Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα ,

Χρόνια πολλα στον Γρηγόρη μας.

Μαργαρίτα να τον χαίρεσαι και να είναι παντα γερός και χαρούμενος.

Πω πω περασε ο καιρος φτανουμε στα 3!!!!

Νατάσα μου καταλαβαινω τι περασες .Πανω κατω και εμενα το ιδιο κανει χωρις τον εμετο μεχρι τωρα.

Δεν ξερω γιτι στραβωνουν ετσι.Εγω την μικρη την εχω παει αρκετες φορες αλλα δεν !!!!!

Εδώ κολλαει σε μια διαφημιση θα μου πεις και γινεται χαμος !!!

Ιωάννα μου είναι στο παιδι το πώς το βλεπει το θεμα αλλα θα συμφωνήσω σε αυτό που λες ότι εμεις τα πηγαινουμε δεν μας τα παιρνουν και από το σπιτι με το ζορι.

Πιστευω ότι θα μεγαλωσουν λιγο και θα καταλαβαινουν περισσοτερο.

Sun sun ευχομαι να εχει αλλαξει κατι μεχρι να ερθει το νέο μελος , θα είναι και μεγαλυτερη τι να πω???

Εμείς πήγαμε στον παιδιατρο χθες και εκλαιγε από την ωρα που παρκαραμε μεχρι την ωρα που φυγαμε.Ευτυχως εκανε ένα διαλειμα και μπορεσε να την ακροαστεί.

Το πυον υποχώρησε αλλα θα παρουμε σιροπι για το βηχα και τις μύξες !

Απομακρυνομαστε και περισσότερο από την ιδεα της λοιμωδους αλλα ειπαμε να κανουμε αναλύσεςι για να σιγουρευτούμε μια και παει και παιιδικο οπότε πρεπει να ενημερωσουμε.

Εγώ επιτελους εκλεισα ραντεβου με τον γαιτρο μου για τα νεφρα μου αλλα ειλικρινα μου φαινεται ότι θα κλαιω σαν την κορη μου.Δεν θελω καθολου να παω !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααααααααααα

Γρηγορακη μας χρονια πολλα και καλα!!!να σε χαιρομαστε!!!!!

σας γραφω απο το γραφειο γκρρρρρ και στα πεταχτα πριν εμφανιστει καποιος ανεπιθυμητος....

Ο Χρηστος παραμενει χαλια...εφτασε μεχρι 39,8 και γενικως γυρω στο 39 κυμαινεται συνεχως . ηρθε η γιατρος και τον ειδε δεν ειναι αμυγδαλιτιδα ουτε ωτιτιδα αλλα αρχη βροχιολιτιδας ..περιττο να σας πω οτι εχουμε να κυοιμηθουμε 3 μερες ..το μπεμπακι ευτυχως καλα..

Μαργαριτα να χαιρεσαι το αγορακι σου ...τωρα το σκεφτηκα παντα στα γενεθλεια του γρηγορη ο χρηστος ειναι αρρωστος !!!!και τις 3 χρονιες !!!!!

Για παρτυ γενεθλειων λετε ε ??εμεις θα κανουμε 2 !!!ενα σχολειο και ενα σπιτι ..ο χρηστος ψοφαει να σβηνει κερια οποτε δεν του χαλαμε χατηρι .εξαλλου εμεις δεν εχουμε πολυ κοσμο οποτε ολα καλα!!!

Λοιπον εξαφανιζομαι γιατι βαζουν χερι με το ιντερνετ πια στρο γραφειο ..

Να πω και το μετερεολογικο μου οτι απο Δευτερα η θερμοκρασια θα ειναι καλοκαιρινη ..δλδ θα φτασουμε τους 30 βαθμους ..δλδ στα ξωφτερνα ..

