ περσυ εξω αλλα και φετος ετσι οπως εγινε ημουν σχετικα ανετη,μαγειρεψα και χαλαρα για ελεγχομενη ποσοτητα, θα κανω και ενα τραπεζι καποια στιγμη σε παππουδες οταν ανεβουν και τα πεθερικα μου και τελος.

Και ο Γρ.απο την αλλη στο σχολειο εκστασιαστηκε και σπιτι ηταν με παιδακια που του ειναι πολυ οικεια ,τα εχει σαν αδερφια του και νομιζω διασκεδασε πολυ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ασχετο μηπως σας το εχω ξαναπει;τεσπα...λοιπον απεναντι μας μενει ενας παππους ο οποιος ρε παιδια επειδη οι γονεις εργαζονται μεγαλωσε το πρωτο εγγονακι του (τωρα ειναι 4 και παει σταθμο)απο βρεφος.Το εβγαζε βολτες(συναντιομασταν),το ταιζε ,το επαιζε τα εκανε ολα δλδ...και δεν ηταν και μικρος σε ηλικια ουτε το παιδακι κανα ησυχο και δεν εχει και συζυγο.

Τωρα μεγαλωνει και το δευτερο με ακριβως την ιδια διαθεση και παει και φερνει και το μεγαλο στο σταθμο....μα δεν ειναι αξιοθαυμαστος ο ανθρωπος;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλη λυση και αυτη Γιοβαννα.Εσεις στο σχολειο δεν μπορειτε να κανετε παρτυ;δεν επιτρεπουν;

Ναι, αυτό το είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή. Έχουν και το θέμα με τα 2 παιδάκια με τις αλλεργίες και έτσι δεν το διακινδυνεύουν. Όποιος θέλει πηγαίνει μόνο δωράκια για τα άλλα παιδάκια και κάνουν και αυτοί μια μίνι γιορτούλα στον εορτάζοντα δίνοντάς και κάποιο δωράκι. Εγώ πέρσι είχα στείλει δωράκια και ζελεδάκια για να φάνε όλα. Μπράβο στον παππού που περιγράφεις. Είναι άξιος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...