Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Καθε κατεργαρης στον παγκο του!

Αντε και του Χρονου!

Ιωαννακι καλη αρχη και περαστικα στον μικρο.

Αρμα καλη ανατροφη τωρα τρεχουμεεε !Η Ευα τι λεει;

Σουλα επεισοδιακο το Πασχα σας ...σε νιωθω!Εγω τον χανω 1 φορα τη μερα απαραιτητως εστω και για λιγο....:tongue:Ειναι πολυ ασχημο το συναισθημα.

Πανμαρ τα ιδια και εμεις...αυριο θα κανουμε το παρτυ στο σχολειο ,σε λιγο θα παω να παρω τα απαραιτητα και ηδη εχουμε παραγγειλει την τουρτα μας.

Στο σπιτι κατι θα κανουμε αλλα περιορισμενο, γιατι μαζευονται και εμας 60 ατομα οπως τα υπολογισα και ειναι δυσκολο εως αδυνατον να χωρεσουμε.Δε βοηθαει και ο καιρος παλι ρε παιδι μου...καθε χρονο ανημερα στα γενεθλια του Γρηγορη λεω θα εχει καλο καιρο να ανοιξουμε και μπαλκονι και τελικα δεν ειναι για εξω...

Εμεις περασαμε παρα πολυ καλα!!!!!!

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

... ηδη εχουμε παραγγειλει την τουρτα μας...

έχεις παραγγείλει τούρτα???? δηλαδή δεν θα την φτιάξεις με τα χεράκια σου? ντροπή!!! :tongue::tongue::tongue:

καλώς ήρθατε! και του χρόνου να είστε καλά και να περάσετε ακόμα καλύτερα!

mrdIp3.png

Ναι σωστα...μπορω να παρω τη μασκα του (ξερεις τη γνωστη)να την κολλησω πανω σε μια τουρτα να τελειωνουμε...χαχα!

Η τουρτα του σπιτιου θα ειναι spiderman...αλλη τερατομορφη απο εκει...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα! Αρχίζουν να τριαρίζουν τα παιδάκια μας!!! Εμείς αργούμε λιγάκι ακόμη, πανμαρ κι εμείς πάντα στο plan b καταλήγουμε το οποίο είναι......... τίποτα, δεν υπάρχει plan b! Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να αγνοήσεις συγγενείς και φίλους και να κάνεις κάτι για το παιδί και μόνο για το παιδί καλώντας έτσι πιτσιρίκια (με τους γονείς τους φυσικά), έτσι ώστε να παίξουν και να χαρούν.

Χρόνια Πολλά βρεεεεεεεεεεεεεεε! Υπέροχα ήταν, άντε και του χρόνου να είμαστε καλά. Φέτος από το Πάσχα αποκόμισα πολύυυυυυυυυ ύπνο και πολύ ξεκουραση. Αλλά μιλάμε για πολύυυυυυυυ ύπνο. Καλός καιρός. Λιακάδες. Κι η Ναταλία ξεσάλωσε, όπως άλλωστε ενδείκνυται στο χωριό, αν δεν είχα και την αλλεργία δε θα σκεφτόμουν καν να γυρίσω να κοιτάξω πού είναι.... αλλά, στο τσακ πρόλαβα ένα κοριτσάκι που της πρόσφερε να φάει φυστίκια..................................................................... από αυτά τα συνεδευτικά στα καφέ για το ποτό κτλ. Οπότε πρέπει να έχω συνέχεια το νου μου. Στην Ανάσταση είχε θέμα με τα μπαμ-μπουμ, γενικά μόλις πλησιάζαμε εκκλησία δεν της άρεσε καθόλου, ούτε την καμπάνα δεν ήθελε να ακούει. Οπότε στην Ανάσταση αφού βγήκαν όλοι έξω, υπέροχη βραδιά, εμείς μείναμε μέσα στο ναό, αγγαλίτσα, ήταν πολύ αναστατωμένη η καημενούλα μου, φοβόταν πολύ...

Αύριο θα πάμε στο νοσοκομείο, ραντεβού με την αλλεργιολόγο, με ένα κιλό κέικ κι ένα αβγό μέσα, δηλ. μια φέτα μόνο θα πάρω μαζί, για να δούμε, θα το φάει;

Κορίτσια μου χρόνια πολλά στα παιδάκια σας, στην Αναστασία και στους Αναστάσηδες. Τη sunsun την ξέχασα κι εγώ, Χρόνια Πολλά sunsun! Ούτε τη Λαμπρινή σκέφτηκα, χρόνια πολλά και σε εσένα Λαμπρινή. Lazarenia πού είσαι; Θα συναντηθούμε;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλως ηρθες φιλακι μου και καλη επιτυχια αυριο με το κεικ!

