Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χριστός Ανέστη!

Χρόνια πολλά στους Αναστάσηδές μας! Πετρούλα και Κικίτσα να τους χαίρεστε!

Deleni να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

Σαρδελάκι μου χρόνια πολλά στον αντρούλη σου!

Λαμπρινή και Νατάσα πολύχρονες!!

Να είστε όλες καλά και να περάσετε όμορφα! Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη!

Πετρουλίνι και Κικίτσα, να χαίρεστε τα αγοράκια σας!

(η Αναστασία της γιατρού μας το Δεκέμβριο δεν γιορτάζει ή κάνω λάθος?)

Αλλά και τι σημασία έχει? Γιατρέ! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου (όποτε κι αν γιορτάζει!)

Νατασάκο και Λαμπρινή, χρόνια πολλά και σε σας!

Σαρδελάκι, να σου ζήσει ο καλός σου!

Μαελένη, οι Γιώργηδες αύριο γιορτάζουν! Όταν 23/4 πέφτει πριν το Πάσχα, η γιορτή μεταφέρεται την Δευτέρα του Πάσχα...

Αρμακι σπίτι σου? Το καλύτερο Πάσχα!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες! Ελπίζω να περνάτε καλά!

Πάω να συνεχίσω τα τσιπουράκια μου....

mrdIp3.png

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Πετρούλα και Κικίτσα να χαίρεστε τα μεγάλα σας καμάρια. Χρόνια τους Πολλά και Ευτυχισμένα.

Νατάσα και Λαμπρινή χρόνια σας πολλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας.

Σαρδελάκι χρόνια πολλά για τον καλό σου.

Εύχομαι όλες να περνάτε καλά.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Χρονια πολλα !!!Χριστος Ανεστη!!

χρηστος και τζουνιορ ροχαλιζουν οποτε βρηκα ευκαιρεια να μπω!!

περασαμε υπεροχα ..ο γιος μου πηγε εκκλησια ως φαν που ειναι ,εφαγε αρνια ,κοκορετσι γαρδουμπες (μπλιιιιααααχχχ)χαρεψε καλαματιανα και συρτα και επιστρεψαμε στο κλεινον αστυ ...ο μπεμπης παρολο τα δυναμιτακια τις τουφεκιες τα κασετεφωνα τα τερμα ,κοιμοταν ηρεμα και γαληνια χαχαχα

Χρονια πολλα στον Γιωργακη στον Δυο Αναστασηδες στην Αναστασια μας και στον αντρα μου χαχαχα

φιλια ..ξυπνησε ο χρηστος ,..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα κουκλίτσες μου!

Χρόνια Πολλά & Χριστός Ανέστη!!!!

Ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας!!!!

Πανμαρ, αρμα, Ριτα, Giovanna, maeleni,πικουλίνα, marina διπλό το ευχαριστω σε εσάς..

Τις καλύτερες ευχες και απο μενα για τον Ανασταση της Κικης μας, την Λαμπρινή, την Αναστασία και τη Νατασα (δε θυμαμαι κι εγω αν γιορταζουν τωρα τα κοριτσια μας), επίσης στον καλό της Σαρδελας, στον συζυγο της joa και φυσικα στον Γιωργακη της Μαρινας μας!

Μαρινακι να τον χαίρεστε, γερος κι ευτυχισμένος!

Εμεις περασαμε πολύ καλά, ο καιρός βοηθησε πολύ, φαγαμε στις αυλές των παππουδων μας και τα απογευματα ημαστε σε επισκέψεις και καφεδακια..

Ο μικρουλης ειναι λίγο αδιαθετος, κανει λίγα δεκατακια και τις 2 τελευταίες νυχτες δεν κοιμομαστε καθολου καλά..εχει τρυπήσει το ουλο του και ειναι θεμα ημερων να σκασει μυτη το δοντακι μας, τον ταλαιπωρει και μια δυσκοιλιοτητα τις 3 τελευταίες μερες και ειναι πολύ κακοκεφος ο καημενος..

Φιλια πολλά σε όλες και παλι Χρόνια Πολλά και του χρόνου με υγεία!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Μαρινάκι μου να χαίρεσαι τον Γωγούλη σου!!! Πάντα ευτυχισμένος!

