Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

41155d1291216616-chfi-98-1-loyalty-club-gta-good-morning_33.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩ ??????????? ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ απο την αλλη καλητερα δεν θα δουλευω ανημερα πασχα κ θα κανουμε βολτεσ αυτα τα νεα μασ ουφ ο σουμαχερ εν δραση παλι σημερα χαχαχαχαχ να δω που θα παρω πτυχιο σε ποια κολονα ???????/ χαχα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ρε ρητα ολλεσ οι συνταγεσ πανεμορφεσ κ συγουρα πεντανοστιμεσ αλλα εγω φετοσ λεω να δωσω δουλεια στον φουρνο τησ γειτονιασ μου χιχιχιχ;) βαριεμε ικτρααααααα να καταπιαστω με οτι διποτε μονο βολτεσ με νοιαζουν τιποτα αλλο ..............

ααααααααααα χτεσ πηγα στο οδειο επεζε η ανεψια μου σε πιανο με ουρα συγκινηθικα κ μπορω να κουκουβαγιωσω σαν θεια:mrgreen:

αληθεια ποιο ωραια απο ολλα κ ο λευτερησ μπραβο μαρια μπραβο μαρι την καταχειροκροτισε :D:D:D

απο υγεια ειμαστε καλα σπηρακια προσ το τελοσ

ααααα κ χτεσ στο περιπτερο που πηγαμε για νερο ειχε φορα παρτηδα σοκολατεσ μπισκοτα κκτλ

κ μου λεει ο λευτερησ

με αυτα που μπορει ν πει τα κινεζιστικα τεσ πα

ΟΧΙ ΛΕΥΤΕΗΣ ΚΟΥΛΟΥΑΚΙΑ ΛΕΥΤΕΗΣ ΕΧΕΙ ΣΠΗΑΑΤΣΙΑ........................

ζωη μου λεω το καταλαβεσ καρδουλα μου

στον γυρισμο μπροστα στο παρκινγ επεσα αποτο ποδηλατο κ φυσικα ντελαπαρισε κ εσκασε σαν το καρπουζι κ ο λευτερησ ευτηχοσ φορουσε το κρανοσ

2φορα πεφτουμε ο λευτερακισ γελουσε πεσμενοσ κ δεμενοσ στο καθισμα εγω ετρεμα...............

ο μπεμπησ μου κανει νερα με την φρουτοκρεμα δεν την τρωει

βασικα νομιζω ειναι χορτατοσ του δινει γαλα στισ 9 ο συζηγοσ κ μετα στισ 10.3 παλευει για το φρουτο νωρισ δεν ειναι ?

λεω να κανουμε 2 μερεσ διαλλημα κ απο δευτερα ν ξεκινησουμε

κ να του δινει στισ9 την φρουτοκρεμα τι λετε ?

να σταματισω ν αντλω μπαιλνισα καθε μερα

κανουν κυκλουσ τα ματια μου παλι σημερα τι ειναι αφτο καλε γερναω ?????????? ωρε μανα μου σαβουριασα τελιοσ βλεπ κατι ασπρα κατι κοκινα δεν μπορω να σχολιασω :(:(:(:(

στον γυρισμο μπροστα στο παρκινγ επεσα αποτο ποδηλατο κ φυσικα ντελαπαρισε κ εσκασε σαν το καρπουζι κ ο λευτερησ ευτηχοσ φορουσε το κρανοσ

2φορα πεφτουμε ο λευτερακισ γελουσε πεσμενοσ κ δεμενοσ στο καθισμα εγω ετρεμα...............

Oδηγείς ποδήλατο με το Λευτέρη από πίσω; Θεά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ηello!!

Tι κανετε; Ησυχια σημερα ε; Βολταρετε ολες;

Εμεις ολο το πρωι σημερα ψωνια με το νονο και δωρα...

Καταυποχρεωθηκα παλι!Μετα πηγε ο νονος τον Γρ.κουνιες για να κανω και εγω κατι ψωνια που ηθελα και μετα βρεθηκαμε ολοι μαζι τσιμπησαμε κατι και επιστρεψαμε.

Κανονισαμε με τη Νατασσα να τα παμε σινεμα σε εμπορικο...

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ κυριες μου!:tongue:Τον εχε ξαναπαει ο ανδρας μου αλλα εγω δεν ειχα αντιληφθει το μεγεθος της επικινδυνης αποστολης...χαχα!

