Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρααααα!

Παρά την επιθυμία του καιρού να ξαναγυρίσει στον χειμώνα, εγώ αντιστέκομαι σθεναρά!

Ε! Ναι λοιπόν, (εκτός από τα καλοκαιρινά της Σοφίας που κατέβασα την Κυριακή), σιδέρωσα και τα ανοιξιάτικα παντελόνια του καλού μου και σήμερα πρωί έφτιαξα έναν υπέροχο φρέντο με πολλά παγάκια! Τι κι αν βρέχει ασταμάτητα και έχει κρύο? Τι κι αν στην Ζήρεια έχει και από χθες 30 πόντους χιόνι? Όχι! Δεν θα του περάσει του παλιόκαιρου!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Μαρινάκο, Σουλίτσα, Γιατρέ, Κικίτσα πώς πάμε σήμερα? Ελπίζω καλύτερα!

Αρμάκι εσείς?

Γειτονάκι μου..... σμουτς!!!

Ααα! Γιοβάννα ξέχασα να σου πω! Από την Κυριακή το πρωί, ο αδερφός μου έχουν έρθει οικογενειακά στο νησί σας για Πάσχα. Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγά οι Κερκυραίοι!!! χαχα!

Φιλάκι μου, καλά κάνατε και πήρατε και δυο μερούλες άδεια... Αφού θα πάτε στο χωριό, ας καθήσετε και λίγο παραπάνω!!!

Όσο για το "food and the city" κι εγώ για τους ίδιους λόγους την βλέπω... πολύ μ' αρέσουν οι γωνιές της Αθήνας που δείχνει και οι ιστορίες που λέει...

Νηστεία... κι εμείς νηστεύουμε τώρα Μεγ.Εβδομάδα από κρέας,γάλα, τυρί, αυγό... (η Σοφία, βέβαια, μόνο κρέας, όλα τα άλλα της τα δίνω κανονικά!)

Αυτά για την ώρα.... Πολλά φιλιά σε όλες!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρες και απο'μένα, εμείς δεν είμαστε και πολύ καλά.

ο μικρός είναι φουλ ακροαστικά και έτσι ξεκινήσαμε αντιβίωση και μασκούλα απο 'χθες, ο μεγάλος ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα θα συνεχίσει για 2 μερούλες τη μάσκα και μετά τέρμα (πρώτα ο θεός).

ΠανΜαρ και εγώ κάτι τέτοιες τολμηρές κινήσεις έκανα και δώστου τα φρεντοτσίνα και δώστου τα παγωτά για να πάω κόντρα στο καιρό και μετά να σου ο κάκτος που φύτρωσε στο λαιμό. :(

άσχετο αλλά τα έκανα και εγώ τα κουρκουμπίνια το Σάββατο , μου βγήκανε βέβαια λίγο περισσότερο ηλιοκαμμένα απ'οτι το επιτρέπει ο καιρός αλλά η διαφορά είναι ότι τσακωνόμουνα μόνη μου με τον εαυτό μου μέχρι να σταματήσω να τρώω η ανέστητη αλλά τα έφαγα όλα και μετά ηρέμησα.

Σουλίτσα περαστικά κοπέλα μου και σε εσάς και γρήγορα , μακάρι να μη σε περιτριγυρίζει και 'σένα γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο τέτοιες μέρες.

Μαρινάκι περαστικά και σε 'σας βρε κοπέλα μου και γρήγορα.

Φιλάκι καλά να περάσετε στην εκδρομούλα σας και μπράβο που πήγαν όλα καλά με τον υπέρηχο.

Αρμάκι μη στεναχωριέσαι κοπέλα μου ανοίγει ο καιρός και όλα καλά θα είναι απο'δω και στο εξής, για πότε θα ξεπεταχτεί ο μπέμπης ούτε που θα το καταλάβεις και θα βγαίνετε όλοι έξω παρέα.

Μαλευτεράκι απο τι ώρα είσαι στο πόδι βρε κοπέλα μου;

Ντελενάκι περαστικά κοπέλα μου , μακάρι να μην είναι τίποτα.

Πετρούλα και του χρόνου κοπέλα μου τα δωράκια σας, να είσαστε καλά.