Μακια μουκια...αναλυτικα αυριο απο το γλυκο μου πολυαγαπημενο σπιτακι!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαργαρίτα χρόνια πολλά, πάντα ευτυχισμένα και πάντα με υγεία για το φοβερό και τρομερό Γρηγόρη. :D:D:D:D

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Δεν έχω γυρίσει ακόμα στο γραφείο...έχω άδεια αυτή την εβδομάδα...αλλά ξύπνησα νωρίς γιατί έχω γυναίκα να καθαρίσει λιγουλάκι. Η Αλεξάνδρα μου ακόμα κοιμάται.....εμ βέβαια, πώς να μην κοιμάται; Αφού ξύπνησε στις 4.00 και έλεγε ότι δεν νυστάζει άλλο :mad::mad::mad::mad:

Joa ίωση έχει ο Χρήστος; Μα που την άρπαξε; Τι κανόνισες στη δουλειά; Παρασκευές θα παίρνεις το μειωμένο σου;

Σούλα εγώ δεν πίστεψα ποτέ ότι η Ανδρεάννα περνάει λοιμώδη, θα σας είχαν πει κάτι για κρούσμα από το σχολείο σίγουρα. Κάντε όμως τις αναλύσεις για να ηρεμήσετε. Καλή επιτυχία και σε εσένα. Όλα καλά θα πάνε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια.

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου Χρόνια Πολλά , Χριστός Ανέστη, να χαιρόμαστε όλοι τις οικογένειες μας και να είμαστε υγιείς να περάσουμε του χρόνου ακόμα καλύτερα. Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες Γιώργηδες , Αναστάσηδες , Αναστασίες και Λαμπρινές, σας ευχαριστώ πολύ και για τις δικές σας ευχές.

Πολύχρονος να είναι ο Γρηγόρης της Μαργαρίτας και εύχομαι η ζωή του να είναι πάντα ανέμελη και χαρούμενη όπως είναι τώρα.

Ιωαννίτσα καλή επάνοδο στην εργασία σου και πολλά περαστικά στο Χρηστάκο σου, σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί εμάς είναι και τα 2 με βρογχιολίτιδα και παρόλο που τελείωσε η αντιβίωση ο βήχας δεν λέει να σταματήσει με τίποτα αντί αυτό κολλήσα και εγώ και βήχω σαν γαϊδούρι.

Ξέχασα να πω στον Καντερέ της παρέας ότι ναι μεν από βδομάδα θα βγάλουμε τα κορμιά μας έξω από τη ζέστη αλλά από τη μεθεπόμενη τα παλτά θα ξαναβγούν στην επιφάνεια γιατί ο καιρός πάλι θα μας την κάνει έμαθα.

ΠανΜαρ νομίζω ότι αυτές οι εναλλαγές του καιρού είναι το καλυτερότερο για το Σοφάκι , μία μπανάκι , μία σκι έτσι για να μη βαριέται κιόλας το κορίτσι.

Φιλάκι καλή επιτυχία σήμερα στην εξέταση , μακάρι να πάνε όλα καλά.

Αρμάκι εύχομαι να είναι καλύτερα η ζουζούνα και να έχει πραγματοποιηθεί πλέον η μεγάλη συνάντηση των αδερφών. Όπως και να ʽχει το σημαντικό είναι ότι είσαστε σπίτι μάνα και γιος και όλα τα άλλα περνάνε σε χρόνο μηδέν.

Εμείς κορίτσια περάσαμε πολύ ήρεμα αυτές τις μέρες , δυστυχώς με τις αρρώστιες μας δεν είχαμε τη δυνατότητα να πάμε στην εκκλησία και να νιώσουμε το Πάσχα όπως θα άρμοζε , ούτε Ανάσταση ούτε μεγαλοβδομάδα γιατί ο βήχας έδινε και έπαιρνε. Μόνο τη Κυριακή βγήκαμε στην αυλή μας και σουβλίσαμε (μη τυχόν και χάσουμε το φαγητό) αλλά δυστυχώς μας βγήκε ξινό μιας και από τη Δευτέρα ξανακυλήσαν και οι δύο με αποτέλεσμα να μην έχουμε κοιμηθεί μέρες τώρα. Ας ηρεμήσουν τουλάχιστον τα παιδιά απʼαυτό τον τσιγαρόβηχα και όλα τα άλλα ξέχνιουνται.

Ευτυχώς ο μεγάλος μου αυτή την εβδομάδα δεν έχει παιδικό και έτσι ευελπιστώ να αναρρώσει μέχρι την Κυριακή.

Νατάσο διάβασα το σκηνικό στην εκκλησία και λύθηκα στο γέλιο μιλάμε , σαν το μωρό της Ρόζμαρι ο Σώτος ένα πράγμα με την κοινωνία . σε φαντάζομαι εσένα μες την τρελή χαρά με όλα αυτά…. Μην πτοείσαι όμως βρε , παιδιά έχουμε και όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα, αυτά είναι το αλατοπίπερο στη ζωή μας πλέον.

