Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α ρε Πικουλίνα, εσύ έλιωσες με τον γιόκα σου... και καλά έκανες!!!

Εγώ τι να πω για την δικιά μου?

Της λέω στο αυτοκίνητο: "πω!πω! Σοφία... νυστάζω πάρα πολύ"

και η απάντησή της? "λυπάμαι... δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό! αν ήμασταν σπίτι, θα πήγαινες στο κρεββάτι σου!"

με ένα ύφος...... να την πνίξω ήθελα!!!!!

Αυτό με τον γυναικολόγο σου, το άκουσα στην τηλεόραση...

Πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Φιλάκι μου!!!! Πού είσαι σήμερα?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλίτσα περαστικα ρε γμτ.

Πανμαρ ερχομαιιιιι!!! Και εχω μια πεινα!!!!

Κικη και σε εσας περαστικα.

Χθες πήγαμε στο νεο σπιτι του φρεσκοχωρισμενου νονού μας .Τα παιδια εμειναν με τη μαμα μου. Διαλογος μεταξυ Παναγ. και γιαγιας:

-Παναγιωτακη επειδη θελω να δω το ΄΄νησι΄΄ και εσύ δεν πρεπει να το δεις,θελεις να παιξεις με τα παζλ και να γυρισω την τηλεοραση να μη βλέπεις;;

- ναι γιαγια μου, δε θελω να σου στερησω το εργο σου. Αν χρειαστώ κατι , θα κλεισω τα ματια μου με τα χερια μου και θα περασω.

Ελιωσααααααααααααα η μανα.

Ο γυναικολογος μου (δεν ξερω αν το ακουσατε) εφερε στον κοσμο ενα μωρακι , απο μια μανουλα με μεταμοσχευμενη καρδια. Συγκλονιστικό. Αυτός ο ανθρωποςςςςςςςςςςςς

Φιλια

ιθεοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

χθεσ μετρουσα το σωμα μου να παραγκληλο φορεμα Κ ΕΝΑ ΛΙΠΟΚΟΡΣΕ μασ πηρε την μεζουρα ο λευτερησ τον κοινηγουσαμε φερΤην πισω

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΤΙΣΩ ΕΛΕΓΕ Α ΜΕΤΙΣΩ ΕΝΑ ΖΥΟ ΤΙΑΑ ΤΕΣΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΤΛ

τι θα μετρησεισ τον ρωταει ο συζηγοσ ?

κ με υφοσ σοβαρο στεκετε ορθιοσ ΤΗ ΚΟΚΟΝΑ ΜΠΑΜΠΑ :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΟΝΑ ????????????????

:tongue::tongue:

Καλημέρα όοοοολη μέρα!

Κι επιτέλους, μια ωραία μέρα!

Μακάρι να κρατήσει και να μην χαλάσει στην πορεία...

Πώς πάνε τα αρρωστούλικά μας?

"Κοκόνα" μου έσυ!!!! χαχαχαχαχα! Αχ! Σε πήρε χαμπάρι ο γιός σου από τα τρία του!

Εμείς μια χαρά! Σήμερα (μετά την λαϊκή μας) θα κατεβούμε Αθήνα για δουλειές, ψώνια και βόλτα! Σκέφτομαι να καταλήξουμε Κολωνάκι για καφέ... Ελπίζω να έχει και η κορούλα μου την ίδια διάθεση με εμένα και να μην μας τα χαλάσει και ο καιρός...

mrdIp3.png

Καλημέρα!!!!!

Πανμαρ καλά να περάσετε!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια... Τελικά Σούλα η λοιμώδης μονοπυρήνωση κάνει θραύση φέτος...

Ρίτα πολύ γέλασα με τα καβουράκια!!:D:D:D

Εμείς τσούπρες είμαστε καλύτερα!!!! Δεν βήχουν και ιδιαίτερα...οπότε σήμερα τι απόγευμα ελπίζω να μπορέσω να ετοιμάσω βαλίτσες...:rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς κορίτσια. Χαίρομαι να ακούω ότι τα παιδάκια πηγαίνουν καλύτερα. Εμείς είχαμε ένα ψιλοκρούσμα δεκάτων το βράδυ :(:(.....ξύπνησε στις 02.30 και ζήταγε νερό. Όταν ακούω την Αλεξάνδρα να ζητάει νερό τη νύχτα καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά. Της βάζω θερμόμετρο και είχε 37,5. Το πρωί ξύπνησε με 35,3, οπότε ίσως να ήταν και τυχαίο.....μακάρι.