Οσο για τα μπαμ μπουμ ο Γρ.εκανε την παρθενικη του εμφανιση στην Ανασταση με τρελο κεφι!Μιλαμε γινοταν πολεμος και δεν ηθελε να φυγουμε!Μοναδικη η περιπτωση του!Ολα τα πιτσιρικια γυρω γυρω ηταν γαντζωμενα και αυτος μονο που δεν πεταγε και ο ιδιος βαρελωτα!Εκστασιαστηκε!

Σαματατζης παιδι μου...

Πηγα τζαμπο και γυρισα...100 ευρω τα υλικα και τα δωρακια για το σχολειο...ατιμη κριση!!!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπερα και χρονια πολλα!!!

Να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!! Ευχαριστω κι εγω παρα πολυ για τις ευχες σας, αν και δε γιορταζα... Ειμαι με τις αλλες Αναστασιες εγω! Τα χρονια πολλα παντως ειναι ευπροσδεκτα!

Εμεις περασαμε καλουτσικα... Και το λεω αυτο γιατι μας χτυπησε ενα κυμα γαστρεντεριτιδας ανευ προηγουμενου που τους εριξε ολους κατω Πασχαλιατικο (μαμα, μπαμπας, συζυγος, αδερφη & 2 Αγγλοι φιλοξενουμενοι). Κολλησε και ο Σωτηρης σε πιο light μορφη αλλα εκεινος συνεχισε με το γνωστο του προγραμμα, δλδ μυξα, αμυγδαλιτιδα (νομιζω, γιατρο δεν εχω παει) & πυρετο. Μονο εγω σωθηκα!!! Την Κυριακη σουβλισαμε, ειχαμε 30 ατομα κοσμο. Αρρωστοι, γεροι ολοι μαζι... Πηγαμε Επιταφιο, ο Σωτος κυριος, πηγαμε και Ανασταση ο Σωτος και παλι κυριος! Εκστασιαστηκε με τα μπαμ-μπουμ, ηθελε κι αλλο.

Το κορυφαιο σκηνικο εγινε το Σαββατο το πρωι που πηγα να τον κοινωνισω... Τι το ηθελα η δολια μανα??? Στο νηπιαγωγειο θα τον ξαναπαω... Αφου το παιδι μου δεν εχει πολλα παρε δωσε με την εκκλησια, δεν του ειναι οικειο μερος, πως στο καλο πιστευα οτι θα δεχτει να του δωσει ο παπας κατι να πιει κι εκεινος να συνεργαστει.. Γενικα εχει θεματα με το να του δινεις κατι με το στανιο, το εχει συνδεσει με τα φαρμακα...

Παμε που λετε, αρχιζει τη μιρλα απο τη λειτουργια κιολας... Να φυγει, να βγει εξω να τρεξει. Με το που τον βγαζω εξω αρχιζει ο παπας να κοινωναει.... Φτου ξανα μεσα τρεχοντας! Τον εχει η αδερφη μου αγκαλια που θα κοινωνουσε κι εκεινη καθως εγω ειχα κονωνησει απο τη Μ. Πεμπτη κιολας. Τρεχουν μπροστα, εγω απο πισω, κοσμοσυρροη, στριμωγμα και υπουλα σπρωξιματα απο γριες να κοινωνησουν πρωτες.

Παρενθεση, του εχω εξηγησει τη διαδικασια... Που αυτο που θα του δωσει ο παπας ειναι η δυναμη του για ολο τον χρονο, που θα βαλει χρυσο δοντακι, ολα...

Μεχρι να παρουν θεση ο μικρος εχει αρχισει και κρανιωνεται, θελει να φυγει να γλιτωσει, αρχιζει κλαιει, ο παπας του βουταει το στομα, του το ανοιγει με τη βια, μικρος ουρλιαζει, κλεινει δοντια/στομα, η θεια κοινωνια στην μπλουζα του Σωτηρη, παπας σε συμφορηση να λεει κατι για το σωμα του Χριστου που ηταν στην μπλουζα του, ο Σωτηρης πλεον χτυπιεται λες και τον σφαξαμε. Κλαιει σαν παλαβο και αναγουλιαζει συγχρονως, την ψιλιαζομαι τη δουλεια, τρεχουμε προς την εξοδο γιατι το εχω σιγουρο οτι θα ξερασει κανα ξενο ανθρωπο, φτανουμε στη εξοδο, καθομαι στα γονατα στο υψος του να του πω να σταματησει και οτι τελειωσε η ιστορια και ναι, μπροστα σε ολο τον κοσμο τρωω ρουκετα 300 μλ γαλα στη μουρη... (Σορυ αν καποια τρωει την ωρα που το διαβαζει)...