Σουλίτσα καλή επιτυχία κοπέλα μου στις εξετάσεις τις δικές σου και της Ανδρεάννας.

Γιοβαννούλα σε καταλαβαίνω απόλυτα με την ξαγρύπνια της Αλεξάνδρας , εμείς έχουμε εδώ και 2 εβδομάδες μεταμεσονύχτιες επισκέψεις στο κρεβάτι μας ,που μας ξαγρυπνάνε όλους μικρούς και μεγάλους.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, τα φιλιά μου και την καλημέρα μου σε όλες.

Καλημέρα φιλενάδες!

Γρηγόρη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να τα εκατοστήσεις! Μαργαριτάκι να τον χαίρεστε τον γιόκα σας, να είναι υγειής και να τον καμαρώνετε πάντα!

2191621ghqpcjoo0l.gif

Εμείς ζούμε στιγμές απείρου κάλλους! Εχτές έπιασε λουμπάγκο τον καλό μου και δεν μπορεί να κάνει τίποτα..με το ζόρι πάει για δουλειά γιατί γίνεται πανικός. Η μαμά μου ακόμα δεν μπορεί να έρθει να βοηθήσει, εγώ δεν κάνει να σηκώνω βάρος γιατί μία φορά σήκωσα την Εύα και μ'έπιασε αιμοραγία. Και κάθε βράδυ 2-5 ξενυχτάμε!..κατα τ'άλλα καλά! :lol: Μου φαίνονται πολύ τραγελαφικά όλα αυτά και περιμένω και επόμενο ''χτύπημα''.

Η Εύα κορίτσια έχει αντιδράσει πολύ καλά απλά έχει λίγο πισωγυρίσει με πιπίλες κλπ(αναμενόμενο..). Μέχρι προχτές φορούσε μάσκα για να πάει να δει τον μικρό(μια αποκριάτικη :lol: ) γιατί είχε βηχαλάκι. Με το που της το είπαμε το κατάλαβε και μετά την φορούσε μόνη της χωρίς να της ξαναπούμε τίποτα. Όταν τον θηλάζω δεν αντιδρά κάθεται κι αυτή στην αγκαλιά μου και τον χαιδεύει αν όμως ξεπεράσουμε το μισάωρο αρχίζει να βαριέται. Πιο πολύ δείχνει να ''ζηλεύει'' όταν τον παίρνει αγκαλιά ο μπαμπάς της παρά εγώ.Νομίζω ότι ακόμα είναι νωρίς για να βγάλει έντονες αντιδράσεις.

Ο δε μικρός όταν ακούει τη φωνή της αν κλαίει ηρεμεί αμέσως! Μας φαίνεται τρομερό αυτό!

Αυτά τα νέα μας πάνω κάτω, τέλος χρόνου! Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα!

εφερα τουρτιτσα ετοιμη και επιφυλασσομαι για σπιτικη (Πανμαρ χαχα!)

896_010-350.jpg

Σας ευχαριστουμε πολυ πολυ για τις ευχες σας!!!!!!!!!!!!!!

Περιττο να σας πω οτι απο το πρωι ...χμμ...απο χθες το βραδυ κλαιω...

Μα δε ξερω τι εχω παθει φετος...εχω συγκινηθει πολυ ισως γιατι τον βλεπω οτι εχει μεγαλωσει τοσοοοο πολυ.

Ξυπνησε πρωι- πρωι .ετοιμαστηκε σε χρονο ρεκορ με επισημο ενδυμα παρακαλω ,και πηγαμε ολοι μαζι ζαχαροπλαστειο να παραλαβουμε την τουρτα.Στο δρομο χαιρετουσε τη γειτονια σαν Δημαρχος!!χαχα!!!

Οταν πηγαμε σχολειο(συσσωμη η οικογενεια γιατι κουβαλουσαμε ενα σωρο πραγματα) τον περιμεναν οι φιλοι του πισω απο την πορτα και φωναζαν ολα μαζι ''Χρονια πολλα Γρηγορη'' τυπου surprise-surprise.

Αγκαλιαζονταν ,φιλουνταν!

Μα τι ωραια εικονα!αχ μου φανηκε οτι εχει γινει τεραστιος!

