Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευτυχως φουρνο δεν πλησιαζει του εχω κανει το μυαλο κουρκουτι απο μηνων που ηταν να του λεω ''καιει- καιει''αφου αυτη τη λεξη τη λεει απο πολυ νωρις χαχαχα

Οσο για τα μαχαιροπηρουνα και εμενα επειδη εχει κολλημα με τα εργαλεια και πλεον δεν αρκειται στα δικα του ανοιγει και περνει πραγματα..Προχθες κοντεψα να μεινω δεν τον ειδα και πηρε αυτο το ξυραφι εργαλειο για τις πατατες και περιφεροταν και καρφωνε..μιλαμε επαθα συγκοπη μεχρι να του το παρω μην τραβηχτει και κοψει κανα δαχτυλο ολοκληρο..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήγαινε Βοηθηματα - Επεξεργασία Επιλογών- Επιλογες Προβολής-Γραμμικα-Παλιοτερα πρώτα

ευχαριστώ βρε κοριτσι μου. Πονοκεφαλος με επιανε καθε φορά!!!

Εννοειται Ριτακι! Αυτα ειναι τα καθημερινα! Εγω τις προαλλες τον βρηκα να εχει ανοιξει τον φουρνο, να εχει ανεβει πανω στην πορτα, να εχει ανοιξει το συρταρι της κουζινας και να πεταει εξω τα μαχαιροπηρουνα! Πως δεν καρφωθηκε καταρχην με κανενα μαχαιρι και κατα δευτερον πως δε μου κατεβασε ολη την πορτα του φουρνου κατω, να πρεπει μετα ανγορασω καινουριο φουρνο, ενας Θεος το ξερει!!!

Α και ο Σωτηρακης μπουμπουκάκι είναι λέμε.....Εγώ σήμερα με το μαχαίρι στο χερι τον πρόλαβα...Αλλαξα θεση στα μαχ/να και τα έβαλα πίσω-πίσω τα μαχαίρια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ο Σωτηρης μπουμπουκι ειναι μονο οταν κοιμαται! Ολες τις υπολοιπες ωρες ειναι χουλιγκαν!!!

Ριτα τον εχω τσακωσει κι εγω με αυτο το εργαλειο που λες! Μεχρι να του το παρω απο το χερι πηγα στον αλλο κοσμο και ηρθα!

Οσο για τον φουρνο κι εγω τα λεω ολη μερα! Χθες που εκαιγε ο φουρνος, λυσσα να παει κοντα... Τιποτα δεν ακουγε... Οταν εκανα οτι δεν κοιταζα πηγαινε κι εβαζε σιγα σιγα το δαχτυλακι του να δει αν οντως καιει, μην τυχον και τον κοροιδεψα...:D Ετσι μου'ρχεται να τον αφησω μια φορα να καει (ελεγχομενα ετσι? ισα - ισα), μπας και βαλει μυαλο...

t7fQp3.png

Λοιπόν εμεις τον αφηνουμε στο κρεβατι μας και του λεμε: μη σηκωθείς αν δεν ερθουμε και μενει εκει ακινητος μεχρι να γυρισουμε. Το κανουμε για να δουμε πως θα αντιδρασει.

Εννοειται οτι ανοιγει το συρταρι με τις κατσαρολες και παιζει αλλά δε κανει γενικα παρακινδυνευμενα πραγματα. και βεβαι τελευται παιζει με τα παιχνιδια μονος του αρκετη ωρα. Μπορει να ταϊζω τη μπεμπα και εκεινος να παιζει.

Οταν εκανα οτι δεν κοιταζα πηγαινε κι εβαζε σιγα σιγα το δαχτυλακι του να δει αν οντως καιει, μην τυχον και τον κοροιδεψα...:D Ετσι μου'ρχεται να τον αφησω μια φορα να καει (ελεγχομενα ετσι? ισα - ισα), μπας και βαλει μυαλο...

