Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχα! απίστευτοι οι μπόμπιρες!

καλημέρα!!!

Φιλάκι, εμείς κατηφορίζουμε σιγά σιγά για παραλία Παγκρατίου... έχει και ωραίο καιρό... να πάμε να λιαστούμε λιγάκι κι αν θέλει η κόρη μου, να κάνει και καμμιά βουτιά!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η Σοφία εχθες κοιμόταν από τις 7 παρά στο αυτοκίνητο, ξύπνησε όταν φτάσαμε για λίγο να πιει το γάλα της και να της βγάλω τα ρούχα της, έπεσε για ύπνο κανονικά στις 8 παρά και ξύπνησε σήμερα το πρωί γύρω στις 9!!!!!!!!

Το παιδάκι μου.... άμα θέλει... είναι το καλύτερο! χαχαχαχαχα!

mrdIp3.png

Απίστευτο!!!! Μόνο εγκεφαλικό; Στον άλλο κόσμο θα ήμουνα;

Όσο για το άλλο, για την πάνα δηλαδή, από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να κόβουμε την πρωινή το ωράδυ οι πάνες είναι τίγκα...σε σημείο να την αλλάζω μέχρι και 3ις φορές στον ύπνο της ....για να μην υπάρχουν διαρροές. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Και οι δικες μας τιγκα ηταν μεχρι που του την εβγαλα ;)

Καλε θυμασαι που το ελεγα και εγω το ιδιο ,για τις διαρροες ;Που να θυμασαι τωρα....χαχα

Ειναι στις πρωτες σελιδες αυτου του θεματος.Στο τελος κατεληξα οτι πρακρατιοταν ολη μερα για αυτο.Για λιγο ειναι ολα αυτα...θα δεις.

Εργαζομαι πυρετωδως...τρεχω και δε φτανω κτλ κτλ

Μουτς!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μαργαρίτα να τον χαίρεσαι!! είναι το πρώτο παιδακι που πάτησε τα 3 στο φόρουμ? δεν θυμάμαι... να τα εκατοστήσει και ό,τι επιθυμεί να το 'χει (εκτός από μπογιά στο σαλόνι !!!)

φιλακι η κατσάδα πιάνει τελικά... μια γνωστή την ρώταγαν μα πώς τα καταφέρνεις και ο άνδρας σου κάνει αυτό και εκείνο και εκείνη απάντησε "μα αφού του γκρινιάζω όλη μέρα" Συνταγή και αυτή ε;;; Χθες ήταν και η κουμπάρα μας στο σπίτι, εκτός από το οτι τον κουμπάρο τον έβαλε σε δίαιτα και δεν έτρωγε το υπέροχο κατσικάκι με τις πατατούλες και το γλυκό μου με τις φράουλες, παρά λίγο λίγο τσίμπαγε, μας είπε και οτι του έκοψε την τουαλέτα με τις ώρες.... κινητό, λαπτοπ κτλ απαγορευμένα στην τουαλέτα!! ΠΟΥ τετοια τύχη !!

Σούλα υπομονή, θα περάσει και αυτό! η Κατιούλα μας συνήλθε πλήρως από τη φάση ξεσπασμάτων οργής και είναι πάλι το κοριτσάκι μου... Βέβαια δεν μας αφήνει να μιλήσουμε αρκετά συχνά και τραβάει συνέχεια την προσοχή μας αλλά εντάξει... δεν πειράζει! σιγά σιγά μάλλον πρέπει να της το κόβουμε με τρόπο..

ρίτα για την πάνα νόμιζα οτι την βραδινή τη βγάζουμε όταν είναι στεγνή. Τρεις φορές της την έβγαλα, δύο ηταν στεγνή και μια βράχηκε, αλλά αν θέλει γάλα πριν κοιμηθεί τί να κάνω, να μην της δώσω; ο Γρηγόρης δεν πίνει γάλα πριν τον ύπνο; κρατιέται ακόμα και αν πιεί;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, τί νέα; Καλησπέρα!

πανμαρ, τέλειο το πρόγραμμα της Σοφίας, όντως. Πολύ κοιμήθηκε. Άντε, να το καθιερώσει.