Ιωαννάκι καλώς ορίστε! Άντε του χρόνου θα τρώει και ο μικρός τα αρνιά!Να χαίρεσαι τον καλό σου!

Πετρούλα μου ελπίζω να σκάσει γρήγορα το δοντάκι σας και να μην ταλαιπωρηθεί αλλο ο μικρούλης..

Κατάφερα μετά από πολλές μέρες να γράψω για τον τοκέτο!http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=976552#post976552

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες! όντως πολλοί στο θρεντ μας...! σας πιάνω όμως αδιάβαστες γιατί Κυριακή γιόρταζαν και τα Ελισαβετάκια και οι Ελιζούλες... Βέβαια καλά καλά και εγώ πήγα να ξεχαστώ γιατί τί γιορτή να γιορτάσω Κυριακή του Πάσχα! Κάτι παγωτάκια που τιμήθηκαν δεόντως μετά τα αρνιά και αφού είχαν κατασταλάξει όλα στα στομάχια, κέρασα :-)

Παρόλο που το διασκεδάσαμε οικογενειακώς και ξεκουραστήκαμε, κάτι που το χρειαζόταν ιδιαίτερα ο σύζ, για του χρόνου εύχομαι να ΄μαστε καλά να πάμε και κανένα ταξιδάκι το Πάσχα! Ειδικά όταν έχει καλό καιρό θέλω να δώ τη θάλασσα (πάνω σε καράβι)!!

arma θα διαβάσω μόλις μπορέσω τί έγραψες. όλες οι ιστορίες είναι τόσο μοναδικές και συγκινητικές!!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Μαρίνα χρόνια πολλά για το 1ο θαυματάκι σου, το Γιωργάκη σου. :P:p:p:p

Ιωάννα χρόνια πολλά για τον καλό σου και να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας.:D:D

Sunsun χρόνια πολλά και για εσένα και να σε χαίρονται αυτοί που σε έχουν.:P

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

χρονια πολλα χριστοσ ανεστη κουκλεσ μου ........!! χρονια πολλα σε ολουσ τουσ εορταζοντεσ ............μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ αυριο πρωι θα σασ διαβασω αναλυτικα μουτςςςςςςςςςςς φιλιαααααααααααα

:tongue::tongue:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Ιδιαιτερες ευχες και απο εδω ,σε ολους τους εορταζοντες των ημερων .

Να χαιρεστε τα βλασταρια σας,τις γιορτουλες σας,τους συζυγους και οποιον αλλον εχετε!Και του χρονου με υγεια!

Πολλα φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Γειτονάκι και Μαρινάκο, χρόνια πολλά κι από εδώ! Να τους χαίρεστε τους Γιώργηδές σας!

Sunsun, χρόνια πολλά και σε σένα! Και του χρόνου να είσαι καλά και να γιορτάσεις αγκαλιά και με τα δύο παιδάκια σου!

Όσο για το ταξιδάκι που λες, στο εύχομαι, αλλά μην σε ξεγελάει ο ήλιος της Αθήνας... στα νησιά είχε κρύο!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρα,

Χρόνια πολλά , Χριστός Ανεστη.

Να ευχηθώ (με λιιγη καθυστέρηση) χρόνια πολλά στους Αναστάσηδες της παρέας,

Πετρούλα και Κική να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Στον Γιωργάκη της Μαρίνας μας .Να είναι γερός και χαρούμενος.

Ιωαννιτσα μου να χαιρεσαι και εσυ το σύζυγο!!!

Νατάσα και Λαμπρινή χρόνια σας πολλά ότι επιθυμείτε να το αποκτήσετε.

Sun sun χρόνια σου πολλά και με το καλό να υποδεχτείς το νέο μελος!!!

Συμπεθέρα μου να χαιρεσαι τον αντρούλη σου.

Ευχομαι να μην ξεχασα κανεναν.