Αυτος το κανει ο δικος μου με το τζακι και ακουμπάει την ποδιά..Καιγεται λιγουλάκι, κν ενα μορφασμό , λέει "τζιζ" και μετα απο 5 λεπτά παλι εκει είναι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλε εννοειται οτι και εγω τον εχω αφησει να πιασει και ξερει καλα τι θα πει ''καιει'' αφου και τα καλοριφερ παει σαν τη γατα και τα ακουμπαει και φωναζει ΄΄καιειιιι'' χαχα

Οσο για σενα Πικουλινακι φτου σας!!!δεν εχω τιποτα αλλο να πω..χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν εμεις τον αφηνουμε στο κρεβατι μας και του λεμε: μη σηκωθείς αν δεν ερθουμε και μενει εκει ακινητος μεχρι να γυρισουμε. Το κανουμε για να δουμε πως θα αντιδρασει.

Εννοειται οτι ανοιγει το συρταρι με τις κατσαρολες και παιζει αλλά δε κανει γενικα παρακινδυνευμενα πραγματα. και βεβαι τελευται παιζει με τα παιχνιδια μονος του αρκετη ωρα. Μπορει να ταϊζω τη μπεμπα και εκεινος να παιζει.

Πικουλινακι μπραβο στο παιδι! Ειναι αγγελος λεμε!!! Εγω να αφησω τον Σωτηρη πανω στο κρεβατι μου ανεξελεγκτο??? Η που θα κετεβει στο πρωτο λεπτο και θα αρχισει να κανει βλακειες, ή που θα σκαρφαλωσει πανω στα κομοδινα (που ειναι πιο ψηλα απο το κρεβατι)...

t7fQp3.png

Δε σας ειπα που εκανα το τεραστιο λαθος να τον παω το Σαββατο το πρωι μονη μου στο jumbo!!!

Λοιπον, με λυπηθηκε ο κοσμος στην κυριολεξια...

Δεν ηθελε να κατσει μεσα στο καροτσι (του jumbo) και αρχισε τη μιρλα απο το πρωτο λεπτο... Ηθελε να πιασει τα παντα... Η μιρλα εγινε κλαμα και ηθελε να κατεβει απο το καροτσι με το κεφαλι... Τον κατεβασα με τα πολλα, αφου με κοιταζε ολος ο κοσμος και αρχισε να σπρωχνει εκεινος το καροτσι και να κατεβαζει τα ραφια συγχρονως. Μετα κολλησε με μια μπαλα, του την εδωσα. Να μη θελει να περιμενει στην ουρα στα ταμεια, να μη θελει να δωσει την μπαλα να τη χτυπησει η κοπελα, να μη θελει να βαλει μπουφαν... Τα νευρα μου κροσια. Τον πηρα οπως οπως και φυγαμε και μολις βγηκαμε εξω συνειδητοποιησα οτι δεν ειχα παρει μαζι μου τα ψωνια! Αντε παλι μεσα, να ψαχνω τη σακουλα στο ταμειο, ο Σωτηρης να συνεχιζει την υστερια... Κοντεψα να παθω εγκεφαλικο η γυναικα... Jumbo θα ξαναπαμε μονο με τον μπαμπα μας... Ποτε ξανα τα δυο μας!

t7fQp3.png

Χαχαχα δε θυμασε που τα ελεγα πριν λιγο καιρο για το jumbo?

Ενα δραμα ειχα ζησει..

Ευτυχως πλεον ξεκαθαρισαμε ..μεσα στα μαγαζια δεν πιανουμε τιποτα πριν το πληρωσουμε στο ταμειο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χαχαχα δε θυμασε που τα ελεγα πριν λιγο καιρο για το jumbo?

Ενα δραμα ειχα ζησει..

Ευτυχως πλεον ξεκαθαρισαμε ..μεσα στα μαγαζια δεν πιανουμε τιποτα πριν το πληρωσουμε στο ταμειο.

Μωρε κατι θυμομουν, αλλα τωρα που το εζησα στο πετσι μου, δε θα το ξεχασω ποτε...:D

Ριτα πες κι εσυ, ψηνεσαι να κανονισουμε να βρεθουμε ολες μαζι μεσα στις γιορτες???

t7fQp3.png

λυσάξατε πάλι, ουφ!

ριτάκι τέλειος ο Γρηγοράκης...φαντάζομαι πως αυτό θα είναι το μικρό χάος ε; Γιατι και για μας το μικρό χάος είναι αυτό...το μεγάλο αν σας το βγάλω φώτο θα πάθεται χαχα

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...