Κανένα νέο από το Χρήστο της joa;

sunsun, νομίζω η μεγαλύτερη της παρέας είναι η κόρη της lazarenia! Μάλλον, τελευταία είναι η Ναταλία, ή μάλλον ο Παναγιώτης της pikoulina, είναι λίγες μέρες μετά τη Ναταλία.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ριτα79 ευχαριστώ πολύ είναι υπέροχα όλα τα μπισκότα μια γλυκα θέλω κ εγώ :DGiovannaXA σουπερ η ιδέα χαρτοπετσέτα πόσο κόστισε ? με την πάνα θέλει υπομονή μην στενοχωριέσαι μουτσσσσσσσσς filakiμουτσσσσσσσσσς

sunsun πως είσαι κούκλα

η εγκυμοσύνη σου ? η φίλη σου???/ πολύ την συμπάθησα

πανμαρ εσύ κηρία έχεις το παιδί θαύμα αλλά όλα οφείλοντε σε εσένα είσαι σπουδαία μητέρα θέλω να σου μοιάσω μουτς

ο Λευτέρακις μου είναι καψοροερωτευμένος:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μωρέ να βλέπατε πως έκανε όταν τον μιλούσε η Νικολέτα

ποπό κμια φατσαααααα χαχαχαχαχ

κ τώρα καναν ανατομία με τον μπαμπά του κ τι του λέει κ ο δικός μου/???/

εδώ είναι το στομαχάκι κάνει γριυ γριυ γιατί πεινά

εδώ είναι τα πνευμονία αχχχχ ας πάρουμε ανάσες

κ εδώ είναι η καρδούλα μας τικ τακ τικ

και όταν βλέπουμε την Νικολέτα

τικ τικ τικ κτυπάει ποιο γρήγορα Λευτέρη η καρδια μασ :shock::shock::shock: μωρε τι του λεει κ ο χαζοοοοοοοοοοοοο πατερασ ?

ο λευτερησ γελουσε

τικ τικ τικ ικουλετα

λεει κ ξανα λεει τωρα

καζουλα τικ τικ ικουλετα

καζουλα τικ τικ ικουλετα

τον παμπόνηρο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχαχ

:tongue::tongue:

ρίτα για την πάνα νόμιζα οτι την βραδινή τη βγάζουμε όταν είναι στεγνή. Τρεις φορές της την έβγαλα, δύο ηταν στεγνή και μια βράχηκε, αλλά αν θέλει γάλα πριν κοιμηθεί τί να κάνω, να μην της δώσω; ο Γρηγόρης δεν πίνει γάλα πριν τον ύπνο; κρατιέται ακόμα και αν πιεί;

ο δικοσ μου γαλα πινει 300 γμ καθε βραδυ σιν τον θηλασμο και μεχρι το πρωι πολλεσ φορεσ δεν παει

οταν θελει ξυπνα και παει τουαλετα

καποιεσ φορεσ παει μονοσ του στην τουαλετα ορθιοσ

αλλεσ φορεσ βρησκω κατουριμενω το γιογιο το πρωι και εκεινον χωρισ βρακι κουλουριασμενο με την κουβερτα

αλλεσ να περπαταει στο διαδρομο κα να λεει γιογιο μαμα γιογιο μαμα

αλλεσ να κλεει και να μασ φωναζει και ειναι ξαπλωμενοσ και τον περνουμε αγκαλια και τον παμε εμεισ

παντοσ πανο του δεν τα εχει κανει ποτε ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΔΗΛ

:tongue::tongue:

Ευχαρστουμε για τις ευχες!Και εσυ με το καλο το μωρακι!

Οχι ο Γρηγορης ειναι το δευτερο παιδακι της παρεας που κλεινει τα 3 μετα απο την μικρη Λαζαρενια.

Οσο για την βραδυνη πανα...Θυμισε μου ποσο καιρο εχετε βγαλει την ημερησια;

Ο Γρηγορης χωρις γαλα το βραδυ σπανια να πεσει για υπνο.Μονο αν εχει φαει πολυ και αργα.Αλλιως πινει και πολυ μαλιστα.Απλα για ενα διαστημα κανα διμηνο περσυ το καλοκαιρι που βγαλαμε τη βραδινη του το εδινα λιγο νωριτερα .

Εμας τα πραγματα εχουν ως εξης:

Kοψαμε την ημερισια πανα ακριβως 2 ετων

Ενα μηνα μετα και παρολο που η βραδινη πανα δεν ηταν ποτε στεγνη το πρωι, αποφασισα να του τη βγαλω.Ηταν βεβαια καλοκαιρι...

Αρχικα ειχα σκεφτει να περιμενω να παραμενει στεγνος οπως μου ελεγαν πολλοι και η παιδιατρος και μετα να τη βγαλω ομως επειδη και εγω ειχα επαναπαυτει πολυ σαν παιδι με αυτο το βραδινο και επειδη ακουσα και καποιες γνωμες απο φιλες που μου ελεγαν να δοκιμασω μπας και ξεμπερδευουμε μια και εξω για να μην ταλαιπωρηθουμε μετα, και μιας και ηξερα οτι εχει πολυ καλο ελεγχο μεσα στη μερα,αποφασισα να κανω μια δοκιμη(καποιες φορες μονο ειχε φωναξει ως τοτε για τσισα και 2-3 φορες ειχα δει ολες κι ολες στεγνη πανα λιγο πριν δοκιμασω και αυτες οχι συστηματικα).Σε αυτη τη φαση λοιπον σε αντιθεση με την ημερησια που δεν ειχαμε καθολου απροοπτα, ειχαμε ατυχηματα αλλα δεν κρατησαν παραπανω απο 1 μηνα.

