Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το Μαρακι μας βγηκε , αλλα ρε γμτ η Ευουλα εκανε πυρετο τα ξημερωματα. Ειναι τοσο στεναχωρημενα τα παιδια. Πως και ως περιμεναν τη σημερινή μερα!!! ΟΥφ!!!!!!!
Χμμμμ θα πω τώρα κάτι που νομίζω το έχουμε νιώσει όλοι στο πετσί μας από τότε που γίναμε γονιοί, για τα παιδάκια δεν υπάρχουν γιορτές, αργίες κι ιδιαίτερες στιγμές για όταν αρρωστήσουν... Κρίμα ρε γμτ... Πού είναι τώρα η Εύα; Πήγε σε καμιά γιαγιά;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

μπου μπου..κλαψ κλαψ...η πικουλινα σταματαει εγω ξεκιναω...ατιμη κοινωνιαααααα

Μη κλαις βρε Ιωαννα μου, δε σταματαω απλάθα δουλευω λιγοτερο!!!

Ατιμη η κοινωνια φιλεναδα.

Στο Παναγιωτη ηρθα στη δουλεια 38 ημερων και στη Βαρβαρα 2 μηνων. Οποτε σε καταλαβαινω κοριτσακι μου!!!

Διαφημίσεις

Χμμμμ θα πω τώρα κάτι που νομίζω το έχουμε νιώσει όλοι στο πετσί μας από τότε που γίναμε γονιοί, για τα παιδάκια δεν υπάρχουν γιορτές, αργίες κι ιδιαίτερες στιγμές για όταν αρρωστήσουν... Κρίμα ρε γμτ... Πού είναι τώρα η Εύα; Πήγε σε καμιά γιαγιά;

Εννοειτε.Δεν πηγε η Ευα στη Γιαγια , αλλα η γιαγια στην Ευα. Η Μαρια θα μεινει ξεχωριστα με το μωρο και θα πηγαινει με μασκα στην Ευα.

ριτακι αν κολλησει ομως το μωρο παει κατευθειαν νοσοκομειο ...γιατι νομιζεις ειχαμε κλειδαμπαρωσει τον χρηστο σπιτι 10 μερες πριν γεννησω ???(εφιαλτης....)

ειχα πει οτι αμα ηταν αρρωστουλης θα πηγαινε εκδρομουλα στην λαμια..

Kορίτσια, όταν νοσηλεύτηκε η Ναταλία την Πρωτοχρονιά ήρθε δίπλα μας στο δωμάτιο κι ένα μωρούλι 10 ημερών που είχε κολλήσει βρογχιολίτιδα από το μεγαλύτερο αδερφάκι του...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

που πας βρε Μαράκι ,άστα τα μικρά κοριτσάκια και κάτσε εδώ μαζί με τα μεγάλα να δεις τι ωραία που τα λέμε.

thanks για τις συμβουλές πάντως , καλά να περάσετε. Τώρα να δεις για πότε θα σου αλλάξει η διάθεση με 5 γυναίκες σε ένα σπίτι, μη τυχόν και έρθει ο άντρας σου όμως γιατί βλέπω να του χαλάει εκείνου.:tongue:

Φιλάκι συμφωνώ απόλυτα με τον προγραμματισμό και τα παιδιά, αυτά τα δύο είναι αιώνιοι εχθροί, αφού εγώ ακόμα δεν ξέρω να πω σίγουρα για την ημερομηνία της βάφτισης γιατί κλασικά φοβάμαι να προγραμματίσω κάτι μήπως μου συμβεί κάτι απρόοπτο.

Πικουλίνι πες το Μαράκι να προμηθευτεί με αρκετές μασκούλες , εμάς μας είχε πει ο παιδίατρος την τελευταία φορά που είχα εγώ τη γουρουνογρίπη και κόλλησα τα παιδιά πως η μάσκα θέλει αλλαγή κάθε μισή ώρα.

Φιλάκι συμφωνώ απόλυτα με τον προγραμματισμό και τα παιδιά, αυτά τα δύο είναι αιώνιοι εχθροί, αφού εγώ ακόμα δεν ξέρω να πω σίγουρα για την ημερομηνία της βάφτισης γιατί κλασικά φοβάμαι να προγραμματίσω κάτι μήπως μου συμβεί κάτι απρόοπτο.

Τι μου θύμισες;;; Το βραδυ ,πριν τη βαφτιση της βαρβαρβας, μου βγηκε ολο το αγχος,απο την εννοια αν θα ειναι καλα τα παιδια. Με ειχε πιασει τρομερο αγχος και επεσα ταβλα. Ειχα πιει και ενα mesulid νηστικη και πραγματικα νομιζα οτι δεν θα τα καταφερω να παω.

Τι μου θύμισες;;; Το βραδυ ,πριν τη βαφτιση της βαρβαρβας, μου βγηκε ολο το αγχος,απο την εννοια αν θα ειναι καλα τα παιδια. Με ειχε πιασει τρομερο αγχος και επεσα ταβλα. Ειχα πιει και ενα mesulid νηστικη και πραγματικα νομιζα οτι δεν θα τα καταφερω να παω.

