Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημεραααααα

μετα απο ενα σκ κλεισμενη μεσα...να μαι ...

Πηγαμε με τον χρηστο οδοντογιατρο και καθισε κυριος!!!!και ο καημενος προσπαθουσε να ανοιξει τοσο πολυ το στομα του ...τα βγαλαμε ολα τα δοντακια μας και ο πονος που ενιωθε ειναι απο τα ουλα ..καταλοιπα της ιωσουλας που περασε τον μαρτιο .ισως και απο τα εισπνεομενα(καλο μετα τις εισπνοες να πινει το παιδι νερακι)..βουρτισμα πρωι -βραδυ και οχι πολλα γλυκα ...τα δοντακια μας τελεια!!!!

το Σαββατο δεν καναμε τιποτα αλλα ηρθε ο Σωτηρης με τους γονεις του και περασαμε πολυ ομορφα...

Σημερα το μπεμπακι εχει εμβολιο ..πρεβεναρ13 ...σκατοεμβολιο αλλα πρεπει να γινει ..να μας μετρησει και η γιατρος ..

Αρμακι ετσι ειναι η τυχη των δευτερων ..συνεχεια με την απειλη των ιωσεων ...ολα θα πανε καλα!!!περαστικα στο ευακι μας...

Ο καιρος θα αρχισει να βελτιωνεται απο Τεταρτη , το Πασχα θα εχουμε καλο καιρο!!!

Σουλιτσα Περαστικα στο κοριτσακι μας και στον συζυξ ...

Καλημερααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ! Τα νέυρα μου!

Είχα γράψει ένα σωρό πράγματα και με πέταξε έξω!!!!

Δεν μπορώ να τα ξαναγράφω...

Αρμάκι μου!!! Μην μιλάς για ατυχία!!! Σε λίγες μέρες θα περάσετε το ωραιότερο Πάσχα της ζωής σας!!!!

Σουλίτσα μου... περαστικά τους!!! Εσύ αντέχεις τουλάχιστον?

Γιοβάννα μου, καλή συνέχεια στην προσπάθεια! Και εύχομαι σύντομα και με "κανένα" ατύχημα!

Ρίτα... ωραια περάσατε ε? κρίμα να μην κάθομαι δυο σειρές πιο πισω να σας θαυμάζω!!!

Μαρινάκο μου... σμουτς! Σε έχασα Αντριάνα μου!

Φιλάκι πώς είναι η Ναταλία με τον βήχα της?

Εμείς... ηρεμα... χθες έβγαλα και τα καλοκαιρινά της κόρης μου για να αρχίσω να πλένω σιγά σιγά... γιατί με αυτόν τον καιρό... τα καλοκαιρινά είναι απαραίτητα!

Άντε κορίτσια μου "καλό χειμώνα" να έχουμε!!!

χθες άναψα και καλοριφέρ ξανά...

άσχετο... νηστευετε?

φιλάκια πολλά σε όλες!

mrdIp3.png

Ο καιρος θα αρχισει να βελτιωνεται απο Τεταρτη , το Πασχα θα εχουμε καλο καιρο!!!

Αχ! Μπράβο κε Καντερέ! ωραία πρόβλεψη αυτή! άντε να δούμε...

Καλημέρα γειτονάκι μου!!!

mrdIp3.png

καλημερα γειτονακι !!!!!

το πρωι ειχε 9 βαθμους !!!!και εμεις με το καλοριφερ....καλο χειμωνα βρε!!!!

ειχα ξεκινησει και εγω διαδικασια καλοκαιρινων αλλα το αφησα για μετα το πασχα ....τα εβλεπα τα σορτσακια και κρυωνα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερααα!!

Παρα τον καιρο περασαμε ομορφα.

Εγω εχθες απο το μεσημερι και μετα ελιωσα στην κουζινα.

2 δοσεις νηστισιμα τσουρεκια και τα εχω ηδη χωρισει για διανομη.

1 δοση κουρκουμπινια για το γραφειο.

2 δοσεις κουλουρια πασχαλινα.

2 πιτσες γιατι ειχα κατι φιλους...

Ελιωσα!

Τουρτιτσα... μηπως θελετε να φτιαξετε το Πασχα, πολυ ευκολη ειλικρινα!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5531&Itemid=49

Εμεις νηστευουμε,ναι Πανμαρ μου..!

Σουλιτσα τι να πω...περαστικα.

Αρμα σε καταλαβαινω ολα αυτα ειναι αγχωτικα για μια λεχωνα.Υπομονη κοπελα μου και πασχα θα ειστε ολοι αγκαλιτσα.Πως ειναι το ευακι;

Γιοβαννα μια χαρα θα τα παει η Αλεξανδρα εχετε τοσο καιρο που επισκεπτεστε το γιο γιο σας .απλα χαλαραααα.Λιγο βρακακι μεσα στο σπιτι,σε κοντινες βολτουλες και ολο και περισστερο σιγα σιγα.

Ιωαννακι ενθαρρυντικα τα νεα για τον καιρο!Οδοντιατρο πρεπει να παμε ετσι και αλλιως ή επειδη παραπονιοταν πηγες; Δεν τον εχω παει ποτε....

