Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για τα αλλεργικά μας, τώρα, τα νέα μας: η δοκιμασία με το μείγμα με το αβγό (1 κ. κέικ με ένα αβγό) πήγε καλά. Ένα κουταλάκι κέικ έφαγε, μη φανταζόσαστε καμιά ποσότητα, μάλιστα κάποια φάση έβγαλε κοκκινίλες κι είμασταν προς το αρνητικό αλλά οι κοκκινίλες εξαφανίζονταν πολύ γρήγορα, στο 5', κι έτσι η αλλεργιολόγος έβγαζε τα συμπεράσματα της κι έλεγε να συνεχίσουμε. Μάλλον τώρα, με το αβγό θα έχουμε και καμιά εξαρσούλα της ατοπικής. Έτσι λοιπόν, με πολύ προσοχή, να αξιολογούμε τα πάντα (είναι πολύ αλλεργική ρε παιδί μου είπε η γιατρός), θα συνεχίσουμε καμιά εβδομάδα με αυτήν την κουταλίτσα κέικ, κι ύστερα 2 κουταλίτσες, 3, 4 μέχρι να φάει μια φέτα. Κι ύστερα θα βάλουμε 2 αβγά σε 1 κ. κέικ, ύστερα 3 κ.ο.κ. Έτσι, αν όλα πάνε κατ' ευχήν, θα αποχτήσει σιγά-σιγά ανοχή ο οργανισμός της στο αβγό, πολύ σημαντικό. Όσο για το γάλα, προσπάθησε με δερματικό τεστ να δούμε μπας και της δώσει την επόμενη κατηγορία στο γάλα από αυτό που είναι τώρα (αλφερέ για όποια ξέρει, για όποια δεν ξέρει ένα απαίσιο κατασκεύασμα που βρωμάει ψαρίλα...), τζίφος, τούμπανο έγινε το χέρι της... Εναλλακτική λύση, μόλις περάσει τη δοκιμασία που ξεκινά τώρα με το αβγό, θα πάμε να δοκιμάσουμε ένα άλλο γάλα, στο επίπεδο του alfare, αλλά πολύ πιο νόστιμο! Ελπίζω να σας τα είπα όσο πιο απλοϊκά γίνεται και να έγινα κατανοητή.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΗΤΑ ΜΟΥ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΝΕΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣ

Σε όλες τις υπόλοιπες την καλημέρα μου εχω πολύ ανχος με τα βαφτίσια κορίτσια ουφφφφφφφφφφ θα χάσω τα κιλά???????????/ :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::(:(:(:(

:tongue::tongue:

Καλημερααα

τι καλη δλδ τελως παντων....χτες ο χρηστος το βραδυ σηκωσε παλι 38,6 , εχει φοβερο μπουκωμα ,εχει επεφικυτιδα στο ενα ματι ,εχει αρχισει και εχει και λιγο βηχα ..αυτα τα ολιγα ...

Εχω να κοιμηθω 4 μερες πανω απο 3 ωρες....κατα κατα καταρρεω..

Φιλακι μου καλη αρχη με την δοκιμασια του αβγου ..αντε με το καλο και στο γαλα!!

Κικιτσα περαστικα στα αγορια σου..σημειοτεον αρχιζω και εχω και εγω καταρροη και ολιγον βηχα ....

Για τον καιρο να πω το εξης ...οτι προβλεψη περαν τον 5 ημερων δεν ειναι ποτε σωστη απλα βλεπουν μια γενικοτερη προβλεψη η οποια μπορει να αλλαξει με την αλλαγη φορας των ανεμων ..παντως ακουγεται απο Δευτερα για καλοκαιρι και απο την επομενη εβδομαδα παλι βροχες ..ετσι για να αρρωστησουν και οσοι εχουν ξεφυγει ..

Για θεια κοινωνια εμεις αγαπαμε εκκλησια και μαλιστα πολυ ...περιττο να σας πω οτι καθισε με την θεια του και ειδε ολη την αποκαθηλωση...εγω και ο αντρας μου νομιζαμε οτι ειχαν παει για αυτοκινητακια και ηταν στην εκκλησια 1 ωρα!!!

Σπιτι μου σπιτακι μου σημερα!!!!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Σας έχω χάσει λίγο... φιλοξενώ και την ανηψούλα μου για δυο μέρες, οπότε είμαστε όλο σε βολτούλες.

Γειτονάκι μου ακόμα ο Χρηστάκος μωρέ? Περαστικά σας...

