Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γινόμαστε εξι μηνων σημερα και φαγαμε και φρουτοκρεμα με 1,5 φρουτο!!!!!

Ααααα χρόνια σας πολλά και καλές μάσες. :):):):):)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρούλα,καλή αρχη.

Ο γιος μου σημερα εφαγα μακαρονια με σουπιες ,καλαμαρια και γαριδες και επαθε σοκ!!!!!! Τελικα δεν ειναι δυσκολος στο φαγητό , ειναι επιλεκτικος και εγω δεν το εχω καταλαβει!!! :P:p:p:p:p

χαχα ναι ρε Ντινα!!Δεν το ηξερες??

"Καλαμαρια και γαριδες ειναι για τους μερακλήδες!!!"

Ξερει το παιδι να τρωει!!Φαγητα ηταν αυτα που του δινατε τοσο καιρό??

Το Μαρακι και τα μικρα τι κανουν?

Συμπεθερα ευχαριστουμε!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

χαχα ναι ρε Ντινα!!Δεν το ηξερες??

"Καλαμαρια και γαριδες ειναι για τους μερακλήδες!!!"

Ξερει το παιδι να τρωει!!Φαγητα ηταν αυτα που του δινατε τοσο καιρό??

Το Μαρακι και τα μικρα τι κανουν?

Συμπεθερα ευχαριστουμε!

Ειπα να του δωσω και μυδια , αλλα φοβηθηκα τις παρενεργειες ............;););)

Η Μαρια αρκετα καλα. Καθε μερα και καλυτερα.

Λοιπον, Καλή Ανασταση να εχουμε ολοι !!!! Οσοι φυγετε να περασετε τέλεια!!!

Ήρθε και η δική μου η νονά σημερα.Ο Παναγιωτης κοιτουσε με γουρλωμενα ματια :shock::shock::shock:. Εχεις και εσυ νονα μαμα;;; Εκει που παραγουρλωσε το ματι ήταν όταν η νονα μου, μου εδωσε το Kinter αυγο!!!! Ειναι σιγουρα δικό σου μαμα;;;;;; Απορρησε ο καημενος!!!:confused::confused::confused:

000203F8.gif

Φιλάκια πολλά!!!

Διαφημίσεις

Κι εγώ θέεελωωω kinder αυγό και επίσκεψη από τη νονά μου λέμε! Επειδή αυτό δεν πρόκειται να γίνει ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, βολεύομαι και με τα αυγά των παιδιών τα οποία και έχω τσακίσει η λιχούδα!:(

Πικουλίνα πες μου ότι θα πάμε προς την ίδια κατεύθυνση μήπως και καταφέρουμε να πιούμε και κανένα καφεδάκι?

Τα έπιασα λίγο ανάποδα και δε σας έγραψα ότι σήμερα η μικρή μου ήταν τελείως απύρετη (για πόσο δεν ξέρω :tongue:) και αύριο και τα δύο θα πάνε σχολείο, μετά μία εβδομάδα θα ρεπάρουν και εμείς μαζί τους και ελπίζουμε να ξεκουραστουμε! Κανονίστε με την επιστροφή θα οργανωθούμε να βρεθούμε κι από κοντά!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΘΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΕΛΙΩΣΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ Ν ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΕΛΕΓΑ ΟΛΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ
Πότε καλέ έγινε αυτό;;;;

Καλησπέρα κορίτσια!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλάκι σήμερα έχετε ραντεβού με την αλεργιολόγο; Να μας πεις τα νέα από εκεί.
Μιλήσαμε με την αλλεργιολόγο αλλά δεν είπαμε και πολλά γιατί θα τα πούμε από κοντά την Πέμπτη του Πάσχα: θα έχω φτιάξει ένα κιλό μείγμα κέικ με ένα αβγό μέσα και θα έχω μαζί μου μια φέτα, πρώτα θα κάνει το δερματικό τεστ κι αν το περάσει θα δοκιμάσει και το κέικ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

τι θα μετρησεισ τον ρωταει ο συζηγοσ ?

κ με υφοσ σοβαρο στεκετε ορθιοσ ΤΗ ΚΟΚΟΝΑ ΜΠΑΜΠΑ :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΟΝΑ ????????????????

Μαρήηηηηηηηηη, πίνω το χαμομηλάκι μου, θα με πνίξεις, χαχαχαχαχχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

Κουκουβάγιες μου γράφετε για τα καμάρια σας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μπορούμε, αν ξεκινήσουμε, να γράφουμε μέχρι του χρόνου το Πάσχα, τώρα μεγάλωσαν κι είναι πλούσιο το υλικό μας. Σας λέω και πάλι: ε, κι εμείς σαν κουκουβαγιογονείς, την κοιτάμε και δεν την χορταίνουμεεεεεεεεεεεεεε, τί λέει και πώς το λέει, τί κάνει και πώς το κάνει!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Άσχετο, ήθελα να πάω για καθαρισμό δοντιών την άλλη εβδομάδα και η οδοντίατρός μου πήγε να κάνει μια επέμβαση, έπαθε αλλεργικό σοκ από τη νάρκωση και πήγε να πεθάνει......δεν είναι φοβερό;;; :(
Ύπουλο πράγμα η αλλεργία ρε παιδί μου...
και στο καπάκι την ακούω να λέει ότι η δικιά της μαμά δεν φτιάχνει λιχουδιές :confused::confused:
Πωπώ κακίααααααα, χιχιχιχιχιχι, κάτι τέτοια άμα λένε και παραέξω, ρεζίλι θα μας κάνουν, διεθνώς!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κανονίστε με την επιστροφή θα οργανωθούμε να βρεθούμε κι από κοντά!
Συμφωνώ απόλυτα!