Θα επανελθω με τα δικα σας σε λιγο!!!!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!!!

Χρονια πολλα στον Γρηγορακη μας!!! Μαργαριτα να τα εκατοστησει το αγορι!!! Χιλιοχρονος!!!

Κικη το μωρο της Ροζμαρι δε λες τιποτα... Τωρα που τα σκεφτομαι ηταν οντως αστειο, αλλα πιστεψε με εκεινη την ωρα ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει...

Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι καμια υπερβολικη με τα θεματα της θρησκειας, ο δε αντρας μου ειναι παντελως αδιαφορος. Για να καταλαβετε ηταν τοσο εναντιον στο να παω το παιδι να κοινωνησει που ουτε καν του ανεφερα το σκηνικο, παρα μονο οτι ο μικρος δεν ανοιγε το στομα του. Που να του πω οτι υπεβαλα σε τετοια δοκιμασια το παιδι του... Ακομα θα τα ακουγα... Και αυτο το ανεφερα χθες το βραδυ παρουσια κατι φιλων μας οι οποιοι ειναι γιατροι (καταλαβαινετε...) και οι οποιοι εγιναν εξισου εξαλλοι και με κολλησαν στον τοιχο... Μετα απο ολα αυτα, ο Σωτος θα ξανακοινωνησει κατα τα 6 του και αν...

Ιωαννα και Κικη περαστικα σας!!! Ρε τι τραβαμε τετοια εποχη, ποιος να το ελεγε!

Και ο μικρος αρρωστος, ρουθουνιζει αλλα μυξες πολλες δεν κατεβαινουν, ποναει ο λαιμος του, βηχει και πνιγεται, περναμε πολυ ωραια... ολη τη νυχτα εβηχε, ξυπναγε, εκλαιγε, του επεφταν τα σαλια... Ονειρο... Ακουω κι ενα χρου χρου περιεργο, το βραδυ ειμαστε για παιδιατρο. Ευτυχως δεν εχει πυρετο...

Αρμακι ευχομαι να ισιωσει ο αντρας σου... Ταλαιπωρια ρε παιδι μου.. Οσο για το Ευάκι μια χαρα τα παει! Μπραβο το κοριτσι μας!

t7fQp3.png

Να σου πω την αλήθεια Μ. Σάββατο πρωί σε θυμήθηκα. Βλέπαμε τη λιτανεία και η Αλεξάνδρα μου ζητάει πιπί. Αδύνατο εκείνη την ώρα να περάσω από τον κόσμο να την πάω οπουδήποτε και της λέω κάντα στην πάνα. Σε θυμήθηκα με το Γρηγόρη πέρσι.......

Ναι κοιτα και εγω το ειχα κανει αυτο και με κοιτουσε με βλεμμα ολο απορια αν θυμασαι που τον μπερδευα και ειχα στεναχωρηθει ομως αυτο δεν ξαναεγινε.

Θες γιατι το πηρα αποφαση οτι αφου το παιδι δεν φοραει πανα θα τρεχουμε οπου και να μας ζητησει οπως κανουμε εμεις;Θες γιατι και να μην θελω να τρεξω εγω θα παει μονος του (θα την βρει την ακρη)αν επειγεται;Θες γιατι απο τη στιγμη που βγαλαμε την πανα ο ελεγχος ειναι τετοιος που του επιτρεπει να κρατιεται και σπανια ζηταει σε περιεργες φασεις;

Δε ξερω...παντως μην ανησυχεις ολα αυτα τα ''μπερδεμμενα'' ειναι για λιγο.

Οπως και να εχει αν σου εχει δειξει οτι μπορει να παραμεινει στεγνη δειξτης εμπιστοσυνη και βγαλτης την πανα γιατι ηδη εχεις σχοληθει αρκετα οποτε ειναι πλεον καθαρα θεμα συγχρονισμου.Ουτε η ιδια θελει κατα βαθος να βρεχεται.

Ετσι οπως τα λες εκτιμω οτι αν τη βγαλετε τελειως(ξεχνα τις πανες ρε παιδι μου εντελως)καμμια βδομαδα θελει.Απεφυγε απλα μακρινες βολτες και παιδοτοπους ,πολυκαταστηματα κτλ για λιγες μερες και διαλεγε ευκολα προσβασιμα μερη ως προς την τουαλετα και φυσικα να τν εχεις απο κοντα και να της το θυμιζεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικη,Νατασσα,Ιωαννα οι βροχιτιδες δινουν και περνουν...