Πώς ήταν στην δουλειά? Ενθουσιάστηκες ε? Σου είχε λείψει φαντάζομαι...

Φιλάκι μου, όλα καλά να πάνε με το αυγουλάκι...

Για τον καλό σου, τώρα... ένα θα σου πω... απορώ γιατί τσαντίστηκες!!!

χαχαχαχααχαχα!

Όσο για την εκκλησία, που λέτε, η κόρη μου (ως γνωστόν) τρελένεται, αλλά εμείς, δεν..... οπότε, μόνο αν την πάει λίγο η μαμά μου. Για κοινωνία, ούτε να το συζητήσει!

Ακόμα δεν έχει κοινωνήσει ούτε για τρίτη φορά μετά την βάφτιση...

Μόνο αντίδωρο παίρνει με χαρά, γιατί είναι ψωμάκι!

Συγνώμη που δεν σχολιάζω τα υπόλοιπα, αλλά δεν τα θυμάμαι!

Πολλά φιλάκια σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρα ,

Ιωάννα μου ψήθηκε μωρε το πουλακι μου.Περαστικά σας.Σε νιώθω απόλυτα.

Τουλάχιστον θα είσαι σπίτι τρεις μερες .Ευχομαι να ηρεμησετε και να κοιμηθεις λίγο.

Μαριζάκι μου ευχομαι να πανε όλα καλα με το αυγουλάκι.

Δύσκολα είναι ρε γμτ.

Εγώ πήγα χθες στο γιατρό και δυστυχώς πάλι για λιθοτριψία θα παω.

Το ξύλο δεν το γλυτώνω τελικά.Ελπίζω να εχουμε καλό αποτέλεσμα γιατι πραγματικά κουράστηκα.:-(:sad::-(

Να σας πω και κατι βρε κορίτσια.Η μικρή μου τον τελευταίο καιρό εχει βγάλει μια τρελή συμπεριφορά.

Ξέρω ότι ένα μεγάλο μερος οφείλεται στις γιαγιάδες που δεν ξέρουν να της πουν «μη» και «όχι» ή να την μαλώσουν αλλα αρχισε και με ενοχλεί πολύ.

Να φανταστείτε μεσα σε μια εβδομάδα εχει σπάσει ένα πιατο ένα βάζο και μια πιατελα γιατι έτσι ήθελε.Την μαλώνουμε με τον αντρα μου της μιλάμε την βάζουμε τιμωρία αλλα πραγματικα η κατάσταση εχει ξεφύγει.

Δεν μπορω να καταλάβω γιατι εγινε ετσι.

Γενικά κανει ζημιές και πεισμώνει παρα πολύ που δεν το ειχε πριν λίγο καιρο.

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!!

Ευχαριστουμε και τις υπολοιπες για τις ευχες και τα τηλεφωνα σας!

Να τα χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας!

Το παρτυ στο σσχολειο πηγε πολυ ωραια!Ηρθε κατενθουσιασμενος οι φιλοι του λεει του ειπαν ''ουαου'' χαχαχα!

Πολυ πλακα!

Ιωαννακι μου λιγη υπομονη και θα του περασει μωρε...

Φιλακι ειναι οντως πολυ αλλεργικη ε;Καλο κουραγιο, αφου εγινε η αρχη καλα θα παει με το αυγουλακι που ειναι και πολυ σημαντικο αφου υπαρχει παντου.

Σουλα μου παλι λιθοτριψια;Μα απο τι γινετε αυτο;

Οσο για τη μικρη, αυτο που περιγραφεις ηταν η ιστορια της ζωης μου μεχρι το καλοκαιρι..και ακομα καποιες φορες αλλα απλα σπανια...

Δε νομιζω οτι εχει να κανει με τιμωρια ή τα ''οχι'' και τα ''μη'' που δεν της λενε.Και εγω απο κοντα τον ειχα και ολα τα προσπαθουσα με καθε τροπο και παλι τα εκανε.Θεωρω οτι ειναι μια φαση αταξιας, ισως και ανια και επειδη βλεπει οτι θυμωνετε πολυ το συνεχιζει.Νομιζω θα το βαρεθει σε λιγο καιρο.

Φιλια σε ολες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα κι από μένα...