Deleni, καλό ταξίδι, καλά να περάσετε!

Σουλίτσα, θέλω να σε πάρω τηλ. Κοιτα να δεις που δε θα είναι λοιμώδης.

Και τη μαμαλευτερακι θέλω να πάρω. Σμουτς! μαμαλευτερακι πάρε τα αγόρια κι ελάτε χωριό, θα έρθετε μαρή τρελή;;;; Aχ αχ αχ, έπρεπε να το είχαμε κανονίσει...

πανμαρ, Κολωνάκι με τη Ρίτα, ε; Πάρε, ρε, για τη βόμβα που λέγαμε να έρθω κι εγώ...

Stone μου καλά φρουτάκια από εδώ κι εμπρός!!! Και καλή απόλαυση τα τσουρεκάκια σας.

Γιοβάνα, τέλος τα δέκατα έτσι;;; Ξου ξου ξου. Ρίξε και καμιά στάμνα και για εμάς κατά το έθιμο σας. Άντε, κάποτε όλες μαζί Πάσχα στην Κέρκυρα! Όνειραααα!!!!

Αύριο φεύγουμε πρώτα Ο Θεός. Να προλάβουμε κανένα Ευαγγέλιο στο χωριό. Κορίτσια, πάλι ο άντρας μου ήταν νοσοκομείο σήμερα με τρελό πόνο στα χέρια, έχει θέμα... με τις τενοντίτιδες του... θα κάνει εξετάσεις, για να δούμε.....

Σας φιλώ γλυκά, καλό Πάσχα, με υγεία πάνω από όλα. Σε όλες. Για λίγες μέρες δε νομίζω να τα πούμε. Στο χωριό δεν έχει internet. Όποια περνάει από Ναύπακτο να πάρει τηλ. Φιλιά σε όοοοοολες.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλημερα σε ολλεσ

Σ

Και τη μαμαλευτερακι θέλω να πάρω. Σμουτς! μαμαλευτερακι πάρε τα αγόρια κι ελάτε χωριό, θα έρθετε μαρή τρελή;;;; Aχ αχ αχ, έπρεπε να το είχαμε κανονίσει...

ς.

.

ΠΕΣ ΜΑΡΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΘΑ ΓΡΑΣΑΡΩ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Κ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ;););) ΜΟΥΤΣ αν ειστε κοντα μασ θα ερθουμε τωρα που ακριβινε η μπιτζινα ουουυυυυυυυυυυυυυυυ η καλητερη μασ για ταξιδακια μασ αρεση να πληρωνουμε κ διοδια χαχαχαχ στηλε πμ η τηλ ν σου πω αν μπορουμε να ερθουμε

κων κων ποτεπερνατε απο εθνικη να βγω να σασ δω ?????????????

μουτσ κοπελαρεσ σημερα πηρα το σιστημα να μπογιατισοπινελαρι ο λευτερησ ταυγα μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Καλημέρα!!!

Καλό ταξίδι, καλά να περάσετε και προσοχή στον δρόμο, όσες φεύγετε...

Καλό Πάσχα και θα τα πούμε όταν επιστρέψετε!

Με τις υπόλοιπες... εδώ θα είμαστε να τα λέμε!

(όσο προλαβαίνουμε, βέβαια... μεταξύ επιταφίου, μαγειρίτσας και αρνιού!!!)

Τα αρρωστούλικά μας πώς πάνε?

Εμείς μια χαρούλα...

Χθες ψόφησα στο τρέξιμο, αλλά τον καφέ κατάφερα και τον ήπια!

Ρίτα! Δεν μιλήσαμε, αλλά ούτως ή άλλως δεν ήμουν μόνη μου... Ημουν με την μαμά μου και την αδερφή μου, οπότε θα ήταν πολύ δύσκολο να συνδυαστούμε!

Και σήμερα πάλι στο τρέξιμο θα είμαι...

Αλλά σήμερα το πρόγραμμα δεν έχει κέντρο και Κολωνάκι, έχει θάλασσα και Άλιμο, στο βαφτιστήρι...

Καλημέρα σε όλες!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μικρά σας ακόμα καλύτερα.

Ρίτα έφτιαξα και εγώ τα κουρκουμπίνια και έγιναν τέλεια.

Να ευχηθώ σε όλες μας να περάσουμε καλά.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...