Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κανα νεο απο τη Μαρια εχουμε; Πως ειναι το Ευακι;

Δεν περνω και εγω να μην ενοχλω μεσα στο τρεξιμο των πρωτων ημερων

Ουτε εγω παιρνω τηλεφωνο κοριτσια. Προσπαθει να με παιρνει εκεινη οποτε μπορει. Η Ευα καλυτερα ,ποναει ομως πολυ ο λαιμος τηε.Ο Μπεμπακος την εχει ξεζουμισει και ειναι πολυ καλα σχετικά. Η Μαρία σερνεται γενικα αλλα αντεχει.

Καλησπέρα!!!!

Τι κανετε;;;;;

Μαράκι να μην ακούω χαζά...:tongue: θα έρθει το Πάσχα το Ευάκι σου θα αναρρώσει και θα περάσετε σούπερ όλοι μαζί!!!!!!:D:D:D

εμείς δεν ξέρω τι θα κάνουμε.... ξεκινήσαμε βήχα...:twisted::twisted::twisted:η παιδίατρος βέβαια είναι καθησυχαστική αλλά και τι να το κάνεις;;;; Τεσπα λέω αύριο να πάμε ούτως ή άλλως να μας ρίξει μια ματιά...:(

Κορίτσια μου με συγχωρείτε που δεν σχολιάζω αλλά πνίγομαι αυτές τις μέρες και τα νεύρα μου δεν είναι και στην καλύτερη τους....:-(:-(:-(

Πολλά φιλιά σε όλες και περαστικά στα αρρωστούλια.... Ελπίζω αύριο να κατορθώσω να μπω....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Η πρώτη δόση από τα κουρκουμπίνια μου μόλις τελείωσε!

Πάω για την δεύτερη!!!

Ο καλός μου με την κόρη μου τσακώνονται...

"Σοφία! Άσε κάτω τα κουλουμπίνια!" (και της τα έβαλε ψηλά για να μην τα φτάνει το παιδάκι μου...)

Τα καλοκαιρινά, όχι, δεν τα έπλυνα ακόμα... Μόνο δύο τζηνάκια που είναι παντώς καιρού (γιατί τα άλλα της κόντιναν...)

Μαρινάκο, Κικίτσα και Γιατρέ περαστικά σας!!!

Σουλίτσα εσείς πώς είστε?

Πανμαρ καλε τρωγεται σκετο αυτο το φαγητο. Και μου αρεσει....

θα σε φωνάξω να σου κάνω το τραπέζι όταν τις φτιάξω!!!

Ουπς... πέρασε το 20λεπτο... πάω για τα επόμενα!!!

Αρμάκιιιιιι! Φιλάκια και όλα καλά θα πάνε! Κάθε αρχή και δύσκολη! Αλλά οι μαμάδες τα αντέχουν όοοοολα!!!!

mrdIp3.png

Εμείς χάλια, πάλι 39,6 η μικρούλα μου δε λέει να της πέσει, τελικά της έβαλα υπόθετο, έκανε κι έναν εμετό το καυμένο μετά το γάλα και πνίγηκε η κουζίνα! Θα δούμε αύριο πώς θα είναι, Ελένη μου σε καταλαβαίνω, μέχρι να ηρεμήσουμε από το ένα αρχίζει το άλλο!

Με τη Μαρία μίλησα σήμερα το πρωί, λίγο άυπνη, λίγο κουρασμένη, λίγο αγχωμένη για το Ευάκι αλλά πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη που έχει 2 παιδάκια πια να νοιάζεται!

Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Άντε κορίτσια μου "καλό χειμώνα" να έχουμε!!!

χθες άναψα και καλοριφέρ ξανά...

άσχετο... νηστευετε?

Όντως, πολύ κρύος ο καιρός, θα μας τρελάνει;;;

Νυστεύω, πανμαρ, τώρα, τη Μεγάλη Εβδομάδα, γάλα και κρέας. Εσύ;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αλλα με το θανατο το Παπαζογλου παλι δεν κοιμηθηκα σημερα. Εχω κατα στεναχωρηθει. Ηταν τα παντα για μενα. Αφου χθες δεν ηξεραν πως να μου το πουνε.
Aχ κοριτσάκι μου, ήταν ο αγαπήμένος σου;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ειδες χτες το απόγευμα το Food and the city???

Εφτιαξαν μια διαφορετικη black forest!! http://www.megatv.com/foodandthecity/default.asp?catid=20544&subid=2&pubid=26972757#toppage

Μμμμμμμ, τα σπάει αυτή η εκπομπή, δεν τη βλέπω για να ξεσηκώνω συνταγές βέβεια αλλά στέκια, χτες τους χτυπήσαμε τους λουκουμάδες στον Αιγαίον, στην Πανεπιστημίου, κλασικό στέκι, τους ζήταγε κι η Ναταλία μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια μου, εμείς σε γενικές γραμμές, καλά. Κάνουμε σχέδια για το Πάσχα, θα πάρουμε και λίγη άδεια για να καθυστερήσουμε την επιστροφή. Στην αρχή είπαμε μια μέρα, σήμερα τις κάναμε 2!