Το Πασχα οσους φιλους συναντησαμε ολα τα παιδακια εβηχαν στο ιδιο στυλ....

Μαλιστα ταλαιπωρουνταν και πολλοι μεγαλοι...η φιλη μου περνει 1 βδομαδα τωρα αντιβιωση κι ακομα δεν εχει συνελθει.

Νατασσα το χουρ χουρ που λες μπορει απλα να ειναι απο τις μυξες πισω και ο Γρηγορης οταν εχει μυξες πισω(το χαραχτηριστικο του) ετσι ακουγεται αν βηξει αλλα δεν εχει κατι αλλο γιατι ειναι στο λαιμο η βλεννα αν ειναι πιο χαμηλα ειναι το θεμα. Τωρα που εχουν φυγει τελειως οι μυξες ,εχει φυγει και το κολλημενο φλεμματακι απο το λαιμο.

Ειναι και η γυρη και η ατμομσφαιρα που επιβαρυνει.

Ασχημη εποχη.

Περαστικα σε ολα!!!

Ιωαννακι οντως ρε συ....μα καθε χρονο στα γενεθλια μας με πυρετο;

Ρε μπας και δεν τον σηκωνει το κλιμα στη Λαμια τον Χρηστακο;χαχαχα!

Περα απο την πλακα θεωρω οτι ισως η υγρασια εκει τον επιβαρυνει για αυτο καθε φορα την παταει..για τσεκαρε το λιγο...

Αρμα περαστικα στον συζυγο...βρε μηπως να κανατε εναν αγιασμο μολις ξεπεταχτει λιγο το μωρο;

Οσο για την Ευουλα εγω νομιζω οτι τα παει τελεια και ολα αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα ,θεωρω οτι δε θα εχει ασχημη αντιδραση καμμια.Στο εχω ξαναπει ειναι πολυ ωριμο παιδι.

Σουλα καλη επιτυχια και στις δικες σου εξετασεις.Μη φοβασαι!Ολα καλα θα ειναι!!

Οσο για τη μικρη τωρα οτι εγινε- εγινε καντε τυπικα τις εξετασεις και οτι και να ειναι που θα παει θα περασει!

Για την κοινωνια που λετε... εμεις εχουμε παει μετρημενες φορες αλλα για καλη μας τυχη εχει συνεργαστει.Ισως γιατι καποιες φορες τον κοινωνησε ο παππους του στο χωριο..δε ξερω...

Ομως και στο σχολειο που τα κοινωνησαν στο εκκλησακι πριν το Πασχα(οσοι γονεις το επετρεψαν φυσικα) χαρηκε πολυ .Δεν ειχε κανενα θεμα.

Εγω γενικα θεωρω οτι καλο ειναι οπως σε ολα τα πραγματα να τους δειχνουμε μια διαδικασια να την εχουν υποψιν τους και αν δεν συνεργαστουν, δε χρειαζεται πιεση.

Και να μην κονωνησουν τα παιδια δεν τρεχει τιποτα και ο πεθερος μου αυτο λεει που ειναι και ιερεας...μακαρι να ειμασταν ολοι τοσο αγνοι οπως αυτα.

Απο την αλλη ομως καλο ειναι ισως να τα πηγαινουμε μια στο τοσο και οταν ερθει η ωρα και καταλαβαινουν ας αποφασισουν τα ιδια τι θα κανουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αρμάκι περαστικά στον Αρμοσύζηγο βρε κοπέλα μου τι να πω , όλα μαζί σας πέσανε και μπράβο σε εσένα που τα αντιμετωπίζεις με τέτοια ψυχραιμία αυτά τα σκηνικά γιατί μόνο έτσι επιβιώνεις.

Μαργαριτούλα τέλεια η τουρτίτσα σας και συγχαρητήρια για τον εορτάζοντα που τη χαίρεται τόσο πολύ τη σημερινή μέρα. Είναι όντως πολύ συγκινητικό όσο τα βλέπεις και μεγαλώνουν και αλλάζουν μέρα με την ημέρα τα παιδάκια μας , λογικό είναι που αισθάνεσαι έτσι.