Τα δικά μας .Αν εξαιρέσεις ότι όλη τη μεγάλη εβδομάδα σχεδόν κάθε μέρα ήμασταν στο νοσοκομείο μια ο πεθερός μου μια η μαμά μου μια η ανιψιά μου κυρίως με γαστρεντερίτιδα και ότι η κόρη μου μας τρέλανε στο ξενύχτι καλά ήταν.:(

Την μεγάλη Πέμπτη βάψαμε αυγά παρεουλα με τη μικρη και καναμε και κουλουρακια τα οποια μαλιστα επειδη τα έφτιαξε αυτή θεωρει ότι δεν πρεπει να φαει κανενας άλλος (εκτος από εμενα) και με το που δοκιμασε ο μπαμπας της εβαλε τα κλαματα.:shock:

Την κυριακη τυ Πάσχα κλασικα ολη η οικογενεια στην αυλη σουβλισαμε αρνακι και..... χασαμε την κορη μου.Σε μια στιγμη εξαφανιστηκε και ψαχναμε 10 ανθρωποι να τη βρουμε.:mad:

Μου κοπηκαν τα ποδια αλλα τελικα η κυρια ειχε μπει μεσα στο θερμοκηπιο να δει τις ντοματουλες.

Χθες καταφεραμε να βγουμε και μια βολτα με τον καλο μου γιατι αυτές τις μερες το παιδακι μου ειχε γαντζωθει πανω μου και δεν εκανα βημα χωρις αυτην.

Σημερα θα παμε στον παιδιατρο να την ξαναδει .Ο πυρετός βεβαια υποχώρησε με την αντιβιωση αλλα εχει λιγο βηχα και να δουμε και για εξετασεις!!!

Αυτά !

φιλια

Καλημερααααααα

Εμεις αρρωστουληδες τελικα....ο χρηστος ψηνεται ...τον εφαγαν οι χοροι....χθες εφτασε μεχρι 39,5 ..σημερα δεν εχουμε χτυπησει τετοια νουμερα αλλα το 38,3 το φτασαμε ...περαστικα στο αντρακι μου

Σουλιτσα ακομη η μικρη ??περαστικα σας βρε και στη μικρη και στην οικογενεια!!!

Να ευχηθω και στην Λαμπρινη και στην Ελιζα χρονια πολλα και καλα!!!! και στον αντρα της Σαρδελας !!!ειχαμε πολυ κοσμο!!!!

Αυριο ξεκιναω και δουλεια γκρ........αααααατιμη κοινωνια....

Μαρακι δες λιγο στο φατσοβιβλιο τα μνμ σου!!!!φιλια στο αντρακι σου ..με συγκινησε πολυ η ιστορια του τοκετου σου ....

Μακιααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι έγινε καλέ? Ακόμα γυρνοβολάτε???

Εμείς τρέχουμεεεεε!!! Από χτες είμαι μόνη με τα πιτσιρίκια όταν δουλεύει ο καλός μου και αν εξαιρέσεις λίγο το ξενύχτι σιγά σιγά μπαίνουμε σε ρυθμούς.

Ιωάννα το είδα το μην, σου σου έχω απαντήσει δεν το είδες? Περαστικά στον Χρηστάκο. Πως είναι σήμερα?

sunsun χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! Με το καλό να έρθει και το νέο μέλος!

Σουλίτσα τι έγινε με την μικρή τελικά?

Καλημέρα!!!

Πάει... το διαλύσαμε το καφέ...

Καλημέρα Αρμάκι! Άντε να τρέξεις λιγάκι... πολύ ξάπλα έκατσες!!!

Γειτονάκι μου, καλή αρχή στην δουλειά σου σήμερα! Μέχρι και ο ουρανός "κλαίει" που ξεκινάς δουλειά... Πώς είναι ο Χρηστάκος? Εσύ?

Εμείς καλά... Σήμερα είχαμε πει να πάμε βολτούλα μέχρι το Λουτράκι, αλλά μ'αυτόν τον καιρό... το αναβάλαμε :-( Δεν λέει να πάμε και να κλειστούμε σπίτι... Καθόμαστε κι εδώ!

Χθες, είπαμε με τον καλό μου να σκεφτούμε λίγο για το τι θα κάνουμε στα γενέθλια της Σοφίας. Και ξεκινήσαμε από το ποιους να καλέσουμε... Βγαίνουν μόνο 72 άτομα (τα 25 παιδάκια)!!! Οπότε, πάμε στο "plan B", το οποίο δεν ξέρω ποιο είναι, αλλά σίγουρα κόβουμε άτομα!!! Ουουουφ... Μάλλον μας βλέπω πάλι με παππούδες, γιαγιάδες, νονούς και αδέρφια...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...