αυτά δεν θυμάμαι άλλα.

φιλιά σε όλες.

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι γίνετε μωρέ με τις αρρώστιες πια;

Σούλα, τι να πω; Σας έχει πάρει η μπάλα. Περαστικά στην κούκλα σου. Στον παιδικό την κόλλησε τη λοιμώδη; Τους ενημέρωσες;

Κίκο περαστικά και σε εσάς. Εύχομαι το μπεμπάκι σας να συνέλθει γρήγορα.

Μαρίνα περαστικά και στη Μαριαλένα σου. Καλά θα είστε μέχρι την Παρασκευή, μην ανησυχείς. Θα πάτε το ταξιδάκι σας και θα περάσετε τέλεια.:D

Φιλάκι σήμερα έχετε ραντεβού με την αλεργιολόγο; Να μας πεις τα νέα από εκεί.

Πανμαρ ο αδερφός ήρθε να κάνει Πάσχα εδώ, εσύ πότε θα έρθεις; ;););)

Μαλευτεράκι εντάξει με τη φρουτόκρεμα. Τι άλλαξες και τρώει τώρα ο μπέμπης; Μπράβο και για τα κουλουράκια και να είσαι και του χρόνου καλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου .

Δεν νομίζω να κόλησε στον παιδικο αλλα παλι δεν ξερεις.

Θα περιμενω να κανουμε και τις εξετασεις να βεβαιωθούμε και μετα θα ενημερωσω .Ετσι και αλλιως τωρα ειναι κλειστα για το Πασχα.

σουλα μου περαστικα περαστικα ....

ουφ αμαν ποια . θα καθισει για αιματολογικεσ ? ουφ τηλ αν θεσ να μην ενοχλω ανα θεσ εγω σ εζαλιζω για λιγο χιιχιχ σμουτσ σουλιτσα μου μουτσ

:tongue::tongue:

Να σας πω καναδυο σκηνικα με το μικρο να γελασουμε;;

Θα σας πω θετε δε θελετε...

:tongue:

Λοιπον εχθες καποια στιγμη του λεω...''μωρε θα γινεις ενα μαντραχαλος εσυ και θα σε κυνηγαω να μου μιλησεις''

Και μου λεει ''Δε θα γινω μαχανταλος (!!!)μαμα θα γινω ενα πολυ ομορφο αγορι σαν τον μπαμπα μου" :tongue:

Παρε να εχεις μανουλα...

Αργοτερα ενω κατι εκανα....''Αγκαλια θες Γρηγορη; Γιατι;''

''τι γιατι ;Γιατι μου αρεσει''

Δευτερη ταπα!:tongue::tongue:

Και το πιο κωμικο σκηνικο που δεν μπορω να το αποδωσω πληρως ηταν οταν η γιαγια του εφερε κατι καβουρια να μαγειρεψουμε που ακομα ηταν ζωντανα.

Τον φωναζω ολο χαρα να δει τα καβουρακια που μεταξυ μας ουτε εγω ειχα δει ξανα ζωντανα.

Ερχοταν ο Γρηγορης ολο χαρα και τραγουδουσε τα Καβουρακια .Με το που τα βλεπει αρχισε να τσιριζει....Αααααααααα ενα τεραααααςςςς και τσουπ ανεβαινει πανω στο τραπεζι...μαγκια οχι αστεια.... :tongue:

Ααααα μαμαααα δωστου ενα καβουροπατυ θα με φαειιιιιι!

Ααααα βοηθειαααααα !

Του λεω θα τα βαλουμε σε ζεστο νερο και θα αλλαξουν χρωμα.

Αααα καντα κοκκινααααααα σαν τα hot wheels μου.:D:tongue::tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ερχοταν ο Γρηγορης ολο χαρα και τραγουδουσε τα Καβουρακια .Με το που τα βλεπει αρχισε να τσιριζει....Αααααααααα ενα τεραααααςςςς και τσουπ ανεβαινει πανω στο τραπεζι...μαγκια οχι αστεια.... :tongue:

Ααααα μαμαααα δωστου ενα καβουροπατυ θα με φαειιιιιι!

Ααααα βοηθειαααααα !

Του λεω θα τα βαλουμε σε ζεστο νερο και θα αλλαξουν χρωμα.

