Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Μπηκα κι εγω η ασωτη να ευχηθω!

Καλό Πάσχα να έχετε, καλη Ανασταση και να περάσετε σουπερ!

Εμεις θα μεινουμε εδω και θα ξεκουραστουμε!

Πολλα φιλια σε ολες!

t7fQp3.png

Καλημεραααα

Μπηκα και εγω αλλα εχει φυγει το μισο καφε για αρνακι!!!!εμεις ειμαστε καλα ,πηγαμε και κοινωνησαμε (τι παιδια αλλωστε ειμαστε της εκκλησιας !!)πηραμε φυσικα και αντιδωρο γιατι εκκλησια χωρις μαμ για τον χρηστο δεν υπαρχει !!

Πηρα και εγω το κιντερ αυγο μου !!!μου το παιρνει ο μπαμπουλης μου καθε χρονο (μην τυχον και χασω κανα γραμμαριο)η νονα με κερασε βεβαιως αλλα σε ρευστο!!!

το μπεμπονι ειναι καλα και κοιμαται αγκαλια με τον αδελφο του στο διπλο κρεββατι!!

Αυριο το πρωι αναχωρουμε και εμεις !!!σας λεω μια καιρο για ΣΚ και φευγω!!!

Μ. Σαββατο , αιθριος ο καιρος .Προσκαιρες καταιγιδες στον κεντρικο ηπειρωτικο αξονα ,οι ανεμοι στο αιγαιο εξασθενουν και στο ιονιο σχεδον απνοια(γιοβαννα βγες να λιαστεις!!!)η θερμοκρασια σε κανονικες για την εποχη θερμοκρασιες γυρω στους 20 .

Κυριακη του Πασχα, τα ιδια με το Σαββατο απλα θα εχουμε καποιες προσκαιρες νεφωσεις

την Δευτερα σχετικα καλα απλα με περισσοτερη συννεφια ..

Καλο Πασχα σε ολους !!!καλη Ανασταση !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλά, βλέπω οι περισσότερες φύγατε, ενώ οι υπόλοιπες ετοιμάζεστε για αναχώρηση.

Καλό ταξίδι λοιπόν σε όσους θα βρίσκονται στο δρόμο! Και καλή επιστροφή.

Εμείς θα μείνουμε εντός των πυλών φέτος το Πάσχα.

Θα κάνουμε τη διαφορά όμως και θα πάμε στο χωριό τη Δευτέρα για ένα βράδυ.

Κατά τα άλλα ελπίζω τα αρρωστούλικα μεγάλα κ μικρά να έχουν συνέλθει ήδη.

Να ευχηθώ λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους, αν και με όσες παραμείνουν θα τα ξαναπούμε!

Φιλιά σε όλες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ήρθε και η σειρά μου να ευχηθώ Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, ας φτάσει το μήνυμα της Ανάστασης στις ψυχές όλων μας!

Θα προσπαθήσω να τα λέμε και τις επόμενες μέρες, αν δεν τα καταφέρω καλά να περνάτε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Βλέπω οι περισσότερες φεύγετε! Με το καλό να πάτε και να γυρίσετε και να περάσετε τέλεια!

Εμείς ακόμα χωριστά, το Ευάκι πάει καλύτερα αλλά πρέπει να περάσουν 2-3 μέρες ακόμα..

Ο μπεμπάκος είναι μια χαρά και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Ρε αγορομάνες τι κατούρημα είναι αυτό οεο??? Μιλάμε καλά που έχουμε το στεγνωτήριο..δεν προλαβαίνουμε να αλλάζουμε ρούχα!

Σας φιλώ όλες! Πάμε για μαμ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

δεν πρόλαβα να διαβάσω να πώ μόνο Καλή Ανάσταση και να περάσετε καλά όπου και να 'σαστε! εμείς μένουμε Αττική και πέριξ, αλλά το ηθικό ακμαίο!!

στο σπίτι τελικά έγινε μια παρεξήγηση και δεν το κλείσαμε... πάμε για άλλο...

filaki εννοώ νούμερα είναι όπως ανεβαίνουν έτσι κατεβαίνουν.. αν θυμάμαι καλά εξαρτώνται και από τη δική σου διατροφή έτσι δεν είναι;

όσο για τα βρεγμένα βρακάκια πιθανόν να δείς πολλά ακόμα βρεγμένα μέχρι να τα ελέγχει. Σίγουρα όμως το θέλει και αφού το θέλει είναι κρίμα να την κρατάς με πάνα. Σε λίγες μέρες θα ζεστάνει και ο καιρός και θα είναι πιο εύκολα, μόλις βγουν χαλιά κτλ. Γενικά είναι μια περίοδος ανησυχίας για τα περισσότερα παιδιά και τις μαμάδες τους όταν γίνεται αυτή η αλλαγή! Να την πηγαίνεις συχνά, και κάνε οτι πηγαίνεις και εσύ, ίσως να πιάσει...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες!

Εδω είμαστε κι εμείς...αυτες τις 2 μερες που ο μπαμπας μας δεν πήγε στη δουλειά, το εχουμε ριξει αρκετα εξω και το βραδυ πηγαίνουμε και εκκλησία για να ηρεμει το πνευμα μας και η ψυχη μας!Χτες τα εγκωμια εψαλλε η γυναικεια χορωδία, ηταν ακρως συγκινητικη η ατμόσφαιρα...Η δε περιφορα εχει γινει ενας κοινωνικος περιπατος, ολοι στο κους κους ηταν, δε μου αρεσε καθολου...

Ευχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία, αγαπη και χαρα στις ψυχες όλων!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλησπερα και απο μενα ...

συγνωμη και παλι που δεν διαβασα τιποτα..

φετος για πρωτη φορα μετα απο 30 χρονια αποφασισα να μην κανω μαγειριτσα:D:D θα την παρω ετοιμη απο το μαγαζι μας μια και εχουν προετοιμασια για μετα την Ανασταση για τον κοσμο.

Στην Χαλκιδικη θα παμε γυναικοπαρεα ..μια και ο μπαμπακας μας ειναι στο μαγαζι... για τραπεζι

Σας ευχομαι ολες ολοψυχα

Καλη Ανασταση,

το αγιο Φως να φωτισει της ψυχες και ζωες ολων μας,

καλο δρομο και καλη επιστροφη να εχετε οσες φευγετε εκτος2740716e1m65qh5iv.gif

Κορίτσια Χρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη!

Μακάρι το Αγιο φως να ζεστάνει τις καρδιές μας και να μας δίνει φώτιση!

Χρόνια Πολλά κ καλά στους εορτάζοντες μας και είναι και αρκετοί!

Stone, Kiko, Deleni να χαίρεστε τα καμάρια σας και όποιο συγγενικό σας πρόσωπο γιορτάζει.

Νατάσσα και Λαμπρινή πολύχρονες κορίτσια

και sardela μου γιορτάζει ο καλός σου? Να τον χαίρεσαι!

Επίσης νομίζω ότι και οι Γιώργηδες και οι Γεωργίες έχουν αναδρομικά την γιορτή τους σήμερα.

Μαρίνα μου να τον χαίρεσαι!

Α είδα μάλλον αύριο Δευτέρα 25/4 οι Γιώργηδες!

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον......

Φιλιά σε όλες κορίτσια.......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Χριστος Ανεστη,χρονια πολλα σε ολους σας.

ελπιζω σημερα να περασουμε ολοι τελεια και να γυρισουμε με το καλο στα σπιτια μας.

χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες της παρεας μας!!!

σας φιλω και σας αγαπω ολες!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...