Εφιαλτης... Αλλα λογια δεν εχω... Συγχρονως εισπρατω και την αποδοκιμασια απο τις γνωστες γριες του τυπου εφερα το παιδι μου φαγωμενο να κοινωνησει κτλ, κτλ.

Τελος το σεντονι μου, την κανω!!!

Πολλα πολλα φιλια!!!

t7fQp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και από εμένα. Τι κάνετε; Από ότι διάβασα όλες λίγο πολύ περάσαμε όμορφα........με τα απρόοπτά μας βέβαια. Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες, αλλά είχε και ο καλός μου άδεια και ξεδώσαμε. :P:p:p:p:p Βέβαια, ακούμπησε και την Αλεξάνδρα ο γαστρεντοϊός, αλλά ευτυχώς ήταν σχετικά light. Το βράδυ της Ανάστασης φοβήθηκε πολύ τα πυροτεχνήματα και δεν ήθελε να κοιτάξει τον ουρανό. Τι της έλεγα εγώ ότι είναι σαν φωτεινή βροχή και σαν αστέρια; Τίποτα αυτή. Είχε κουρνιάσει στην αγκαλιά μου και μου έλεγε ''δεν θέλω τίποτα να δω''. Δεν είχε θέμα όμως ούτε Μ. Παρασκευή Βράδυ με τις φιλαρμονικές, την κοσμοσυρροή κλπ, ούτε Μ. Σάββατο πρωί με τα κανάτια που πέφτουν. Μόνο τα πυροτεχνήματα τη φόβισαν. Γενικά περάσαμε πολύ καλά.

Joa καλή αρχή στη δουλειά. Πώς είναι ο Χρήστος; Ο μπεμπούλης σας;

Άρμα χαίρομαι να διαβάζω ότι τα πας καλά. Για πες αντιδράσεις της Εύας.:P:p:p

Μαρίζα καλή επιτυχία αύριο στην αλλεργιολόγο.

Ααααα κάπου είχα διαβάσει (ίσως και στο ''Όχι πια Πάνες''.....δεν θυμάμαι) ότι η απεξάρτηση από την πάνα για άλλους είναι μία βόλτα με λεωφορείο και για άλλους η Ιθάκη.....εε αυτό το τελευταίο ζω.....πολλαααααααά ατυχήματα :-(:-(:-(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

οουουου Νατασσααα!Τι κριμα να μην ειμαστε μαζι να κανουμε αλλο ενα ντουετο γυμναστικης!χαχα!Το εχω ξαναδει το εργο!

Οσο για την Θεια Κοινωνια δεν εχω λογια...α ρε δολια ....

Γιοβαννα μου δεν θυμαμαι τετοια ατακα στο συγκεκριμενο βιβλιο ισως μου ξεφυγε...χαχα!

Ασε που δε συμφωνω κιολας.

Αλλα βρε φιλεναδα γιατι την αφηνεις χωρις πανα;Δεν κερδιζεις τιποτα ετσι.

Καλυτερα να τη φοραει και απλα να συμπεριφερεστε σα να ειναι βρακακι.Να της την βγαλεις οταν θα φτασει να ειναι στεγνη ;)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινάκι, κι εσύ να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Τον ξέχασα το Γιώργο της παρέας.

Βλέπω τελικά ότι υπάρχουν και παιδάκια που δε φοβούνται τα μπαμ-μπουμ. Η δική μου... αχ να τη βλέπατε πώς έκανε στην εκκλησία... ξέσπασε όμως όταν ήρθε κι ο μπαμπάς της κι έβαλε τα κλάματα... Ύστερα έφυγαν κι έκατσα στη λειτουργία με την ησυχία μου να κοινωνήσω κιόλας.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ευχαριστώ για τις ευχές σας!

ana το καταλαβαίνω το παιδάκι, γιατί να θέλει δηλαδή να κοινωνήσει; δεν είναι και το πιο χαριτωμένο πράγμα στον κόσμο !! και τη δικιά μου την πήγε η πεθερά μου και τα ίδια... χωρίς το αποκορύφωμα ευτυχώς... εγώ δεν συμφωνώ αλλά επειδή το παιδί μου έχει και πατέρα το ανέχομαι! Τώρα να ανάψουν ένα κεράκι αρέσει σε όλα τα παιδάκια. Εγώ μια φορά ήμουν μπροστά την ώρα που την πίεζε ο παπάς και τα 'χα πάρει! αν είναι δυνατόν να ανοίγεις με το ζόρι το στόμα ενός παιδιού, εκτός αν πρόκειται για φάρμακο... εγώ δεν δίνω την εξουσία αυτή σε κανέναν!