Φιλακι πως ειναι η μικρη;Της ιωσης γινεται παλι απο οτι ακουω...αντε μεχρι την τεταρτη εχουμε σχολειο...για να δουμε...

Μαρινα και λοιπες μη δισταζετε να τα πατε σινεμα...αφηστε εμας.. ειμαστε πειρπτωση...τοσα παιδια ηταν εκει ,κανενα αλλο δεν ειδα να κανει ετσι...:shock:

Φιλια σε ολες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

μμμμμ... πολύ με βοήθησες! χαχαχα!

μωρέ, πατατες αποφεύγω να τηγανίζω σπίτι... και ρύζι δεν το τρώει το καμάρι μου!

καλά... θα ρωτήσω και τον σύζυγο τι θέλει...

ούτως ή άλλως δεν θα τις φτιάξω για σήμερα!

ευχαριστώ πάντως!

mrdIp3.png

Καλημερα!Καλή Μεγάλη εβδομαδα!

Τι κανετε κοριτσόπουλα?Περαστικα στα αρρωστούλικα μας και πολύ συντομα να παρουν τα πάνω τους!

Μαρακι μη σε ακουω ετσι!!!Πάρε λίγο τα πάνω σου και αυτο που εχει η Ευα το εχουν τα 8 στα 10 παιδακια, τωρα εισαι "επι το εργον"..Να εισαι δυνατη αντιμετωπίσεις κι αυτα τα θεματακια και μονο αυτα!

Ρίτα τι παθατε πάλι...Κανενα αλλο παιδακι δεν ειχε μες την αιθουσα..μα κι εσεις τι τολμημα ηταν αυτο??Καθονται μωρε τα δικα μας να δουν ταινια...???

Μου εφερε κι εμενα ο Αναστασης μια πρόσκληση απο το σχολειο για την προβολή τα (Γ)λυκακια και ενω αρχικα ενθουσιαστηκα,μετα προβληματιστηκα και στο τελος πήρα την απόφαση μου :tongue:

Κατα τα αλλα ηταν ενα Σαβ/κο γεματο βολτες, τρελα και τον απαραιτητο υπνο με αποτέλεσμα σημερα να μην ξυπναει με τπτ "θελω να ξαπλωσω ρε μαμαααα"..Ευτυχως εφυγε καλά!

Γιοβαννα νομιζω πολύ συντομα οι πανες θα ανηκουν στο παρελθον!!Αντε καλή συνεχεια!

Πολλά φιλακια σε ολες, sorry που δεν σχολιαζω τπτ αλλο αλλα αυτο το μικρο γινεται μεγαλο γαϊδουρι!!Δεν καθεται πουθενα ρε γμτ...................μονο στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρουλα το θεμα ειναι οτι ειχε πολλαααα παιδακια...φισκα η αιθουσα,παιδικη ηταν η ταινια, ...και μονο τα δικα μας και κυριως το δικο μου εκανε ετσι.Φταιω και εγω που τον αφησα να βγει απο τη θεση ,δε λεω..αλλα ηταν κωμικοτραγικο οντως...

Και ελεγα, αν καθοταν να τον πηγαινα και στο γουινι που βγαινει στο σινεμα αλλα τωρα ουτε να το σκεφτομαι εκτος και αναλαβει ο μπαμπας του...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια , καλή Μεγαλοβδομάδα να έχουμε.

είσαστε καλά; που εξαφανιστήκατε όλες καλέ;

εμείς χάλια οικογενειακώς , αναστήθηκε μόνο ο μεγάλος μου γιος αλλά ο μικρός ταλαιπωρείται ακόμα με βήχα τρελό και μύξα, σήμερα θα πάμε γιατρό να μας δει.

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω , μόνο για τα κατορθώματα του Γκρέκορι και Σώτου στο σινεμά και πολύ γέλασα. Τι χάλια καιρός αυτός βρε κορίτσια , ελπίζω Ιωάννα μου να βγουν αληθινές οι προβλέψεις σου για ηλιόλουστο Πάσχα γιατί δεν θα αντέξω και άλλη βρόχα πασχαλιάτικα.

Αρμάκι μου μην στεναχωριέσαι βρε κοπέλα μου , το πιο σημαντικό είναι να είναι γρήγορα περαστικά στο Ευάκι και θα το ξεχάσει αμέσως το σκηνικό μόλις δει το αδερφάκι της.

φιλιά σε όλες.

