Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιιιιιιιιιι μαρη Κικη...εμενα γιατι δε μου εστειλαν προσκλητηριο; αααα θα τους κοψω και την καλημερα...

Τι καλο σας ειχαν;Τι φορουσαν;Μπομπονιερα μου πηρες;Εμεινε τιποτα να παρετε σε αλουμινοχαρτο; Η συμπεθερα χαμογελουσε;

χαχαχαχαααααααα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαελενη ευχαριστω και σενα για τις ευχες!Σορρυ που δεν παντησα αλλα ειχα ξεχασει το κινητο.

Τι σας εκανε βρε ο συνονοματος;

Πικουλινα τον βλεπω να ανεβαινει ταχυτατα καμπυλη ο Παν.Μπραβο σας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπραβο ρε Κικο. Αντε θα καμαρωνουμε οτι ειχαμε φιλεναδα στο γαμο. Εγω γιατι τον βλεπω ασχημο τον γαμπρό;;;;; Δε μου αρεσει καθολου.

καλέ ομορφούλης ήταν πιό μικρούλης αλλά σαν να ασχήμαινε!

m57Zp2.png

Ρίτα, πολύ μακριά το πας. Για μια ενθάρυνση μιλώ προς το παρόν και μια ερώτηση "Ναταλία μου, μήπως θες να τσισάκια, να πάμε τουαλέτα;" Απλά, φαντάζομαι βαριέται, αλλά δεν του τα είπαν καλά. Όμως, ήδη ξεκίνησε να βοηθά, αμέσω μόλις άκουσε την κατσάδα. Χα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ρίτα, πολύ μακριά το πας. Για μια ενθάρυνση μιλώ προς το παρόν και μια ερώτηση "Ναταλία μου, μήπως θες να τσισάκια, να πάμε τουαλέτα;" Απλά, φαντάζομαι βαριέται, αλλά δεν του τα είπαν καλά. Όμως, ήδη ξεκίνησε να βοηθά, αμέσω μόλις άκουσε την κατσάδα. Χα!

:tongue::tongue:

m57Zp2.png

Κορίτσια τι κάνετε;

μπήκα στα γρήγορα να σας πω μια καλησπέρα μιας και επέστρεψα προ ολίγου απο το Backingham και απο το πριγκιπικό γάμο. Όλα πήγαν τέλεια αλλά ένιωθα κάπως άβολα μιας και θα μπορούσα να ήμουνα εγώ στη θέση της Kate ως μια κοινή θνητή. Φάγαμε του σκασμού ήπιαμε πολύ και είδα πολλούς φίλους στη γαμήλια δεξίωση. Πάλι καλά που γίνονται και τέτοια μυστήρια και βλέπεις τους φίλους σου που και που.

Αχ! Βρε Κικίτσα... κρίμα που δεν βρεθήκαμε... είχε πολύ κόσμο βέβαια κι εγώ δεν πήγα στην δεξίωση μετά τον γάμο... θα πάω τώρα στην βραδινή που είναι για τους φίλους, δεν ήμουν καλεσμένη σ'αυτήν της Ελισάβετ...

Δεν πειράζει... στον γάμο του Αλβέρτου στο Μονακό θα πας? Αν είναι να το έχουμε κανονίσει από πριν, να βρεθούμε εκεί...

Τι κάνετε?

Εγώ κοίμησα το παιδάκι μου νωρίς νωρίς και τώρα αράζω...

Γειτονάκι μου, τι έχει μωρέ το παιδί? Όλα μαζί τον βρήκαν τον καημενούλη... περαστικά σας!

mrdIp3.png

Απλά, φαντάζομαι βαριέται, αλλά δεν του τα είπαν καλά. Όμως, ήδη ξεκίνησε να βοηθά, αμέσω μόλις άκουσε την κατσάδα. Χα!

κι ο Άγιος φοβέρα θέλει... πόσο ένας απλός, κοινός θνητός σύζυγος!!!!

mrdIp3.png

τσουπριτεσ μου καλημέρα κικο μου έχω λιώσει λέμε χαχαχαχ με το κοκοτοφτερο σήμερα λέω να κάνω μια καθαριότητα στο βρομοσπιτο μασ χάλια δεν θα ξεστρώσω ακόμη σε κανένα 15 νθιμερο χτες κατέβασα καλοκαιρινά και τωρα πόνεϊ η μέση μου ριλαξ για λίγο