Ειδαμε (Τροπος του λεγειν το ''ειδαμε'') το ΡΙΟ με κατι παπαγαλους.

Μεχρι τα μισα της ταινιας ολα οκ.Το καθενα απο εναν κουβα ποπ κορν και πορτοκαλαδα.Μολις ομως τελειωσε ο κουβας και η πορτοκαλαδα αρχισε το γλεντι...

Μια αιθουσα φισκα ,ενα σωρο παιδια και καταφεραμε και γιναμε ρεζιλι...εγω κυριως...

Φευγει απο τη θεση του ο Γρηγορης ο οποιος ειχε ξεκινησει να τραγουδαει τον σκαντζοχοιρο των μαζου(ηταν αλλου αυτος ,σε αλλο εργο),τον αφησα και εγω γιατι μου ειπε θα κατσει σε κατι σκαλακια διπλα και φυσικα δεν εκατσε...

Κατεβηκε κατω ,εγω απο πισω και τον καθιζω σε κατι μπροστινες θεσεις.

Απο πισω και ο Σωτος με τη Νατασσα....ε μετα η απολυτη παρανοια!

Αρχισε ο Γρηγορης να τρεχει περα δωθε μπροστα στην οθονη του σινεμα,να κανει τον μπατμαν,να χορευει,να ξαπλωνει κατω....απο πισω ο Σωτηρης, να κυνηγιουνται,να ξαπλωνουν και απο πισω εγω και η Νατασσα ,που δεν μπορουσαμε και να φωναξουμε γιατι ο δυστηχος κοσμος παρακολουθουσε,να προσπαθουμε να τα μαζεψουμε,να ξαναφευγουν...

Δε σας λεω τιποτα...

Τελειωσε το εργο ,Δοξα τω Θεω!!! και συνεχιστηκε η γνωστη γυμναστικη για τις μαμαδες στο καταμεστο απο κοσμο εμπορικο κεντρο...

Θεε μου, τι μαρτυριο,τι τρεχαλητο...θα μας δειξει κανα καναλι καμμια ωρα!

Αυτα τα ωραια!!!!!!!χαχα!Ωραια περασαμε Νατασσακι ,να μην το ξανακανουμε :tongue::tongue:

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ριτακι, τί δράμα ήταν αυτό....................

Εγώ, εδώ, σε μια μεταμεσονύκτια αναλαμπή... Θέλω να κάνω μια επιδρομή στο ψυγείο μου αλλά δεν υπάρχει τίποτα της προκοπής...

Η Ναταλία, καλύτερα, βγήκε σήμερα λίγο έξω το παιδί, αλλά έχει ακόμα τον περίεργο βήχα... και... ακροαστικά είναι αυτά που ακούω ή απλά το παιδί είναι τόσο μπουκωμένο, δεν μπορώ να καταλάβω...

Φιλιά κορίτσια και την καλημέρα μου!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τσουπρες μουν ολλες βολτάρετε???????

εγώ δύσκολη Κυριακή δουλεύω κ όχι μόνο στην υπηρεσία αλλά κ στο σπίτι με ραντεβού

από το ανΧός να τα προλαβω ολλα κ να αρμεχτω έχω βγάλει αιμορροΐδες

υποφερωωωωωωω τόσο απλά ...........

από εβδομάδα λέωδεν ξέρω αν πάω σε ντοκτορι ουφφφφφφφφφφφ

υποφερω

κατά τα αλλά είμαστε υγιείς.......... τα μωρακι μου ειναι οκ

ο μπεμπούλας μου χτες κάπως καλύτερα τα φρουτακιά δεν του αρεση ο συνδυασμός μαλλον σήμερα λεμε αχλάδι –μπανάνα για δόκιμη για να δουμε

παντοσ χτεσ το απόγευμα τα 3 δημητριακά με το γαλατάκι μου τα έσκισε 120μλ μητρικό με μια ανάσα

ο σύζυγος μου λέει σοβαρά.

μήπως να βάζαμε μητρικό κ στα φρούτα ν του μυρίζει κ να τα τρώει

ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΟ ΑΡΜΕΓΜΑ

ρητα προσκιναω γρηγορη ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΧΑΧΑΧΑΧ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ μου αρεση πωσ τα περιγραφεισ να σε καλα πολυ γελασα πρωι πρωι

Oδηγείς ποδήλατο με το Λευτέρη από πίσω; Θεά!