Περι της κοινωνίας και εγώ είμαι αυτής της άποψης , ότι δηλαδή στο θέμα της εκκλησίας αλλά και όχι μόνο, δείχνω κάποια πράγματα (όχι όμως ακραίες καταστάσεις) και από ‘κει και πέρα μεγαλώνοντας διαμορφώνει ο ίδιος δική του άποψη και αποφασίζει ο ίδιος πλέον τι θέλει να κρατήσει από αυτά που έμαθε και τι όχι.

Όσες φορές πάντως έχει κοινωνήσει που δεν είναι λίγες μιας και οι γιαγιάδες μας τον αγκαζάρουν συχνά πυκνά τις Κυριακές, πηγαίνει ευχάριστα σίγουρα πάντως αν αντιδρούσε διαφορετικά δεν θα ήθελα να τον πιέσω με τίποτα , με την πίεση δεν κερδίζεις τίποτα.

Νατάσα πλάκα κάνω μωρέ για το ότι το βρήκα αστείο το όλο σκηνικό σας, απλά όταν είμαστε απ’έξω βάζουμε περισσότερη δόση χιούμορ απ’ότι όταν είμαστε εμείς οι ίδιοι πρωταγωνιστές, εγώ για παράδειγμα αν μου είχε συμβεί αυτό θα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί αλλά μετά που θα το σκεφτόμουνα θα αστειευόμουνα συνεχώς.

Πάντως σχετικά με τις βρογχίτιδες έχει μεγάλη έξαρση αυτή την περίοδο,εμείς χθες που πήγαμε στο γιατρό όσα πιτσιρίκια ήταν απ’έξω και περιμένανε βήχανε όλη την ώρα.

Θέλω καλοκαιράκι , δεν πάει άλλο αυτό το κρύο.

Διαφημίσεις

Εγώ επιτελους εκλεισα ραντεβου με τον γαιτρο μου για τα νεφρα μου αλλα ειλικρινα μου φαινεται ότι θα κλαιω σαν την κορη μου.Δεν θελω καθολου να παω !!!!
Θάρρος, πήγαινε Σουλίτσα μου, να ξέρεις τί σου γίνεται.

Καλησπέρα κορίτσια μου. Μόλις πλακώθηκα με τον άντρα μου γιατί μου είπε την εξής ατάκα: με το κόψιμο της πάνας της Ναταλίας να ασχοληθώ εγώ. Δηλ. τί εννοεί όταν είναι εκείνος μαζί της θα φοράει πάνα κι όταν είμαι εγώ θα φοράει βρακάκι;;;;;;;;; Γκρρρρρρρρρρρρρ, τα νεύρα μου σας λέω, στον κόσμο του...

Χρόνια Πολλά Γρηγόρη μου! Να τον χαίρεσαι Ρίτα μου το γιόκα σου! Πες μας, πώς περάσατε στα γενέθλια του;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Να πω και το μετερεολογικο μου οτι απο Δευτερα η θερμοκρασια θα ειναι καλοκαιρινη ..δλδ θα φτασουμε τους 30 βαθμους ..δλδ στα ξωφτερνα ..
Πωπωωωω, πρέπει να κανονίσουμε πεντικούρ κι αποτρίχωση!

Περαστικά στο Χρηστάκο μωρέ... προσοχή...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Για την εκκλησία, πιστεύω στην ανεξιθρησκεία. Εμείς, δίνουμε στα παιδιά μας τα δικά μας τα πιστεύω, εκείνα μεγαλώνουν και διαμορφώνονται όπως επιθυμούν. Πιστεύω ότι ο Θεός είναι ένας, με διαφορετική, για τον καθένα μας, έκφανση. Την ιστορία πάντως του δικού μας Θεού, του Χριστού, την πιστεύω πολύ κι ειδικά το Θείο Δράμα με συγκινεί πάντα. Εξάλλου δίπλα Του στέκεται πάντα μια μάνα, Η Παναγία, που τη βλέπω να είναι πάντα δίπλα σε κάθε μάνα, στα εύκολα και στα δύσκολα. Στη Ναταλία, δε μίλησα παρά μόνο απ' έξω-απ' έξω. Πιο πολύ... "κατήχηση" έγινε στο σχολείο: κάτι μου πέταξε για τον Ιούδα!

See you later!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...