Πήγαμε τη Ναταλία να κάνει υπέρηχο νεφρών, ήταν κάτι που έπρεπε να κάνει λόγω των δύο-στη σειρά ουρολοιμόξεων που πέρασε, το είχα αμελήσει λίγο, ε, πήγαμε σήμερα, Δόξα Τω Θεώ, δε βρήκε κάτι. Στο ιατρικό κρεβάτι είχε ξαπλάρει πριν ακόμα μπει ο γιατρός, κι οταν ύστερα ήρθε κι άρχισε η εξέταση ζήτησε να μου κρατάει το χέρι.... κορίτσια μου, έλιωσααααααααααααααα, απλά έλιωσα. Ένιωσα και πολύ μάνα. Ο γιατρός τη ρωτούσε για τα δώρα που της έφερε η νονά, τη λαμπάδα κτλ. κι εκείνη απαντούσε με κάθε λεπτομέρεια, ναι, μόνο που η νονά αύριο θα τα φέρει τα δώρα.......................!!!!!!!

Ύστερα..., δεν αντέξαμε και πήγαμε για ένα νυστίσιμο τσιμπούσι: απέναντι από το ουζερί η εκκλησία, ευτυχώς, προλάβαμε να ανάψουμε ένα κεράκι και να προσκηνήσουμε. Με αυτούς τους ρυθμούς, θα πάμε καθόλου εκκλησία μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα;;;; Μπα.... κατευθείαν στο χωριό μας βλέπω, βράδυ Μεγάλης Πέμπτης. Κατάνυξη.

πανμαρ μου, καλά φαίνεται η Ναταλία, ο βήχας κόπηκε, αλλά φοβάμαι αν αυτά τα γατάκια που ακούω όταν αναπνέει είναι πραγματικά ακροαστικά ή τίποτα κατάλοιπα από το όλο μπούκωμα της.

Σούλα μου, γράψε τα νέα της Ανδριάνας. Περαστικά αγάπη μου. Περαστικά.

Περαστικά και στο Ευάκι, άντε, να ενωθεί ξανά η οικογένεια.

Μαρίνα μου περαστικά και στη μικρούλα σου μωρέ. Τί έπαθε το πλασματάκι;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλημέρα τσούπrες μου πονανε τ πάντα μου αλλά θα ζήσω υποθέτω..?????????

8 τάβλες κουλούρια κάναμε όλες σε σχήμα ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ Κ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ αυτά ήθελε ο γιος Χριστούγεννα χαχαχ καμπάνες δεν κάναμε χαχαχ

κ δεν είχα πλαστη κ τα άνοιγα με πατητήρι ο Λευτέρακις τρελάθηκε μην διαδικασία κ φυσικά έφαγε πολλά πολλά κουλουράκια

πονανε τα χεριά μου από την σκουπα θέτε

απο το πιστολάκι πρώτη φορά τέτοιο χάλι

να τα κόψω θέλω ν μην με ποναν θα περάσει η μεγάλη εβδομάδα είναι η καλύτερη μας από θέμα δουλειάς

έχω πολλά ραντεβού γιουυπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αλλά ενημερώθηκα πως ισωσ δουλέψω κ βραδινή βάρδια στην υπηρεσία τες πα δεν θέλω ν δημιουργώ θέμα

απλά δεχτικά δες σχολίασα τίποτα

ελπίζω να ρυθμιστή κ να μην με χώσουν νύχτα ,,,

όπως κατάλαβα δοκιμάζουν να δουν ποιος αντέχει :rolleyes::rolleyes: τες πα θα δούμε

ο επιστάτης μου το είπε χτες απόγευμα τηλ

από δευτέρα μου λέει είσαι αμαξοστάσιο οκ του λέω με χαρά :D:D:D:D:D:D:D

διάβασα τσακ μπΑμ κ είδα ΠΩΣ Η ΑΡΜΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ …

ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΥΡΚΩΝΕΙΣ…

ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΘΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΕΛΙΩΣΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ Ν ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΕΛΕΓΑ ΟΛΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΩΣΤΟΥΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΦΥΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ Κ ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΧΑΧΑΧ

:tongue::tongue:

Καλημέρα,

Τα δικα μας νεα δεν είναι και πολύ καλα.

Χθες πηγαμε τη μικρη στο γιατρο και δυστυχως από ότι φαινεται εχει λοιμώδη η οποία συνηπάρχει με την ιωση γαστρεντεριτιδας και ο λαιμος της δεν φαινεται από το πύον που εχει.

Δυστυχως θα παρουμε αντιβιωση γιατι τοσο που δεν εχει καμμια ελπιδα να φυγει αλλα το συζητησα πολύ μαζι του για την περιπτωση εξανθήματος με την αντιβιωση και μου ειπε ότι την συγκεκριμενη μπορει να την παρει και ότι δεν εχουμε άλλες επιλογες.

Οι λεμφαδενες στο λαιμο ειναι διογκωμενοι αλλα κοιλια μασχαλες κτλ φαινονται καλα.

Εξετάσεις θα κανουμε λιγο αργοτερα αφου ηρεμησει λιγο η μικρη.

Αυτά τα καλα τα νεα μας.

Εγώ από χθες εχω ταση για εμετο και γενικα νιωθω χαλια και μονο αυτό μας λειπει τωρα να κολλησα γαστρεντεριτιδα.

Ο αντρας μου ευτυχως είναι καλυτερα !!!

Μαρινάκι μου περαστικα στη μικρούλα σου.

Κική μου περαστικα και σε εσας.

Συγνωμη αλλα δεν εχω διαβασει πολλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...