συμπεθερούλα μου όσο γιαυτό που λες για την νύφη μου δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τις γιαγιάδες. Απλά είναι μιά φάση που θα περάσει. Τα παιδιά περνάνε διάφορες φάσεις και φυσικά είναι καλό να τις περνάνε. Δοκιμάζουνε τα νεύρα μας τα πουλάκια μας χαχα...δοκιμάζουνε τα όριά μας κτλ. Τα ίδια περνάω κι εγώ με πολλά πείσματα και ξέρω ότι είναι μιά φάση που θέλει πολύ υπομονή. Θα περάσει μωρέ, που θα πάει! Καλό κουράγιο σε όλες μας!

Ιωαννίτσα μου περαστικά στο παιδάκι σου. Το πουλάκι μου ψήθηκε. Όσο για τον καιρό συμφωνώ μαζί σου και θα πω πως κι εγώ είδα βροχές απο βδομάδα.

Αρμάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ πού είσαι καρδούλα μου; Πώς είναι ο σύζυξ; Τί κάνουν τα υπέροχα παιδάκια σου;

Μαριζάκι μου εύχομαι να τα πάτε πολύ καλά στην προσπάθειά σας με το αυγουλάκι. Αν και είμαι σίγουρη γιαυτό!

Αμάν βρε Ηλιάνα με την βάπτιση; Πώς κάνεις έτσι; Τί τρελλό άγχος σε έπιασε;

Εγώ πρωί πρωί ξεκίνησα για το ΤΕΒΕ, θεώρησε ο γιατρός τις εξετάσεις που έχω να κάνω κι όλα καλά. Θα πάω την Δευτέρα να τελειώνω και μ΄αυτό. Άμα ξεκινήσεις μιά φορά με τους γιατρούς δεν τελειώνεις!

m57Zp2.png

Κοριτσάκια μου γειά σας!

Χρόνια πολλά κ καλά σε όσες δεν έχω ήδη ευχηθεί, αλλά και στις υπόλοιπες.

Μέρες δεν είχα μπει και τώρα διαπίστωσα τα χτεσινά γενέθλια του συνονόματου!

Ριτάκι μου να τον χαίρεσαι, πολύχρονος και να τον καμαρώνεις πάντα όπως και τώρα κι ακόμα πιο πολύ!

Σα δήμαρχος χαιρετούσε ε? χαχαχα το καλό μου! Μπορεί να πάει για πολιτικός κ να κάνει εξάσκηση πού ξέρεις χαχα!

Ιωαννίτσα μου περαστικά στο Χρηστάκο σου μωρέ........Ευτυχώς το μωράκι είναι οκ!

Η δουλίτσα? Πώς σου φάνηκε μετά από το διάστημα απουσίας? Οι συνάδελφοι?

Θα μου πεις το μυαλό σου είναι πίσω για την ώρα οπότε πες τι ρωτάς κι εσύ.....

Σούλα μου περαστικά και στη δική σου την τσαούσα.

Περιμένουμε τα νέα από τη δική σου εξέταση! Αχ τώρα είδα τι έγραψες για τη λιθοτριψία. Γμτ πάλι........

Αρμακι όλα καλύτερα δηλ? Συμμαζεύτηκε επιτέλους η οικογένεια! Περαστικά κ στο σύζυγο!

Κικο μου κι εσείς άρρωστοι????? Περαστικά!

Νατάσσα μου διάβασα και τα κατορθώματά σας! Πωπωπω να έχεις το ζόρι σου να έχεις και τις θειάδες να λένε τα δικά τους!

Μαριζάκι σας εύχομαι κι εγώ καλή επιτυχία στη συνέχεια της προσπάθειας για την "κατάκτηση" του αυγού! Μακάρι σιγά σιγά να εξαλειφτούν όλες οι αλλεργίες της μικρούλας κ γλυκούλας Ναταλίας!

Αχ τι άλλο? Εμείς πήγαμε στο χωριό για ένα βράδυ και τα είδαμε όλα με τον μικρό! Και τι δεν έκανε!

Θα το σκεφτώ πολύ αν θα τον ξαναπάρω μαζί μας στο χωριό.......μόνο αυτό έχω να πω!

Φιλιά σε όλες και να ευχηθώ καλό μεσημέρι και καλό ΣΚ, αν και μας τα χαλάει που πέφτει την Κυριακή η Πρωτομαγιά.

Ελειπε να έπεφτε τη Δευτέρα η άτιμη?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κορίτσια τι κάνετε;

μπήκα στα γρήγορα να σας πω μια καλησπέρα μιας και επέστρεψα προ ολίγου απο το Backingham και απο το πριγκιπικό γάμο. Όλα πήγαν τέλεια αλλά ένιωθα κάπως άβολα μιας και θα μπορούσα να ήμουνα εγώ στη θέση της Kate ως μια κοινή θνητή. Φάγαμε του σκασμού ήπιαμε πολύ και είδα πολλούς φίλους στη γαμήλια δεξίωση. Πάλι καλά που γίνονται και τέτοια μυστήρια και βλέπεις τους φίλους σου που και που.