ο ναι ...

ο ναι....

η πόλη μασ ενδεικνιτε για ποδήλατο κ φυσικά δεν πάω πουθενά με τα πόδια φανατική ποδηλάτισσα κινούμε μονό με ποδήλατο τα τελευταίο 13 χρόνια κ στην δουλεία κάποιες φορές με ποδήλατο εκτός όταν έχει κρύο που παίρνω αυτοκίνητο

μόλις μεγαλώσει λίγο ο μπέμπης θα πάρουμε κ για το ποδήλατο του συζύγου ν βάζουμε τον μικρό κ μετά ???///

θα κάνουμε βόλτες στο ποτάμι ουαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

είναι πολύ εξυπηρετικό κ πολυ άνετο απλά ρ γμτ στο γκαράζ πέφτουμε την ώρα που φτάνουμε όταν πάω ν ανοίξω την πόρτα

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ο ναι ...

ο ναι....

η πόλη μασ ενδεικνιτε για ποδήλατο κ φυσικά δεν πάω πουθενά με τα πόδια φανατική ποδηλάτισσα κινούμε μονό με ποδήλατο τα τελευταίο 13 χρόνια κ στην δουλεία κάποιες φορές με ποδήλατο εκτός όταν έχει κρύο που παίρνω αυτοκίνητο

μόλις μεγαλώσει λίγο ο μπέμπης θα πάρουμε κ για το ποδήλατο του συζύγου ν βάζουμε τον μικρό κ μετά ???///

θα κάνουμε βόλτες στο ποτάμι ουαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

είναι πολύ εξυπηρετικό κ πολυ άνετο απλά ρ γμτ στο γκαράζ πέφτουμε την ώρα που φτάνουμε όταν πάω ν ανοίξω την πόρτα

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπράβο κοριτσάκι, μπράβο!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σου ρε Γρηγοράκη πολύ γέλλασα που σκεφτόμουνα το σκηνικό μέσα στο σινεμά! Εσείς βέβαια Ρίτα και Νατάσα φαντάζομαι δε γελλάσατε και τόσο! Σκέφτομαι να πάω κι εγώ το ΓΙώργο, αλλά μόνο σε θερινό τολμήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι που του άρεσε πολύ, το σκέφτομαι για κλειστό χώρο!

Κατά τα άλλα ήρθαν και εμάς οι νονοί μας, δεν ξέρω πόσα αυγά μαζέψαμε, πήρα το 1,5 κιλό που είχα χάσει με τόση σοκολάτα γμτ! Γκρρρρ! Γενικά περάσαμε καλά και ξεκούραστα το Σκ, παρόλο τον κακό καιρό, γυρίζαμε συνέχεια! Τώρα μαζευτήκαμε και παίζει ο μικρός με τα playmobil που του έφερε ο νονός οπότε έχουμε ησυχία! Άντε από αύριο δουλειά πάλι, αλλά η εβδδομαδα είναι κουτσή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου..τα νέα μου τα μάθατε..

Οι μέρες είναι δύσκολες, το Ευάκι έχει ίωση με λαιμό βήχα μύξα, εγώ είμαι στο από πάνω σπίτι, κατεβαίνω και την βλέπω λίγο, ανεβαίνω, θηλάζω, κοκ. Ο μπεμπούλης ευτυχώς είναι μια χαρά και όλα πήγαν καλά. Η ψυχολογία μου μπορείτε να φανταστείτε...βλέπω το Ευάκι με κομμένα ματάκια, να με χαιρετάει κάθε φορά που φεύγω και να μου λέει ''θα τα πούμε σε λίγο'' χωρίς να γκρινιάζει, χωρίς να ρωτάει λεπτομέρειες και μου ραγίζει η καρδιά..δεν μπορώ να την πολυαγκαλιάζω, είμαι με μάσκα.δεν της έχουμε πει ότι πάω στον μπέμπη αλλά ότι πρέπει να ελέγχω ένα μηχάνημα για τη δουλειά του μπαμπα.(ό,τι να ναι..)από την άλλη όταν ξυπνάει ο μικρός πέρνω λίγο τα πάνω μου. Θέλω να τελιεώσει όλο αυτό και να απολαύσω τις στιγμές με τα παιδάκια μου και τον αντρούλη μου. Γιατί τόση ατυχία??? :-( :-( :-(

Ελπίζω σύντομα να σας γράψω με άλλη ψυχολογία και να σας πω και λεπτομέρειες για την γέννα.