είπα να κοιτάξω λίγο τα παλιά του Λευτέρη τσιλιμπιθρας μεν του χωρανε ολλα στην μέση απλά έχουν γίνει πολύ καυτά τα σορτς δεν χουμε μπλουζάκια να τον παίρνουν του έρχονται όλα ξοκιλα χαχαχα τυχερές εσείς με τα κορίτσια είναι και μόδα να φαίνετε ο αφαλός εμείς πώς να τα βγάλουμε έξω τα αγόρια μας

? εεεεοεεεεεεε?> σασ τζιβιτζιλιδες ??????????/ χαχαχαχαχ

Κοιτώ βαφτίστηκα και στολισμούς κ γενικότερα από βάφτισης να πάρω ιδέες αλήθεια τι να γράψω τώρα στο τραπέζι σαν ευχαριστήριο στο Λευτέρακι μου έγραφα

ΛΟΓΙΑ ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ

ΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ 8 -2 -2009

να γράψω το ίδιο ?

έχετε τίποτα κατά νου ? ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ?

έχω τόσα πολλά κάνω και ο Αύγουστος είναι νεκρός μήνας όλα πρέπει να γίνουν έως τελη Ιουλίου πρεπει να αποφασίσω να παραγκληλω να έρθουν και να στρωθώ στην δουλεία να τα τελειώσω όλα ουφφφφφφφφφφ δεν ξέρω αν αντέξω να τα κάνω όλα αυτήν την φορά νμε δυο παιδία δουλεία μετακόμιση και χίλια μύρια στο κεφάλι μου

Καλημερα!!!

Mαμαλευτερακι εμεις ειχαμε φτιαξει συσκευασμενα μπισκοτακια πανω στα τραπεζια και ειχαμε εκτυπωσει πανω κατι απλο ''Ένα γλυκό φλάκι και ένα Ευχαριστώ.Γρηγόρης''

Καλουτσικη μερα εχει.Καλα να περασετε!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Mαμαλευτερακι εμεις ειχαμε φτιαξει συσκευασμενα μπισκοτακια πανω στα τραπεζια και ειχαμε εκτυπωσει πανω κατι απλο ''Ένα γλυκό φλάκι και ένα Ευχαριστώ.Γρηγόρης''

Καλουτσικη μερα εχει.Καλα να περασετε!!!

mpiskotakia ? που εσεισ στο μαγαζι τα κανατε εχεισ φωτογραφιεσ να μου διξεισ στο φεισ ? εγω θα κανω ενα σχεδιο την χαρτοπετσετα και εκει θα το δεσω με κορδελα στον λευτερη ειχαμε κανει την χαρτομετσετα βαρκουλα μισο να σε βαλω φωτο στο φεισ να δεισ

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Έχει καλή μέρα και λέμε να την κάνουμε τη βόλτα μας. Το μπουμπούκι μου για 3ο συνεχόμενο βράδυ ξύπνησε στις 04.30 και ξανακοιμήθηκε στις 07.00. Που θα πάει αυτό το βιολί; Κουράζεται έτσι και αυτή και εμείς. :(:(:(:(

Joa πώς είναι ο Χρήστος; Πήγατε στην παιδίατρο; Τι σας είπε;

Μαμαλευτέράκη εμείς είχαμε τυπώσει ροζ χαρτοπετσέτες, που τις δίναμε με το γλυκό γιατί στο τραπέζι δεν τους είχαμε όλους, είχαν πάνω ένα κοριτσάκι και έγραφαν ''Σας ευχαριστώ, Αλεξάνδρα - Ελένη''

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μαμαλευτερακι σου εχω στειλει φωτο- μηνυμα στο φεις

Εμεις φιλακι καπου εδω γυρω γυρω θα παμε γιατι εχω ενα μινι παρτακι το απογευμα και ετοιμαζω ζυμαρια για πιτσα κτλ.Τωρα τους εχω στειλει να φερουν την τουρτα και μετα θα παμε ολοι μαζι κουνιες.

Γιοβαννα ...τωρα θα με πειτε γραφικη ..αλλα οταν ξυπναει ρωτα την αν θελει τουαλετα.. τοτε που κοβαμε την πανα και ο γρη.το εκανε αυτο επειδη δεν ηξερε τι ηθελε και το εγραφε και στο βιβλιο αν θυμασαι οτι οταν κοβουν την πανα μπορει να διαταραχτει ο υπνος τους.

Καλε το εχετε δει αυτο;Ω ναι !Υesss!Yπαρχουν και χειροτερα απο το παιδι μου...ή μηπως απλα δεν ετυχε να βρεθει στο διαβα του μπογια ;χμμμμ....χαχα!

Φοβερο

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150152193316396&set=o.173252269304&type=1&theater

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...