Ρίτα ωραία η τουρτίτσα, αν βάλω και έτοιμο παντεσπάνι πειράζει; για να την κάνω ακόμα πιο εύκολη;:)

Καλησπέρα κορίτσια μου. ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΟΕΒΔΟΜΑΔΑ να έχουμε όλοι......και αν ζεστάνει και λίγο ο καιρός θα είναι ακόμα καλύτερα....ματι κρύο έιναι αυτό......Πανμάρ τα έπλυνες τα καλοκαιρινά; Με το που το διάβαα αυτό ένιωσα να μου ρίχνουν κρύο νερό στην πλάτη ...μπρρρρ

Μπήκα και το πρωί, διάβασα τα νέα σας, έγραψα ένα κατεβατό και μετά με πέταξε έξω γκρρρρρρ. Μετά είχαμε διακοπή ρεύματος, έχω μαζέψει την εκκρεμότητα του αιώνα στη δουλειά και......όλα καλά. Η μέρα μας δεν ξεκίνσε και τόσο καλά γιατί η Αλεξάνδρα αφενός ξύπνησε από τις 05.00 και μετά κοιμήθηκε στις 06.30 όταν η ώρα που ξυπνάει καθημερινές είναι 07.00, αφετέρου την έπιασε βήχας την ώρα που ήταν στο γιογιό και έκανε και έναν ωραίο εμετό. Από τη μία έχ#$%^ε, από την άλλη ξέr@##%ε.......γκρρρρρ Άντε να μαζέψεις μετά, να την τσουβαλιάσεις και να φύγεις. Τεσπά..

Joa μπράβο στο Χρήστο που κάθισε φρόνιμος στον οδοντίατρο. Ξέχασα να σας πω ότι στη συνάντηση που είχαμε με την παιδοδοντίατρο μας είπε, αν μας ρωτήσει το παιδί τι θα του κάνει ο γιατρός είναι προτιμότερο να πούμε ''δεν ξέρω'', παρά να αρχίσουμε να μιλάμε για καρέκλες,ενεσούλες, εργαλεία κλπ γιατί έτσι παέι ήδη φοβισμένο ενώ αυτοί έχουν άλλον τρόπο.

Σούλα περαστικά στην Ανδρέαννα σου. Μακάρι να συνέλθει γρήγορα και να ηρεμήσετε. Περαστικά και στον καλό σου. Οι άντρες είναι οι χειρότεροι ασθενείς.....

Κίκο περαστικά και στον μπεμπάκο σου. Να πάτε σήμερα στο γιατρό αλλά να ξέρεις ότι ο βήχας κάνει αρκετό καιρό να περάσει.

Ρίτα και εγώ θέλω να πάω την Αλεξάνδρα στο Γουίνι. Θα είναι η παρθενική της στο σινεμά. Ή θα μαγευτεί ή θα φοβηθεί και θα φύγουμε με κλάματα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ηρεμια βλέπω σημερα,

Πανμαρ καλε τρωγεται σκετο αυτο το φαγητο. Και μου αρεσει....

Ριτα διασκεδαστική τη βρηκα τη βολτα μας. Και εμεις λεμε να παμε στο γουινι που μα αρεσει .

Σουλιτσα και κικη περαστικα.

joa μπραβο στο χρηστακο σας.

Εμεις το Σαββατο καναμε τα κουλουρακια μας (της μαργαριτας) και βγηκαν πολυ ωραια. Ο Παναγιωτης εκανε σχεδον τα μισα και η Βαρβαρα ηταν πανω στο παγκο και μας κοροϊδευε. Εκανε οτι καναμε, χωρις ομως να φτιαχνει κουλουρακι. Μας δουλευε γενικώς. Ηρθε και ο νονος μας χθες και αναμενεται και η νονα τωρα.

Σημερα μπορω να πω οτι ειμαι καλα απο υγεια . Αλλα με το θανατο το Παπαζογλου παλι δεν κοιμηθηκα σημερα. Εχω κατα στεναχωρηθει. Ηταν τα παντα για μενα. Αφου χθες δεν ηξεραν πως να μου το πουνε.

Ρίτα και εγώ θέλω να πάω την Αλεξάνδρα στο Γουίνι. Θα είναι η παρθενική της στο σινεμά. Ή θα μαγευτεί ή θα φοβηθεί και θα φύγουμε με κλάματα.

Να την πας και θα σου στειλω και τον Γρηγορη παρεα να μαγευτει στα σιγουρα...:tongue:

Ρίτα ωραία η τουρτίτσα, αν βάλω και έτοιμο παντεσπάνι πειράζει; για να την κάνω ακόμα πιο εύκολη;:)

Βαλε το ετοιμο το σοκολατενιο, 2 δισκους.Μια χαρα θα γινει και για να στο κανω ακομα πιο ευκολο παρε αν θες σαντιγι απο ζαχαροπλαστειο για να μην εχεις να χτυπας.

Αλλα με το θανατο το Παπαζογλου παλι δεν κοιμηθηκα σημερα. Εχω κατα στεναχωρηθει. Ηταν τα παντα για μενα. Αφου χθες δεν ηξεραν πως να μου το πουνε.

Σοβαρα;:shock:

Λυπηρο οντως αλλα ηταν αρρωστος...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αλλα με το θανατο το Παπαζογλου παλι δεν κοιμηθηκα σημερα. Εχω κατα στεναχωρηθει. Ηταν τα παντα για μενα. Αφου χθες δεν ηξεραν πως να μου το πουνε.

Μπορεί να ρωτησω και βλακεία, αλλά από τι πέθανε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...