Ντελένη εύχομαι να πάτε το ταξιδάκι σας με το καλό, να περάσετε όμορφα και γυρίσετε με το καλό. :P:p:p Άσχετο, ήθελα να πάω για καθαρισμό δοντιών την άλλη εβδομάδα και η οδοντίατρός μου πήγε να κάνει μια επέμβαση, έπαθε αλλεργικό σοκ από τη νάρκωση και πήγε να πεθάνει......δεν είναι φοβερό;;; :(

Πανμαρ ωραία σου απάντησε η Σοφία. Περίμενε εσύ στα γεράματα να σου φέρει ένα ποτήρι νερό. :P:p:p Εμένα η Αλεξάνδρα μιλούσε μόνη της, παίζοντας, και έλεγε ότι οι μαμάδες μαγειρεύουν λιχουδιές για τα παιδάκια και στο καπάκι την ακούω να λέει ότι η δικιά της μαμά δεν φτιάχνει λιχουδιές :confused::confused:

Μαλευτεράκι είδε ο Λευτέρης μεζούρα και είπε να μετρήσει ότι μπορεί χι, χι, χι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημεραααααα!!

Πως παμε σημερα;

Ελπιζω ολα τα παιδακια να ειναι καλυτερα!

Εμεις καλα,τελευταια μερα σχολειο σημερα και θα παω να τον παρω νωρις να παμε για ψωνια.

Αντε να ξεκουραστει και αυτο λιγο.Εγω του ειπα να κατσει σημερα αλλα ηταν ανενδοτος.Εχει να βαψει αυγα ..χαχα

Μαμαλευτερακι τι αγχος αυτοι οι ανδρες με τη μεζουρα ρε παιδι μου χαχα!

Γιοβαννα τυχαιο θα ηταν και θα ειναι μια χαρα!

Πικουλινα πολυ τρυφερο παιδι ο Πανουλης.

Μαρινα εσεις καλυτερα;Αντε να ετοιμαστειτε σιγα σιγα!

Ντελενη οοολα καλα!Καλα να περασετε.

Σουλα πως ειστε;

Πανμαρ σε ταπωνει η Σοφια χαχα!Καλα να περασετε σημερα!Μονες θα ειστε; Μου γυαλισε το κολωνακι ...θα σε παρω αν προλαβω.

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημεραααα

Στο σπιτι γινεται της κολασεως μιας και ο χρηστος ειναι σπιτι!!!τωρα διαλυει κατι κερακια και ο μπεμπης ως βουδας παιρνει το υπνακι του ...

Σουλακι , μαρινα περαστικα !!!!

Να σας πω και μια προγνωση για τις επομενες μερες ?

Απο αυριο θα εχουμε βελτιωση του καιρου ,θα ανεβει λιγο η θερμοκρασια και θα εχουμε και τοπικες συννεφιες

Μ.Παρασκευη; ο καιρος με περαιτερω βελτιωση αν και αναμενονται καποιες βροχες δυτικα (giovanna ακους ?)και στα κεντρικα.

για Σαββατο -Κυριακη θα σας γραψω αυριο γιατι βαριεμαι να γραφω χιχιχι παντως αν εξαιρεσεις τα δεδομενα ειναι σχετικα καλα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μ.Παρασκευη; ο καιρος με περαιτερω βελτιωση αν και αναμενονται καποιες βροχες δυτικα (giovanna ακους ?)και στα κεντρικα.

Εμείς είμαστε βορειοδυτικά :P:p:p:p

Γεια σας και από μενα.

Ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα αλλα χθες εζησα μια κολαση.Για 7 ωρες δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι απο το ριγος και τον πονο.

Ανεβασα και πυρετο αλλα ειπαμε σημερα καλυτερα.

Η μικρη μου ειναι απυρετη απο χθες αλλα εχει βηχα και λιγες μυξες.

Με τοσα ομως που περασαμε το θεωρω πταισμα.

Πολλα φιλια δεν μπορω να γραψω αλλα γιατι ειμαι αγκαλια με την κορη μου και θελει τραγουδακια

Διαφημίσεις

Δεν πέρασε και λίγα η μικρή σου βρε Σούλα. Εύχομαι να συνέλθει γρήγορα. Περαστικά και σε εσένα. Θα περάσουν όλα και θα διασκεδάσετε μέσα στο Πάσχα.