Αααα καντα κοκκινααααααα σαν τα hot wheels μου.:D:tongue::tongue:

ΦΟ - ΒΕ - ΡΟΣ !!!!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου .

Δεν νομίζω να κόλησε στον παιδικο αλλα παλι δεν ξερεις.

Θα περιμενω να κανουμε και τις εξετασεις να βεβαιωθούμε και μετα θα ενημερωσω .Ετσι και αλλιως τωρα ειναι κλειστα για το Πασχα.

Το λέω απλά, γιατί αν είχαν και αυτοί κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα θα έπρεπε να είχαν ενημερώσει.......αν φυσικά τους το έχουν πει οι γονείς :confused::confused:

Διαφημίσεις

Πανμαρ ο αδερφός ήρθε να κάνει Πάσχα εδώ, εσύ πότε θα έρθεις; ;););)

ο αδερφός μου έχει γυναίκα Κερκυραία, ενώ εγώ έχω άντρα Πειραιώτη...

άρα... εκείνος στην Κέρκυρα, κι εγώ στο Παγκράτι! χαχαχαχα

(γιατί, εννοείται, πως δεν πάω στον Πειραιά για Πάσχα!)

mrdIp3.png

ΠανΜαρ και εγώ κάτι τέτοιες τολμηρές κινήσεις έκανα και δώστου τα φρεντοτσίνα και δώστου τα παγωτά για να πάω κόντρα στο καιρό και μετά να σου ο κάκτος που φύτρωσε στο λαιμό. :(

ναι αλλά τα κατάφερα στο τέλος! βγήκε λίγος ήλιος!!!! :tongue:

περαστικά σας Κικίτσα.....

mrdIp3.png

καλό μεσημέρι είπα? δεν είπα.....

καλό μεσημέρι σε όλες!!!!

Πικουλίνα!!! Έτοιμες οι σουπιές! Και πολύ νόστιμες! Σε περιμένω για φαϊ!

Ρίτααα!!! Απίστευτος ο Γρηγόρης!!!!

mrdIp3.png

Σουλίτσα περαστικα ρε γμτ.

Πανμαρ ερχομαιιιιι!!! Και εχω μια πεινα!!!!

Κικη και σε εσας περαστικα.

Χθες πήγαμε στο νεο σπιτι του φρεσκοχωρισμενου νονού μας .Τα παιδια εμειναν με τη μαμα μου. Διαλογος μεταξυ Παναγ. και γιαγιας:

-Παναγιωτακη επειδη θελω να δω το ΄΄νησι΄΄ και εσύ δεν πρεπει να το δεις,θελεις να παιξεις με τα παζλ και να γυρισω την τηλεοραση να μη βλέπεις;;

- ναι γιαγια μου, δε θελω να σου στερησω το εργο σου. Αν χρειαστώ κατι , θα κλεισω τα ματια μου με τα χερια μου και θα περασω.

Ελιωσααααααααααααα η μανα.

Ο γυναικολογος μου (δεν ξερω αν το ακουσατε) εφερε στον κοσμο ενα μωρακι , απο μια μανουλα με μεταμοσχευμενη καρδια. Συγκλονιστικό. Αυτός ο ανθρωποςςςςςςςςςςςς

Φιλια

Έχω ρίξει τρελό γέλιο με το Γρηγόρη και τα καβουράκια λέμε! Το φαντάζομαι το παιδί να τα βλέπει να κουνάνε τις δαγκάνες! Κι εγώ θα σκιαζόμουνα!

Για τον δικό σου τον άντρα τι να πω ρε Πικουλίνα? Τι ωριμότητα είναι αυτή? Κάπου το διάβασα για την κοπέλα με τη μεταμοσχευμένη καρδιά που έγινε μανούλα!

Τα δικά μας τα νέα δεν είναι και τίποτα σπουδαία, τα ίδια η μικρή πάει κάπως καλύτερα!

Περαστικά και στο γιόκα σου Κίκο μου, στη μικρή Ανδρεάνα και σε όποιον άλλο ξεχνάω γιατί είμαι σίγουρη ότι κάτι ξεχνάω!

Φιλάκια και καλό βράδυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...