Το φαντάζομαι Πικουλίνα μου και εγώ κάπως έτσι έχω αρχίσει να αισθάνομαι , το περίεργο είναι πως στο πρώτο μου παιδί δεν το είχα σκεφτεί καν αυτό το ενδεχόμενο τώρα όμως τρέμω και στην ιδέα μόνο αν συμβεί κάτι μέχρι τη βάφτιση.

Διαφημίσεις

...μαργαριτακι που εισαι και ειδικη επι του θεματος υπαρχουν βρακια mc queen???γιατι αυτα με τον τομ και τζερρυ δεν του πολυαρεσαν ...

Ωραιο το τιπ για τα βρακια...εχω δευτερη βαφτιση μπροστα και ποσα πια αγοριστικα ρουχα να παρω οποτε θα πηξουμε στο σωβρακο!!!

Ωωω ναι υπάρχουν σωβρακάκια mc queen. Όσο για τα ρούχα από τη βάφτιση, αν μαζέψεις πολλά κάνε αλλαγές και πάρε για το Χρήστο......αν φυσικά έχεις ρούχα από το Χρήστο για να τα βάλει μπέμπης.

Άρμα μου με το καλό να πάτε σπιτάκι σας και περαστικά στο Ευάκι. Είναι δύσκολο το καταλαβαίνω, αλλά θα περάσει και αυτό.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια πολύ γκαντεμοσυζήτηση ανοίξατε αλλά... κι εγώ το έχω πάντα ένα άγχος τί θα γίνει αν το μωρό αρρωστήσει την ημέρα του μυστηρίου τί γίνεται. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τόσο αρνητικα...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κικη περνεις ενα φυλλο το βαζεις απο τη στενη πλερα μπροστα σου.

Στην πανω πλευρα απλωνεις μια λωριδα με λιγο νερακι με πινελο.

Το υπολοιπο το λαδωνεις με σπορελαιο (ο ακης ειπε να το ψεκασουμε με ψεκαστηρι εγω δεν ειχα ,πηρα ενα του Γρηγορη που ψεκαζει κατι hot wheels να αλλαξουν χρωμα :tongue:)

Απο πανω βαζεις αλλο ενα φυλλο και κανεις το ιδιο τα διπλωνεις στη μεση και ξανα στη μεση και το λιγο που μενει το κανεις ρολακι και το βαζεις στην ακρη.

Φτιαχνεις 6 ρολακια (12 φυλλα εχει το πακετο) τα φηνεις λιγο στην ακρη και μετα κοβεις μπουκιτσες.

κουλουρακια πασχαλινα αυτα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1134&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε αθεοφοβες, καλησπέρα!!

Ειπα μιση ωριτσα να κατσω και διαβαζω εδω και ποση ωρα τα ατελειωτα...

Μαρια περαστικα στο Ευακι!!Μη σε παιρνει απο κατω όμως, ετσι γινεται...κι εμεις οταν βγηκαμε στη βδομαδα αρχισε ο βηχας του Ανασταση και κολλησε και το μικρό, δεν καναμε τπτ παρα μονο παρα πολύ ορο

Δεν παθαινει τπτ ο μικρος, εχει αρκετα αντισωματα, εσυ με μασκα και στους 2 οσο μπορείς..

Ντινα ουτε καθηγητρια να ησουν!!Το καλοκαιρι θα δουλεψεις?Νομιζω κλεινετε για ενα μηνα ετσι?Εσυ χειροτερα μου ακουγεσαι...Την παιρνεις καλέ την αντιβιωση?

Ριτα νοστιμοτατο το κουρκουμπινι σου αλλα το εχω για δυσκολο...Καμια μεγαλη μερα κι αυτο θα το καταπιαστουμε.

Κικη δεν το ηξερα αυτο με τη μασκα οτι χρειαζεται αλλαγη καθε μιση ωρα..Επίσης δεν ηξερα ότι σας "βρηκε" και η γουρουνογριπη..:-(:sad:

Μαρια τι επαθες βρε παιδι μου??Μια χαρα ορεξατη σε βλέπω εγω!!!

Ιωαννα μμμμ τι μυριζει τοσο???καθαριοτητα......χχαχα

Δε θυμαμαι κτ αλλο..σημερα πήρα ρεπό απο τα προσκλητηρια..ολη μερα χαζευω με βλακειες!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ωωω ναι υπάρχουν σωβρακάκια mc queen. Όσο για τα ρούχα από τη βάφτιση, αν μαζέψεις πολλά κάνε αλλαγές και πάρε για το Χρήστο......αν φυσικά έχεις ρούχα από το Χρήστο για να τα βάλει μπέμπης.

κι εγω ετσι εκανα αν και το κυμα επισκέψεων αυτη τη φορα ηταν πολύ μικρότερο και οι πιο πολλοί ευτυχως εδωσαν χρηματα!!

Αυριο όμως που θα παμε για ψωνια θα τους παρω και τους 2 τα καλύτερα και τα πιο χρωματιστα!!Εχει πολύ ωραια χρωματα στα παιδικα,ανοιξιατικα και χαρουμενα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...