Καλημεραααα

Απο αυριο θα εχουμε βελτιωση του καιρου ,θα ανεβει λιγο η θερμοκρασια και θα εχουμε και τοπικες συννεφιες

για Σαββατο -Κυριακη θα σας γραψω αυριο γιατι βαριεμαι να γραφω χιχιχι παντως αν εξαιρεσεις τα δεδομενα ειναι σχετικα καλα..

κε Καντερε μπορειτε να μας πειτε και για Σαββατο-Κυριακή γιατι εγω φευγω σήμερα και δεν θα ξαναανοιξω pc ;;;;;

Γεια σας και από μενα.

Ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα αλλα χθες εζησα μια κολαση.Για 7 ωρες δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι απο το ριγος και τον πονο.

Ανεβασα και πυρετο αλλα ειπαμε σημερα καλυτερα.

Η μικρη μου ειναι απυρετη απο χθες αλλα εχει βηχα και λιγες μυξες.

Με τοσα ομως που περασαμε το θεωρω πταισμα.

Πολλα φιλια δεν μπορω να γραψω αλλα γιατι ειμαι αγκαλια με την κορη μου και θελει τραγουδακια

αντε ρε Σουλίτσα να ησυχασετε λίγο!!!!!!!

Καλησπέρα ζουζουνες!!

Χαιρομαι που τα περισσότερα παιδακια μας αναρρωνουν και ειναι καλύτερα μερα με τη μερα

Κικη μου περαστικα σας και αγυριστα!!!

Καλό ταξιδι σε οσες κ' οσους δραπετευσουν..εμεις εδω και μαλιστα τη Δευτερα θα κανω και τραπέζι οποτε δεν θα καταφερουμε να βρεθουμε και με την κωνκων..

Ιωαννα μου τυχαιο γεγονος τα δεκατακια, μην ανησυχεις!!

Σουλα ευτυχως ειστε κι εσεις καλύτερα..Σημερα αυριο θα ειστε περδικια!Το σημαντικό είναι οτι παραμένει απύρετη

Ριτα μπρρρ καβουρια ζωντανα!!Χεθτηκε ο μαγκας ε???χαχαχα απιστευτος!!!Εγω κανω καβουροσαλατα αλλα με φρεσκα καβουρια δεν εχω καταπιαστεί..γενικα ανατριχιαζω να ειναι ζωντανό το "ζωντανό"!!!!:tongue:

Ιωαννα και εγω απο αυριο και με τους 2 πασαδες!!Ευτυχως κανει υπεροχες μερες και θα βγαινουμε και λίγο εξω για ποδηλαταδες...

Μαμαλευτερακι πες του κοκονιαρη σου εχει μελλον ακομη η κοκονα του να μεγαλώσει!!!!χαχαχαχα μα τι σου ειναι ωρες ωρες τα σκατουλικα μας!

Ντελένη, Πικουλίνα, κωνκων και Μαρινα καλό ταξιδι και Καλή Ανασταση!!

Σημερα ηταν η τελευταια μερα στο σχολειο και ετοιμασαμε με τον μαθητη μου μια κοτούλα με σοκολατενια αυγα και αυγουλακια-κερακια για την κυρια μας!!Της αρεσε παρα πολύ και συγκινηθηκε...ειναι πολύ καλός ανθρωπος και χαίρομαι που εχει τον Αν. μου..Απο την πρωτη στιγμη που την γνωρισα οταν διοριστηκε, την ξεχωρίσα και δεν επεσα εξω..

Καναμε με τη μαμα μου τα τσουρεκια μας σημερα και εγιναν αφρατα και πεντανοστιμα!Για το απογευματακι εχουμε κανονισει επίσκεψη στον βαφτισιμιο και αυριο τα υπόλοιπα βαφτιστηρια...

Καλό απόγευμα σε ολες και φιλακια πολλά!!!

Γινόμαστε εξι μηνων σημερα και φαγαμε και φρουτοκρεμα με 1,5 φρουτο!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κε Καντερε μπορειτε να μας πειτε και για Σαββατο-Κυριακή γιατι εγω φευγω σήμερα και δεν θα ξαναανοιξω pc ;;;;;

Πικουλίνα μου καλά να περάσετε. Καλό Πάσχα να έχετε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...