Εστρωνα ενα υποσεντονο κατω απο το σεντονι και ενα απο πανω ωστε σε περιπτωση που του εφευγαν να μην ειχα να αλλαξω και σεντονια.

Φροντιζα το γαλα να το δινω 1 ωρα πριν τον υπνο και να πηγαινει τουαλετα πριν κοιμηθει και αν ημουν ξυπνια 2 ωριτσες μετα τον σηκωνα για τσισα του.

Αυτο δεν κρατησε παραπανω απο ενα 2μηνο ,το μεγιστο.Πλεον ενα χρονο μετα δεν κανω τιποτα απο τα παραπανω και το παιδι εχει να εχει ατυχημα απο το καλοκαιρι περσυ.Κατεληξα λοιπον οτι ειναι και θεμα συνηθειας...βραχηκε καποιες φορες και το εβαλε στο μυαλο του να μην το κανει ουτε τη νυχτα.

Αν καποια μερα θεωρησω οτι εχει πιει πολλα υγρα τοτε και μονο τοτε τον σηκωνω να παμε τουαλετα.Διαφορετικα ή κρατιεται μεχρι το πρωι ή με φωναζει ή συνηθως σηκωνεται και παει μονος του και δεν περνουμε χαμπαρι μεχρι να ακουσουμε καζανακι...χαχα .Και εχει τοση πλακα πως ειναι ξεμαλλιασμενος και παει με κλειστα ματια πισω στο κρεβατι...

Φυσικα, πλεον απο τον περασμενο Σεπτεμβρη ειμαστε στη φαση που αυτοεξυπηρετειται δλδ πηγαινει οποτε θελει μονος του,δεν μου το λεει καν και απλα τον βοηθαω μονο στο σκουπισμα αν προκετια για κακα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα, καλο μηνα....

Εμεις ακοοομα αρρωστοι ...τελικα μετα απο το 39 την Παρασκευη η γιατρος θορυβηθηκε πολυ και μας εστειλε και ακτινογραφια και εξετασεις αιματος . πηγαμε στο ιατρικο και τελικα εχουμε ..αδενοιο(εξου και το ματι που τρεχει και ειναι πρησμενο καθως και οι διαρροιες),μικροβιακη λοιμωξη (εξου και ο πυρετος)και ενα κρυωμα(εξου και το μπουκωμα και ο βηχας) υπεροχα ε ????

Σημερα ειναι πρωτη μερα απυρετος αλλα εχει φοβερο μπουκωμα ,το ματι ειναι χαλια ,η διαρροια παει συννεφο δεν τρωει τιποτα και απο σημερα ειναι και βραχνιασμενος !!!παιρνει 8 φαρμακα την μερα !!!!μια σακουλα τιγκα!!!

το μπεμπακι εχει ενα ελαφρυ βηχα και αυτο ..το εχω ξετιναξει στους ορους μηπως και γλυτωσουμε

Κατεβαζω την πεθερα σημερα για ενισχυσεις γιατι και εγω και η μανα μου τα παιξαμε..τωρα αντιλαμβανομαι τι ζορι τραβατε οι μαμαδες που δεν τρωνε τα παιδια ....απαπαπα....μονο για καραμελες και χαλβα εχει ορεξη....

Να ευχηθω και παλι στον Γρηγορακη μας χρονια πολλα !!μιας και εσβησε και δευτερη τουρτα!!!νομιζω επομενο παιδακι ειναι της deleni η Αναστασια!!!

Καλη πρωτομαγια να εχουμε !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

joa, περαστικά. 3 σε 1 ο Χρήστος. Απορώ πώς και δεν το κράτησαν για νοσηλεία. Το λέω κυρίως επειδή πήγατε σε ιδιωτικό. Κολλάνε όλα αυτά; Θα τη γλυτώσει το μπεμπάκι;

Εμείς, Πρωτομαγιάτικα, ακόμα κλεισμένοι σπίτι είμαστε, σαν τυφλοπόντικες. Ξενυχτήσαμε λίγο χτες, οικογενειακώς, και προσπαθούμε να μπούμε ξανά σε ένα μικρό πρόγραμμα. Ελπίζω αργότερα να πάμε καμιά βόλτα γιατί από ότι βλέπω έχει περίφημη μέρα.