Κατα τ'αλλα ξύπνησα από το όνειρο και συνηδειτοποιήσα ότι είμαι ακόμα στη δουλειά και δεν βλέπω να φεύγω σήμερα με όλα αυτά που τύχανε τελευταία στιγμή.

Ιωαννίτσα ελπίζω να συνέλθει γρήγορα ο Χρηστάκος όπως και εσύ επίσης.

Τα ζουζούνια μου ακόμα μυξιάζονται και βήχουν τρελά ας ελπίσουμε ότι το ΣΚ θα συνέλθουν, εγώ είμαι με φαρυγγίτιδα και πίνω αντιβίωση απο χθες μιας και πήγα στο γιατρό δεν υποφερόταν άλλο αυτός ο βήχας.

Ριτάκι πότε θα μας πεις τα νέα των γενεθλίων; πως τα περάσατε; ο εορτάζον το ευχαριστήθηκε;

Σουλίτσα μη στεναχωριέσαι βρε κοπέλα μου , μέχρι εκεί να είναι τα προβλήματα εύχομαι και να είναι η τελευταία που θα κάνεις, όσο για τα καμώματα της Ανδρεάννας έχω να σου πω ότι εμείς αυτή τη φάση δε λέμε να τη ξεπεράσουμε με τίποτα , πολύ γκρίνια , άρνηση , πείσμα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Ηλιάνα εσείς πότε βαφτίζετε;

ΜαΕλενίτσα τι έκανε ο Παβαρότι σας;

φιλιά καλό και υγιές ΣΚ να έχουμε όλες.

Να μαι και παλι ...στα συμπτωματα που ειχαμε προσθεστε και διαρροια και συγκαμα ...υπεροχα ....ζω λατρευτες στιγμες ..

Μαμα Λευτερακη ολα να πανε καλα με τις ετοιμασιες ...με το καλο η βαπτιση ..

Ονειρευομαι κρεβατια ..king size κρεβατια και εγω να κοιμαμαι ...

Ειχαμε και γαμους σημερα !!και στα παιδια μας βρε!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Περαστικα Ιωαννα !!!!! Το πήρες ολο το πακετακι ε;;;;;;;;;

Κικο φωτο εβγαλες ;;;;;

Μαριζα αντε καλα τελειωματα. Alfare ,τι μου θυμισες !!!!! Και μονο που το εφτιαχνα το σιχαινομουνα. Ο Παναγιωτης πινει ακομα σκονη. Μας ειχε πει η παιδιατρος οτι επειδη δεν ειναι και πολυ τροφαντος καλο ειναι μεχρι τα τρι ανα πινει σκονη.Προχθες δοκιμασαμε φρεσκο και κονσερβα και φωναζε φερτε μου το γαλα μου πισω. Τι θα κανουμε οεο;;; Τον βλεπω να πηγαινει φανταρος με το almiron παραμασχαλα.

Ζουμε στιγμες απεραντης ευτυχιας με το φαγητο. Ο Παν. τρωειιιιιιιιιιιιιιιι πολυ μα παρα πολύ. Μετα απο μια πιαταρα φασολαδα το μεσημερι , ξυπνησε και ζητησε να φαει τοστ. εφαγε 1,5 τοστ. Βλεπει οτι τον φτανει απειλητικα η αδελφη του και αγχωθηκε μαλλον.

Σουλα αντε να ξεμπερδευεις και εσυ ρε παιδι μου.

Καλησπέρα κοριτσάκια και από εμένα. Σήμερα το μπουμπουκάκι μου πήγε στο σχολείο, μετά από τόσες μέρες καθησιού...με κλάμματα. :-(:sad::-( Τεσπά....έτσι είναι αυτά. Εγώ πήγα το πρωί γυμναστήριο με την ησυχία μου, μετά οδοντίατρο με την ησυχία μου και μετά απόλαυσα΄και εναν καφέ στον ήλιο με την ησυχία μου :P:p:p:p

Joa κυκλοφορεί μια ίωση που επηρρεάζει το άνω αναπνευστικό, τώρα για τη διάρροια δεν ξέρω... Περαστικά του πάντως και εύχομαι να τη γλιτώσει το μπεμπάκι.