Η μικρή μου με τα μπαμ μπουμ χάρηκε πάντως. Δεν γινόταν και πανικός αλλά γέλαγε από το πρώτο μπαμ και έλεγε "χα! μα τί ήταν αυτό το μπαμ.... μπαμ! μπουμ! μπαμ! μπουμ!"

soula καμιά φορά η ανδρεάνα μου θυμίζει την Κάτια. Με "βασανίζει" κι εμένα.. Δεν με αφήνει να κάνω δουλειές, να μιλάω με άλλους, να μην ασχολούμαι μαζί της γενικά! Να δώ τί έχει να γίνει τον Οκτώβριο! arma αλήθεια πώς είναι οι αντιδράσεις της Ευούλας; Κουράγιο μάνες!

filaki καλή επιτυχία αύριο!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Γιοβαννα μου δεν θυμαμαι τετοια ατακα στο συγκεκριμενο βιβλιο ισως μου ξεφυγε...χαχα!

Αλλα βρε φιλεναδα γιατι την αφηνεις χωρις πανα;Δεν κερδιζεις τιποτα ετσι.

Καλυτερα να τη φοραει και απλα να συμπεριφερεστε σα να ειναι βρακακι.Να της την βγαλεις οταν θα φτασει να ειναι στεγνη ;)

Δεν θυμάμαι αν το έγραφε εκεί.....και να σου πω την αλήθεια έχω δανείσει το βιβλίο....μάλλον το έγραφε σε κάποιο σχετικό άρθρο. Όσο για το θέμα ''κοιλοτάκια'', η πάνα της Αλεξάνδρας μένει και έμενε πολλές ώρες στεγνή, πολλές φορές και από βράδυ, αλλά όταν φοράει πάνα έχει τη σιγουριά ότι όταν θέλει να κάνει πιπί απλά θα τα αμολήσει. Γι΄αυτό την άφησα με κοιλοτάκι για να ξεκινήσει να βάζει στο μυαλό ότι πρέπει να ζητάει πιπί ή κακά. Της αρέσουν τα κοιλοτάκια.....ξέρεις αγοράσαμε διάφορα..... :D:D:D και λέει ότι είναι καλύτερα από πάνα, αλλά κάποις φορές ξεχνιέται. Βέβαια, όλο αυτό γίνεται στο σπίτι μας και αφού έχω στρώσει τον καναπέ μου με υποσέντονα :tongue::tongue::tongue::tongue:. Να σου πω την αλήθεια Μ. Σάββατο πρωί σε θυμήθηκα. Βλέπαμε τη λιτανεία και η Αλεξάνδρα μου ζητάει πιπί. Αδύνατο εκείνη την ώρα να περάσω από τον κόσμο να την πάω οπουδήποτε και της λέω κάντα στην πάνα. Σε θυμήθηκα με το Γρηγόρη πέρσι.......

Εγώ μια φορά ήμουν μπροστά την ώρα που την πίεζε ο παπάς και τα 'χα πάρει! αν είναι δυνατόν να ανοίγεις με το ζόρι το στόμα ενός παιδιού, εκτός αν πρόκειται για φάρμακο... εγώ δεν δίνω την εξουσία αυτή σε κανέναν!

Ο παπάς ο άχαρος τι φταίει; Μήπως με το ζόρι ήρθε σπίτι σας και πήρε το παιδί να το κοινωνήσει; Κάποιος άλλος το πήγε εκεί. Εγώ πιστεύω ότι καλό είναι να πηγαίνουμε τα παιδάκια μας που και που εκκλησία για να ανάψουν ένα κεράκι ή να παρακολουθήσουν λειτουργία, αλλά επειδή είναι πολύ μικρά ακόμα για να τους εξηγήσουμε κάποια πράγματα, αν αντιδράνε στη μεταλαβή ας μην επιμένουμε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...