Καλό μήνα κορίτσια μου να έχουμε! Ο μήνας του καφέ μας! Ξεκινάει το κύμα γενεθλιων και τα παιδάκια μας σιγα-σιγά το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα 3! Yeah!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

2760081tod98u8q7o.gif

Σήμερα, σε αντίθεση με χτες, έχει όμορφη μέρα και την πήγαμε τη βολτίτσα μας. Και χτες πήγαμε δηλαδή.....αλλά γυρίσαμε με βροχή :mad::mad::mad::mad: Για όσες δεν το ξέρετε, η Πετρούλα μας ήταν στην Πάργα. Με πήρε τηλέφωνο χτες, ενώ ήταν στο δρόμο για Ηγουμενίτσα με σκοπό να περάσουν Κέρκυρα......αλλά δυστυχώς έχασαν το φέρρυ μπωτ :(:(:(:( Σκέφτηκαν να περάσουν σήμερα αλλά τελικά θα ήταν ταλαιπωρία για όλους τους και έτσι το άφησαν.......Στεναχωρήθηκα λίγο, είχα μπει στο mood ότι θα τους γνωρίσω, αλλά δεν πειράζει. Θα το κανονίσουμε καλύτερα άλλη φορά.

GiovannaXA[/url] σουπερ η ιδέα χαρτοπετσέτα πόσο κόστισε ?

Μωρέ δεν θυμάμαι καθόλου :confused::confused::confused::confused: Νομίζω πάνε πακέτα από 100 χαρτοπετσέτες και κόστιζε 40 ευρώ το πακέτο. Δεν είμαι σίγουρη όμως. Τα είχαμε φτιάξει εκεί που είχαμε παραγγείλει και τα μπαλόνια που ήταν HAPPY BALLOON.

τωρα αντιλαμβανομαι τι ζορι τραβατε οι μαμαδες που δεν τρωνε τα παιδια ....απαπαπα....μονο για καραμελες και χαλβα εχει ορεξη....

Είδες; Αν δεν το ζήσεις αυτό δεν το καταλαβαίνεις. Πώς είναι σήμερα ο Χρήστος σου; Το μπεμπάκι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!!!!

Άντε να δούμε, θα απόφασίσει, επιτέλους, να έρθει η άνοιξη?

πανμαρ εσύ κηρία έχεις το παιδί θαύμα αλλά όλα οφείλοντε σε εσένα είσαι σπουδαία μητέρα θέλω να σου μοιάσω μουτς

Καλώς την μεγάλη μου "θαυμάστρια"! Σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τα καλά σου λόγια, ΑΛΛΑ σου ξαναλέω ότι είσαι λίγο υπερβολική!!!

Όχι "παιδί θαύμα" δεν έχω, αλλά ένα επίμονο και κακομαθημένο τέρας!!!!

Και το ότι κοιμήθηκε μια μέρα τόσο πολύ, έχει να κάνει με το ότι για τρεις μέρες συνεχόμενες, δεν είχε κοιμηθεί το μεσημέρι! χαχαχαχαχα!

Σπουδαίες μητέρες είμαστε όλες, αφού η κάθε μία με τον τρόπο της και με την αγάπη της, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για το (ή τα) παιδί (παιδιά) της...

Γειτονάκι μου, τι τον βρήκε μωρέ τον καημένο τον Χρηστάκο... Όλα μαζί! Κουράγιο, υπομονή και περαστικά σας γρήγορα! Εύχομαι να μην κολλήσει τίποτα και το μπεμπόνι σου...

Γιοβάννα μου, κρίμα που δεν καταφέρατε να συναντηθείτε τελικά με την ψηλούλα μας... Την επόμενη φορά!

Ρίτα μου, πέντε παιδιά και σου γκρέμισαν το σπίτι ε? Μήπως να αρχίσω να αναθεωρώ που σκέφτομαι να καλέσω 25? χαχαχαχαχαχα!

Και του χρόνου να είστε καλά και πάλι!!!

Φιλάκι μου, τελικά πήγατε καμμιά βόλτα ή μουχλιάσατε στο σπίτι?

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Μαρίνααααα! Γυρίσατε?

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

πανμαρ, μουχλιάζαμε για τα καλά μέχρι που με πήρε ο άντρας μου που ήταν στην πλατεία και μας ξεσήκωσε λιγάκι, αυτό έγινε γύρω στις 21.00, τώρα γυρίσαμε. OK, έξω είχε υπέροχη βραδιά, ήταν ανοιξιάτικα πανμαρ μου, νομίζω έ-έ-έρχεται!

Ξέρεις τί μου... ¨μύρισε¨; Ένα καλό παγωτό χωνάκι!

Πού είσασταν εσείς; Παγκράτι είχες πει;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...