Σας ευχαριστώ για όλα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

arma μου, δεν είναι ατυχία μωρό μου... ντάξει.... είπαμε τα έχουν αυτά..... αρρωσταίνουν τα μικρούλια μας αρρωσταίνουν... ουφ τί συγκυρία ήταν αυτή. Ε πόσο θα κρατήσει αυτό, σε λίγες μέρες θα είστε όλοι μαζί!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αρμάκι μου όπως στα λέει η Μαρίζα είναι! Μην ακούω τώρα για ατυχίες επειδήτο Ευάκι έχει μια ιωσούλα! Όλα πήγαν καλά κι αυτό είναι πταισματάκι που απλά φρενάρει λίγο την ευτυχία σου! Άντε και σύντομα θα τα έχεις και τα 2 ταυτόχρονα στην αγκαλιά σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Μπήκα να σαςπω και εγώ μια γρήγορη καλησπέρα. Ήταν ένα πολύ όμορφο ΣΚ με πολλές βόλτες :P:p:p:p:p Πάντα τέτοια.

Άρμα νόμίζω δεν πρέπει να μιλάς για ατυχία. Όλα πήγαν κατ' ευχήν και το ότι αρώστησε το Ευάκι είναι απλώς μια αναποδιά. Πολύ σύντομα θα γίνει καλά και εσύ θα τα έχεις και τα δύο αγκαλιά σου :P:p:p:p:p:p

Ρίτα φαντάζομαι το σκηνικό με το Γρηγόρη. Πρέπει να ήταν κωμικοτραγικό. Τα διάβαζα πάντως τα κατορθώματά του και γέλαγα. :eek::-o:-o:-o:-o:-o

Φιλάκι πώς είναι η Ναταλία; Συνήλθε; Η εκπαιδευση γιογιό πώς πάει; Από χτες είναι και η Αλεξάνδρα χωρίς πάνα, μέσα στο σπίτι βέβαια. Χτες είχε ένα ατύχημα, σήμερα κανένα.....άντε να δούμε.

Μαμαλευτεράκι τι κάνεις; Νομίζω ότι είναι λογικό να μην τρώει ο μπέμπης τη φρουτόκρεμα στις 10 όταν έχει πιει γάλα στις 9. Θυμάμαι στην Αλεξάνδρα έδινα γάλα στις 6 και φρούτα στις 10.

Μαρίνα δεν θα πάρεις καθόλου άδεια; Θα πάτε Γιάννενα;

Καληνύχτα κορίτσια......τα υπόλοιπα αύριο

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβανάκι μπράβοοοοοοο, συνεχίστε έτσι. Εμείς... χμμμμ..... το ξέχασα και δεν ξαναασχοήληθηκα... α όχι τώρα το θυμήθηκα, μας είχαν τελειώσει τα βρακάκια, ε τώρα πλύθηκαν/σιδερώθηκαν οπότε μπορούμε να αρχίσουμε πάλι. Πρέπει να πάω να πάρω κι άλλα ομως.

μαμαλευτερακι πού είσαι; Αντλείς; Καλημέραααααααααα, σε όλες! Πάω πάλι για ύπνο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα.

Δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.?Η μικρη δυστυχως ειναι ακομα με πυρετο .Εμετο δεν εχει ξανακανει αλλα εχει πονολαιμο λιγη μυξα και πολυ πυρετο.

Απο χθες ειναι και ο αντρας μου με πυρετο.

Σημερα θα παω τη μικρη να τη δει ο γιατρος γιατι πρηστηκε και ο λαιμος της και φοβαμαι μην ειναι κατι αλλο.

Η ψυχολογια μου στα ταρταρα.

Δεν μπορει να παρει "τ'απανω " του μωρακι μου.

ΚΑι φυσικα ενω ειχα τον αντρα μου για βοηθεια τωρα κρεβατωθηκε και αυτος.ΚΑι με τον πυρετό "δεν το'χει" καθολου.Ειναι του θανατα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...