Κίκο περαστικά και σε εσάς. Που θα πάει βρε κορίτσια. Θα έρθει το Καλοκαίρι για τα καλά και θα ησυχάσουμε από όλα αυτά.

Φιλάκι χάρηκα που διάβασα ότι όλα πήγαν καλά με το αυγό. Σιγά - σιγά θα στρώσουν τα πράγματα και οι αλλεργίες της θα περάσουν ή τουλάχιστον δεν θα είναι τόσο έντονες. Όσο για το σύζυγο και το θέμα πάνα......χμμμμ κάτι τέτοιο έκανε πριν μερικές μέρες ο δικός μου όταν τον ρώτησα γιατί δεν έβαλε κοι,οτάκι στην Αλεξάνδρα και η απάντησή του ήταν ''βαριόμουν''.

Σούλα πάλι λιθοτριψία; Γιατί ρε γμτ; Και για πότε λές; Η Ανδρεάννα μάλλον θέλει να σας τραβήξει την προσοχή με αυτή τη συμπεριφορά. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Με τις τιμωρίες δεν νομίζω να βγάλεις τίποτα. Αν το παίξεις στεναχωρημένη; Λες να βοηθήσει;

Άρμα περαστικά στον καλό σου. Τουλάχιστον είστε όλοι μαζί και τα παιδιά είναι μια χαρά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ιωαννίτσα περαστικά βρε κοπέλα μου και εμείς για εκεί είμαστε , πολύ βήχας βρε παιδί μου.

Πικουλίνα συγχαρητήρια στο αντράκι σου κοπέλα μου , πάντα τέτοια.

Γιοβαννούλα εμένα να δεις τι κλάμματα έχει να ρίξει που θα πάει απο Δευτέρα και καθόταν κοντά 2 εβδομάδες τώρα. αποδιοργανώθηκε τελείως ο καημενούλης.

σας δείχνω και φώτο απο το γάμο , είμαι πρώτη μούρη στο καβούρι.

DACB1B7E92E31CC347E59CA6EBB5CA.jpg

αυτή με το καπέλο το μπέζ εκ των αριστερών και τα μαύρα πούπουλα απο πάνω.. Τέλεια σας λέω πέρασα , τέλεια, επιστροφή τώρα στην καθημερινότητα.

Ωχ ρε Ιωαννα...για κοιτα για καμμια αλλεργια στην αντιβιωση..αλλα νομιζω μου ειπες την εχει ξαναπαρει...εχει γουστο να ακουσουμε και αλλη λοιμωδη....

Πολλα πολλα φιλακια να του δωσεις...

Γιοβαννα και Φιλακι για τους συζυγους που λετε...

Χμμ...αν απλα βαριουνται να ασχοληθουν ειναι φαουλ, αν θεωρουν οτι σαν κοριτσακια που εχετε πρεπει να ασχοληθειτε εσεις ,καπου εχουν τα δικια τους.

Δεν το λεω τυχαια..η φιλη μου που ειχε παει το παιδακι της σε αναπτυξιολογο για καποια θεματα μεταξυ αλλων και το θεμα πανα και επειδη ηταν ηδη 4μιση χρονων τους ειχε πει η αναπτυξιολογος οτι αυτο ειναι κατι που πρπει να γινει με τη μαμα.Εχει ως βαση την ικανοποιηση αναγκων και την επικονωνια που καλως ή κακως ειναι πιο αναπτυγμενη μεταξυ μαμας και παιδιου.Ομως απο ενα σημειο και επειτα πρεπει να αναλαβει δραση και ο μπαμπας σε οτι αφορα τα αγορακια και να τους δειξει καποια πραγματα και σε οτι αφορα τα κοριτσια να ακουλουθει και ο μπαμπας τη γραμμη της μαμας.

Εμας ο Γρ. αρχικα ηθελε μονο εμενα(οταν ηταν στην αρχη 18 μηνων)και εγω προσωπικα ηθελα να το κανω μονη μου για να εχω τον τροπο μου,με εκνευριζαν οι αλλοι λιγο...χαχα.

Απο καποια φαση και μετα οταν κατεκτησε αυτη τη δεξιοτητα καλα και λιγο πριν βγαλει την πανα οριστικα και αφου ενιωσε ασφαλεια ηθελε να επιδειξει το κατορθωμα του και στους αλλους(μπαμπα,γιαγια,παππου) οποτε σε εκεινη τη φαση ασχοληθηκε και ο ανδρας μου ωστε να του δειξει και το ορθιο κτλ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...